Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μπράβο αυτό λέω, περίπου σε αυτά τα λεφτά απλά βάλε slim + bloodborne + 1 χρόνος ps+ και φυσικά μένουν και ρέστα οπότε δεν το λες και πακέτο που το προσπερνάς εύκολα. Το Pro από μόνο του κοστίζει 410 ευρώ + 40-50 ευρώ το Bloodborne + 50 ευρώ το ps+ πας μάνι μάνι στα 500 ευρώ. Η διαφορά λοιπόν είναι πάνω από 100 ευρώ στην καλύτερη. Τεράστια διαφορά για ένα μηχάνημα που προσωπικά δεν βλέπω να χρησιμοποιώ στο 100% των δυνατοτήτων του. Προφανως και εγω αυτο λεω.Ακομα και στο video των unboxholics την ιδια περιοδο που παιζουν αρκετες προσφορες κυριως με 2ρο controller ανεφερε την χρηματικη διαφορα να ειναι μολις 100ευρω,πραγμα που μου προκαλεσε εντυπωση. Τα 100ευρω διαφορα μαλλον τα γραφουν μερικοι για να δικαιολογησουν την αγορα τους. Ναι προφανως οποιος θελει να εχει το τελευταιο και καλυτερο δυνατο προιον και δεν τον ενδιαφερει η χρηματικη διαφορα προφανως και θα παει στο καινουργιο. Αυτο ακομα και στα κινητα το εβλεπα καλη ωρα με το Iphone 7plus που εχει κοντα 400ευρω διαφορα απο το 6s plus και οι περισσοτεροι γραφουν οτι αξιζει το πρωτο επειδη ειναι καινουργιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 προσωπικα σε καμια περιπτωση δεν θα επελεγα κονσολα επειδη δινει δωρο παιχνιδια.το ενα ειναι κατι που θα μεινει για να παιξω οσα παιχνιδια επιλεξω στην ζωη της κονσολας και το δωρο ειναι κατι το οποιο θα παιξω καποιο διαστημα και μετα θα παει στο ραφι.αυτο που σου μενει μετα απο αυτο ειναι η κυρια κονσολα.και ξεκινας και αγοραζεις μετα παλι games.μετα θα εχω την αισθηση οτι εσκασα 380 ευρο και εχω ενα σλιμ.προτιμαω να παιξω ενα game τον 20 ευρο και να μου μεινει η καλη κονσολα και αργοτερα θα παρω και το cod καμια 30αρια ευρο παρα αυτη η επιλογη.σαν να λεμε μη παρεις ενα pc με gtx 1080 στα 1000 ευρο αλλα παρε το αλλο που εχει προσφορα με gtx 970 και 10 παιχνιδια δωρο στα 1000 ευρο...τα παιχνιδια ξερουμε ολοι που καταληγουν μετα απο λιγο καιρο. να πουλιονται απο 70 ευρο πολλες φορες και 15 και 20 εδω μεσα μεταχειρα. βεβαια προσωπικη επιλογη του καθενος. και εγω πειρα το προ αλλα κοιταξα να μη βαλω plus 50ara. προσπαθησα να κοψω απο οπου μπορουσα και εβαλα 20αρα. σε τρεις μηνες εχει ο θεος. να προσθεσω οτι η καλητερη επιλογη αυτη την στιγμη ειναι μεταχειρισμενο ps4 ενα 150 170 αναλογα. και θα το βρει και με προικα. οποιος θελει να τα σκασει ομως το προ ειναι σαν μονοδρομος.κοντα 400 αρια και 350 αρια για την προηγουμενη κονσολα με οτι και να συνοδευεται ειναι πολλα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 εδω ο αλλος παιζει με 40 frames για να παιξει 4k τι να λεμε τωρα . με καρτα του χιλιαρικου κοντα... Άσε την Alpha..Η 1080 έχει 68FPS σε 4Κ. http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,7.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πριν πολλές σελίδες όταν ρωτούσαν πολλοί κάτοχοι 1080p τηλεόρασης τι να αγοράσουν μεταξύ slim και pro προτείναμε το pro γιατί η διαφορά στην τιμή ήταν πολύ μικρή. Τώρα βλέπω ότι υπήρξε ένα price drop και η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη ακόμα και σκέτη να αγοράσεις την κονσόλα. Είναι νωρίς να κρίνουμε το pro αλλά εάν συνεχιστεί η κατάσταση του τύπου για να δεις διαφορά σε 1080p να πρέπει να κάνεις pause, zoom και μετά να κοιτάξεις πίσω πίσω να δεις διαφορά σε κανένα δέντρο τότε ίσως να αξίζει να πάρεις το slim εάν δεν σκοπεύεις να αγοράσεις 4k τηλεόραση. Είναι νωρίς όμως ακόμα μην παρεξηγηθώ δεν βγάζω άχρηστο το pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Εγώ βλέπω ότι δεν κρατάει 60άρια σε τίτλους που το απλό PS4 έχει 60άρια. Θα πρέπει να δώσουν επιλογή για 1080P@60 που θέλουν οι περισσότεροι, παρά checkerboard ''4K'' και frame-drops. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πριν από μερικές μέρες αγόρασα το prο, μια χαρά κονσόλα, αλλά το ξαναλέω δεν είδα και την μεγάλη διαφορά, και έχω και 4k tv. Τα site uboxholics gameover κτλ έχουν φαγωθεί ότι το pro είναι μονόδρομος και παλι μονόδρομος τα 100 euro που δεν είναι 100eur, το skroutz το slim 500gb το δίνει σκέτο με 267eur τέσπα, οποίο ps και να πάρεις μια χαρά θα περάσεις, αλλά βέβαια καθόμαστε και βλέπουμε τους κάθε uboxholics που τα περνούν από τις εταιρείες για να πλασαρουν τα προϊόντα τους και τους κάνουμε και θεούς, ρε ουσστ.. Παιδιά η pro η slim η το ps4 το Base μια χαρά κονσόλες είναι.. Α και κάτι τραγικό ο τύπος στο site gameover χαρακτήρισε το απλό ps4 ος ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών και το pro ος 1600 turbo, ρε έλεος, είχαμε τους παπαγάλους στην πολιτική έχουμε τώρα και τους παπαγάλους στο Gaming. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ότι λέει ο redfox με κάλυψε 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ενταξει ηταν υπερβολικο το παραδειγμα που ειπε ο καλλιφας για να τονισει την δυναμη του ps4 pro.Δεν το εκανε εσκεμμενα, αυτο το παραδειγμα του ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα. Η δικη μου προσωπικη αποψη ειναι οτι θα δουμε εμφανεις διαφορες στα παιχνιδια στο μελλον και σε αναλυση 1080p. Η καρτα γραφικων του pro εχει 2πλασια σχεδον δυναμη απο το παλιο μοντελο αρα ακουγεται λογικο να δουμε βελτιωση στα γραφικα. Οσοι εχετε το παλιο μοντελο, μεινετε οπως ειστε.Αυτη την χρονικη στιγμη δεν υπαρχει λογος να δωσετε και αλλα λεφτα για το pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για τους Unboxholics διαφωνώ, δεν είμαι δικηγόρος τους or sth, είδα τo video review τους για το ps4 pro. Τα είπε ο Σάκης ως έχουν. Για την τιμή του slim έναντι του pro είπε για το 1TB μοντέλο του slim σε σχέση με το pro, όπου εκεί η διαφορά είναι όντως μικρή στην τιμή , οπότε καλύτερα να δώσεις αυτη την διάφορα στο ποσό για το pro. Αυτό είπε ο άνθρωπος, δεν είπε κάποια υπερβολή για να προωθήσει την κονσόλα. Για αυτά που δίνει το ps4 pro η τιμή του είναι καλή θεωρώ. Ψευτο4Κ πειτε το, με το ζόρι 60αρι σε άλλα στα 1080p κτλ, εγω βλέπω ότι διαφορά υπάρχει και όσο ασχοληθούν και οι developers αυτό θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε στα χέρια μας σε κάθε ένα game. Είναι γεγονός ότι το Scorpio θα είναι η πιο δυνατή κονσόλα στην αγορά όταν με το καλό βγει, αλλά μέχρι τότε άλλος είναι ο βασιλιάς στις κονσόλες, και αυτό είναι το pro. Όσοι έχουμε ps4 θα έλεγα να κρατήσουμε για την ώρα τα χρήματα μας καθώς δεν είναι ότι θα μας σβήσει η Sony από τον χάρτη. Ότι παίζει και το pro, θα το παίζουμε και εμείς. Με περισσότερη θολούρα, μικρότερο framerate; Δεν πειράζει. Καλύτερα games θέλουμε. ΥΓ. Ασχέτως αν ζαχαρωνα το ps4 pro, δεν με βλέπω να το αγοράζω, με την διαφορά ότι δεν προσπαθώ να το εκμηδενισω λέγοντας ότι δεν αξίζει ή ότι οι διαφορές είναι γελοίες με το "παλιο" ps4 για την τιμή του κτλ.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ενταξει ηταν υπερβολικο το παραδειγμα που ειπε ο καλλιφας για να τονισει την δυναμη του ps4 pro.Δεν το εκανε εσκεμμενα, αυτο το παραδειγμα του ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα. Η δικη μου προσωπικη αποψη ειναι οτι θα δουμε εμφανεις διαφορες στα παιχνιδια στο μελλον και σε αναλυση 1080p. Η καρτα γραφικων του pro εχει 2πλασια σχεδον δυναμη απο το παλιο μοντελο αρα ακουγεται λογικο να δουμε βελτιωση στα γραφικα. Οσοι εχετε το παλιο μοντελο, μεινετε οπως ειστε.Αυτη την χρονικη στιγμη δεν υπαρχει λογος να δωσετε και αλλα λεφτα για το pro. Καθόλου τυχαίο το παράδειγμα του, ξέροντας ότι θα τον ακούσουν χιλιάδες άτομα, τυχαίο θα ήταν σε μια παρέα, ος προς το δεύτερο σκέλος έχεις δίκιο, και θα συμπληρώσω οποίος θέλει να πάρει ps4 και ζορίζεται με την τιμή του pro, λογικό στην Ελλάδα τις κρίσης μπορεί να πάρει ένα μτχ η το slim αν θέλει καινούργιο, ότι και να επιλέξει δεν θα το μετανιώσει, θα απολαύσει το Gaming η με pro η slim η Base. Ας μιλήσουμε λίγο για τα παιχνίδια που είναι και η ουσία του Gaming, που ξεχάσαμε, χαθηκαμε στις ανουσιες ορολογιες που επεβαλαν οι εταιρείες και χειρότερο τα παπαγαλάκια τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 δυστυχως αντι να συζηταμε τι παιχνιδαρες εχει βγαλει αυτη η γενια, γκρινιαζουμε αν πρεπει να παρουμε το pro η να περιμενουμε το καινουργιο xbox και αλλες χαζομαρες.Η ουσια που ειναι τα παιχνιδια σε αυτη την γενια εχει χαθει.Ειμαστε στα μεσα αυτης της γενιας,ευχομαι να ξεπεταχτουν πολλα παιχνιδια γιατι κακα τα ψεματα απο παιχνιδια ειναι γιολο η κατασταση.Θυμαμαι τι παιχνιδαρες ειχαμε στο 360/πσ3 στα 3 χρονια ζωης τους, και τι εχουμε τωρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα από παιχνίδια αυτή η γενιά, τα έχουμε πει. Βγήκε ένα Uncharted 4 και το επόμενο ουαου μάλλον θα είναι το Horizon: Zero Dawn. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 ^Forza 6 ρε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Εγω θελω ενα νεο syphon filter.Eχουμε να δουμε νεο τιτλο ποσα 10 χρονια? απο εποχες ps2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για τους Unboxholics διαφωνώ, δεν είμαι δικηγόρος τους or sth, είδα τo video review τους για το ps4 pro. Τα είπε ο Σάκης ως έχουν. Για την τιμή του slim έναντι του pro είπε για το 1TB μοντέλο του slim σε σχέση με το pro, όπου εκεί η διαφορά είναι όντως μικρή στην τιμή , οπότε καλύτερα να δώσεις αυτη την διάφορα στο ποσό για το pro. Αυτό είπε ο άνθρωπος, δεν είπε κάποια υπερβολή για να προωθήσει την κονσόλα. Για αυτά που δίνει το ps4 pro η τιμή του είναι καλή θεωρώ. Ψευτο4Κ πειτε το, με το ζόρι 60αρι σε άλλα στα 1080p κτλ, εγω βλέπω ότι διαφορά υπάρχει και όσο ασχοληθούν και οι developers αυτό θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε στα χέρια μας σε κάθε ένα game. Είναι γεγονός ότι το Scorpio θα είναι η πιο δυνατή κονσόλα στην αγορά όταν με το καλό βγει, αλλά μέχρι τότε άλλος είναι ο βασιλιάς στις κονσόλες, και αυτό είναι το pro. Όσοι έχουμε ps4 θα έλεγα να κρατήσουμε για την ώρα τα χρήματα μας καθώς δεν είναι ότι θα μας σβήσει η Sony από τον χάρτη. Ότι παίζει και το pro, θα το παίζουμε και εμείς. Με περισσότερη θολούρα, μικρότερο framerate; Δεν πειράζει. Καλύτερα games θέλουμε. ΥΓ. Ασχέτως αν ζαχαρωνα το ps4 pro, δεν με βλέπω να το αγοράζω, με την διαφορά ότι δεν προσπαθώ να το εκμηδενισω λέγοντας ότι δεν αξίζει ή ότι οι διαφορές είναι γελοίες με το "παλιο" ps4 για την τιμή του κτλ.. Συνονόματε έβαλες τα πράγματα στη θέση τους. Το πιο εύστοχο και ώριμο ποστ σε σχέση με το PS4 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις