Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

περιμενω λοιπον αγορες PRO απο τους PC gamers. Που ειναι το δικο σου?

Αλλα μαλλον το αντιθετο βλεπουμε. Kυριως χλευασμο(εχουν σβηστει μηνυματα που δεν εχεις δει).

Εχω ηδη ps4 ουτως ή αλλως.Το σχολιο σου που ακριβως κολλαει σε σχεση με αυτο που κανεις quote?

Οσο για το αλλο forum που αναφερεις δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να με ενδιαφερει απο την στιγμη που σχολιαζω σε αυτο εδω.Κοινως προσωπικα δεν με απασχολει(οπως και τους περισσοτερους αλλωστε)που σχολιαζουν εδω,τι γραφεται σε αλλα forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ηδη ps4 ουτως ή αλλως.Το σχολιο σου που ακριβως κολλαει σε σχεση με αυτο που κανεις quote?

Οσο για το αλλο forum που αναφερεις δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να με ενδιαφερει απο την στιγμη που σχολιαζω σε αυτο εδω.Κοινως προσωπικα δεν με απασχολει(οπως και τους περισσοτερους αλλωστε)που σχολιαζουν εδω,τι γραφεται σε αλλα forum.

Kολλαει στο bold...

Ειχα την εντυπωση οτι το γενικευσες. Και αυτο νομιζω οτι εκανες.

Ειναι λιγο φαζαριοζικο το drive του pro ή ειναι ιδέα μου?

Έχει αναφερθεί από πολλούς ότι είναι φασαριόζικο και ακούγεται σαν να δυσκολεύεται να διαβάσει το δισκάκι οπότε μάλλον δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί. Το καλό είναι ότι κάνεις υπομονή μέχρι να κάνει install το παιχνίδι και μετά το ξεχνάς.

• Like 2

Kολλαει στο bold...

Ειχα την εντυπωση οτι το γενικευσες. Και αυτο νομιζω οτι εκανες.

Δεν το γενικευσα απλα,συμπερασματα ειναι απο τα γραφομενα διαφορων ατομων στο forum αυτο απο τα τελη της προηγουμενης γενιας μεχρι και τις αρχες αυτης.

Και για το δευτερο που εκανες bold http://www.insomnia.gr/forum/42-console-games/  τα ξεχωριστα θεματα των παιχνιδιων μιλανε απο μονα τους.

Επειδη ξεκινησε ηδη η επιχειρηση μαζευω σκονη στο PS4 ποιο ειναι το 1ο καραμπινατο exclusive που περιμενουμε και ποτε?

Google is your friend κανονικα επρεπε να απαντησω στο παραπανω αλλα τελος παντων.Εδω μερικα απο τα παιχνιδια γενικα που εχουν ανακοινωθει http://www.gamespot.com/gamespot-50/ps4

Έχει αναφερθεί από πολλούς ότι είναι φασαριόζικο και ακούγεται σαν να δυσκολεύεται να διαβάσει το δισκάκι οπότε μάλλον δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί. Το καλό είναι ότι κάνεις υπομονή μέχρι να κάνει install το παιχνίδι και μετά το ξεχνάς.

καλα ναι.οσο παιζει νορμαλ τα παιχνιδια δε με νοιάζει. Και οπως ειπες. Για κανα 10λεπτο μέχρι να κανει εγκατάσταση

Google is your friend κανονικα επρεπε να απαντησω στο παραπανω αλλα τελος παντων.Εδω μερικα απο τα παιχνιδια γενικα που εχουν ανακοινωθει http://www.gamespot.com/gamespot-50/ps4

Το Google is your friend το εχω εφευρει σαν φραση φιλτατε. Trust me I am a computer engineer που λενε και τα μπλουζακια. :P

Οι λογοι που το ρωτησα εδω ειναι:

α) βαριεμαι να ψαχνω.

β) μπας και παει η κουβεντα λιγο και προς τα παιχνιδια.

BTW το 1ο καπαμπινατο exclusive ειναι το Last Guardian (December 6). ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΧΙΑ!!! :D

• Like 2

Το Google is your friend το εχω εφευρει σαν φραση φιλτατε. Trust me I am a computer engineer που λενε και τα μπλουζακια. :P

Οι λογοι που το ρωτησα εδω ειναι:

α) βαριεμαι να ψαχνω.

