Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To φταιξιμο το εχεις εσυ κι οποιος βλεπει/παρακολουθει unboxholics/gameover.Θεωρω τουλαχιστον αστειο αυτος που λεει το infamous ινφάμους να μου εξηγει γιατι να αγορασω το pro εναντι slim κλπ. NeoGAF μόνο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To φταιξιμο το εχεις εσυ κι οποιος βλεπει/παρακολουθει unboxholics/gameover.Θεωρω τουλαχιστον αστειο αυτος που λεει το infamous ινφάμους να μου εξηγει γιατι να αγορασω το pro εναντι slim κλπ. NeoGAF μόνο.

Κανείς δε σου είπε τι να αγοράσεις. Τώρα το ότι αποτελεί κριτήριο για σένα η προφορά... Πάντως το infamous προφέρεται ίνφαμους και όχι ινφέιμους.

• Like 3

Killzone Shadowfall

Infamous Second son+First Light

Bloodborne goty edition

Until Dawn

Ratchet and Clank

Uncharted 4

Uncharted trilogy

The last of Us

Street Fighter V(εχει βγει και σε pc αλλα ειναι console exclusive για playstation)

World of Final Fantasy

Odin Sphere

Final Fantasy 14

Final Fantasy X/X-2 remastered

Gravity Rush

Until Dawn

Little Big Planet 3

Driveclub

Disgaea 5

The Order

God of war 3 remastered

Και απο multiplatform γενικα http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4/filtered?sort=desc&page=0

Μια χαρα exclusive υπαρχουν αλλα δεν ειναι για ολα τα γουστα. Επισης η λίστα αυτη θα ηταν μεγαλυτερη βαζοντας μεσα και το Gran Tourismo,Last Guardian και Horizon αλλα δυστηχως λογω του ρημαδο ps4 pro φαγανε delay τα παιχνιδια αυτα στην κυκλοφορια τους και γιαυτο και θα κυκλοφορησουν τα 2 απο αυτα το 2017 τελικα.

Εγω αλλωστε γιαυτο ανεκαθεν αγαπουσα playstation.Γιατι ηταν η μονη κονσολα(ντροπη της Nintendo σε αυτο το πραγμα)που ειχε Jrpg παιχνιδια(εκτως των γνωστων Final fantasy) με πιο χαρακτηριστικο παιχνιδι πλεον το Ni no kuni.

• Like 2

διαφωνω μια χαρα τα εξηγησαν και βοηθησε και πολυ κιολας ειδικα στο να δουμε αν οντως υπαρχει διαοφορα πσ4-πσ4 προ στα 1080P FHD TV, το game προφερεται στα αγγλικα ίνφαμους.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, έχω διαβάσει αρκετά το νήμα αλλά άκρη δεν έχω βγάλει μεταξύ PS4 slim or Pro. 

Δεν έχω καμία κονσόλα προς το παρόν, μέχρι στιγμής παίζω πολλά χρόνια MW3 στο PS3 και ήρθε η ώρα να κάνω την μετάβαση γιατί και κάποιοι φίλοι πήραν το καινούργιο και οι servers και οι hackers έχουν μαμήσει το παιχνίδι. 

4Κ τηλεόραση δεν παίζει να πάρω σύντομα, έχω μια LG 42, 2012 model και θα παίζω αποκλειστικά Call of duty Remastered. 

Για να μην μακρηγορώ λοιπόν, με βάση το παιχνίδι που θα παίζω αποκλειστικά και μόνο και με βάση το γεγονός ότι δεν έχω 4Κ tv αξίζει να πάρω το PS4 Pro η να πάρω το φοβερό στα μάτια μου Bundle PS4 slim + call of duty + δεύτερο χειριστήριο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. 

Καλησπέρα παιδιά, έχω διαβάσει αρκετά το νήμα αλλά άκρη δεν έχω βγάλει μεταξύ PS4 slim or Pro.

Δεν έχω καμία κονσόλα προς το παρόν, μέχρι στιγμής παίζω πολλά χρόνια MW3 στο PS3 και ήρθε η ώρα να κάνω την μετάβαση γιατί και κάποιοι φίλοι πήραν το καινούργιο και οι servers και οι hackers έχουν μαμήσει το παιχνίδι.

