Federer Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τουτον. Λεω και εγω δεν μπορει να κανω λαθος. Η εκδοση του PS4 ειναι ξεκαθαρα αρκετα χειροτερη χωρις να παρουσιαζει κατι που δεν εχουμε ηδη δει σε αντιθεση με την εκδοση του PC. Η εκδοση του PS4 δεν ειναι εντυπωσιακη. Σιγουρα πολυ κακος τροπος για να κανεις επιδειξη των δυνατοτητων του μηχανηματος. Εχω βαρεθει να ακουω να εκθειάζουν το ps4 μη σχετικοί που ουτε ιδεα εχουν απο γραφικά ή τα μονα που εχουν δει ειναι του προ πολεμικού Ps3 και βγάζουν και συμπεράσματα, θα κρίνουν και το pc, θα το παιξουν και αυθεντίες! Παρα παει... οι εταιρειες θα σου πουνε οτι ο jaguar ειναι γίγαντας και η APU του Ps4 καλύτερη απο supercomputer. Θα σου αραδιάζουν ενα καρο specs με TFLOPS και αλλα τετοια...ποιος ξεχασε τα 2.0 TFLOPS του cell ? .....και το παραμυθακι καλα κρατει και ο λογος ειναι απλος! .....δεν βαρεθηκατε να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια ? Απλα ειναι τα πραγματα γιατι το κουράζεται τοσο? PS4 = hardware της πλάκας, ισάξιο με low end pc και τέλος! Απλό και χωνευτό... Αυτο ειναι το PS4, ετσι και αλλιως το μονο που σας ενδιαφέρει ειναι κάθεστε στο καναπέ.... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 To παραπανω demo ,την pc version αν θελετε θα το βλεπουμε συντομα και θα γελαμε με αυτα που θα εχουμε δει απο τις Next-gen κονσολες.Οποτε γιατι σκατε?
spartan29gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εχω βαρεθει να ακουω να εκθειάζουν το ps4 μη σχετικοί που ουτε ιδεα εχουν απο γραφικά ή τα μονα που εχουν δει ειναι του προ πολεμικού Ps3 και βγάζουν και συμπεράσματα, θα κρίνουν και το pc, θα το παιξουν και αυθεντίες! Παρα παει... οι εταιρειες θα σου πουνε οτι ο jaguar ειναι γίγαντας και η APU του Ps4 καλύτερη απο supercomputer. Θα σου αραδιάζουν ενα καρο specs με TFLOPS και αλλα τετοια...ποιος ξεχασε τα 2.0 TFLOPS του cell ? .....και το παραμυθακι καλα κρατει και ο λογος ειναι απλος! .....δεν βαρεθηκατε να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια ? Απλα ειναι τα πραγματα γιατι το κουράζεται τοσο? PS4 = hardware της πλάκας, ισάξιο με low end pc και τέλος! Απλό και χωνευτό... Αυτο ειναι το PS4, ετσι και αλλιως το μονο που σας ενδιαφέρει ειναι κάθεστε στο καναπέ.... Φιλε κουραζεις,και με τα ποστ που βαζεις εδω μεσα, δειχνεις μια νοοτροπια φανμποισμου και μονο.
Darthvader Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εχω βαρεθει να ακουω να εκθειάζουν το ps4 μη σχετικοί που ουτε ιδεα εχουν απο γραφικά ή τα μονα που εχουν δει ειναι του προ πολεμικού Ps3 και βγάζουν και συμπεράσματα, θα κρίνουν και το pc, θα το παιξουν και αυθεντίες! Παρα παει... οι εταιρειες θα σου πουνε οτι ο jaguar ειναι γίγαντας και η APU του Ps4 καλύτερη απο supercomputer. Θα σου αραδιάζουν ενα καρο specs με TFLOPS και αλλα τετοια...ποιος ξεχασε τα 2.0 TFLOPS του cell ? .....και το παραμυθακι καλα κρατει και ο λογος ειναι απλος! .....δεν βαρεθηκατε να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια ? Απλα ειναι τα πραγματα γιατι το κουράζεται τοσο? PS4 = hardware της πλάκας, ισάξιο με low end pc και τέλος! Απλό και χωνευτό... Αυτο ειναι το PS4, ετσι και αλλιως το μονο που σας ενδιαφέρει ειναι κάθεστε στο καναπέ.... Ναι ο Mark Rein , o Carmack κ.α. δεν έχουν ιδέα από γραφικά και hardware.... πάρε τωρα corei7 και 680 να βλέπεις ωραία demos..... και να μετράς τα fps για να νιώθεις ότι τα λεφτά σου πιάσανε τόπο. 3
