Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε εγώ το μετάνιωσα φίλε μου Daemonos άλλωστε δεν είχα ps4 στο παρελθόν το one είχα το πούλησα και συμπλήρωσα την διαφορά, τώρα όλα αυτά τα λέμε όχι λόγο απογοητεύσει αλλά κουβέντα να γίνεται. Παρεμπιπτόντως αυτές τις μέρες παίζω το the order πάρα τα αρνητικά σχόλια που διάβαζα κατά καιρούς, μου αρέσει πολύ το game. Ωραία ατμόσφαιρα και πολύ ώραια γραφικά αν και το παιχνίδι δεν νομίζω να πάρει κάποιο patch.

Ναι το συγκεκριμένο είναι κινηματογραφικό παιχνίδι.Αν σου αρέσουν αυτού του στύλ έχει δυο απο τα καλύτερα κατα την αποψή μου σε προσφορά το Plus πακέτο heavy rain και beyond two souls. Πραγματικά αξίζει!

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/the-heavy-rain-beyond-two-souls-collection/cid=EP9000-CUSA00512_00-HRBTSCOLLECTION1

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω περιμενω απο ωρα σε ωρα το Witcher 3 Wild Hunt (goty)... και αντίο ζωή.

Δεν ξερω στο pro πως τρεχει το παιχνιδι αλλα στο κανονικο ps4 ειχε τα θεματακια του παντως.

Δεν ξερω στο pro πως τρεχει το παιχνιδι αλλα στο κανονικο ps4 ειχε τα θεματακια του παντως.

Στο pro τρέχει όπως το κανονικό ps4 αφού δεν έχει βγει patch για να το εκμεταλλεύεται και ούτε πρόκειται να βγει. Έχω αφιερώσει άπειρες ώρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με τα τελευταία patch τρέχει μια χαρά δεν έχει προβλήματα.

Ναι το συγκεκριμένο είναι κινηματογραφικό παιχνίδι.Αν σου αρέσουν αυτού του στύλ έχει δυο απο τα καλύτερα κατα την αποψή μου σε προσφορά το Plus πακέτο heavy rain και beyond two souls. Πραγματικά αξίζει!

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/the-heavy-rain-beyond-two-souls-collection/cid=EP9000-CUSA00512_00-HRBTSCOLLECTION1

προχθες αγορασα απο plus τα beyond 2 souls και heavy rain πακετο στα 15 ευρω και τα δυο, τωρα το πήγαν 28??? αλλα και παλι θεωρείται καλη τιμη 

16 το βλεπω.. εγω ο τυχερουλης το πληρωσα 40 γιατι το πηρα 2 νοεμβ .. και μετα το βγαλαν offer ..!

χαλαλι τσιμπησα το ratchet and clank που ετοιμαζομουν και σε αυτο να σκασω 35αρι

• Like 1

προχθες αγορασα απο plus τα beyond 2 souls και heavy rain πακετο στα 15 ευρω και τα δυο, τωρα το πήγαν 28??? αλλα και παλι θεωρείται καλη τιμη 

15,99  γράφει, πού το είδες το 28?

• Like 1

γρηγορη ερωτηση

εχω 2 λογαριασμους, τον δικο μου (Plus) και εναν της γυναικας μου. και οι 2 ειναι ενεργοποιημενοι ως primary. αν φτιαξω ενα usa account για να αγορασω κανα-δυο παιχνιδια που δεν ειναι διαθεσιμα στο δικο μας region και το βαλω και αυτο ως primary, θα μπορουν οι αλλοι 2 να παιξουν ο,τι κατεβασω? παιζει να φαω κανενα ban?

ps4 slim+Uncharted 4+Ratchet and Clank+The Last of us 250δολλαρια στο Αμερικα απο black friday.Φυσικα το κανονικο ps4 pro ξεκιναει απο τα 399δολλαρια. Γιαυτο ειπα και πιο πισω οτι κακως αναφερεται οτι χρηματικα διαφερει μονο 100δολλαρια/ευρω το slim απο το pro.

http://www.ign.com/wikis/black-friday-cyber-monday/Best_Buy_Black_Friday_2016_Deals

• Like 1

ps4 slim+Uncharted 4+Ratchet and Clank+The Last of us 250δολλαρια στο Αμερικα απο black friday.Φυσικα το κανονικο ps4 pro ξεκιναει απο τα 399δολλαρια. Γιαυτο ειπα και πιο πισω οτι κακως αναφερεται οτι χρηματικα διαφερει μονο 100δολλαρια/ευρω το slim απο το pro.

http://www.ign.com/wikis/black-friday-cyber-monday/Best_Buy_Black_Friday_2016_Deals

Καλά αμερική το ξεφτίλισαν μην περιμένεις να δεις Ελλάδα που μας ενδιαφέρει τέτοιες προσφορές. Και τέτοιες τιμές παίζουν μόνο black friday. Εάν έπαιζε τέτοια τιμή εδώ το είχα αγοράσει εχθές είχα δεν είχα 4k τηλεόραση..Πιστεύω κάτι καλό θα δούμε στις γιορτές..

Καλά αμερική το ξεφτίλισαν μην περιμένεις να δεις Ελλάδα που μας ενδιαφέρει τέτοιες προσφορές. Και τέτοιες τιμές παίζουν μόνο black friday. Εάν έπαιζε τέτοια τιμή εδώ το είχα αγοράσει εχθές είχα δεν είχα 4k τηλεόραση..Πιστεύω κάτι καλό θα δούμε στις γιορτές..

Του συμφορουμιτη οπως ειπα πιο πισω με το ps4 c chassis 1tb με 3controller και το Uncharted παντως τοσο του εβγαινε πανω κατω η κονσολα σκετη αλλα δεν ηταν το Slim(με οτι αυτο συνεπαγεται βεβαια γιατι σιγα τις διαφορες που εχει το slim απο το C Chassis περαν του ογκου και του υλικου κατασκευης του πανω μερους).

Του συμφορουμιτη οπως ειπα πιο πισω με το ps4 c chassis 1tb με 3controller και το Uncharted παντως τοσο του εβγαινε πανω κατω η κονσολα σκετη αλλα δεν ηταν το Slim(με οτι αυτο συνεπαγεται βεβαια γιατι σιγα τις διαφορες που εχει το slim απο το C Chassis περαν του ογκου και του υλικου κατασκευης του πανω μερους).

Έχουν και σημαντική διαφορά στην κατανάλωση=παραγωγή θερμότητας κτλ αλλά συμφωνώ ότι με τα bundles είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά στην τιμή και το είχα αναφέρει και παλαιότερα ότι αργά η γρήγορα θα έβγαιναν bundles αλλιώς δεν θα είχε νόημα να μη δώσεις 50 ευρώ παραπάνω (έκδοση 1tb) και να πάρεις το pro. 

γρηγορη ερωτηση

εχω 2 λογαριασμους, τον δικο μου (Plus) και εναν της γυναικας μου. και οι 2 ειναι ενεργοποιημενοι ως primary. αν φτιαξω ενα usa account για να αγορασω κανα-δυο παιχνιδια που δεν ειναι διαθεσιμα στο δικο μας region και το βαλω και αυτο ως primary, θα μπορουν οι αλλοι 2 να παιξουν ο,τι κατεβασω? παιζει να φαω κανενα ban?

Μπορείς κανονικά, δεν είναι region locked τα παιχνίδια

• Like 1

2 μέρες κυκλοφορεί το μηχάνημα οπότε χαλαρώστε και από τις δύο πλευρές... Όσοι το αγόρασαν περιμένοντας να δουν σε παλιά παιχνίδια γραφικά νέας γενιάς με ένα patch έπρεπε να το ψάξουν παραπάνω γιατί ούτε η ίδια η sony είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο. Περιμένετε να βγουν νέα παιχνίδια όπως το final fantasy και το horizon zero dawn και βλέπουμε.

Προς το παρών το μόνο σπαστικό είναι η βαρεμάρα κάποιων developers να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να δίνουν unoptimized παιχνίδια τα οποία ναι μεν τρέχουν σε υψηλότερη ανάλυση αλλά κάνουν βουτιές στα 20fps. 

Link.png Site:

Αν γίνει αυτό που λες ξέρεις τι κατακερματισμός θα υπάρξει;
Θα βγαίνει παιχνίδι και δεν θα ξέρουμε σε ποια κονσόλα θα παίζει και σε ποια όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...