Pitsifrikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τα ελληνικα gaming sites "sonyαζουν" σε εξοργιστικο βαθμό.Μη παίρνετε απόψεις από αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Όταν παίζει παιχνίδια που δεν έχουν πάρει patch τότε τα τρέχει underclocked (μισή gpu και υποχρονισμένος επεξεργαστής) το θέμα είναι στα παιχνίδια που θα αρχίσουν να το εκμεταλλεύονται όλη τη δύναμη του. Στο youtube υπάρχουν βίντεο που το εμφανίζουν να ακούγεται σαν πιστολάκι μαλλιών. Μπορεί βέβαια να είναι ελαττωματικά ps4 pro κανείς δεν ξέρει. Ποστάρω 3 videos εάν θέλετε να τα δείτε και σε περίπτωση που τρέξετε αυτά τα παιχνίδια (tomb raider, mafia 3, COD IW) να μας πείτε εάν είναι έτσι. Σε καμιά περίπτωση δεν τα ποστάρω για να σας βγάλω ψεύτες μην παρεξηγηθώ... Site: https://youtu.be/fgq_HLTrTYs?t=70 (Δεν εμφανίζει το thumbnail για κάποιο λόγο) Site: Site: Προσωπικα δεν μου φαινεται κατι το τοσο τραγικο για να υποθεσω οτι ειναι ελαττωματικες κονσολες.. τωρα δεν ξερω ποια ειναι τα κριτηρια τα δικα σας αλλα ακομα και οι ηχοι στα βιντεο δεν μου φαινονται too much.. Σιγουρα το καλυτερο θα ηταν να μην ακουγεται τιποτα.. Δεν εχω δυστυχως κανεναν απο τους τιτλους για να το δοκιμασω.. Το Witcher 3 περιμενω αυριο αλλα δεν εχει ουτε αυτο καινουργιο patch για να το δω εκει το θεμα του θορυβου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγω παιζοντας ενα 3ωρο Infamous μπορω να πω οτι ειναι πιο αθορυβο απο τα OG PS4 . Παρολα αυτα με βαση την ιπποδυναμη που εχει ειναι σε καλα επιπεδα ο θορυβος αλλα και οι θερμοκρασιες. Εγω θελω να το δω αργοτερα με τα νεα παιχνιδια πως θα παει γιατι η cpu ηδη φαινεται οτι δεν εχει την απαραιτητη συχνοτητα. Εχει αερα να παει και 2,6 ανετα πιστευω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγω σαν ασχετος στον χωρο του PS... PS plus συνδρομη που χρησιμευει? Για να παιζεις online οσα παιχνιδια το υποστηριζουν αλλα και για αγορες on-line? Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Με τέτοιο IPC που έχει ο jaguar, όσο και να πάει η συχνότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγω σαν ασχετος στον χωρο του PS... PS plus συνδρομη που χρησιμευει? Για να παιζεις online οσα παιχνιδια το υποστηριζουν αλλα και για αγορες on-line? Σωστα? Ps plus ειναι κυριως για να παιζεις online. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγω σαν ασχετος στον χωρο του PS... PS plus συνδρομη που χρησιμευει? Για να παιζεις online οσα παιχνιδια το υποστηριζουν αλλα και για αγορες on-line? Σωστα? Συμπληρώνω, έχεις εκπτώσεις σε αγορές και κάθε μήνα έχεις Δωρεάν games 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγω σαν ασχετος στον χωρο του PS... PS plus συνδρομη που χρησιμευει? Για να παιζεις online οσα παιχνιδια το υποστηριζουν αλλα και για αγορες on-line? Σωστα? και παίρνεις και κάποια παιχνίδια δώρο κάθε μήνα, τα οποία μπορείς να τα παίζεις για όσο διαστημα παραμένεις στην plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Με τέτοιο IPC που έχει ο jaguar, όσο και να πάει η συχνότητα.. Μαζι σου , αλλα θα πιστευω θα μικραινει το μεγεθος του Bottleneck της cpu/gpu ....Ειναι κριμα αν δεν το κανουν....και αυτο φαινεται και απο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ^ ενα δίκιο το έχεις. Ουτε εβδομάδα δεν έχει κλείσει στην αγορά. Λογικό είναι να μην έχει κάτι σούπερ ουάο. Εδώ δεν ειχε το ps4 σε σχέση με το ps3, που ηταν και καινούργια κονσόλακαμιά σχέση όταν έβλεπες παιχνίδια στο ps4 από το ps3 έκανε μπαμ ότι ήταν η μετάβαση σε next gen γενιά .Εδώ δεν ισχύει αυτό πρέπει να έχεις δύο monitor δίπλα για να συγκρίνεις.(σε 1080p τουλάχιστον ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 καμιά σχέση όταν έβλεπες παιχνίδια στο ps4 από το ps3 έκανε μπαμ ότι ήταν η μετάβαση σε next gen γενιά .Εδώ δεν ισχύει αυτό πρέπει να έχεις δύο monitor δίπλα για να συγκρίνεις.(σε 1080p τουλάχιστον ) παμε παλι. δεν ειναι νεα γενια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον!!!πουλησα το παλιο μου ps4 και παω και εγω για pro.Επειδη απο τα τελη του μηνος και μετα θα μπουμε σιγα σιγα σε εορταστικη περιοδο προσφορων εκπτωσεων κτλ.Λετε να περιμενω καμια καλυτερη προσφορα?(προσωπικα πιστευω οτι το καπελο των 10 ευρω θα το εχουν αφαιρεσει τοτε)Απλα δεν πολυβιαζομαι μιας και εχω και αλλου παιχνιδια να παιξω ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τεχνολογικό φόρουμ είναι εδώ,όχι μαντείο των Δελφών.τι Ερώτηση είναι αυτή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Συνηθως οι προσφορες ειναι κονσολα με καποιο παιχνιδι μαζι στην τιμη της κονσολας.Αν μπορεις κανε υπομονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πήρα και εγώ το Pro, αλλά από ότι είδα όταν το μηχάνημα είναι αδρανες (απλά κατεβάζει) δεν σβήνει το χειριστήριο. Δεν το έκανε το παλιό αυτό. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις