ababapanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 public επεκταση εγγησης 40 ευρο link? Φανταζομαι θα επρεπε να το παραγγειλω μαζι με την κονσολα σωστα? τωρα θα γινεται να βαλω επεκταση?
keropi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ^ άνετα, σιγά που θα αρνηθούν να πληρώσεις παραπάνω
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζεις υπερβολικούς κάποιους ανθρώπους από την στιγμή που δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία για αυτό στο οποίο αναφερόμαστε και όπως λες ούτε είχες ούτε σκοπεύεις να αγοράσεις ps4. Το ότι στα περισσότερα reviews για κάποιο λόγο αναφέρουν τα επίπεδα θορύβου και το συγκρίνουν με το αρχικό ps4 δεν σε προβληματίζει...μάλλον σε δουλειά να βρισκόμαστε... Anyway το σταματώ εδώ. Btw έχω προλάβει και ατάρι (από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι μικρός), και pc έχω και όλες τις κονσόλες από εποχής ps1, και το θέμα του θορύβου με έχει απασχολήσει μόνο με την πρώτη έκδοση του xbox 360 και το ps4 OG. Αφου οπως λες δεν εισαι μικρος και εχεις χρονια υπολογιστες τοτε λυσε μου μια απορια γιατι με σενα δεν βγαζω ακρη μιας και δεν διαβαζεις τα ποστ μου...Πραγμα που το ειχα απορια πιο πανω ηδη μιας κ δεν εχω ps4.Θεωρεις οτι Ps4 og κανει περισσοτερο θορυβο απο εναν υπολογιστη πχ p4 για να μην σε παω πιο παλια....+ οτι fanakia εβαζες εκεινη την εποχη?δευτερον διαβασε τα ποστ μου καλυτερα ειχα σκοπο να παρω το Pro αλλα τελικα πηρα νεο συστημα pc και πηρε αναβολη το pro για αργοτερα που θα εχει βγει κ κανενα bundle... Τελος δεν χρειαζεται να εχω ιδιαιτερη εμπειρια μονο αν εχω κατι στην κατοχη μου δηλαδη αποκλειεις το γεγονος οτι εχω συγγενεις γνωστους ειτε φιλους που εχουν ps4? Αυτα τα ολιγα απο εμενα και το συμπερασμα οτι εισαι μικρος το εβγαλα γιατι αμα καθεσαι και ψειριζεις την τωρα τεχνολογια για τον θορυβο που κανουν τα φανακια τοτε παλια τι ελεγες που εκαναν σαν πιστολακια μαλλιων??Αλλα παλια δεν σε ενοιαζε γιατι σε ενοιαζε να παιξεις προφανως παραμεγαλωσες και εγινες γεροπαραξενος...
keropi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 αχααχχαχαχα σοβαρά πάντως η χειρότερη εμπειρία ήταν με Atlhon Thunderbird 1400mhz ... όπως κάνει το ps4 στο μενού του U4 έτσι έκανε συνέχεια ο ανεμηστήρας του athlon για να μη καεί
icenex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ε μα ρε φιλε αυτο λεω τοση ωρα..Χαιρω πολυ θα ητανε σαφως ενα παραπανω + να μην βγαζουν κιχ τα συστηματα σε συνδυασμο με καλη ψυξη και μακαρι να φτασει η τεχνολογια σε αυτο το επιπεδο καποια στιγμη αλλα να εχουμε ζησει χειροτερες εποχες και να γκρινιαζουμε τωρα για λιγο παραπανω θορυβο απο οτι μας εχει συνηθισει η τεχνολογια το θεωρω υπερβολικο..
gRim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αφου οπως λες δεν εισαι μικρος και εχεις χρονια υπολογιστες τοτε λυσε μου μια απορια γιατι με σενα δεν βγαζω ακρη μιας και δεν διαβαζεις τα ποστ μου...Πραγμα που το ειχα απορια πιο πανω ηδη μιας κ δεν εχω ps4.Θεωρεις οτι Ps4 og κανει περισσοτερο θορυβο απο εναν υπολογιστη πχ p4 για να μην σε παω πιο παλια....+ οτι fanakia εβαζες εκεινη την εποχη?δευτερον διαβασε τα ποστ μου καλυτερα ειχα σκοπο να παρω το Pro αλλα τελικα πηρα νεο συστημα pc και πηρε αναβολη το pro για αργοτερα που θα εχει βγει κ κανενα bundle... Τελος δεν χρειαζεται να εχω ιδιαιτερη εμπειρια μονο αν εχω κατι στην κατοχη μου δηλαδη αποκλειεις το γεγονος οτι εχω συγγενεις γνωστους ειτε φιλους που εχουν ps4? Αυτα τα ολιγα απο εμενα και το συμπερασμα οτι εισαι μικρος το εβγαλα γιατι αμα καθεσαι και ψειριζεις την τωρα τεχνολογια για τον θορυβο που κανουν τα φανακια τοτε παλια τι ελεγες που εκαναν σαν πιστολακια μαλλιων??Αλλα παλια δεν σε ενοιαζε γιατι σε ενοιαζε να παιξεις προφανως παραμεγαλωσες και εγινες γεροπαραξενος... Πια ανεμιστηράκια και P4 μου λες για το PS4 και το ps4 pro και ναι όπως είπα δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Κάτσε ασχολήσου με το pc και άσε εμάς να ασχολούμαστε με ότι θέλουμε. Μεγάλος άνθρωπος δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μπαίνεις σε άσχετα θέματα και να λες τους άλλους γεροπαράξενους;
icenex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλο αστο δεν στροφαρει το εργαλειο...συγκριση κανω αγορι μου γλυκο σε θεμα θορυβου οτι καποτε οι υπολογιστες εκαναν περισσοτερο θορυβο και δεν μας ενοχλουσε τοτε και τωρα σε ενοχλει επειδη κανει το Ps4 λιγο παραπανω θορυβο απο οτι εχεις συνηθισει για την εποχη αυτη... Ειδικα με σενα δεν ασχολουμαι αλλο γιατι εκτος απο γεροπαραξενος κανεις και σαν γκομενα που απο οτι ειπα κρατησε το γεροπαραξενος.Τρομερος συνδυασμος σου ευχομαι καλο καψιμο με το ps4 και το δικο σου ps4 να μην το ακουει ουτε κουφος.... Τα φιλια μου ps.Ακου εκει που θα σου δωσω και λογο σε ποιο θεμα θα μιλαω....
ronaldofenomeno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2016 από ronaldofenomeno
gRim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σύγκριση στα frame-rates του Call of Duty Modern Warfare Remastered σε PS4 Pro και PS4 από DF: Site: Στο pro τρέχει σε 4k και επιπλέον το πολύ τα frames να πέσουν σε 53fps αντί 46fps του PS4.
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 link? Φανταζομαι θα επρεπε να το παραγγειλω μαζι με την κονσολα σωστα? τωρα θα γινεται να βαλω επεκταση? δεν αξίζει η επεκταση φίλε. Αν έχεις ελλατωματικο προοιον μέσα σε 1 χρόνο θα το ξέρεις και με το παραπάνω, να μη σου πω σε μια εβοδμάδα. απο εκεί και περα όπως πάνε τα πράγματα πουλάμε τις κονσόλες στα 2 χρόνια χρήσης. Αν απο την άλλη έχεις σκοπό να την κρατήσεις για πάντα, θα πρέπει να την έχεις περιποιημένη και να μην στην τρώει η σκόνη, γιατί αλλιώς θα πας μετά πχ απο 2,5 χρόνια στο public και θα σου πούνε ότι χάλασε απο δική σου ευθύνη.