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 To παραπανω demo ,την pc version αν θελετε θα το βλεπουμε συντομα και θα γελαμε με αυτα που θα εχουμε δει απο τις Next-gen κονσολες.Οποτε γιατι σκατε?Καμια αμφιβολια δεν εχω οτι τα εργαλεια θα εξελιχτουν αρκετα και θα δουμε παπαδες εν καιρο. Παρα αυτα ομως δεν σταματαει να ισχυει οτι το demo της U4 στο PS4 απλα δεν ειναι εντυπωσιακο απο οποια πλευρα και αν το πιασουμε. Δεν παρουσιαζει κανενα απο τα next gen features που βλεπουμε στην PC εκδοση ενω ταυτοχρονα το framerate τανκάρει χωρις λογο. Ειναι ακριβως οπως το demo του Killzone, και καλα 30 frames αλλα με τοσο stuttering που νομιζεις οτι τρεχει με 15. Το παιχνιδι με τα frames πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει. Δεν εχει σημασια μονο ο αριθμος των καρε αλλα και ποσο γρηγορα ερχονται αυτα. Το εχω ξαναπει οτι το προβλημα ηταν τεραστιο στο PC παλιοτερα με οποιαδηποτε μηχανη της Bethesda και ATI καρτα. Το ποιο συγχρονο παραδειγμα για αναλογα συγκριτικα ειναι το Bioshock Infinite που ειδικα με Nvidia καρτα τρωει stuttering που νομιζεις οτι τρεχει με 20 frames ενω τρεχει με 100.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εντάξει η έκδοση του Ps4 δεν είναι άσχημη σε καμία περίπτωση αλλά εξακολουθεί να είναι κατώτερη από του PC όπως και είναι το λογικό.. Το ποιο συγχρονο παραδειγμα για αναλογα συγκριτικα ειναι το Bioshock Infinite που ειδικα με Nvidia καρτα τρωει stuttering που νομιζεις οτι τρεχει με 20 frames ενω τρεχει με 100. Αυτό δεν ισχύει, μια χαρά τρέχει το Bioshock απλά έχει τα κολληματάκια που έχουν σχεδόν όλα τα Unreal Engine games..
Darthvader Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μα η epic είπε ότι το συγκεκριμένο demo έχει γίνει με διαφορετικό hardware από το ps4 και με 4gb gddr5 γιατί η sony μεχρι τη παρουσίαση, τους είχε δώσει πετσοκομμένα devkits και δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για 8gb. Το demo σύμφωνα με την epic σαφως και μπορεί να βελτιωθεί.... Από την αλλη οι διαφορές είναι τέτοιες που προσωπικά θα προτιμούσα το έξτρα χιλιάρικο από τα xbox 720 και ps4 που θα στοιχίζει ένα high end pc, να το φάω σουβλάκια.... 1
spartan29gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ναι ο Mark Rein , o Carmack κ.α. δεν έχουν ιδέα από γραφικά και hardware.... πάρε τωρα corei7 και 680 να βλέπεις ωραία demos..... και να μετράς τα fps για να νιώθεις ότι τα λεφτά σου πιάσανε τόπο. Λεφτα υπαρχουν(για πανακριβες καρτες γραφικων) Και μετα σου λενε κριση!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Παρα αυτα ομως δεν σταματαει να ισχυει οτι το demo της U4 στο PS4 απλα δεν ειναι εντυπωσιακο απο οποια πλευρα και αν το πιασουμε.Για μενα ουτε η pc εκδοση ειναι εντυπωσιακη. Ειναι το χειροτερο tech demo που εχω δει για την νεα γενια.Ευκολα ομως.
spartan29gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μα η epic είπε ότι το συγκεκριμένο demo έχει γίνει με διαφορετικό hardware από το ps4 και με 4gb gddr5 γιατί η sony μεχρι τη παρουσίαση, τους είχε δώσει πετσοκομμένα devkits και δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για 8gb. Το demo σύμφωνα με την epic σαφως και μπορεί να βελτιωθεί.... Από την αλλη οι διαφορές είναι τέτοιες που προσωπικά θα προτιμούσα το έξτρα χιλιάρικο από τα xbox 720 και ps4 που θα στοιχίζει ένα high end pc, να το φάω σουβλάκια.... Ρε παιδια κανεις δεν αμφισβητει οτι τα πισι παντα θα ειναι μπροστα απο τις κονσολες(λογω οτι μπορει να αναβαθμιζεται)!!αλλα ομως ενα πισι για να φτασει μια κονσολα σε μια παροδου χρονου 7ετιας πχ,θελει συνεχεια λεφτα και αναβαθμισεις.Παραδειγμα βαλε ενα πισι του 2006,να παιξει πχ το κραισις το 3?θα μπορεσει?ασφαλως και οχι.Οπωτε για πιο λογο να γινεται αυτη η ανουσια συγκριση συνεχως αναμεσα στους προσωπικους υπολογιστες και στις κονσολες? Για μενα ουτε η pc εκδοση ειναι εντυπωσιακη. Ειναι το χειροτερο tech demo που εχω δει για την νεα γενια.Ευκολα ομως. Εγω πιστευω οτι στην νεα γενια θα δουμε καλυτερες γραφικες υλοποιησεις απο αλλες μηχανες γραφικων,παρα απο την πολυδιαφημισμενη ανρεαλ εντζιν 4. 1
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ρε παιδια κανεις δεν αμφισβητει οτι τα πισι παντα θα ειναι μπροστα απο τις κονσολες(λογω οτι μπορει να αναβαθμιζεται)!!αλλα ομως ενα πισι για να φτασει μια κονσολα σε μια παροδου χρονου 7ετιας πχ,θελει συνεχεια λεφτα και αναβαθμισεις.Παραδειγμα βαλε ενα πισι του 2006,να παιξει πχ το κραισις το 3?θα μπορεσει?ασφαλως και οχι.Οπωτε για πιο λογο να γινεται αυτη η ανουσια συγκριση συνεχως αναμεσα στους προσωπικους υπολογιστες και στις κονσολες? Εγω πιστευω οτι στην νεα γενια θα δουμε καλυτερες γραφικες υλοποιησεις απο αλλες μηχανες γραφικων,παρα απο την πολυδιαφημισμενη ανρεαλ εντζιν 4. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Μπορεί από μια άποψη η κονσόλα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ένα pc setup, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι στον οπτικό τομέα τα παιχνίδια στις κονσόλες είναι πετσοκομμένα. Το θέμα ποιο είναι όμως... στις μέρες μας δίνεται σχεδόν αποκλειστικό βάρος στον οπτικό τομέα. Οπόταν... 1
konstantinos77 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μα η epic είπε ότι το συγκεκριμένο demo έχει γίνει με διαφορετικό hardware από το ps4 και με 4gb gddr5 γιατί η sony μεχρι τη παρουσίαση, τους είχε δώσει πετσοκομμένα devkits και δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για 8gb. Το demo σύμφωνα με την epic σαφως και μπορεί να βελτιωθεί.... Από την αλλη οι διαφορές είναι τέτοιες που προσωπικά θα προτιμούσα το έξτρα χιλιάρικο από τα xbox 720 και ps4 που θα στοιχίζει ένα high end pc, να το φάω σουβλάκια.... Eγω παντως Darth προτιμω να το δωσω το εξτρα χιλιαρικο για να παιζω 1440p 60fps με την νεα γενια gpu ...Μια απο τις 2 κονσολες παντως θα την τιμησω (τουλαχιστον ).
Darthvader Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κοίτα να δεις αν τα έχεις, να τα δώσεις και να το ευχαριστηθείς !!! Αλλά μη βγαίνεις ( οχι εσυ) και μου λές ότι είμαι προβατο και κοροιδο που θα παρω ψοφίμι κονσόλα με jaguar και apu επειδη δεν μπορώ-δεν θέλω να δωσω πάνω από 500 ευρώ... Αν μου φτιάξεις high end pc με 500 ευρώ τότε μαγκιά σου και ναι οι κονσόλες είναι ψοφίμια....
Titanomaxos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) O Carmack ? Ποιος ειναι αυτος ? Οι pcακιδες ειδε τον ξεχασανε και καλο ειναι να το κανει και αυτος. Μια εταιρεία μεταξυ φθοράς και αφθαρσιας....απλα ανυπαρκτος, και σκια του εαυτου του! Οσο για τον Mark Rein ξερει σε τι κοινο αναφεροτανε με αυτη τη δηλωση. Ετσι και αλλιως οι pcακιδες ουτε καν παιζει να δωσουν αξια σε μια τετοια δηλωση του. Καθαρα για λογους στήριξης της νεας άπατης γενιας. -> Δηλαδη τι ηθελες να σου πει οτι το PS4 ειναι της πλακας και τρεξαμε τη νεα μας engine χωρις ΚΑΝΕΝΑ απο τα NEXT GEN EFFECTS και παλι δεν μπορουσε να πιασει ενα σταθερο frame rate ? Βασικα το ιδιο εγινε και με την unreal engine 3, στις κονσολες ps3 και xbox ετρεξε ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ και με δυσκολία τα 30 fps. Να συγκρίνουμε, gears of war οπου PC >>>>>>> XBOX 360 ? Ή unreal tournament 3 οπου PC >>>>>> XBOX 360 > PS3 Κοίτα να δεις αν τα έχεις, να τα δώσεις και να το ευχαριστηθείς !!! Αλλά μη βγαίνεις ( οχι εσυ) και μου λές ότι είμαι προβατο και κοροιδο που θα παρω ψοφίμι κονσόλα με jaguar και apu επειδη δεν μπορώ-δεν θέλω να δωσω πάνω από 500 ευρώ... Αν μου φτιάξεις high end pc με 500 ευρώ τότε μαγκιά σου και ναι οι κονσόλες είναι ψοφίμια.... Με 500 ευρω για το tower του χρονου θα περνεις χ5 την δύναμη του ps4. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2013 από Titanomaxos
kjtzemis Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ανυσηχησα μηπως δεν θα γ@μ@γ@τε το θεμα παλι με τα κωλο fps και με τα pc.Ολα τα τρολς να παν να γραψουν για τα fps τους στο pc section και ας αφησουν τα ψοφιμια τις κονσολες στην ησυχια τους. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις