giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε mail από Sony το οποίο λέει: This email confirms that your Sony Entertainment Network sign-in ID (Email address) has been changed successfully.If you did not change your sign-in ID...This email has been sent to you because the sign-in ID (Email address) for the relevant Sony Entertainment Network account has been changed. If you did not change your sign-in ID, please contact Customer Support at the following address: http://sonyentertainmentnetwork.com/support Όντως, πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ με το mail μου, και γενικά, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Να μιλήσω με Ελλάδα ή δε θα βγάλω καμία άκρη και να στείλω γρήγορα μέιλ σε καμιά SCEE; Edit: Τελικά κάλεσα εδώ. Όλα καλά. Να ενημερώσω, για κάθε περίπτωση, ότι μπορεί να δίνει 2 επιλογές -για Sony συσκευές και Sony Network- στο τηλ. για να συνδεθείτε με το κατάλληλο τμήμα, όμως λειτουργεί μόνο η πρώτη. Ο υπάλληλος τέρμα εξυπηρετικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Αρχίζει και με ενδιαφέρει και το VR που έβγαλε η Sony και με βλέπω να το χτυπάω σύντομα μιας που πλησιάζουν Χριστούγεννα, ίσως σε κανένα καλό bundle αν βγει. Το σκέφτηκα κάπως έτσι, πως ή VR θα πάρω ή το pro για να καλύψω κάποια αρνητικά σημεία του ps4, και καταλήγω στο να θέλω να δοκιμάσω την VR εμπειρία. Και τα δύο μαζί ή μάλλον και τα τρία μαζί, ps4 pro, PS VR και 4Κ TV, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, θα πρέπει να πουλήσω κανένα νεφρό. Στην θεση σου θα πηγαινα με σειρα προτεραιοτητας. 1)PSVR 2)PRO 3)4K TV Χωρις συζητηση το combo ps4 pro+PSVR αντι του PSpro+TV. Για μενα παντα που ως κατοχος psvr εχω βαλει στην ακρη τα παντα. Απλα το pro σιγουρα θα δωσει μια ανασα στο μεγαλυτερο θεμα του psvr που ειναι το IQ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγω για πρωτο single player παιχνιδι πιο λετε να παρω? Πηρα mortal kombat xl για την παρεα και Life is strange για την κοπελια.. Να επενδυσω στο Witcher 3? Uncharted δεν με τρελαινει προς το παρον.. Witcher 3 και The Last Of Us σκεφτομαι.. αλλα το witcher 3 ξερω οτι δεν τελειωνει ποτε και θα το ευχαριστηθω παραπανω.. Για πειτε καμμια ιδεα.. Γενικα αφου εχεις και pc που τα σηκωνει τα εν λογω παιχνιδια,προτιμησε exclusive οπως last of us. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Στην θεση σου θα πηγαινα με σειρα προτεραιοτητας. 1)PSVR 2)PRO 3)4K TV Χωρις συζητηση το combo ps4 pro+PSVR αντι του PSpro+TV. Για μενα παντα που ως κατοχος psvr εχω βαλει στην ακρη τα παντα. Απλα το pro σιγουρα θα δωσει μια ανασα στο μεγαλυτερο θεμα του psvr που ειναι το IQ. Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 last of us φυσικά και μετά withcer. εμένα να σου πω το withcer στις 70 ώρες με είχε κουράσει. δλδ ήθελα να τελειώσει και δεν τελείωνε πάντως must αγορές για single είναι: to battlefield 1 + titanfall 2 (μολις πέσει η τιμη, έχουν απίστευτο single αλλα μικρο) Rise of the Tomb Raider Skyrim Ratchet & Clank GTA V Metal gear V Diablo III Dark souls 3 (μονο άν έχεις γαιδουρινή υπομονή) Batman: Arkham Knight Middle-earth: Shadow of Mordor DiRT Rally ( ο καλυτερος εξομοιωτής ραλυ που έχει βγει ποτέ!) Unravel The Order: 1886 Diablo 3 must παιχνιδι για το story του? Titanfall 2 και BF1 ? Ειναι πιο must τα παραπανω στο single player τους απο Infamous και Bloodborne? Μιλας για παιχνιδια τα οποια ειναι σχεδον αποκλειστικα multiplayer παιχνιδια. Γιαυτο και εχουν και τοσο μικρο campaign. Για αλλα multiplatform παιχνιδια εχει ουτως ή αλλως και το pc της υπογραφης του. Και το Street Fighter V μια χαρα must τιτλος ειναι οπως και το Driveclub για το ειδος τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 The order 1886?Must play?Φίλε μη πετάξεις τα λεφτά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 δεν εχω μετανιωσει αγορα παιχνιδιου περισσοτερο απο το diabloισως το no mans skyχωρις λογο και τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα... Εξαρταται βεβαια απο το παιχνιδι. Τα bound, job simulator εχουν πολυ καλο IQ για παραδειγμα. Το driveclub εχει τραγικo απο την αλλη. Τα υπολοιπα εχουν οκ, καλο ή απλα μετριο IQ, αλλα ενα μπουσταρισμα του PRO στο PSVR θα κανει μεγαλυτερη διαφορα απο οτι το 4K η ''sub 4k'' σε μια TV κατω απο 50 ιντσες. Ετσι εκτιμω τουλαχιστον. Η οθονη του PSVR ειναι κολλημενη στα ματια σου οποτε εχει περισσοτερη αναγκη τα οποια benefits. Επισης τα jaggies και στα 1080p της TVs μου απο την αποσταση που παιζω δεν φαινονται, ενω στο PSVR κανουν μπαμ οταν υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 The order 1886?Must play?Φίλε μη πετάξεις τα λεφτά σου. Το The order ειναι must ενοικιαση το Σ/Κ με 2ευρω για την ακριβεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 To No man's sky μονο που ειδα λιγο gameplay στο youtube, δεν αντεξα πανω απο 2-3 λεπτα.. Με την καμμια.. Diablo χλωμο να επαιρνα για το ps4.. Ουτε Street Fighter.. Το street fighter για μενα ηταν απολαυση μονο στο gameboy πουθενα αλλου..Fighting game πηρα ηδη το Mortal Kombat XL μαζι με το Pro που θα παραλαβω σε λιγη ωρα..Προς το παρων ειμαι μονο αναμεσα στα witcher 3 και the last of us..Witcher 3 δεν το κοβω να το λιωνω στο PC γιατι θα πεσει παντοφλα.. ενω αν το λιωσω στο PS4 δεν θα υπαρχει θεμα.. (?!?) To PC ειναι σε αλλο δωματιο και θα αρχισει την μουρμουρα "δεν μου δινεις σημασια και καθεσε στο αλλο δωματιο" (damn these women).. Γι'αυτο και λεω να το παρω στο PS4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 έχουν πει κάτι επίσημα?...ήξερα μόνο για τα μοντέλα του 2016 http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-flat-panel-displays/2121914-samsung-sony-supporting-hdr-all-2015-tv-s.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 To No man's sky μονο που ειδα λιγο gameplay στο youtube, δεν αντεξα πανω απο 2-3 λεπτα.. Με την καμμια.. Diablo χλωμο να επαιρνα για το ps4.. Ουτε Street Fighter.. Το street fighter για μενα ηταν απολαυση μονο στο gameboy πουθενα αλλου.. Fighting game πηρα ηδη το Mortal Kombat XL μαζι με το Pro που θα παραλαβω σε λιγη ωρα.. Προς το παρων ειμαι μονο αναμεσα στα witcher 3 και the last of us.. Βασικα το Last of us ειναι πιο ωραιο παιχνιδι αν παιζεις με παρεα,αν και single player(κοινως να το παρακολουθουν και αλλοι). Το witcher 3 goty edition θα σου δωσει τις περισσοτερες ποιοτικες ωρες για τα χρηματα που θα δωσεις απο σχεδον οποιοδηποτε αλλο offline παιχνιδι(αν σαρεσει το ειδος του παιχνιδιου). Για τα περι Street fighter σε gameboy τα αφηνω ασχολιαστα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Βασικα το Last of us ειναι πιο ωραιο παιχνιδι αν παιζεις με παρεα,αν και single player(κοινως να το παρακολουθουν και αλλοι). Το witcher 3 goty edition θα σου δωσει τις περισσοτερες ποιοτικες ωρες για τα χρηματα που θα δωσεις απο σχεδον οποιοδηποτε αλλο offline παιχνιδι(αν σαρεσει το ειδος του παιχνιδιου). Για τα περι Street fighter σε gameboy τα αφηνω ασχολιαστα..... Και καλα σαν θριλλεριαρικο story αξιζει να υπαρχει και παρεα να παρακολουθει? Καλο αυτό.. Βασικα και τα 2 σχολια σου βοηθησαν αρκετα.. και τα 2 θα τα παρω σιγουρα.. τωρα πιο θα παρω πρωτα θα το παιξω κορωνα γραμματα μου φαινεται.. Οσο για το Street Fighter δεν αλλαζω γνωμη για κανενα λογο.. την απολαυση που μου ειχε δωσει το 90φευγα το Street Fighter στην pixel-ιασμενη οθονη του τουβλο-πρωτου game-boy δεν περιγραφεται.. θα με χαλασει τερμα αν δω το παιχνιδι εγχρωμο.. ειναι καθαρα θεμα αναμνησεων.. δεν μου αρεσει καθολου η τωρινη μορφη του παιχνιδιου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Και καλα σαν θριλλεριαρικο story αξιζει να υπαρχει και παρεα να παρακολουθει? Καλο αυτό.. Ο fulgore εννοει οτι ειναι εμπειρια που μπορεις να την μοιραστεις. Ο αλλος που θα παρακολουθει θα θελει να δει την συνεχεια στο στορυ. Και εγω με παρεα το επαιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ναι καταλαβα, το ιδιο λεμε πανω κατω.. Αρκετα καλο αυτο μιας και την κονσολα κυρίως γι'αυτο την πηρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις