Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φοβερή διαφορά το PRO :lol:

Δικέ μου είπαμε και σε προηγούμενα post, είναι αδύνατον να δεις διαφορές απο ενα downscaled video του Youtube που προφανώς δεν είναι ουτε 4κ ούτε HDR έχει επάνω. Επίσης το watch dogs 2 είναι pached για 4κ και όχι build για 4κ (αν καταλαβαίνεις την διαφορά).

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δικέ μου είπαμε και σε προηγούμενα post, είναι αδύνατον να δεις διαφορές απο ενα downscaled video του Youtube που προφανώς δεν είναι ουτε 4κ ούτε HDR έχει επάνω. Επίσης το watch dogs 2 είναι pached για 4κ και όχι build για 4κ (αν καταλαβαίνεις την διαφορά).

ναι μεν, αλλα

μεχρι να βγουν τιτλοι "χτισμενοι" πανω στις επιπλεον δυνατοτητες του pro, οι τιτλοι που κυκλοφορουν τωρα, θα γινουν patched

αν καποιος δεν εχει 4k tv η δεν εχει σκοπο να παρει προφανως δε θα δει καμια διαφορα. εγω περιμενα τουλαχιστον περισσοτερα textures, λεπτομερεια, αλλα δεν ειδα τιποτα περα απο λιγο πιο κορεσμενα χρωματα σε καποιες σκηνες

οποτε για μενα, το βιντεακι δεν ειναι ακυρο. yet

οταν θα δουμε τιτλο βγαλμενο πρωτιστως για pro, σε 4k tv με hdr vs την εκδοση στο "απλο" ps4 σε fhd ξαναμιλαμε

• Like 1

δε ξερω μερικοι τι περιμεναν να δουν απο το ps4 pro και ειδικα στα 1080p , περαν καποιον ενισχυμενων textures , ανεβασμενων φιλτρων και καλυτερο Framerate , που δε το βλεπουμε τωρα. Ακομα και απο το infamous , εναν launch τιτλο εγω απο το 2014 που το παρατησα και απο τις 10 νοεμβρη που το ξανα ξεκινησα ειδα τεραστια διαφορα , αλλα σε πολυ συγκεκριμενους τομεις... (Υπαρχει πλεον ζωη στην πολη... , πιο πλουσια textures και υψηλοτερο framerate) τουλαχιστον σε αυτο το παιχνιδι.Τωρα μην περιμενετε καποιοι να δειτε σε παιχνιδια που κυκλοφορουν αυτον τον μηνα κατι εξωπραγματικο επειδη απλαβγηκαν τωρα η λιγο μετα απο το Pro...Εδω στο steam day 1 το Dishonored 2 βγηκε με 30 Locked frames και περιμενετε να δειτε θαυματα στο ps4 pro?

• Like 1

ναι μεν, αλλα

μεχρι να βγουν τιτλοι "χτισμενοι" πανω στις επιπλεον δυνατοτητες του pro, οι τιτλοι που κυκλοφορουν τωρα, θα γινουν patched

αν καποιος δεν εχει 4k tv η δεν εχει σκοπο να παρει προφανως δε θα δει καμια διαφορα. εγω περιμενα τουλαχιστον περισσοτερα textures, λεπτομερεια, αλλα δεν ειδα τιποτα περα απο λιγο πιο κορεσμενα χρωματα σε καποιες σκηνες

οποτε για μενα, το βιντεακι δεν ειναι ακυρο. yet

οταν θα δουμε τιτλο βγαλμενο πρωτιστως για pro, σε 4k tv με hdr vs την εκδοση στο "απλο" ps4 σε fhd ξαναμιλαμε

Το ίδιο πράγμα λέμε, το Ps4 Pro είναι ενα απλό Ps4 "χρονισμένο" καλύτερα. Και επίσης δεν γίνεται πρακτικά να αποδώσεις 4κ με HDR σε ενα video του Youtube... Προφανώς και θα φαίνεται το ίδιο με το την μη 4κ έκδοση. Όλα τα συγκριτικά Video είναι άκυρα. Επίσης εκτός απο τα χρώματα και την ανάλυση θα δείς κάποιες διαφορές στο draw distance Όπου υπάρχει) και σε κάποια πολύ κοντινά πλάνα, τα textures αποδίδονται πιο ομαλά, μεγαλύτερο aa. 