delpro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 νομιζω αν θυμαμαι καλα η επεκταση στα public μπορεις να τα κανεις και μετα απο 15 μερες με την αποδειξη του ps4
VonLoutsos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το συζητατε, εγω ειμαι καθετα αντιθετος με το προ και καθε προ, σαν κατοχος απο τον 1ο μηνα, βλεπω οτι δεν αξιζει το προ και εξηγω, παιχνιδια δεν εχουμε, περιμενα το Call of duty για να βαλω plus 2 μηνες μετα. Αντι να κανει κανα σωστο αποκλειστικο παιχνιδι, με βγαζει νεα κονσολα που στη τελικη πιστευω οι διαφορες θα ναι πολυ μικρες. Αρχισα να μετανιωνω που διαλεξα το πσ4, γι αυτο ακριβως, οσους πηραμε την κονσολα πολυ νωρις, μας εχει γραμμενους κανονικα, απο ριμαστερ σε ριμαστερ, και ειμαι σιγουρος ολο το βαρος θα το ριξει φυσικα στο προ Το PS4 το πήρες όπως και εγώ επειδή εκείνη την στιγμή ήταν η καλύτερη κονσόλα. Είχε κάνει και η MS όλες τις βλακείες μαζεμένες και σε απέτρεψε από την αγορά του One (ήταν και πανάσχημο είναι η αλήθεια). Πλέον με όλα τα καλουδια του One φαντάζει καλύτερη επιλογή (μιλάμε PS4 Slim VS Xbox One). Δημιούργησε τέρα η MS με τις επιλογές που έκανε, το οποίο ομως τέρας κοιτάει μόνο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να βγάλει λεφτά δυσαρεστώντας αρκετους πελάτες όμως... P.S 1 Εδώ καλά καλά δεν έχουν βγάλει ενα Gran Turismo!!!! 4 χρόνια κονσόλα και δεν έχει Gran Turismo!!!!! Και οι απέναντι έχουν βγάλει 2 Forza (δεν μετράω τα Horizon, αν τα βάλω κλαψτα Χαράλαμπε). P.S 2 Να είχαμε ενα One S με ένα Forza 6 ωραία θα ήταν
Daemonos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 δεν αξίζει η επεκταση φίλε. Αν έχεις ελλατωματικο προοιον μέσα σε 1 χρόνο θα το ξέρεις και με το παραπάνω, να μη σου πω σε μια εβοδμάδα. απο εκεί και περα όπως πάνε τα πράγματα πουλάμε τις κονσόλες στα 2 χρόνια χρήσης. Αν απο την άλλη έχεις σκοπό να την κρατήσεις για πάντα, θα πρέπει να την έχεις περιποιημένη και να μην στην τρώει η σκόνη, γιατί αλλιώς θα πας μετά πχ απο 2,5 χρόνια στο public και θα σου πούνε ότι χάλασε απο δική σου ευθύνη. Έχει αξία στην μεταπώληση... 2
VonLoutsos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Έχει αξία στην μεταπώληση... Προσωπικά θεωρώ οτι η επέκταση εγγύησης από την στιγμή που δεν γίνεται από την ίδια την εταιρεία αλλά από τρίτο(Public) δεν με καλύπτει... Εδώ τρέχεις για να πείσεις οτι σαν προιον το PS4 πρέπει να έχει 2 χρόνια εγγύηση και θα πας να μπλέξεις με τον καθένα για άλλες εγγυήσεις....
Daemonos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά θεωρώ οτι η επέκταση εγγύησης από την στιγμή που δεν γίνεται από την ίδια την εταιρεία αλλά από τρίτο(Public) δεν με καλύπτει... Εδώ τρέχεις για να πείσεις οτι σαν προιον το PS4 πρέπει να έχει 2 χρόνια εγγύηση και θα πας να μπλέξεις με τον καθένα για άλλες εγγυήσεις.... Εγώ πήρα το pro με εγγύηση Κοτσόβολου. Και το προηγούμενο έτσι το είχα πάρει και για αυτό το πούλησα και πολύ εύκολα. αλλα γενικά οι κονσόλα αν βγάλει πρόβλημα βγάζει μετα τον 1 με 1.5 χρόνο λειτουργίας. Γιατι να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Και να ξέρεις οτι με εγγύηση το πουλάς ανα πάσα στιγμή. 78ε για 4 χρόνια δίνει ο Κότς. ε νομίζω αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις