Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Link.png Site:

Κάντε τον κόπο και δείτε ολόκληρο το βίντεο. Τραγικά πράγματα.. Για να πετύχουν υψηλότερη ανάλυση έχουμε tearing και frame drops στα 25fps. Και το χειρότερο όλων; Εάν είσαι κάτοχος 1080p τηλεόρασης θέλεις δεν θέλεις παίζεις στο pro mode που όπως λέει και ο Leadbetter έχεις το οπτικό αποτέλεσμα του απλού PS4 με χειρότερο performance.

Ναι ξέρω είναι νωρίς αλλά όταν βλέπεις developers όπως η naughty dog να βγάζουν pro mode με προβλήματα στο performance (αναφέρομαι στο Last of Us Remastered) τότε τα λόγια του Cerny περί μόνο 1% επιπλέον δουλειάς για optimization στο PS4 Pro ήταν μάλλον βλακείες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Link.png Site:

Κάντε τον κόπο και δείτε ολόκληρο το βίντεο. Τραγικά πράγματα.. Για να πετύχουν υψηλότερη ανάλυση έχουμε tearing και frame drops στα 25fps. Και το χειρότερο όλων; Εάν είσαι κάτοχος 1080p τηλεόρασης θέλεις δεν θέλεις παίζεις στο pro mode που όπως λέει και ο Leadbetter έχεις το οπτικό αποτέλεσμα του απλού PS4 με χειρότερο performance.

Ναι ξέρω είναι νωρίς αλλά όταν βλέπεις developers όπως η naughty dog να βγάζουν pro mode με προβλήματα στο performance (αναφέρομαι στο Last of Us Remastered) τότε τα λόγια του Cerny περί μόνο 1% επιπλέον δουλειάς για optimization στο PS4 Pro ήταν μάλλον βλακείες...

Φταίει το Pro αν το παιχνίδι είναι κακογραμμένο? Μην ξεχνάς... UBISOFT.

Επίσης το pro βγήκε κατα την διάρκεια ανάπτυξης του συγκεκριμένου τίτλου, οπότε έπρεπε να tweakάρουν ας πούμε οτι είχαν κάνει μέχρι τώρα.

• Like 1

Φταίει το Pro αν το παιχνίδι είναι κακογραμμένο? Μην ξεχνάς... UBISOFT.

Επίσης το pro βγήκε κατα την διάρκεια ανάπτυξης του συγκεκριμένου τίτλου, οπότε έπρεπε να tweakάρουν ας πούμε οτι είχαν κάνει μέχρι τώρα.

Εννοείτε δεν φταίει το pro είπα εγώ ότι φταίει το pro; Σχολίασα τα λόγια του Cerny που έλεγε ότι το optimization στο Pro είναι παιχνιδάκι και χρειάζεται μόνο έναν developer. Έχεις δει εσύ κάτι τέτοιο; Εξαίρεση αποτελεί μόνο το tomb raider. Και ξαναλέω όπως έγραψα και στο προηγούμενο μου ποστ μιλάω για τους χρήστες 1080p τηλεόρασης. Ναι δεν φταίει η κονσόλα τι να το κάνω όμως εάν παίζω παιχνίδια με drops στα 25fps και tearing επειδή οι developers βαριούνται ή είναι ανίκανοι. Υποτίθεται θα παίρναμε το pro για smoother performance, higher performance κτλ κτλ και ξαναλέω άσε την ubisoft και δες την naughty dog που είναι first party developer τι αποτέλεσμα έδωσε..

Εννοείτε δεν φταίει το pro είπα εγώ ότι φταίει το pro; Σχολίασα τα λόγια του Cerny που έλεγε ότι το optimization στο Pro είναι παιχνιδάκι και χρειάζεται μόνο έναν developer. Έχεις δει εσύ κάτι τέτοιο; Εξαίρεση αποτελεί μόνο το tomb raider. Και ξαναλέω όπως έγραψα και στο προηγούμενο μου ποστ μιλάω για τους χρήστες 1080p τηλεόρασης. Ναι δεν φταίει η κονσόλα τι να το κάνω όμως εάν παίζω παιχνίδια με drops στα 25fps και tearing επειδή οι developers βαριούνται ή είναι ανίκανοι. Υποτίθεται θα παίρναμε το pro για smoother performance, higher performance κτλ κτλ και ξαναλέω άσε την ubisoft και δες την naughty dog που είναι first party developer τι αποτέλεσμα έδωσε..

Νομίζω ότι αναφέρθηκε σια τα παιχνίδια που ΘΑ βγουν μετά το release του Pro. Επίσης δες το Rise of the Tomb Raider... πάρα πολύ καλό optimization και επιλογές ΜΕΣΑ απο τα video options του παιχνιδιού για high fps, 4k και 1080p.

Επίσης

The entire list of Pro tech features is below:

• Displacement Maps and Tessellation: This greatly improves the detail of rough surfaces in the ground, rocks, and bricks. Silhouettes and surface features are geometrically-represented when viewed up close, making the surfaces feel even more tangible and realistic. 
  • Anisotropic Filtering: The graphics power allows anisotropic filtering across all surfaces, so when viewed from an angle, the quality of the textures in the distance are greatly enriched.
  • Additional Dynamic Foliage: Even more of the plants and trees are dynamic, the plants bend when Lara walks past, and the trees blow in the wind.
  • Increased LOD: Enhanced geometry in objects like buildings means they have significantly more detail when viewed at a distance. As a result hub spaces feel even larger now and aid the player’s exploration.
  • +10m LOD bias: All level-of-detail distances were retuned so that objects retain higher resolution as they recede into the distance.
  • Cinematic Hair: Lara’s hair during gameplay has been upgraded to use the same higher quality hair used in cinematics.
  • Sun soft shadows: Sun shadows were softened to further improve the natural look in outdoor environments.
  • Improved depth of field: An improved depth of field effect creates a nice Bokeh effect on bright highlights.

Να μην ξεχνάμε όμως τις δηλώσεις του τύπου τα frames σε κάθε περίπτωση θα είναι μεγαλύτερα από το Base ps4, και άλλα θέματα που βγαίνουν κάθε μέρα. Τέσπα η γνώμη μου είναι ότι αυτή η γενιά έτσι θα πάει, το σταθερό και το καινούργιο θα το δούμε από την επόμενη, είτε λέγεται Scorpio, είτε ps5.

Να μην ξεχνάμε όμως τις δηλώσεις του τύπου τα frames σε κάθε περίπτωση θα είναι μεγαλύτερα από το Base ps4, και άλλα θέματα που βγαίνουν κάθε μέρα. Τέσπα η γνώμη μου είναι ότι αυτή η γενιά έτσι θα πάει, το σταθερό και το καινούργιο θα το δούμε από την επόμενη, είτε λέγεται Scorpio, είτε ps5.

Μιλούσε για πιο σταθερά frames, και στο αναφέρω γιατι είπαν οτι σκοπός τους ήταν ο κάτοχος ps4 pro να μην έχει κανένα επιπλέον "προνόμιο" με τον κάτοχο του 1ου μοντέλου παρά μόνο την 4Κ ανάλυση. Αλλιώς θα έβαζαν και παραπάνω μνήμη και μεγαλύτερο επεξεργαστή κτλ κτλ

Μιλούσε για πιο σταθερά frames, και στο αναφέρω γιατι είπαν οτι σκοπός τους ήταν ο κάτοχος ps4 pro να μην έχει κανένα επιπλέον "προνόμιο" με τον κάτοχο του 1ου μοντέλου παρά μόνο την 4Κ ανάλυση. Αλλιώς θα έβαζαν και παραπάνω μνήμη και μεγαλύτερο επεξεργαστή κτλ κτλ

Συμφωνώ απόλυτα, αυτό λέω τόσο καιρο, απλα στον κόσμο έχει δοθεί άλλη εντύπωση, όπως και εγώ είχα προσδοκίες higher αλλά μόλις το πήρα προσγειωθηκα στην πραγματικότητα.

Συμφωνώ απόλυτα, αυτό λέω τόσο καιρο, απλα στον κόσμο έχει δοθεί άλλη εντύπωση, όπως και εγώ είχα προσδοκίες higher αλλά μόλις το πήρα προσγειωθηκα στην πραγματικότητα.

Ναι το ξέρω, διάβαζα τα μηνύματά σου. παρόλα αυτά το αγόρασα και εγώ αλλα δεν μπορώ να πώ οτι το μετάνιωσα, κατασκευαστικά είναι ανώτερο απο το 1ο μοντέλο και επίσης παίζω σε 4κ TV οπότε.. 

Νομίζω ότι αναφέρθηκε σια τα παιχνίδια που ΘΑ βγουν μετά το release του Pro. Επίσης δες το Rise of the Tomb Raider... πάρα πολύ καλό optimization και επιλογές ΜΕΣΑ απο τα video options του παιχνιδιού για high fps, 4k και 1080p.

Επίσης

Μα είπα ότι η μοναδική εξαίρεση είναι το tomb raider και αυτά που πόσταρες τα έχω ποστάρει στο παρελθόν ξέρω τι παίζει. Κατά τα άλλα για να δούμε διαφορές σε άλλους τίτλους στα 1080p πρέπει να ζουμάρουμε και να κοιτάξουμε για κανένα καλώδιο ή δέντρο στο background για να φανεί η διαφορά στο antialiasing.  

Μα είπα ότι η μοναδική εξαίρεση είναι το tomb raider και αυτά που πόσταρες τα έχω ποστάρει στο παρελθόν ξέρω τι παίζει. Κατά τα άλλα για να δούμε διαφορές σε άλλους τίτλους στα 1080p πρέπει να ζουμάρουμε και να κοιτάξουμε για κανένα καλώδιο ή δέντρο στο background.  

Ε άμα παίζεις σε 55άρα τα βλέπεις, χαχα

• Like 2

Ναι το ξέρω, διάβαζα τα μηνύματά σου. παρόλα αυτά το αγόρασα και εγώ αλλα δεν μπορώ να πώ οτι το μετάνιωσα, κατασκευαστικά είναι ανώτερο απο το 1ο μοντέλο και επίσης παίζω σε 4κ TV οπότε..

Ούτε εγώ το μετάνιωσα φίλε μου Daemonos άλλωστε δεν είχα ps4 στο παρελθόν το one είχα το πούλησα και συμπλήρωσα την διαφορά, τώρα όλα αυτά τα λέμε όχι λόγο απογοητεύσει αλλά κουβέντα να γίνεται. Παρεμπιπτόντως αυτές τις μέρες παίζω το the order πάρα τα αρνητικά σχόλια που διάβαζα κατά καιρούς, μου αρέσει πολύ το game. Ωραία ατμόσφαιρα και πολύ ώραια γραφικά αν και το παιχνίδι δεν νομίζω να πάρει κάποιο patch.
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...