4Κ τηλεόραση δεν παίζει να πάρω σύντομα, έχω μια LG 42, 2012 model και θα παίζω αποκλειστικά Call of duty Remastered.

Για να μην μακρηγορώ λοιπόν, με βάση το παιχνίδι που θα παίζω αποκλειστικά και μόνο και με βάση το γεγονός ότι δεν έχω 4Κ tv αξίζει να πάρω το PS4 Pro η να πάρω το φοβερό στα μάτια μου Bundle PS4 slim + call of duty + δεύτερο χειριστήριο?

Φιλε μου απο οτι καταλαβα δεν σε πολυ νοιαζει το θεμα γραφικα και 4Κ οχι οτι εχει καμια τρελη διαφορα το pro απο το slim, για μενα πας για ps4 slim και τα εξτρα 100 ευρο που θα έδινες για το pro τα κανεις 12μηνη ps plus και κανα αλλο game και εισαι άρχοντας

• Like 1

Για να μην μακρηγορώ λοιπόν, με βάση το παιχνίδι που θα παίζω αποκλειστικά και μόνο και με βάση το γεγονός ότι δεν έχω 4Κ tv αξίζει να πάρω το PS4 η να πάρω το φοβερό στα μάτια μου Bundle PS4 slim + call of duty + δεύτερο χειριστήριο?

Για ενα μονο παιχνιδι/σειρα το Call of duty δηλαδη,δεν νομιζω οτι αξιζει να επενδυσεις παραπανω χρηματα στο ps4 pro.

Αυτο επισης σημαινει οτι δεν αξιζει να δωσεις πολλα χρηματα και στο ps4.Αρα ναι τσιμπας το φθηνοτερο ps4 που θα βρεις +online συνδρομη και εισαι αρχοντας.

Γιατι στο ps4 pro θα χρειαστεις

https://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-Playstation-4-Pro-PS4-Pro-1TB.html 410ευρω

https://www.skroutz.gr/s/9008634/Call-of-Duty-Infinite-Warfare-Legacy-Edition-PS4.html 75ευρω το παιχνιδι

και φυσικα η συνδρομη για 1χρονο που θα την χρειαστεις ανεξαρτητου κονσολας.

Αρα στην παρουσα φαση και βγαζοντας τα 50ευρω του δευτερου controller εξω(μπορεις να το πουλησεις πχ)

εχουμε ps4 slim+call of duty στα 329ευρω περιπου εναντι στα 485ευρω του ps4 pro,αρα 150ευρω διαφορα περιπου. 

Για ενα μονο παιχνιδι/σειρα το Call of duty δηλαδη,δεν νομιζω οτι αξιζει να επενδυσεις παραπανω χρηματα στο ps4 pro.

Αυτο επισης σημαινει οτι δεν αξιζει να δωσεις πολλα χρηματα και στο ps4.Αρα ναι τσιμπας το φθηνοτερο ps4 που θα βρεις +online συνδρομη και εισαι αρχοντας.

Γιατι στο ps4 pro θα χρειαστεις

https://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-Playstation-4-Pro-PS4-Pro-1TB.html 410ευρω

https://www.skroutz.gr/s/9008634/Call-of-Duty-Infinite-Warfare-Legacy-Edition-PS4.html 75ευρω το παιχνιδι

και φυσικα η συνδρομη για 1χρονο που θα την χρειαστεις ανεξαρτητου κονσολας.

Αρα στην παρουσα φαση και βγαζοντας τα 50ευρω του δευτερου controller εξω(μπορεις να το πουλησεις πχ)

εχουμε ps4 slim+call of duty στα 329ευρω περιπου εναντι στα 485ευρω του ps4 pro,αρα 150ευρω διαφορα περιπου.

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ, φαντάσου ότι αν οι servers στο MW3 ήταν ΟΚ και δεν υπήρχαν χάκερς μπορεί και να μην άλλαζα καν κονσόλα. 

Αλλά λέω αφού θα δώσω που θα δώσω ένα χ ποσό αν υπάρχει αυτό που λένε τρελή διαφορά στα γραφικά του συγκεκριμένου παιχνιδιού. 

Γενικά έχω μπερδευτεί γιατί άλλοι λένε ότι το PS4 στα 1080P θα έχει φοβερά γραφικά και θα τρέχει στα 60FPS και δεν έχω μέτρο σύγκρισης δυστυχώς ώστε να μπορέσω να αποφασίσω. Για αυτό και έθεσα και το ερώτημα. 

Θεωρω τουλαχιστον αστειο αυτος που λεει το infamous ινφάμους να μου εξηγει γιατι να αγορασω το pro εναντι slim κλπ. NeoGAF μόνο.

Oh the irony. Ω δι άιρονι για να το καταλάβεις.

• Like 1

διαφωνω μια χαρα τα εξηγησαν και βοηθησε και πολυ κιολας ειδικα στο να δουμε αν οντως υπαρχει διαοφορα πσ4-πσ4 προ στα 1080P FHD TV, το game προφερεται στα αγγλικα ίνφαμους.

Συγνωμη αλλα την μεγαλη βοηθεια που ακριβως την ειδες απο τα Ελληνικα site?Συγκρινονται οι αναλυσεις εις βαθος(ή ακομα και οι πιο απλες μετρησεις με τα frame rates)του Digital Foundry(και αλλων ξενων site)οπως γενικα η πληροφορηση και ενημερωση απο ξενα site με τα Ελληνικα.

Βασικα δεν καταλαβαινω καν γιατι ενα καναλι στο youtube με ονομα Unboxholics τα περισσοτερα του video δεν αφορουν unboxing....

Παίδες, χθες έπαιξα Fifa 17 στην 4κ hdr TV με το Pro, και είδα εμφανή διαφορά.

Καλύτερη ευκρίνεια, πιο ομαλά textures, αρκετά πιο ζωντανά χρώματα, είδα λεπτομέρειες που δεν έβλεπα πριν (γρασίδι, πρόσωπα κτλ)

• Like 2

Μετά από 2 μέρες έχω να πω οτι η κονσολα περα απο το αρχικο installation σε καθε παιχνιδι και οταν κανει updates ειναι παντελως αθόρυβη.. Επαιζα χθες MK και ειχα κολλησει τη μουρη μου στην κονσολα να δω μπας και.. αλλα κιχ..
Και οταν κανει installation ή updates ακουγεται σαν pc drive που φορτωνει καποιο δισκακι.. οχι τιποτα τραγικο..

• Like 2

Μετά από 2 μέρες έχω να πω οτι η κονσολα περα απο το αρχικο installation σε καθε παιχνιδι και οταν κανει updates ειναι παντελως αθόρυβη.. Επαιζα χθες MK και ειχα κολλησει τη μουρη μου στην κονσολα να δω μπας και.. αλλα κιχ..

Και οταν κανει installation ή updates ακουγεται σαν pc drive που φορτωνει καποιο δισκακι.. οχι τιποτα τραγικο..

Όταν παίζει παιχνίδια που δεν έχουν πάρει patch τότε τα τρέχει underclocked (μισή gpu και υποχρονισμένος επεξεργαστής) το θέμα είναι στα παιχνίδια που θα αρχίσουν να το εκμεταλλεύονται όλη τη δύναμη του. Στο youtube υπάρχουν βίντεο που το εμφανίζουν να ακούγεται σαν πιστολάκι μαλλιών. Μπορεί βέβαια να είναι ελαττωματικά ps4 pro κανείς δεν ξέρει.

Ποστάρω 3 videos εάν θέλετε να τα δείτε και σε περίπτωση που τρέξετε αυτά τα παιχνίδια (tomb raider, mafia 3, COD IW) να μας πείτε εάν είναι έτσι. Σε καμιά περίπτωση δεν τα ποστάρω για να σας βγάλω ψεύτες μην παρεξηγηθώ...

Link.png Site: https://youtu.be/fgq_HLTrTYs?t=70 (Δεν εμφανίζει το thumbnail για κάποιο λόγο)

Link.png Site:

Link.png Site:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...