Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε νομίζω να είναι τόσο ευθύνη του hardware αυτό. Περισσότερο θέμα software μου μοιάζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το αποφάσισα ότι θα το πάρω με δόσεις από Κώτσο περίοδο γιορτών (πρώτα ο Θεός βέβαια) με πακέτο bloodborne + ps plus. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα με χρησιμεύσει το PRO σε σχέση με το slim δεδομένου ότι η τηλεόραση δεν πρόκειται να αλλάξει και είναι μια απλή 40" samsung 1080p με αρκετά μεγάλο input lag και επειδή σε "normal" mode ps4 το PRO τείνει να έχει χειρότερες επιδόσεις οπότε το σκέφτομαι. 

Το Final fantasy παντως στοχευει και σε 1080p60 εκτος απο 4k30, το ιδιο ισχυει και για το TR.

Ευτυχως καποιοι δινουν επιλογες.

To bloodborne δεν θα εχει update  απο οτι φαινεται.

• Moderators

Παντως το θεωρω ξεκαθαρα σωστη αγορα (εν συγκρισει με το απλο) για οποιον αγοραζει σημερα, αφου με 100ε παραπανω παιρνει το ιδιο "PC" με διπλασια ισχυ στην καρτα γραφικων....no-brainer ειναι, και ανοιγεις και την (πραγματικη) πορτα του VR. Απλα ισως τα Χριστουγεννα να παιζει και κανα bundle με παιχνιδακι, ή να βγει κανενα δυνατο bundle μαζι με το PS VR στα 700ε πχ... Αυτο θα μετραγε πολυ!

Σέβομαι το «100 ευρώ παραπάνω» που έχει παίξει περίπου 45 φορές σε αυτό το νήμα από τότε που ανακοινώθηκε η τιμή του PS4 Pro. «100 ευρώ παραπάνω» είναι ένας χρόνος PSΝ+ και ένα δεύτερο gamepad ξέρω 'γω.

Ευρώ είναι, όχι στραγάλια.

• Like 1

Σέβομαι το «100 ευρώ παραπάνω» που έχει παίξει περίπου 45 φορές σε αυτό το νήμα από τότε που ανακοινώθηκε η τιμή του PS4 Pro. «100 ευρώ παραπάνω» είναι ένας χρόνος PSΝ+ και ένα δεύτερο gamepad ξέρω 'γω.

Ευρώ είναι, όχι στραγάλια.

Μπορείς επίσης να πάρεις ένα nes, το οποίο είναι 350 ευρώ φτηνότερα. Ποιο το νόημα αυτού που γράφεις;

• Moderators

Μπορείς επίσης να πάρεις ένα nes, το οποίο είναι 350 ευρώ φτηνότερα. Ποιο το νόημα αυτού που γράφεις;

Το νόημα είναι ότι αν δεν έχεις 4Κ TV για να χαρείς το (pseudo) 4K, δεν έχει ουσία να δώσεις τη συνδρομή-δύο-χρόνων-παραπάνω για να αγοράσεις ένα σύστημα που σου προσφέρει παρεμφερή εμπειρία, imho. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δούμε τίτλους που να αντέχουν να σηκώνουν 60 frames.

Το ότι «ανοίγει η πόρτα του VR» πως μπορεί να είναι επιχείρημα όταν πρέπει να δώσεις άλλα τόσα για VR;

• Like 1

Είχε ανακοινωθεί FF XV edition του Slim;

Δεν είχα δει κάτι εδώ.

https://www.nedgame.nl/playstation-4/playstation-4-slim-1tb---final-fantasy-xv-deluxe-edition/8453343096/

Κακασχημο.Η να το πω αλλιως,κακη επιλογη skin που δεν θυμιζει σε τιποτα final fantasy.

Για καποιον που αγοραζει τωρα ps4 καινουργιο το προ ειναι η καλητερη επιλογη.και με 1080 τηλεοραση.θα εχει πιο καθαρη εικονα με πολυ καλητερα χρωματα.το ειδα με τα ματια μου αυτο.η κατωτερη αναλυση θα ειναι 1080 σε ολα τα games.χωρις frames drops ,σε cod και ,,bf πχ.πιο γρηγορα loading και θα ειναι και μεσα σε ολα σε οτι καινουργιο βγει και οτι επιφυλασεται για το μελλο.μικρη η διαφορα δεν αξιζει.εχουν χιλιοαναφερθει.ας ριξουν το σλιμ 200 ευρο να αξιζει η αγορα του πλεον.

Ναι, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο.

Δεν έχουμε νέα για το remake του FF 7, σωστά;

Προφανως και οχι οπως δεν εχουμε νεα ουτε για Kingdom hearts 3(επισημα πραγματα δηλαδη),ουτε για RE2 remake. Τελη του 2017 και μαλλον για 2018 βλεπω να πηγαινει το πραγμα.

Για καποιον που αγοραζει τωρα ps4 καινουργιο το προ ειναι η καλητερη επιλογη.και με 1080 τηλεοραση.θα εχει πιο καθαρη εικονα με πολυ καλητερα χρωματα.το ειδα με τα ματια μου αυτο.η κατωτερη αναλυση θα ειναι 1080 σε ολα τα games.χωρις frames drops ,σε cod και ,,bf πχ.πιο γρηγορα loading και θα ειναι και μεσα σε ολα σε οτι καινουργιο βγει και οτι επιφυλασεται για το μελλο.μικρη η διαφορα δεν αξιζει.εχουν χιλιοαναφερθει.ας ριξουν το σλιμ 200 ευρο να αξιζει η αγορα του πλεον.

Τι εννοεις χωρις frame drops?Ηδη η κονσολα εχει frame drops σε τωρινα παιχνιδια,ειδικα σε tomb raider,infamous κλπ.....

Η διαφορά πάντως PS4 Slim 500GB και PS4 Pro έχει φτάσει τα 140 ευρώ! Φαντάζομαι στις γιορτές που θα παίζουν καλύτερες προσφορές και bundles θα είναι πολύ δύσκολο για όποιον δεν σκοπεύει να πάρει 4k τηλεόραση όπως εγώ να διαλέξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

• Moderators

Τι εννοεις χωρις frame drops?Ηδη η κονσολα εχει frame drops σε τωρινα παιχνιδια,ειδικα σε tomb raider,infamous κλπ.....

Υπάρχει video review του TR με 1080p και unlocked framerate για να δω τι σκαμπανεβάσματα έχει; Το DF δεν βρίσκω να έχει κάνει κάτι παραδόξως.

Μα ηδη εχει παιξει και καλυτερο bundle οπως αυτο μερικες μερες πιο πισω που εβγαινε σκετη η κονσολα περιπου 200ευρω,αρα κοινως μιση τιμη.

PS4 1TB με 2ο χειριστήριο και δώρo Uncharted Collection + 3o χειριστήριο. :D

Η τιμή ήταν 339€.

Προφανως και οχι οπως δεν εχουμε νεα ουτε για Kingdom hearts 3(επισημα πραγματα δηλαδη),ουτε για RE2 remake. Τελη του 2017 και μαλλον για 2018 βλεπω να πηγαινει το πραγμα.

Για το KH 3 πάντως και εγώ για το 2018 το κόβω, 3 games σε χρονιά είναι πολλά. :P

Νέα πάντως θα έχουμε οταν βγει το 2.8, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Πριν 1-2 εβδομάδες πάντως είχαμε κάποιες νέες εικόνες, θα υπάρχουν πάλι drive forms απ' ότι φαίνεται.

Υπάρχει video review του TR με 1080p και unlocked framerate για να δω τι σκαμπανεβάσματα έχει; Το DF δεν βρίσκω να έχει κάνει κάτι παραδόξως.

Μονο αυτο εχω βρει στο 5:46 που αναφερει το Rise(και εχει frame drops)οπως και στο Infamous που παλι εχει frame drops.

κατα τα αλλα οπως λεει και ο συμφορουμιτης παραπανω χωρις frame drops το pro.....

Για καποιον που αγοραζει τωρα ps4 καινουργιο το προ ειναι η καλητερη επιλογη.και με 1080 τηλεοραση.θα εχει πιο καθαρη εικονα με πολυ καλητερα χρωματα.το ειδα με τα ματια μου αυτο.η κατωτερη αναλυση θα ειναι 1080 σε ολα τα games.χωρις frames drops μικρη η διαφορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...