Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ps4 pro τα πρωρα προβληματα

καλησπερα ενδαιαφερομαι για την αγορα ,απλα ηθελα μεσα απο το forum na μαθω αν εχουν παρουσιαση προβληματα η πρωτες παρτιδες 

ευχαριστω 

Βιάζεσαι... Πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρα το ps4 pro σε 1080p οθονη ειναι σχεδον το ιδιο πράγμα ετσι ? Γιατι περαν του 60fps, οι δυο σκιες και εκείνο το βουνο πισω πισω που ειναι πιο καθαρο θελουν μικροσκόπιο για να τα δεις... αρα ps4 pro ίσον και 4k hdr tv για να δεις διαφορα απο το απλο..

Στην ουσία ναι, η κύρια διαφορά είναι στα fps και στην απόδοση κάποιο minor γραφικών.

Δες στο 1:01 για παράδειγμα.

Εδώ είσαι λίγο λάθος. Δεν θα σου δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί σε αυτή την περίπτωση το Pro κάνει downsampling, συμπιέζει δηλαδή το 4Κ που παράγει σε 1080p και δίνει καλύτερη γραφική απεικόνιση. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το βίντεο των Unboxholics (https://youtu.be/za5MoeqBq7g?t=29m50s) στο 29:50. 

Ίδια απάντηση με πάνω

• Like 1

Καλά το MWR δεν είναι καθόλου optimized, τα visuals που έχει είναι outdated και παρ' όλα αυτά μια 980Ti/1070 πέφτει κάτω από 60FPS σε 4Κ.

Καλά το MWR δεν είναι καθόλου optimized, τα visuals που έχει είναι outdated και παρ' όλα αυτά μια 980Ti/1070 πέφτει κάτω από 60FPS σε 4Κ.

Συμφωνώ, ενα παράδειγμα έδωσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχει κάποιος 4κ οι διαφορές είναι ελάχιστες σε 1080 και μόνο αν έχεις δίπλα σου δυο 1080tv θα δεις διαφορές στα γραφικά πέραν των frames ( σε όποια υπάρχουν). Αν τα δεις ξεχωριστά δύσκολα να καταλάβεις ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο.

Επεξ/σία από takisdemi
  • Like 1

Παρέλαβα σήμερα από public αυτή την ώρα η κονσόλα κάνει τα απαιτούμενα update. Συνέχεια έχει το battlefield 1.. Έχω tv 4k και fhd θα τις δοκιμάσω αργότερα να δω τις διαφορές. Γενικά σαν κονσόλα μου αρέσει απ θόρυβο δεν έχω αντιληφθεί κάτι το ιδιαίτερο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παραλαμβάνω αυριο το πρωί... Και δυστυχως το 2ο νεο Dualshock 4 που ειχα παραγγειλει θα μου ρθει απο Δευτερα, γιατι οι εξυπνοι της Sony δεν στειλαν σημερα στο gamestation μοχλους.. jesus!

Τσαμπα 4 ευρουλακια θα φυγουν.. το χειροτερο ειναι οτι δεν θα μπορεσουμε να κανουμε παρειστικο λιωσιμο το Σ/Κ..

$#^@#%(

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 1

εγω παρελαβα κανονικα χωρις προ-παραγγελια στα 409€ απο Public κυριος...Τσαμπα εσκαγαν μερικοι... Βεβαια φταιει και το γεγονος οτι το PSVR ειχε ελαχιστα κομματια. Ακομα σφραγισμενο ειναι καθως εχω δουλειες αλλα το βραδακι θα γινει το Unboxing....

• Like 1

Πέρασα από mediamarkt και είδα το ps4 Pro, σε τηλεόραση 4k με το παιχνίδι tomb raider.

Δεν ξέρω βέβαια πως δείχνει σε "απλή" οθόνη, αλλά αυτό που είδα είναι εντυπωσιακό. Το κακό είναι ότι τώρα θέλω και τηλεόραση, μιας και έχω μια ταπεινή HD.

Παρεμπιπτόντως, το είχε 379 ευρώ

Πέρασα από mediamarkt και είδα το ps4 Pro, σε τηλεόραση 4k με το παιχνίδι tomb raider.

Δεν ξέρω βέβαια πως δείχνει σε "απλή" οθόνη, αλλά αυτό που είδα είναι εντυπωσιακό. Το κακό είναι ότι τώρα θέλω και τηλεόραση, μιας και έχω μια ταπεινή HD.

Παρεμπιπτόντως, το είχε 379 ευρώ

Μαλλον κατι αλλο θα ειχε σε αυτη την τιμη ή ειχαν κανει λαθος ,εκτως αν εβγαινε τοσο αν αγοραζες και κατι αλλο πχ την τηλεοραση που ειχαν μαζι http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-ps4-pro-1tb-1187845.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...