Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχουν βγει παιχνιδαρες οπως witcher 3 goty,titanfall 2,BF1,dishonored 2,rise of the tomb raider και αλλα γνωστα παιχνιδια οπως World of final Fantasy,call of duty αλλα και του προηγουμενου εξαμηνου Ratchet and clank,U4,Doom,Dirt Rallie τι να λεμε δηλαδη.

Οι δε περισσοτεροι ενδιαφερομενοι για το ps4 pro που ειχαν γεμισει σελιδες πιο πισω πριν βγει,ξαφνικα εξαφανιστηκαν(οι περισσοτεροι)... Κατα τα αλλα ναι οι Pc gamers ειναι οι κακοι του forum που ασχολουνται με αυτα.

Πλακα πλακα ακομα και κατοχοι κονσολων πλεον στα θεματα των pc games μπαινουν και γραφουν ακριβως γιατι στις κονσολες απο πλευρας παιχνιδιων και ενδιαφεροντος ειναι μια νεκρα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι console gamers πάντως όταν συγκρίνουν τις διαφορετικές κονσόλες τους μια χαρά μιλάνε για το ποιός έχει μεγαλύτερη ανάλυση και frames.Απλα όταν μπεί ο pcας στη μέση τότε ξαφνικά μιλάνε για gameplay και περί pc graphic whores και άλλα ωραία.Ολους τους νοιαζουν τα γραφικά.Μη κοροϊδευομαστε.

• Like 2

Οι console gamers πάντως όταν συγκρίνουν τις διαφορετικές κονσόλες τους μια χαρά μιλάνε για το ποιός έχει μεγαλύτερη ανάλυση και frames.Απλα όταν μπεί ο pcας στη μέση τότε ξαφνικά μιλάνε για gameplay και περί pc graphic whores και άλλα ωραία.Ολους τους νοιαζουν τα γραφικά.Μη κοροϊδευομαστε.

Δεν το ειπα γιαυτο.Και σε προηγουμενες σελιδες ειχα κανει την ιδια παρατηρηση για το τι επικρατει στο console gaming,και η πλακα ειναι οτι πιο παλια επεφτε και κοροιδια για το τι παιχνιδια πωλουνται κυριως στην Ελλαδα http://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2016/39589.html

Εγώ πάντως δεν το πήρα ακόμα... το μπαγιόκο υπάρχει σε μετρητό αλλά περιμένει bundle όταν βγει  ;)

Τώρα τα video/shots/διαφορές τα βαριέμαι να τα δω/σχολιάσω , το μόνο που με χαλάει είναι ότι θέλω να παίξω κανα chalice dungeon και δε μπορώ  :lol:

Παιδιά ελπίζω κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει...

η TV μου ειναι η Sony KD55xd9305

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/161313-sony-kd55xd9305

Και η συνδεςη με το PS4 pro γίνεται με το καλώδιο του PS4 pro...

Αλλά μεσα από το PS4 pro μου δείχνει αυτα

IMG_0314.jpg

IMG_0315.jpg

γιατι το 2160p RGB το έχει unsupported? Σημαίνει οτι για καποιον λόγω το HDR δεν ειναι ενεργοποιημένο; μεσα από την TV έχω επιλέξει την λειτουργία εικόνας βίντεο HDR.

• Like 1

To DF έκανε μετρήσεις σε SSD δίσκο στο Pro για να δούμε εάν θα εκμεταλλεύεται έναν SSD χάρη στη θύρα sata 3. Σε σχέση με το base PS4 υπάρχει μία μικρή βελτίωση αλλά πάλι όχι αυτό που θα περιμέναμε από τη χρήση ενός SSD. 

Link.png Site:

Παιδιά ελπίζω κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει...

η TV μου ειναι η Sony KD55xd9305

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/161313-sony-kd55xd9305

Και η συνδεςη με το PS4 pro γίνεται με το καλώδιο του PS4 pro...

Αλλά μεσα από το PS4 pro μου δείχνει αυτα

IMG_0314.jpg

IMG_0315.jpg

γιατι το 2160p RGB το έχει unsupported? Σημαίνει οτι για καποιον λόγω το HDR δεν ειναι ενεργοποιημένο; μεσα από την TV έχω επιλέξει την λειτουργία εικόνας βίντεο HDR.

Δοκιμασε μια να απενεργοποιησεις το hdcp απο το ps4 και δοκιμασε παλι τα βιντεο settings

Διαβάζω και λένε μερικοί οτι οι κονσόλες είναι νεκρές και πα παιχνίδια τους κτλ κτλ...

Έχετε καταλάβει οτι όσο κάνει μια κονσόλα κάνει μια καλή κάρτα γραφικών ΜΟΝΟ? 

Αμα τώρα οι PC Gamers το φυσάνε το χρήμα, καλά κάνουν. εγώ δεν είμαι σε τέτοια φάση. 

• Like 3

τι να τα κανεις τα βελτιωμενα γραφικα οταν τα περισσοτερα παιχνιδια στο ps store ειναι πιξελ νοσταλγομπουρδες
πραγματικα υπηρχε μεγαλυτερη προσπαθεια για γραφικα στο ps1
μονο ενοχλουμαι

• Like 1

Διαβάζω και λένε μερικοί οτι οι κονσόλες είναι νεκρές και πα παιχνίδια τους κτλ κτλ...

Έχετε καταλάβει οτι όσο κάνει μια κονσόλα κάνει μια καλή κάρτα γραφικών ΜΟΝΟ? 

Αμα τώρα οι PC Gamers το φυσάνε το χρήμα, καλά κάνουν. εγώ δεν είμαι σε τέτοια φάση. 

Και μόνο τα exclusives της sony αλλά και το γεγονός ότι κάποια παιχνίδια όπως final fantasy και red dead redemption δεν θα βγουν για PC είναι για μένα λόγος να μην μπω στον κόπο να κοιτάξω αλλού... Το μόνο που ζηλεύω από το PC είναι οι φοβερές τιμές στα παιχνίδια ειδικά στα steam sales που το ξεφτιλίζουν και όταν πούλησα το ps4 ήμουν στο τσακ να στήσω PC αλλά δυστυχώς χωρίς κονσόλα δεν μπορώ.

Κατά τα άλλα από ότι βλέπω τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβρη έχουν πάρει πολύ καλές βαθμολογίες στο metacritic (watch dogs 2: 85, dishonored 2: 90) και έμειναν λίγες μέρες και για το final fantasy! Να δω πως θα κρατηθώ μέχρι τις γιορτές να μην αγοράσω κονσόλα. 

• Like 2

τι να τα κανεις τα βελτιωμενα γραφικα οταν τα περισσοτερα παιχνιδια στο ps store ειναι πιξελ νοσταλγομπουρδες

πραγματικα υπηρχε μεγαλυτερη προσπαθεια για γραφικα στο ps1

μονο ενοχλουμαι

Στο snes που είχα τα γραφικά ήταν καλύτερα από τα πιο πολλά 8bit games του pstore, 64bit consoles για 8bit games...!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...