NewGascp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις και από μένα. (Παραλαβή χθες βράδυ από Public.) Βαριά, στιβαρή κατασκευή. Σου δίνει άμεσα την αίσθηση του premium. Κατευθείαν αλλαγή σκληρού σε 2ΤΒ. Η υποδοχή του δίσκου δίνει την αίσθηση ότι θα μπορέσει να δεχθεί και πάνω από 9,5mm δίσκο αλλά θα φανεί στην πορεία. Επαναφορά λειτουργικού και restore από εξωτερικό δίσκο backup από Ps4 απλό. Το restore ολοκληρώθηκε σε 5 ώρες περίπου και μου φάνηκε αρκετά γρήγορα μιας και μιλάμε για 1,2ΤΒ... Το μηχάνημα σε idle αλλά και μετά το restore των 5+ ωρών δεν έβγαλε κιχ. Τελείως αθόρυβο. Ποιο αθόρυβο και από το το Xbox One S που υπάρχει στον ίδιο χώρο. Παιχνίδι δεν πρόλαβα να δοκιμάσω. Το χειριστήριο έτσι και έτσι. Δεν είναι ούτε κάτι χειρότερο από το προηγούμενο αλλά και ούτε καλύτερο. Τουλάχιστον θα έπρεπε να βελτίωση την μπαταρία του η $ony. Σύνδεση σε 1080p τηλεόραση. Τα χρώματα δείχνουν ποιο έντονα (bold) χωρίς υπερκορεσμό. Σε γενικές γραμμές μου θύμισαν μια Rx470 που έβαλα πρόσφατα σε ένα PC. Αυτά.! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όχι ή TV δεν κλείνει μόνη της. Δοκιμασα κ safe mode να κάνω defaults κ όλες τις υπόλοιπες επιλογές αλλά τπτ... Οπότε αύριο πρωί πρωί public...ελπίζω να μου το αλλάξουν κατευθείαν... τσέκαρε ότι το ρεύμα το έχεις βάλει καλα και γενικά ότι όλα τα καλόδια έιναι σφυχτά βαλμένα. δοκίμασες να το συνδέσεις σε άλλη tv? αλλιώς το πας πίσω τωρα που έχεις doa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνω απολυτα Alex....εγω παντος φετος τα εσκασα σε μια Samsung 55" (...μιας και η Lg που ειχα ερχισε να μου κανει νερα μετα απο 7 χρονια).Και ειδα το <<φως>> το αληθινο...κακα τα ψεματα αλλα...άλλο να στο λενε και άλλο να το βλεπεις..εχω συνδεσει τοσο το Ps4 οσο και το PC... Και εγώ αγόρασα TV πέρυσι(50αρα Bravia) οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα γίνει κάποια άλλη ανάλογη κίνηση στο προσεχές μέλλον. Ναι, είναι άλλη τελείως φάση η μεγάλη σε ίντσες TV. Μερικά games έκατσα και τα έπαιξα ξανά μόνο και μόνο για να τα δω στην 50αρα. Άλλη εμπειρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 το χειρηστίριο είναι μια χαρά, και η σύγκριση ότι ειναι φτηνιάρικο με το προηγουμενο είναι τελείως άκυρη. το μόνο άσχημο είνα ότι τα κουμπά είναι γκρι. τα μαυρα φενόνταν καλύτερα, αλλά αντισταθμίζεται με το lightbar. Πρακτικά δε σε ενδιαφέρει τίποτα απο αυτά γιατί όταν παίζεις δεν κοιτάς το controller. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Βγήκε και το 1ο disassembly video: Site: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κέρδισα 2 ενοικιάσεις από τα σεβεν. Τσιμπησα τα battlefield 1 και titanfall 2. Είμαι σε σοβαρό πρόβλημα /δίλημμα. Ποιο να ξεκινήσω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κέρδισα 2 ενοικιάσεις από τα σεβεν. Τσιμπησα τα battlefield 1 και titanfall 2. Είμαι σε σοβαρό πρόβλημα /δίλημμα. Ποιο να ξεκινήσω?? Ξεκινησε πρωτα το Titanfall 2 απο πλευρας campaign που ειναι πιο κλασσικο και μετα παιζεις το campaign του BF1. Αλλα στην τελικη και τα δυο εχουν μικρα campaign κατω απο 5ωρες απο οτι διαβαζω αρα και τα 2 θα τα βγαλεις ανετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγω για πρωτο single player παιχνιδι πιο λετε να παρω?