β) μπας και παει η κουβεντα λιγο και προς τα παιχνιδια.

BTW το 1ο καπαμπινατο exclusive ειναι το Last Guardian (December 6). ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΧΙΑ!!! :D

Το πρωτο καραμπινατο exclusive ειναι το FF XV με την εννοια οτι στην παρουσα φαση δεν κυκλοφορει σε pc αρα ειναι console exclusive.Sony exclusive ειναι το Last guardian ναι.

Κατα τη γνωμη μου το PS4 Pro ΔΕΝ ειναι για το (ψευτο-)4K αλλα πανω απ'ολα για το PS VR και δευτερευοντως για κολλημενο 1060p60

Οι περισσοτεροι που εχουν κονσολες αγνοουν το ποσο μεγαλυτερη ισχυ χρειαζεται το 4K απο το 1080p (δεν καταλαβαινουν οτι θελει 4πλασια ισχυ) αλλα ουτε και σε τι αποσταση θεασης πρεπει να ειναι συναρτησει του μεγεθους της τηλεορασης τους για να μπορει το ματι τους να αντιληφθει την αυξημενη αναλυση. Δηλαδη ο μεσος ελληνας παει και παιρνει μια 43αρα 4k πχ και καθεται στα 2 μετρα (τα οποια θεωρει και αρκετα κοντα) και νομιζει οτι βλεπει 4k.... OK sure.

To ζουμι ειναι στο PS VR νομιζω το οποιο ακομα δε μπορω να πιστεψω πως το εχουν κανει συμβατο και με το απλο PS4 (δε θελω να δω ποσο πετσοκομμα θα πεσει στα γραφικα για να ανταπεξελθει σε 1080p90 κολλημενο που θελει το VR) καθως και στη δυνατοτητα να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι σε 1080p mode με αυξημενα fps γιατι εκει θα αρχισει να δειχνει την ηλικια της η απλη κονσολα και δεν ειναι ωραιο να εχεις κονσολα και να βλεπεις framedrops επειδη παιζεις με average 30. Καποτε το θεωρουσαμε αδιανοητο αυτο σε κονσολα (τα κολληματακια) , σημερα που εχουν γινει PC πρακτικα ειναι πραγματικοτητα οταν εχεις ηδη κανει οτι μπορεις με πετσοκομμα στα γραφικα και δεν παιρνει αλλο.

Παντως το θεωρω ξεκαθαρα σωστη αγορα (εν συγκρισει με το απλο) για οποιον αγοραζει σημερα, αφου με 100ε παραπανω παιρνει το ιδιο "PC" με διπλασια ισχυ στην καρτα γραφικων....no-brainer ειναι, και ανοιγεις και την (πραγματικη) πορτα του VR. Απλα ισως τα Χριστουγεννα να παιζει και κανα bundle με παιχνιδακι, ή να βγει κανενα δυνατο bundle μαζι με το PS VR στα 700ε πχ... Αυτο θα μετραγε πολυ!

Εγώ το αποφάσισα ότι θα το πάρω με δόσεις από Κώτσο περίοδο γιορτών (πρώτα ο Θεός βέβαια) με πακέτο bloodborne + ps plus. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα με χρησιμεύσει το PRO σε σχέση με το slim δεδομένου ότι η τηλεόραση δεν πρόκειται να αλλάξει και είναι μια απλή 40" samsung 1080p με αρκετά μεγάλο input lag και επειδή σε "normal" mode ps4 το PRO τείνει να έχει χειρότερες επιδόσεις οπότε το σκέφτομαι. 

• Like 1

Εγώ το αποφάσισα ότι θα το πάρω με δόσεις από Κώτσο περίοδο γιορτών (πρώτα ο Θεός βέβαια) με πακέτο bloodborne + ps plus. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα με χρησιμεύσει το PRO σε σχέση με το slim δεδομένου ότι η τηλεόραση δεν πρόκειται να αλλάξει και είναι μια απλή 40" samsung 1080p με αρκετά μεγάλο input lag και επειδή σε "normal" mode ps4 το PRO τείνει να έχει χειρότερες επιδόσεις οπότε το σκέφτομαι.

Τι εννοείς χειρότερες επιδόσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...