Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασα ότι έχω σε δίσκο και τελικά ακόμα και τα unpatched παιχνίδια τρέχουν σε 4κ ανάλυση.Δεν ξέρω τη μέθοδο upscale χρησιμοποιούν αλλά είναι πολύ πιο καθαρό και με λιγότερα artifacts από της τηλεόρασης.(φαντάζομαι θα είναι παρόμοιο με το xbox S)

Γένικα αυτό που παρατήρησα είναι οτι τα χρώματα "πετάνε"περισσότερο ακόμα και στα menu.

Tώρα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα κάνουν κανα 2 μέρες να κατέβουν οπότε θα τα δοκιμάσω αργότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το εχω και εγω εδω και κανενα 3ωρο και το βλεπω σφραγισμενο να καθεται και να με κοιταει. Δεν το βλεπω να το συνδεω σημερα λογο κουρασης αλλα κυριως λογο βαριεστημαρας.

Ουτως η αλλως μονο το Uncharted 4 εχω απο υποστηριζομενα αυτη την στιγμη που οι διαφορες του αν δεν εχεις 4k ειναι κλαΐν. Η αληθεια να λεγεται το εχω ψιλομετανοιωσει που πουλησα το παλιο και μπηκα στην διαδικασια να παρω το Pro. Αφου σκοπευω να μεινω αρκετο καιρο σε 1080 (και 720 projector).

Anyway ευελπιστω να δουμε ωραια πραγματα και σε 1080. Εξαλλου μονο για exclusives θα το χρησιμοποιω.

• Like 1

Μολις το συνδεσα ,ειναι  στηβαρο μηχαμηνα καλα πλαστικα κτλ .Επαιξα για 10 λεπτα 2k17 εβαλα το χερι μου απο πισω ομολογο οτι πολυ ζεστο ηταν .Τα γραφικα ειναι απιστευτα απλα αν δωσεις 1200 στο  pc . και ανω για να δεις τετοια γραφικα. Ο ανεμηστηρας ακουγεται παντως στα 3 μετρα με απολυτη υσιχια ,φωρτονουν τα παιχνιδια πολυ γρηγορα 

αυτα παιδια .απο εμενα 

ΒΑΣΙΚΟΟΟΟ ΕΚΑΝΑ off HDCP

και μετα μου εδωσε video outpout information  color format rgb

Oλες οι τηλεροασησ SAMSUNG 2015 εχουν HDR . εχει γινει το firmware update 

post-401948-0-97928700-1478811334_thumb.jpg

post-401948-0-15305200-1478811354_thumb.jpg

post-401948-0-55007600-1478811363_thumb.jpg

Προβλέπω μεταχείρα PS4 Pro στα 300 ευρώ στο insomnia μέσα στο Δεκέμβριο! (λόγω ανάγκης χρημάτων...). Είναι αρκετοί που αγοράζουν χωρίς να ξέρουν γιατί. Έτσι για την κάβλα της αγοράς!

Κάτι μου λέει ότι θα πατώσει το Pro...

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/784615-ps4-pro-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF/

Παιδιά βοήθεια.

Το πήρα το απόγευμα.

Μόλις τώρα γύρισα σπίτι.το συνδεσα στο ρεύμα κ στο HDMI της TV.

Ξεκινάει για 30 περίπου δευτερόλεπτα.

Έχω συνδέσει το χειριστήριο με το USB κ μόλις παταω να διαλεξω γλώσσα κλείνει μόνο του το ps4 pro...

Κάνω κάτι λάθος???ή έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι???τα φώτα σας....

Γελαω πραγματικα.

Γεμάτα τα ράφια με PS4 Pro στα καταστήματα του Mall...

Ειναι που θα ειχαν εξαντληθει ολα τα pro Και θα ειχαμε θεματα διαθεσιμοτητας οπως εγραφαν καποιοι μερικες σελιδες πιο πισω......

https://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-Playstation-4-Pro-PS4-Pro-1TB.html

https://www.bestprice.gr/item/2154902588/sony-playstation-4-pro-1tb.html?qid=38QfQlFcYhV_d4865&seq=1

• Like 2

Παιδιά κανένας να βοηθήσει??

Αν δεν εχεις βαλει καποια ρυθμιση στην τηλεοραση να κλεινει μονη της ή δεν σε αφηνει το Ps4 να περασεις την επιλογη γλωσσας που λες και κλεινει καθε φορα,εννοειται οτι το πας πισω.

Όχι ή TV δεν κλείνει μόνη της.

Δοκιμασα κ safe mode να κάνω defaults κ όλες τις υπόλοιπες επιλογές αλλά τπτ...

Οπότε αύριο πρωί πρωί public...ελπίζω να μου το αλλάξουν κατευθείαν...

Οταν εχει δισκάκι μεσα στο drive , κανει που και που εναν περίεργο ηχο σαν να προσπαθει να το διαβασει αλλα ακούγεται εντονα σαν να ζορίζεται, παρολα αυτα τα δισκάκια ολα παιζουν κανονικα. Το κανει σε κανεναν αλλον?

Χαχα ρε τον μπαγάσες.

Αναθεωρησα αρκετα βλέποντας αρκετά video review για το ps4 pro. Στην αρχη όταν είχε βγει η ανακοίνωση από την Sony περί του τότε "ps4 neo" είχα τρομάξει ότι πάνε να σβήσουν γρηγορα την μόλις 3 χρονών κονσόλα μας.

Με τα πολλά εγώ ησύχασα όταν και είδα όντως τι θα γίνεται με την συγκεκριμένη κονσόλα. Δεν είναι ότι δεν την είχα καταλάβει την δουλειά, απλά λίγο πολύ φοβόμουν ότι θα αρχίσουν να κάνουν τα "νιτεντιστικα" πχ ps4 pro exclusive only και έτσι. Εφόσον ξεκαθάρισε και αυτό, μόνο ευπρόσδεκτο είναι το pro.

Όσο αφορά την αγορά της να πω την αλήθεια το σκέφτηκα να την αγοράσω αλλά κάπου μπήκε η λογική στην μέση και είπα τι θα κερδίσω; Έχω ήδη το ps4 κοντά στα 2.5 χρόνια και κάτι.

Οκ, σε κάποια games θα ήθελα πχ παραπάνω frames, θα ήθελα το ps4 να κάνει διεργασίες πιο γρήγορα, πιο άνετα.

Εχω 1080p TV, δεν έχω κάνει το βήμα ακόμα για τα 4Κ, και δεν με βλέπω για τα επόμενα 2 χρόνια. Αρχίζει και με ενδιαφέρει και το VR που έβγαλε η Sony και με βλέπω να το χτυπάω σύντομα μιας που πλησιάζουν Χριστούγεννα, ίσως σε κανένα καλό bundle αν βγει.

Το σκέφτηκα κάπως έτσι, πως ή VR θα πάρω ή το pro για να καλύψω κάποια αρνητικά σημεία του ps4, και καταλήγω στο να θέλω να δοκιμάσω την VR εμπειρία. Και τα δύο μαζί ή μάλλον και τα τρία μαζί, ps4 pro, PS VR και 4Κ TV, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, θα πρέπει να πουλήσω κανένα νεφρό.:P

• Like 4

......Όσο αφορά την αγορά της να πω την αλήθεια το σκέφτηκα να την αγοράσω αλλά κάπου μπήκε η λογική στην μέση και είπα τι θα κερδίσω; Έχω ήδη το ps4 κοντά στα 2.5 χρόνια και κάτι.

Συμφωνω απολυτα Alex....εγω παντος φετος τα εσκασα σε μια Samsung 55" (...μιας και η Lg που ειχα ερχισε να μου κανει νερα μετα απο 7 χρονια).Και ειδα το <<φως>> το αληθινο...κακα τα ψεματα αλλα...άλλο να στο λενε και άλλο να το βλεπεις..εχω συνδεσει τοσο το Ps4 οσο και το PC... :-D 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...