• Like 3

Προχθές, εκεί που περπατουσα αμεριμνος στο εμπορικό κέντρο, βγαίνουν από την γωνία δύο φουσκωτοι.

-Που πας, ρωτάνε.

-Πουθενά, λέω.

-Χμμ, δεν βλέπω να κρατάς playstation Pro. Δεν θα πάρεις;

-Παιδιά, δεν κάνει κάτι παραπάνω, άσε που δεν έχω και 4k TV.

Βγάζει μαχαίρι...

- θα πάρεις γιατί στο λέμε.

Και με αυτά, κατέληξα να πάρω το Pro, αφού μου βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό. Έτσι λοιπόν, θα γκρινιάζω γιατί πήρα κάτι που δεν θέλω. Οι υπόλοιποι, που δεν σας ανάγκασαν να πάρετε με το ζόρι, καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις βόλτες, μπας και καθαρίσει κάπως το forum από τους απογοητευμένους, που με τα ίδια λεφτά (και όχι και πολλά για να λέμε την αλήθεια) πήραν διπλάσια απόδοση.

• Like 7

Προχθές, εκεί που περπατουσα αμεριμνος στο εμπορικό κέντρο, βγαίνουν από την γωνία δύο φουσκωτοι.

-Που πας, ρωτάνε.

-Πουθενά, λέω.

-Χμμ, δεν βλέπω να κρατάς playstation Pro. Δεν θα πάρεις;

-Παιδιά, δεν κάνει κάτι παραπάνω, άσε που δεν έχω και 4k TV.

Βγάζει μαχαίρι...

- θα πάρεις γιατί στο λέμε.

Και με αυτά, κατέληξα να πάρω το Pro, αφού μου βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό. Έτσι λοιπόν, θα γκρινιάζω γιατί πήρα κάτι που δεν θέλω. Οι υπόλοιποι, που δεν σας ανάγκασαν να πάρετε με το ζόρι, καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις βόλτες, μπας και καθαρίσει κάπως το forum από τους απογοητευμένους, που με τα ίδια λεφτά (και όχι και πολλά για να λέμε την αλήθεια) πήραν διπλάσια απόδοση.

κλαμααααααααα :cry: :-D

Περα απο αυτο η εμπειρια μου λεει οτι για να δεις τις διαφορες πρεπει να τα εχεις διπλα διπλα και να τα δεις με τα ματια σου και οχι απο τα βιντεκια που κυκλοφορουν στο youtube.Αμφιβαλω αν θα δεις το ιδιο αποτελεσμα απο μια εγγραφη.

Να μας πει κάποιος που έχει 4k με hdr και οχι tv της πλακας αν ειδε διαφορα, το hdr δεν μπορει να φανει στα βιντεο τα συγκριτικά , από κοντά που το είδα στο κοτσοβολο σε τηλεόραση 1800€ επαθα πλακα... Μολις βγει καλη προσφορά θα το πάρω κγω να δω στη 40αρα 4k που εχω τι λεει. (Λίγες ίντσες το ξέρω)

Φοβερή διαφορά το PRO :lol:

δεν ξερω τι παιζεται το ειδα και εγω αυτο το βιντεο και δεν ειδα καμια διαφορα.μολις ειδα ενα αλλο βιντεο ομως με βαλέ στην θεση μου και αρχισα να πιστευω οτι παιζονται και πολλες ψευτιες να το πω ετσι.οποτε πολλα βλεπε και λιγα πιστευε.ακομα και στο 1080p εχει διαφορα. βλεποντας το και απο το κινητο.

• Like 1

Ακομα βλεπω ο κοσμος καθεται και ασχολειται με τις οπτικες διαφορες μεταξυ Ps4 και Ps4 pro αντι να ασχολειται με τα παιχνιδια που εχουν βγει.respect απλα  :-D

• Like 4

Ρε παιδιά η αλήθεια στη μέση είναι.Μιλαμε για ένα πιο δυνατο μηχάνημα αλλά όχι τόσο που να παθαίνεις σοκ με τις διαφορές.Ειτε πάρει κάποιος το απλό είτε το pro μία χαρά θα τα παίξει τα παιχνίδια του.

• Like 1

Ρε παιδιά η αλήθεια στη μέση είναι.Μιλαμε για ένα πιο δυνατο μηχάνημα αλλά όχι τόσο που να παθαίνεις σοκ με τις διαφορές.Ειτε πάρει κάποιος το απλό είτε το pro μία χαρά θα τα παίξει τα παιχνίδια του.

Μια χαρα θα τα παιζει τα παιχνιδια του αλλα βλεπεις τωρα μπηκε και εδω το ψυχολογικο του ποιος υπερτερει σε αναλυση και frames.

Οχι δεν θα τα παιξει μια χαρα ολα τα παιχνιδια.ειτε εσκεμενα απο μερια sony για να σπρωξουν τον κοσμο να παρει προ ειτε απο θεμα δυναμης.ανεβηκε βιντεο απο multiplayer στο bf1 συγκρινει frames στο απλο και στο προ.στο απλο απλα το παιχνιδι τρεχει χαλια.ο χρηστης του προ εχει σοβαρο πλεονεκτημα σε αχεση με του απλου ps4.κατα τα αλλα θα ετρεχαν το ιδιο στο online.δεν γινεται αυτο.ιδιο frame locked θα εχουν ναι.αλλα το ενα θα βαραει βουτιες οπως ειδα και στο βιντεο στα 35 frame και το αλλο στα 50.και δεν μπορει κανεις να πει τιποτα.ιδιο frame target σου λεει.

Κατα τα αλλα εχετε δικιο.ειναι η εποχη της αναλυσης και του frame.kαι τα ποιοτικα gameplay πανε περιπατο

Οχι δεν θα τα παιξει μια χαρα ολα τα παιχνιδια.ειτε εσκεμενα απο μερια sony για να σπρωξουν τον κοσμο να παρει προ ειτε απο θεμα δυναμης.ανεβηκε βιντεο απο multiplayer στο bf1 συγκρινει frames στο απλο και στο προ.στο απλο απλα το παιχνιδι τρεχει χαλια.ο χρηστης του προ εχει σοβαρο πλεονεκτημα σε αχεση με του απλου ps4.κατα τα αλλα θα ετρεχαν το ιδιο στο online.δεν γινεται αυτο.ιδιο frame locked θα εχουν ναι.αλλα το ενα θα βαραει βουτιες οπως ειδα και στο βιντεο στα 35 frame και το αλλο στα 50.και δεν μπορει κανεις να πει τιποτα.ιδιο frame target σου λεει.

Κατα τα αλλα εχετε δικιο.ειναι η εποχη της αναλυσης και του frame.kαι τα ποιοτικα gameplay πανε περιπατο

Ξεκινηστε τοτε να κανετε μηνυσεις στην Sony οτι δεν κραταει αυτα που εχει δηλωσει.

Ακομα βλεπω ο κοσμος καθεται και ασχολειται με τις οπτικες διαφορες μεταξυ Ps4 και Ps4 pro αντι να ασχολειται με τα παιχνιδια που εχουν βγει.respect απλα  :-D

Αυτα που κοροιδευαμε στους πισι γκειμερς τωρα τα λουζομαστε και  εμεις. :P

Λοιπον  το τσακωσα και εγω εχθες 399 απο public(τσακωσα και μια επεκταση στα 30 και εφυγα σαν κυριος)Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αριστες στο θεμα κατασκευης(η διαφορα στο βαρος ειναι αισθητη σε σχεση με το προηγουμενο) ο μοχλος  σουπερ και αυτος παρεπιπτοντως.Επιπλεον πρεπει να ειναι  η πιο αθορυβη κονσολα που εχω αυτην την στιγμη στην κατοχη μου.Πραγματικα ξεπερασε ακομα και  το xbox one μου σε επιπεδο θορυβου. :shock: Οσο αναφορα το  design πραγματικα με το που την εβαλα για πρωτη φορα στο ρευμα(στο πρωτο boot up που ανοιγει με το  led  φωτισμο) μου θυμισε πολυ αυτο. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...