Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον!!!πουλησα το παλιο μου ps4  και παω και εγω για pro.Επειδη απο τα τελη του μηνος και μετα θα μπουμε σιγα σιγα σε εορταστικη περιοδο προσφορων εκπτωσεων κτλ.Λετε να περιμενω καμια καλυτερη προσφορα?(προσωπικα πιστευω οτι το καπελο των 10 ευρω θα το εχουν αφαιρεσει τοτε)Απλα δεν πολυβιαζομαι μιας και εχω και αλλου παιχνιδια να παιξω ευχαριστω.

Στα public 25 Νοεμβρίου έχει Black friday για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως λέει η διαφήμιση, για κάποιες ώρες προσφορές, μπορεί να παίξει κάτι καλό.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδω οι διαφορες ειναι παρα πολυ καλες.μακαρι να το δουλεψουν το θεμα και να δουμε παντου τετιες διαφορες.απλα τα ποδοσφαιρακια δεν εχουν απαιτησεις και το τεζαρισαν

Τεχνολογικό φόρουμ είναι εδώ,όχι μαντείο των Δελφών.τι Ερώτηση είναι αυτή

Τοσο πολυ σε πειραξε η  ερωτηση που εκανα?Γνωμη ψαχνω και συμβουλες(πανω σε αυτο που ανεφερα) .Το ξερω οτι ειναι τεχνολογικο το φορουμ,δεν περιμενα εσενα για να μου το πεις αυτο. :-(

Υ.Γ Ευχαριστω πολυ τα παιδια για τις απαντησεις τους.

Έβαλα τον δίσκο 2tb που είχα από το "παλιό" ps4 στο Pro. Μια χαρά, η διαδικασία είναι το ίδιο απλή.

Η δυνατοτητα backup/restore που ειχε το απλο ps4 υποθετω δουλευει το ιδιο στο ps4pro ετσι δεν ειναι?

Δηλαδη εγω που εχω κανει backup το απλο ps4 θα μπορω να κανω restore στο νεο ps4pro χωρις καποιο προβλημα.

Μεγαλυτερης χωτητικοτητας δισκο 2.5 ιντσων δεν μπορεις να βαλεις στη κονσολα κυριως λογο του παχους του ετσι δεν ειναι?

Το backup restore δουλεύει. Ακόμη καλύτερα είναι το transfer που δουλεύει μέσω δικτύου. Αλλά εγώ μετέφερα τον δίσκο από το παλιό στο νέο playstation.

Από όσο ξέρω, δεν υπάρχουν δίσκοι μεγαλύτερης χωρητικότητας σε αυτές τις διαστάσεις.

Ναι οντως 2.5 ιντσων δισκοι υπαρχουν μεγαλυτερης χωρητικοτητας αλλα ειναι λιγο ποιο παχιοι και δεν νομιζω να χωρανε στη θηκη που εχει το ps4pro.

Δηλαδη εσυ εκανες restore στο ps4pro απο εξωτερικο δισκο exfat που ειχες κανει backup το απλο ps4.

Στο παλιό playstation, είχα τον δίσκο 2tb σχεδόν γεμάτο.

Έχω ένα εξωτερικό δίσκο 2tb, αλλά είναι και αυτός γεμάτος. Επίσης μεταφορά δεν παίζει, μιας και το Pro είναι 1tb.

Η μόνη λύση για εμένα είναι να κάνω backup saves, και ρυθμίσεις και μετά restore μόνο αυτά. Παιχνίδια από την αρχή, κατέβασμα.

Υ.Γ. Προσωπικά, το ps4 Pro το πήρα 379 ευρώ (ακόμη τρέχει η προσφορά), το παλιό το πούλησα 190. Του έβαλα όμως τον δίσκο του Pro, άρα έχει 1tb.Τελικά η αναβάθμιση μου στοίχισε 189, δεν είναι και κάνα μεγάλο πόσο. Σειρά τώρα έχει η τηλεόραση.

Δηλαδη καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το backup/restore ειναι συμβατο μεταξυ ps4 & ps4pro.

Αυτο ηθελα να μαθω.

Το οτι εσυ ειχες ηδη περασει στο απλο ps4 εναν 2tb δισκο που λογικο ειναι να μην χωρανε ολα τα δεδομενα του στον 1tb που εχει αρχικα το ps4pro ειναι αυτονοητο.

Αν ομως ειχες δισκο μεχρι 1tb στο απλο ps4 μια χαρα θα μπορουσες να κανεις πληρης επαναφορα στο ps4pro.

Στο παλιό playstation, είχα τον δίσκο 2tb σχεδόν γεμάτο.

Έχω ένα εξωτερικό δίσκο 2tb, αλλά είναι και αυτός γεμάτος. Επίσης μεταφορά δεν παίζει, μιας και το Pro είναι 1tb.

Η μόνη λύση για εμένα είναι να κάνω backup saves, και ρυθμίσεις και μετά restore μόνο αυτά. Παιχνίδια από την αρχή, κατέβασμα.

Υ.Γ. Προσωπικά, το ps4 Pro το πήρα 379 ευρώ (ακόμη τρέχει η προσφορά), το παλιό το πούλησα 190. Του έβαλα όμως τον δίσκο του Pro, άρα έχει 1tb.Τελικά η αναβάθμιση μου στοίχισε 189, δεν είναι και κάνα μεγάλο πόσο. Σειρά τώρα έχει η τηλεόραση.

Σε ποια προσφορά αναφέρεσαι ps4 pro στα 379;

Τοσο πολυ σε πειραξε η ερωτηση που εκανα?Γνωμη ψαχνω και συμβουλες(πανω σε αυτο που ανεφερα) .Το ξερω οτι ειναι τεχνολογικο το φορουμ,δεν περιμενα εσενα για να μου το πεις αυτο. :-(

Υ.Γ Ευχαριστω πολυ τα παιδια για τις απαντησεις τους.

Δεν με πειράζει η ερώτηση, απλά δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...