Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ πιστεύω  αξίζει μία έξτρα εγγύηση καθαρά για λόγους μεταπώλησης. Αλήθεια ξέρετε κανέναν να έχει χρησιμοποιήσει τέτοια εγγύηση για επισκευή; Ρωτάω γιατί παλιά είχα ακούσει ότι ο κοτσόβολος σε άλλες συσκευές, όπως laptop που είχαν τέτοια εγγύηση, όταν τελικά χρειάζονταν επισκευή άρχιζε τα τρελά του ότι η ζημιά οφείλεται σε λάθος χρήση, ότι δεν καλύβει τροφοδοτικά, blu-ray κτλ. Για αυτό ρωτάω εάν ξέρετε καμιά περίπτωση που τα λεφτά της έξτρα εγγύησης έπιασαν τόπο. 

Σε κοτσόβολο ο πωλητής μου είχε πει για δωρεάν αντικατάσταση ακόμα και εάν πιάσω να το σπάσω (lol). Επειδή μου φάνηκαν υπερβολικά αυτά που έλεγε του ζήτησα να δω τους όρους χρήσης και πουθενά δεν έλεγε για αντικατάσταση σε περίπτωση λάθος χρήσης ή για κάλυψη περιφερειακών, και τότε αυτός μου είπε ότι ναι έτσι είναι τα πράγματα αλλά εμείς κάνουμε τα στραβά μάτια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το συνετό ειναι να μην εμπιστευεσαι κανεναν, ουτε και τους πωλητες που το 90% αυτων θελουν απλα να περασει το 8ωρο να πανε σπιτακια τους.. Μπορει αυτος να σου ειπε πολυ οικεια οτι και καλα "να εμεις κανουμε τα στραβα ματια φιλε ολα καλα", και αν γινει (χτυπα ξυλο) η στραβη να πεσεις σε υπαλληλο που παει κατα γράμμα τους ορους χρησης και να φανεις εκτεθειμενος και ζημειωμενος..

• Like 1

Δε ξερω αν ειναι θεωρειται παρανομο με βαση τους κανονες του forum(παντως αισχροκερδια δεν ειναι). Αν ναι ας σβηστει.

Αν θελει καποιος απο Αθηνα να το παρει αυριο PS4 Pro ενα 10ρικο φτηνοτερα ας μου στειλει PM γιατι θα παραλαβω ενα απο Πλαισιο και το εχω ψιλομετανιωσει γιατι φυγανε λεφτα και σε μια 980ti...(μπορω και να μην παραλαβω αλλα ειπα να ξοδεψω ενα πιστωτικο μου αν ειναι).

Ενταξει klein τα 10ε δεν ειναι και κανα δελεαρ σοβαρο απλα το λεω αν θελει καποιος να "εξυπηρετησει" και εμενα... και ΟΚ παιρνετε φτηνοτερα μια PSPlus ή ενα παιχνιδακι...

εγω παρελαβα ηδη και κανω restore η πισω usb δεν επικοινωνει με το χειρηστηριο μαλλον ειναι μονο για το vr

Καλό λιώσιμο περιμένουμε εντυπώσεις!

παιδια απο public το πηρα με πραδοση στο χωρο ηρθε κατευθεια απο το logistic των public ας ειναι καλα η acs που σε ουτε 24ωρες μου εφερε το δεμα

Να ξέρεις ότι σε μισούμε..

j/k ofc

κατα 99% ναι, ποτέ δεν πέφτουν έξω τα PUblic.

εγώ αν δεν είχα κουπόνι 30ευρω απο κοτσοβολο, μόνο πλαίσιο και παμπλικ ψωνίζω. ειναι οι πιο τυπικοί.

To εχω απο το μεσημερι (νανε καλα το public) αλλα ρε *** ακομα δεν εχω παιξει, ολοκληρα 40Gb περιμενω να κατεβουν μονο για το modern warfare και μετα θα θελω φανταζομαι αλλα τοσα  για τα update και τα παιχνιδια του VR...

εγω δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα να πω την αληθεια παντως, εκτος του 60fps

Εδώ δεν έχει τεράστια διαφορά το PC maxed out και θα 'χε το PS4 Pro ; Από όλα τα settings, το καλύτερο είναι το 1080P/Higher frame-rate.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...