Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και ειπαμε για θριλλερικο φυσικα να προσθεσω και το Until Dawn,ειδικα μιας και αναφερθηκε και το Life is strange πιο πισω μιας και βλεπω οτι δεν αναφερθηκε παραπανω. Αλλο ενα πολυ αξιολογο Playstation exclusive.

Βασικα για να μαζεψουμε ολα τα(κυριοτερα γιατι πχ το Knack δεν το υπολογιζω) exclusives του ps4 απο πλευρας κονσολων,βαζοντας μεσα και remastered

Killzone Shadowfall

Infamous Second son+First Light

Bloodborne goty edition

Until Dawn

Ratchet and Clank

Uncharted 4

Uncharted trilogy

The last of Us

Street Fighter V(εχει βγει και σε pc αλλα ειναι console exclusive για playstation)

World of Final Fantasy

Odin Sphere

Final Fantasy 14

Final Fantasy X/X-2 remastered

Gravity Rush

Until Dawn

Little Big Planet 3

Driveclub

Disgaea 5

The Order

God of war 3 remastered

Και απο multiplatform γενικα http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4/filtered?sort=desc&page=0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να μου πεις με σιγουριά αν η SAMSUNG UE40JU6400 υποστηριζει HDR γιατι στα χαρακτηριστικα δε το βλέπω.

edit: Στο livechat με samsung gr μου είπαν οτι δεν υποστιρίζει και μόνο απο Κ σειρά και πάνω.

Μπορείς να μου πεις με σιγουριά αν η SAMSUNG UE40JU6400 υποστηριζει HDR γιατι στα χαρακτηριστικα δε το βλέπω.

edit: Στο livechat με samsung gr μου είπαν οτι δεν υποστιρίζει και μόνο απο Κ σειρά και πάνω.

https://news.samsung.com/global/samsung-announces-hdr-firmware-update-for-2016-suhd-tvs

δεν προλαβα την προσφορα που εδινε ps4 slim μαζι με pes2017 + 2o dualshock + ps plus.... στα 329Εuro  :(

λετε να την ξαναβγαλουν τωρα προς χριστουγεννα?

Σίγουρα θα κάνουν καλές προσφορές τα χριστούγεννα. Δεν ξέρω για το pro αλλά για το slim είμαι σχεδόν σίγουρος.

δεν προλαβα την προσφορα που εδινε ps4 slim μαζι με pes2017 + 2o dualshock + ps plus.... στα 329Εuro  :(

λετε να την ξαναβγαλουν τωρα προς χριστουγεννα?

Καθε εμποδιο για καλο..που ξερεις μπορει να βγει κανενα καλυτερο bundle η ακομη και για το pro αν κανεις λιγη υπομονη...Εγω αυτο κανω περιμενω γιατι ουτως η αλλως τωρα εμεινα ταπι και ψυχραιμος μετα την αγορα νεου κουτιου pc.

Btw αυτο που πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις multi στο Ps4 ακομη δεν μπορω να το χωνεψω.

Λοιπόν μετά από την σύγκριση που έκανα στις tv που έχω fhd 4κ, λίγο ξεφεύγει το 4κ αλλά τίποτα ιδιαίτερο(στο the last of us).. Συμπέρασμα οποίος έχει το παλιό ps4 ας κάτσει εκεί που είναι οποίος δεν έχει ps4 καθόλου μπορεί να πάρει και το slim μια χαρά θα απολαύσει τα games.. Τελικά πολύς ντόρος για το τίποτα. Τωρα στο μέλλον πως θα εκμεταλευτουν οι developers το pro θα το δούμε και αυτό...

• Like 4

Οσοι έχουμε το παλιό PS4 πάμε κατευθείαν για PS5 σε 2-3 χρόνια μαζί με μια 4K TV των 1000€ που τώρα κάνει 2000€. :-D Αν βέβαια μείνει η οικονομική κατάσταση όπως είναι.

ΥΓ:Θέλουμε LOU 2!!!

Οσοι έχουμε το παλιό PS4 πάμε κατευθείαν για PS5 σε 2-3 χρόνια μαζί με μια 4K TV των 1000€ που τώρα κάνει 2000€. :-D Αν βέβαια μείνει η οικονομική κατάσταση όπως είναι.

ΥΓ:Θέλουμε LOU 2!!!

Κοίτα κάνεις ένα λάθος δεν υπάρχει παλιό ps4 απλά το pro είναι κάτι σαν να λέμε primium έκδοση.. Εγώ περίμενα περισσότερα ok εντάξει ευχαριστημένος είμαι, απλα σαν βλακας καταναλωτής πριν αποκτήσω το pro καθόμουν και άκουγα τα παπαγαλάκια uboxholics gameover κτλ. Λοιπόν τελικά βλέπω ότι και με ένα ps4 slim 500 gb μια χαρά θα έκανα την δουλειά μου και το λέω αυτό γιατί οι διαφορές είναι α να τώρα βλέπω την κοτοψειρα πάνω στην κότα. Και εδώ θέλω να πω ότι απλά παρατηρήσεις κάνω και δεν απαξιωνω το pro ούτε το slim ούτε το κανονικό ps4 είναι γαμω τις κονσόλες σε σχέση με το xbox.. Απλά λέω για τα παπαγαλάκια που κράζουν και παρασύρουν-φανατιζουν κόσμο σε πράγματα που στην τελική δεν είναι έτσι.
  • Like 1

Κοίτα κάνεις ένα λάθος δεν υπάρχει παλιό ps4 απλά το pro είναι κάτι σαν να λέμε primium έκδοση.. Εγώ περίμενα περισσότερα ok εντάξει ευχαριστημένος είμαι, απλα σαν βλακας καταναλωτής πριν αποκτήσω το pro καθόμουν και άκουγα τα παπαγαλάκια uboxholics gameover κτλ. Λοιπόν τελικά βλέπω ότι και με ένα ps4 slim 500 gb μια χαρά θα έκανα την δουλειά μου και το λέω αυτό γιατί οι διαφορές είναι α να τώρα βλέπω την κοτοψειρα πάνω στην κότα. Και εδώ θέλω να πω ότι απλά παρατηρήσεις κάνω και δεν απαξιωνω το pro ούτε το slim ούτε το κανονικό ps4 είναι γαμω τις κονσόλες σε σχέση με το xbox.. Απλά λέω για τα παπαγαλάκια που κράζουν και παρασύρουν-φανατιζουν κόσμο σε πράγματα που στην τελική δεν είναι έτσι.

Μάλλον θες να πεις οτι το Pro δεν είναι σοβαρή αναβάθμιση,κάτι που το γνωρίζουμε οι περισσότεροι.Παλιό θεωρείται χρονολογικά γιατί κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013.Δεν εννοώ παλιό σε specs.Οπότε δεν κάνω κάποιο λάθος,μάλλον εσύ κατάλαβες άλλο.

Μάλλον θες να πεις οτι το Pro δεν είναι σοβαρή αναβάθμιση,κάτι που το γνωρίζουμε οι περισσότεροι.Παλιό θεωρείται χρονολογικά γιατί κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013.Δεν εννοώ παλιό σε specs.Οπότε δεν κάνω κάποιο λάθος,μάλλον εσύ κατάλαβες άλλο.

Συμφωνώ απλά το διατυπωσα αλλιώς.

Εχουμε ένα μηχάνημα που έχει διπλάσια δύναμη, στην ίδια τιμή. Κυκλοφορεί ούτε μια βδομάδα.

Πώς γίνεται και μόνο οι γκρινιαριδες κάνουν φασαρία; Κάθε νέο μηχάνημα και παιχνίδι είναι πάντα χειρότερο των προηγούμενων και κάτω από τις προσδοκίες. Δεν αλλάζετε χόμπι να ησυχασουμε όλοι;

Υ.Γ. Θέλω να διαβάζω μηνύματα με το τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα. Όχι τι δεν μπορεί.

• Like 1

^ ενα δίκιο το έχεις. Ουτε εβδομάδα δεν έχει κλείσει στην αγορά. Λογικό είναι να μην έχει κάτι σούπερ ουάο. Εδώ δεν ειχε το ps4 σε σχέση με το ps3, που ηταν και καινούργια κονσόλα

Εχουμε ένα μηχάνημα που έχει διπλάσια δύναμη, στην ίδια τιμή. Κυκλοφορεί ούτε μια βδομάδα.

Πώς γίνεται και μόνο οι γκρινιαριδες κάνουν φασαρία; Κάθε νέο μηχάνημα και παιχνίδι είναι πάντα χειρότερο των προηγούμενων και κάτω από τις προσδοκίες. Δεν αλλάζετε χόμπι να ησυχασουμε όλοι;

Υ.Γ. Θέλω να διαβάζω μηνύματα με το τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα. Όχι τι δεν μπορεί.

1 Λεγεται ζηλια που δεν θα αποκτησουν ps4 pro γιατι ηδη εχουν ps4 και δεν θελουν ειτε δεν μπορουν να κανουν την μεταβαση οποτε λενε τα δικα τους για να το μειωσουν.

2 Υπαρχει κοσμος που οντως δεν του καιγεται καρφι και αυτες τις διαφορες τις περναει στο ντουκου γιατι απλα *** και δεν τους νοιαζουν οι λεπτομεριες.

3.Εδω υπαρχουν ανθρωποι που θα μειωσουν την κονσολα για το θορυβο απο τα ανεμηστηρακια.

Τελος για μην το κουραζω ο καθενας εχει τις παραξενιες του και γενικα διαφορετικες αποψεις οποτε δεν θα βγαλεις ακρη.

Οσο για την κονσολα και μονο απο τα specs καταλαβαινει και ο πιο χαζος ανθρωπος οτι προκειται για μεγαλη αναβαθμιση.Απο διαφορα reviews ακουω για καλυτερα loading στα παιχνιδια,πιο γρηγορο μενου,πιο γρηγορα downloadings,Επισης διαφορα στα γραφικα που σαφως για να τα παρατηρησεις πρεπει οντως να κατσεις να τα ψειρισεις απο κοντα οπως και γινεται αλλωστε ακομη και στον υπολογιστη γιατι για να τα δεις στην τηλεοραση που συνηθως εισαι 2 μετρα μακρια τοτε ναι δεν θα δεις τραγικες διαφορες.Εκει που πιστευω θα υπαρχει διαφορα ειναι οτι θα παιζει με περισσοτερο frame και τα frame drop θα ειναι λιγοτερο η τελος παντων οχι τοσο εμφανη.

Οπως ειπες και εσυ ακομη ειναι νωρις για να δουμε τα μεγιστα απο τι θα προσφερει η κονσολα οποτε εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...