Πηρα mortal kombat xl για την παρεα και Life is strange για την κοπελια.. Να επενδυσω στο Witcher 3? Uncharted δεν με τρελαινει προς το παρον.. Witcher 3 και The Last Of Us σκεφτομαι.. αλλα το witcher 3 ξερω οτι δεν τελειωνει ποτε και θα το ευχαριστηθω παραπανω.. Για πειτε καμμια ιδεα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγω για πρωτο single player παιχνιδι πιο λετε να παρω? Πηρα mortal kombat xl για την παρεα και Life is strange για την κοπελια.. Να επενδυσω στο Witcher 3? Uncharted δεν με τρελαινει προς το παρον.. Witcher 3 και The Last Of Us σκεφτομαι.. αλλα το witcher 3 ξερω οτι δεν τελειωνει ποτε και θα το ευχαριστηθω παραπανω.. Για πειτε καμμια ιδεα.. Αν δεν έχεις παίξει ή δει το The Last Of Us, είναι το πρώτο που πρέπει να πάρεις. Δεν είναι βέβαια eye candy (σε σύγκριση με πιο καινούρια παιχνίδια) αλλά σαν σύνολο είναι παιχνιδάρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγω για πρωτο single player παιχνιδι πιο λετε να παρω? Πηρα mortal kombat xl για την παρεα και Life is strange για την κοπελια.. Να επενδυσω στο Witcher 3? Uncharted δεν με τρελαινει προς το παρον.. Witcher 3 και The Last Of Us σκεφτομαι.. αλλα το witcher 3 ξερω οτι δεν τελειωνει ποτε και θα το ευχαριστηθω παραπανω.. Για πειτε καμμια ιδεα.. last of us φυσικά και μετά withcer. εμένα να σου πω το withcer στις 70 ώρες με είχε κουράσει. δλδ ήθελα να τελειώσει και δεν τελείωνε πάντως must αγορές για single είναι: to battlefield 1 + titanfall 2 (μολις πέσει η τιμη, έχουν απίστευτο single αλλα μικρο) Rise of the Tomb Raider Skyrim Ratchet & Clank GTA V Metal gear V Diablo III Dark souls 3 (μονο άν έχεις γαιδουρινή υπομονή) Batman: Arkham Knight Middle-earth: Shadow of Mordor DiRT Rally ( ο καλυτερος εξομοιωτής ραλυ που έχει βγει ποτέ!) Unravel The Order: 1886 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Skyrim πρεπει να καω για να πω οτι εκανα κατι.. και το fallout γι αυτο το ειχα παρατησει.. Θελω να κραταει ενα game αλλα οχι να ναι και ατελειωτο.. GTA V το έχω στο pc και παιζει να το δανειστω και απο φιλο για το ps4 Metal Gear V το χω στο pc αλλα το αφησα στη μεση γιατι με κουρασε η τοση επαναληψη στα missions.TitanFall και Battlefield 1 χμ... για campaings το διαβασα οτι ειναι μικρα, αλλα για το BF ψηνομαι για να δω το ολο story με τον 1ο παγκοσμιο..Diablo εχω να παιξω απο εποχες προ-Χριστου.. ισως το τιμησω καποια στιγμη..Tomb Raider το ψηνω καθως τερματισα στο pc και το προηγουμενο και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις σαν story.. Ratchet & Clank θα το παρω για την κοπελα σιγουρα καποια στιγμη που της αρεσουν τα cartoonοειδή παιχνιδια, και μαλλον θα το τιμησω και εγω.. Γενικα απ ολα αυτα καποια τα εχω ηδη στο μυαλο μου για αγορα αργοτερα.. Για αμεσα σκεφτηκα αυτα τα 2 που εχω διαβασει τα καλυτερα.. witcher 3 και the last of us.. το ενα ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο, rpg (που τα λατρευα παντα), και το αλλο ενα απο τα καλυτερα stories στο ps4.. μεγαλο διλημμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 last of us, τοτε μην το σηζητάς. Στο witcher 3 πρέπει να καείς το ίδιο που θα καείς κια στο skyrim btw. το Ratchet & Clank το κορόιδευα στην αρχή, ελεγα ότι είναι για μωρά δημοτικού, και φίλε μιλάμε σκάλωσα άσχημα. και η τιμή του έχει πέσει πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ναι το ξερω για το Witcher 3 απλα το στυλ του μ'αρεσει περισσοτερο απο Skyrim γι'αυτο λεω αφου θα παρω ενα καποια στιγμη για να το χω για καψιμο ας παρω αυτο.. Ωραιοι.. thnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Bloodborne όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πάρε Witcher III GoTY με κλειστά μάτια. Δεν είναι ατελείωτο. Παίξε το main story και τα side missions/contracts που θα βρεις στην πορεία. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με όλα τα τέρατα/θυσαυρούς που εμφανίζοντα στον χάρτη. Μετά, κατά τα Χριστούγεννα πάρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ The Last of Us και Uncharted 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις