Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει video review του TR με 1080p και unlocked framerate για να δω τι σκαμπανεβάσματα έχει; Το DF δεν βρίσκω να έχει κάνει κάτι παραδόξως.

Υπαρχει απο το NX gamer σε διαφορες σκηνες.

Aπο το λιγο που κοιταξα ειναι συνεχεια πανω απο 55.

57-59 θα ελεγα πανω κατω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολα τα παντα εχουν  frames drops .εδω ο αλλος εχει με την  gtx 1080 στο  cod  απο  120  frames  στα 20 ακομα και στα 9 frame.αλλο να παιζει 900p kai 1080p  και να πεφτει απο τα 60 στα 43 σε διαφορες σκηνες και αλλο να παιζει 1600p to  ιδιο  game kai  στην ιδια σκηνη να πεφτει απο 60 στα 53.μεγαλη η διαφορα. και τον  robocop  να μας χαρισουν θα τον κοιταξουμε στα δοντια

εδω ο αλλος παιζει με 40 frames για να παιξει 4k τι να λεμε τωρα . με καρτα του χιλιαρικου κοντα... :confused:  και συζηταμε αν αξιζει η αγορα του pro. που στο κατω κατω ας ειναι και upscale multiscale proscale και δεν ξερω και εγω τι αλλο απο τα 1600  1800p στα 2160.δεν με νιαζει αν ειναι 100 φορες πιο δυνατη η gtx 1080 το θεμα ειναι πως εχει φτιαξει ο developer να τρεχει το game στην καθε πλατφορμα.και το εχει φτιαξει ετσι ωστε να τσιμπισει αλλο ενα χιλιαρικο σε λιγο απο την gtx 1090  που θα βγει ..και εγω ξερω οτι θα το παιξω στα 60 frames  και ας πεσει και στα 55 με το pro. και θα το βαλουνε και διπλα διπλα με την gtx 1090 να παιξουμε το βρειτε τις 5 διαφορες στην εικονα και κερδισε ενα ταξιδι.

• Like 3

εδω ο αλλος παιζει με 40 frames για να παιξει 4k τι να λεμε τωρα . με καρτα του χιλιαρικου κοντα... :confused:  και συζηταμε αν αξιζει η αγορα του pro. που στο κατω κατω ας ειναι και upscale multiscale proscale και δεν ξερω και εγω τι αλλο απο τα 1600  1800p στα 2160.δεν με νιαζει αν ειναι 100 φορες πιο δυνατη η gtx 1080 το θεμα ειναι πως εχει φτιαξει ο developer να τρεχει το game στην καθε πλατφορμα.και το εχει φτιαξει ετσι ωστε να τσιμπισει αλλο ενα χιλιαρικο σε λιγο απο την gtx 1090  που θα βγει ..και εγω ξερω οτι θα το παιξω στα 60 frames  και ας πεσει και στα 55 με το pro

Δηλαδη συγκρινεις 4κ αναλυση ultra settings και gtx 1080(σε direct x 11 μια χαρα πιανει 60fps ετσι για την ιστορια....) με 1080p αναλυση 60fps(σε οποια παιχνιδια τα πιανει)...Δεν ξερω τι ειναι πιο ανησυχητικο το οτι γραφεις οτι γραφεις σε τεχνολογικο forum ή οτι παιρνεις και likes κιολας για τις ακυρες συγκρισεις.

Το εν λόγω παιχνιδι που αναφερεις παραπανω τρεχει σε 1440p ultra 60fps με rx 470 καρτα των 170δολλαριων.

Οποιος θελει να παιζει σε 4κ και να εχει και αναλογες ρυθμισεις,ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να βαλει το χερι βαθια στην τσεπη.

Αναλυσεις για λιγους ειναι,πουθενα το περιεργο.

Και τα 1080p 60fps μην τα εχετε σιγουρα γενικα στο ps4 pro και βρεθειτε αργοτερα προ εκπληξεων μερικοι.

• Like 9

Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω τον σκληρό δίσκο του Pro με hybrid. Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο και τα χρήματα? Υπάρχει κανένα λινκ με οδηγίες για αλλαγή σκληρού για να μην κάνω καμιά πατατιά?

εδω ο αλλος παιζει με 40 frames για να παιξει 4k τι να λεμε τωρα . με καρτα του χιλιαρικου κοντα... :confused:  και συζηταμε αν αξιζει η αγορα του pro. 

βρε χριστιανέ,

μου συγκρινεις την εμπειρια που σου προσφέρει μια GTX 1080 με το ps4 pro;

οριστε το ps4 pro, και η sony έλεγε πως απαγορευεται διά ροπάλου κατώτερο frame rate απο τις ps4 εκδόσεις.

15042228_10210056636227604_5968611214485

Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω τον σκληρό δίσκο του Pro με hybrid. Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο και τα χρήματα? Υπάρχει κανένα λινκ με οδηγίες για αλλαγή σκληρού για να μην κάνω καμιά πατατιά?

Στο κανονικο Ps4 αξιζε η αλλαγη κυριως με hybrid λογω κοστους σε σχεση με ssd. Για το ps4 pro που τωρα βγηκε δεν γνωριζω αν εχει αναφερθει απο τωρα για σκληρο δισκο.

• Like 1

• Moderators

Υπαρχει απο το NX gamer σε διαφορες σκηνες.

Aπο το λιγο που κοιταξα ειναι συνεχεια πανω απο 55.

57-59 θα ελεγα πανω κατω..

Ενδιαφέρον. Αυτό δε συνάδει καθόλου με τις δηλώσεις των developers που είχαν πει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι 60 frames, αλλά σε σημεία θα πέφτει αρκετά χαμηλότερα. 55-60 είναι πάρα πολύ καλή επίδοση και θα ήθελα να δω κάποιο πιο αναλυτικό video πάνω στο unlocked framerate. Βρίσκω πάντως ελαφρώς ύποπτο το γεγονός ότι το eurogamer δεν έχει βγάλει ακόμα συγκριτικό πάνω στις διαφορετικές επιλογές για το RotTR.

Αν το 1080p60 γίνει κανόνας πάντως, τουλάχιστον στα 1st και 2nd-party games, τότε εγώ είμαι all-in για το PS4 Pro. Μέχρι τότε όμως, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και θεωρώ ότι η πιο αρμόζουσα επιλογή για τα 1080p είναι το «παλιό» PS4.

οριστε το ps4 pro, και η sony έλεγε πως απαγορευεται διά ροπάλου κατώτερο frame rate απο τις ps4 εκδόσεις.

Πιστεύω ότι η Sony έχει δυσκολία να ελέγξει τους 3rd-party developers, δυστυχώς. Θα είναι τραγικό να γίνει fragmented η user base τόσο νωρίς. :/

Το Final fantasy παντως στοχευει και σε 1080p60 εκτος απο 4k30, το ιδιο ισχυει και για το TR.

Ευτυχως καποιοι δινουν επιλογες.

To bloodborne δεν θα εχει update  απο οτι φαινεται.

Το FF XV δεν με ψήνει δεδομένου ότι πιθανότατα θα εμφανιστεί και στο PC σε κάποια φάση (όπου εκεί θα το τιμήσω όπως και το Dark Souls 3) όπως και το TR δεν με ενδιαφέρει. Δεν λέω, ίσως εμφανιστεί κάτι αργότερα που να θέλει την έξτρα δύναμη του pro αλλά και 100 πάνω δεν είναι λίγα. Αλλο να πάρω κονσόλα + bloodborne + 1 year ps+ και να μου μείνουν και ρέστα και άλλο με τα ίδια λεφτά να μην παίρνω καν το Pro. Μηδενικό ενδιαφέρον έχω επίσης για VR και streaming 4k ταινίες. Δεν ξέρω δηλαδή κατά πόσο θα αξιοποιήσω τα + του Pro.

Δε νομίζω να είναι τόσο ευθύνη του hardware αυτό. Περισσότερο θέμα software μου μοιάζει.

Το αναγνώρισε η Sony ότι υπάρχει θέμα και το κάνει investigate. Στην προκειμένη φάση πάντως αν δεν αξιοποιήσεις τα + του Pro τα υπόλοιπα παιχνίδια παίζουν χειρότερα στο Pro σε σχέση με το απλό. Μακάρι να είναι software και να φτιάξει σε κάποια φάση γιατί αυτό πραγματικά θα μου δώσει κίνητρο για να κάνω την υπέρβαση αλλά αν δεν διορθωθεί αυτό το θέμα τότε σίγουρα δεν με ψήνει να κοιτάξω το pro. 

• Like 1

Ενδιαφέρον. Αυτό δε συνάδει καθόλου με τις δηλώσεις των developers που είχαν πει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι 60 frames, αλλά σε σημεία θα πέφτει αρκετά χαμηλότερα. 55-60 είναι πάρα πολύ καλή επίδοση και θα ήθελα να δω κάποιο πιο αναλυτικό video πάνω στο unlocked framerate. Βρίσκω πάντως ελαφρώς ύποπτο το γεγονός ότι το eurogamer δεν έχει βγάλει ακόμα συγκριτικό πάνω στις διαφορετικές επιλογές για το RotTR.

Αν το 1080p60 γίνει κανόνας πάντως, τουλάχιστον στα 1st και 2nd-party games, τότε εγώ είμαι all-in για το PS4 Pro. Μέχρι τότε όμως, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και θεωρώ ότι η πιο αρμόζουσα επιλογή για τα 1080p είναι το «παλιό» PS4.

Δεν νομιζω να γινει κανονας. Μακαρι να γινοταν για τα παιδια που προτιμουν 60frames απο image quality.

Πιστευω παντως οτι θα το κανουν οπου ειναι αυτο εφικτο. Δηλαδη παιχνιδια που ειχαν καρφωμενο 30αρι στο ps4(που σημαινει οτι ειναι πιθανον να ανεβαιναν στο 40-45 αλλα προτιμησαν να το καρφωσουν στα 30), θα ειναι εφικτο να στοχευουν 60fps στο pspro.

Προς το παρον αυτο θα γινει στο NIOH, TR και FF απο αυτα που θυμαμαι. Μακαρι να δινουν σε περισσοτερα παιχνιδια αυτη την επιλογη.

Το eurogamer δεν εχει βγαλει συγκριτικο και για psvr+pro ακομα(σημερα δεν κοιταξα) που ουσιαστικα ειναι και ο μονος λογος για μενα για να παω σε PRO. Οποτε μαλλον ειναι θεμα χρονου. Εχουν να καλυψουν πολλα.

Το FF XV δεν με ψήνει δεδομένου ότι πιθανότατα θα εμφανιστεί και στο PC σε κάποια φάση (όπου εκεί θα το τιμήσω όπως και το Dark Souls 3) όπως και το TR δεν με ενδιαφέρει. Δεν λέω, ίσως εμφανιστεί κάτι αργότερα που να θέλει την έξτρα δύναμη του pro αλλά και 100 πάνω δεν είναι λίγα. Αλλο να πάρω κονσόλα + bloodborne + 1 year ps+ και να μου μείνουν και ρέστα και άλλο με τα ίδια λεφτά να μην παίρνω καν το Pro. Μηδενικό ενδιαφέρον έχω επίσης για VR και streaming 4k ταινίες. Δεν ξέρω δηλαδή κατά πόσο θα αξιοποιήσω τα + του Pro.

Γενικα FF και pc δεν εχουν και πολυ καλη σχεση. To FF13 βγηκε 4 χρονια μετα. Δεν λεω οτι θα γινει το ιδιο και με το καινουριο FF αλλα προσωπικα στην θεση σου δεν θα το υπολογιζα να το παιξω εκει αν ειχα gaming pc. Τα TR νομιζω ποτε δεν ειχαν θεμα με την pc εκδοση τους απο την αλλη.

Θελει ζυγισμα σιγουρα. Δεν ειναι ασπρο η μαυρο που λενε οι περισσοτεροι. 100 ευρω ειναι 100 ευρω.

Για σενα πχ δεν εχει νοημα το VR, για μενα αποτελει αλμα που ειχαμε να δουμε απο saturn,ps1,n64, οποτε το Pro που καθαριζει λιγο ακομα την εικονα(η θολουρα και το image quality ειναι το προβλημα του VR γενικοτερα, στα frames ειναι σουπερ) θα ηταν μια μαλλον καλη επιλογη.

Αν θελει καποιος περισσοτερα frames για μενα παλι η αγορα του PRO ειναι καλυτερη γιατι υποτιθεται οτι η sony(αν εξαιρεσουμε τα θεματα σε συγκεκριμενα παιχνιδια) απαιτει τα ιδια η και περισσοτερα frames στο ps4 pro.

Για image quality δεν το συζηταμε καν. Το εχω δοκιμασει και η εικονα για παραδειγμα στο Uncharted 4 ειναι κρυσταλλινη. Οποιος εχει θεμα με τα jaggies ειναι instant buy.

Καποιος που βρισκει το image quality(κυριως) αλλα και τα frames μια χαρα στο PS4 το απλο, δεν υπαρχει λογος να παει σε PRO. Θα απογοητευτει.

Αυτος ειμαι εγω δλδ που τα βρισκω ολα μια χαρα στο απλο PS4, εκτος απο το PSVR που εχει αναγκη να παρει μια ανασα με το PRO. Αλλα και ετσι να μεινει μια χαρα ειναι. Επαιζα το batman VR χθες και επαθα πλακα με τα γραφικα στο απλο PS4.

Εν τελη ουτε εγω ειμαι σιγουρος τι θα κανω:P

αλλά και 100 πάνω δεν είναι λίγα.

Ποια 100ευρω.Τοσα bundle εχουν βγει τον τελευταιο καιρο που η κονσολα σκετη βγαινει κοντα στα 200ευρω.Αρα μιλαμε για 2πλασια χρηματικη διαφορα.

Ποια 100ευρω.Τοσα bundle εχουν βγει τον τελευταιο καιρο που η κονσολα σκετη βγαινει κοντα στα 200ευρω.Αρα μιλαμε για 2πλασια χρηματικη διαφορα.

Για το slim; Εγώ για το slim μιλάω, όχι για το πρώτο ps4 ή το c-chasis. 

Για το slim; Εγώ για το slim μιλάω, όχι για το πρώτο ps4 ή το c-chasis. 

Και για το slim ακομα πχ

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-1tb-slim-d-chassis-and-call-of-duty:-infinite-warfare-legacy-edition-digital-and-2o-heiristirio-mple/prod8291658pp/

-70ευρω η αξια του παιχνιδιου -50ευρω το controller μας βγαινει σχεδον στα 250ευρω.

Και για το slim ακομα πχ

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-1tb-slim-d-chassis-and-call-of-duty:-infinite-warfare-legacy-edition-digital-and-2o-heiristirio-mple/prod8291658pp/

-70ευρω η αξια του παιχνιδιου -50ευρω το controller μας βγαινει σχεδον στα 250ευρω.

Μπράβο αυτό λέω, περίπου σε αυτά τα λεφτά απλά βάλε slim + bloodborne + 1 χρόνος ps+ και φυσικά μένουν και ρέστα οπότε δεν το λες και πακέτο που το προσπερνάς εύκολα. Το Pro από μόνο του κοστίζει 410 ευρώ + 40-50 ευρώ το Bloodborne + 50 ευρώ το ps+ πας μάνι μάνι στα 500 ευρώ. Η διαφορά λοιπόν είναι πάνω από 100 ευρώ στην καλύτερη. Τεράστια διαφορά για ένα μηχάνημα που προσωπικά δεν βλέπω να χρησιμοποιώ στο 100% των δυνατοτήτων του. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...