markoliaz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 εγω δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα να πω την αληθεια παντως, εκτος του 60fps ειναι εμφανεστατη η διαφορα απο ps4 σε ps4 pro, το ps4 ειναι ελαχιστα ποιο θαμπο..ειδικα αν καθεσαι στους 50 ποντους απο την οθονη, ποιο μακρια οκ δεν φενεται κατι. 1
pateras88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Λογικα στο μελλον θα το αξιοποιήσουν πιο σωστά, γιατι αν ειναι αυτη η διαφορα σε ολα τα games κλαιν, θα πρεπει να κοιτας την οθονη με το μικροσκόπιο για να πεις ναι όντως ειναι καλύτερα τα γραφικα...
gRim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Βγήκε και review από το enternity για το PS4 Pro το οποίο μου φάνηκε πάρα πολύ καλό για όποιον ακόμα σκέφτεται εάν αξίζει να αγοράσει την κονσόλα. Site: link
vrwmiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σοβαρά τώρα, περιμένατε ριβιου που να λέει ότι δεν αξίζει την μετάβαση στο pro; 2
gRim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σοβαρά τώρα, περιμένατε ριβιου που να λέει ότι δεν αξίζει την μετάβαση στο pro; Ένα σωστό review παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες όπως έχουν και σε αφήνει μόνο σου να διαλέξεις. Παρόλα αυτά και αυτό που παρέθεσα και κάποια του εξωτερικού λένε ότι κάλλιστα ένας που είναι ήδη κάτοχος PS4 αλλά όχι 4k τηλεόρασης θα μπορούσε να παραβλέψει την αγορά του και να περιμένει για την επόμενη γενιά. Από το review: "Αν κάποιος έχει ήδη PS4 στα χέρια του βέβαια, ξέρει ότι όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για την πλατφόρμα αυτή θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά στην κονσόλα του. Μπορεί κάλλιστα να κάνει υπομονή μια τριετία ακόμη (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και να κάνει άλμα στην επόμενη ανανέωση του hardware." Anyway εγώ το πόσταρα γιατί αναφέρει πολλά πράγματα όπως το εάν θα υπάρχουν διαφορές σε μη patchαρισμένα παιχνίδια, τι γίνεται για τους κατόχους 1080p τηλεόρασης κτλ. Οι περισσότεροι που διαβάζουμε το νήμα τα γνωρίζουμε αυτά αλλά υπάρχουν άλλοι που δεν τα ξέρουν. 3
fakiris31 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Για την επέκταση από κότσο που λέγατε και εγώ είχα βάλει στο ps4 Γιατί 1 laptop που έπεσε σε φίλο και έσπασε η οθόνη του το έφτιαξε δεν θυμάμαι αν άλλαξε την οθόνη η έκανε αντικατάσταση και μοχλό από ps νομίζω σε άλλο φίλο του το αντικατέστησε όπως και ένα κινητό νομίζω.
Daemonos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 εγω δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα να πω την αληθεια παντως, εκτος του 60fps Μια οθόνη που παίζει 4κ και η εικόνα γίνεται recorded απο πρόγραμμα που συμπιέζει το αρχείο του video, μην σου πω οτι μπορεί να το μετατρέπει (downscale) κιόλας, και μετά επίσης κοιτάς και απο συμβατή οθόνη (που δεν είναι 4κ) τότε προφανώς και δεν θα δεις διαφορά. Βάλε μια απλή 1080 τηλεόραση και βάλε και απο δίπλα μια 4κ με hdr και κάνε σύγκριση επι τόπου και μετά ελάτε να μου πείτε αν έχει διαφορά η όχι. Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δεις διαφορές ΙΣΩΣ σε κάποιες σκιές, στο draw distance κτλ...
Alejandro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Βάλε μια απλή 1080 τηλεόραση και βάλε και απο δίπλα μια 4κ με hdr και κάνε σύγκριση επι τόπου και μετά ελάτε να μου πείτε αν έχει διαφορά η όχι. Έτσι όμως συγκρίνεις τις τηλεοράσεις. Το σωστό είναι να τα βάλεις και τα 2 σε ίδιες 1080p οθόνες και να συγκρίνεις το οπτικό αποτέλεσμα. 3
gRim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια οθόνη που παίζει 4κ και η εικόνα γίνεται recorded απο πρόγραμμα που συμπιέζει το αρχείο του video, μην σου πω οτι μπορεί να το μετατρέπει (downscale) κιόλας, και μετά επίσης κοιτάς και απο συμβατή οθόνη (που δεν είναι 4κ) τότε προφανώς και δεν θα δεις διαφορά. Βάλε μια απλή 1080 τηλεόραση και βάλε και απο δίπλα μια 4κ με hdr και κάνε σύγκριση επι τόπου και μετά ελάτε να μου πείτε αν έχει διαφορά η όχι. Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δεις διαφορές ΙΣΩΣ σε κάποιες σκιές, στο draw distance κτλ... Βασικά η έκδοση με καλύτερα γραφικά σε 1080p στο pro είναι που δεν παρουσιάζει διαφορά με την απλή έκδοση σε 1080p στο απλό PS4. Συμφωνώ ότι την επιλογή 4k δεν μπορείς να την δείξεις έτσι απλά. Για μένα η καλύτερα έκδοση για όποιον έχει 1080p τηλεόραση είναι επιλογή με ξεκλείδωτα frames. 1
Daemonos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έτσι όμως συγκρίνεις τις τηλεοράσεις. Το σωστό είναι να τα βάλεις και τα 2 σε ίδιες 1080p οθόνες και να συγκρίνεις το οπτικό αποτέλεσμα. Μα η κονσόλα θα σου δώσει μέχρι εκεί που μπορεί η τηλεόραση. όταν λοιπών το βάλεις και τα 2 στην ίδια τηλεόραση θα σου δώσει το ίδιο αποτέλεσμα, όταν όμως το Ps4 pro είναι φτιαγμένο για να σου βγάλει hdr και 4κ προφανώς και αν το βάλεις σε 1080 δεν θα σου δώσει αυτό που μπορεί, η τηλεόραση παίζει σημασία. Και όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν δεν μπορούν να σου δείξουν την διαφορά, για κανέναν λόγο.
gRim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα η κονσόλα θα σου δώσει μέχρι εκεί που μπορεί η τηλεόραση. όταν λοιπών το βάλεις και τα 2 στην ίδια τηλεόραση θα σου δώσει το ίδιο αποτέλεσμα, όταν όμως το Ps4 pro είναι φτιαγμένο για να σου βγάλει hdr και 4κ προφανώς και αν το βάλεις σε 1080 δεν θα σου δώσει αυτό που μπορεί, η τηλεόραση παίζει σημασία. Και όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν δεν μπορούν να σου δείξουν την διαφορά, για κανέναν λόγο. Εάν λάβεις υπόψιν και την συμπίεση του youtube τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα..Για μένα είναι σαν το psvr δηλαδή μπορείς να καταλάβεις πόσο καλό είναι μόνο άμα το δεις από κοντά και όχι από βίντεο στο youtube. Τεσπα το DF έβγαλε βίντεο με την κατανάλωση του Pro και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η υψηλή κατανάλωση σε Rest mode (σε όλα τα μοντέλα) Site: 1
pateras88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια οθόνη που παίζει 4κ και η εικόνα γίνεται recorded απο πρόγραμμα που συμπιέζει το αρχείο του video, μην σου πω οτι μπορεί να το μετατρέπει (downscale) κιόλας, και μετά επίσης κοιτάς και απο συμβατή οθόνη (που δεν είναι 4κ) τότε προφανώς και δεν θα δεις διαφορά. Βάλε μια απλή 1080 τηλεόραση και βάλε και απο δίπλα μια 4κ με hdr και κάνε σύγκριση επι τόπου και μετά ελάτε να μου πείτε αν έχει διαφορά η όχι. Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δεις διαφορές ΙΣΩΣ σε κάποιες σκιές, στο draw distance κτλ... Αρα το ps4 pro σε 1080p οθονη ειναι σχεδον το ιδιο πράγμα ετσι ? Γιατι περαν του 60fps, οι δυο σκιες και εκείνο το βουνο πισω πισω που ειναι πιο καθαρο θελουν μικροσκόπιο για να τα δεις... αρα ps4 pro ίσον και 4k hdr tv για να δεις διαφορα απο το απλο.. 1
Alejandro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα η κονσόλα θα σου δώσει μέχρι εκεί που μπορεί η τηλεόραση. όταν λοιπών το βάλεις και τα 2 στην ίδια τηλεόραση θα σου δώσει το ίδιο αποτέλεσμα, όταν όμως το Ps4 pro είναι φτιαγμένο για να σου βγάλει hdr και 4κ προφανώς και αν το βάλεις σε 1080 δεν θα σου δώσει αυτό που μπορεί, η τηλεόραση παίζει σημασία. Και όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν δεν μπορούν να σου δείξουν την διαφορά, για κανέναν λόγο. Εδώ είσαι λίγο λάθος. Δεν θα σου δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί σε αυτή την περίπτωση το Pro κάνει downsampling, συμπιέζει δηλαδή το 4Κ που παράγει σε 1080p και δίνει καλύτερη γραφική απεικόνιση. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το βίντεο των Unboxholics (https://youtu.be/za5MoeqBq7g?t=29m50s) στο 29:50.
delpro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 παιδια σημερα παραλαμβανω απο public , θα το δοκιμασω σε μια lg που εχω 1080π 49 ινστον. και μια samsung 4k ***να ξερεται κατι οσοι ανεβαζουν βιντεα και συκριτικα δεν φτανουν ποτε στην ποιοτητα. οταν καταγραφης οτιδηποτε χανεις σε ποοιοτητα μονο απο κοντα αν το δεις θα βγαλεις σημπερασματα *** αλλο μια τηλεοραση 4κ 500 euro kαι αλλη ποιοττα 1300 euro **hdr κανουν και η φτηνες αλλα οχι 100% στο σωστο _ **θελω να βαλω το δισκακι και να παιξω 2-3 ωρες , να θυμηθω της καλες εποχες meda drive ,dreamcast ,ps one ,και πιο παλια . (kαι τουσ τσακωμους που εκανα με την γιαγια μου οταν επαιζα atari)
eyes1981 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ps4 pro τα πρωρα προβληματα καλησπερα ενδαιαφερομαι για την αγορα ,απλα ηθελα μεσα απο το forum na μαθω αν εχουν παρουσιαση προβληματα η πρωτες παρτιδες ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις