Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Λες να ειμαι τοσο χαζός και να μην κοίταζα κουτί οταν λεω οτι ξεφυλλισα ελαφρώς τα χαρτιά; To προβλημα ειναι ότι δεν το αγόρασα αλλά μου ήρθε σε συσκευασία δώρου σε ένα ΄'ασπρο κουτί όχι το κανονικό γιατί είναι από διαγωνισμό... Θα μπορουσες δηλαδη να ησουν πιο συγκεκριμενος σε αυτο που εγραψες πιο πισω.Επισης ναι μπορει να σου κανει εντυπωση η απαντηση που εγραψα πιο πισω αλλα ολα τα εχουμε δει σε αυτο το θεμα.Πιο παλια ειχαμε δει να ρωταει καποιος μεχρι και αν παιρνει blu ray ή dvd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 μόλις μου έστειλε μνμ ο κωτσοβολος με tracking number για την ταχυδρομική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καταρχας με το καλο οσοι παραλαβετε τις πρωτες μερες αντε κ καλο καψιμο.Οσο για το θορυβο που λετε ποτε δεν θα το καταλαβω αυτο οταν το ακουω...Μηπως θα κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα και δεν το ξερω η μηπως θα παιξετε ενα παιχνιδι με τον ηχο στο αθορυβο? η μηπως θα ειστε στο ενα μετρο απο την τηλεοραση και εκτος απο το κοντρολερ στο χερι θα κρατατε αγκαλια και την κονσολα? Μην ακουω χαζομαρες και υπερβολικα σχολια.Οτι και θορυβο να κανει δεν θα ειναι ενοχλητικος εκτος αν κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα οπως ειπα... Περα απο αυτο εμενα τελικα με κερδισε το pc παλι και παρηγγειλα σημερα το θηριο οποτε το ps4 pro το εχω standby για αργοτερα που λογικα θα εχει βγει κ καμια καλη προσφορα με παιχνιδι και κοντρολερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καταρχας με το καλο οσοι παραλαβετε τις πρωτες μερες αντε κ καλο καψιμο.Οσο για το θορυβο που λετε ποτε δεν θα το καταλαβω αυτο οταν το ακουω...Μηπως θα κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα και δεν το ξερω η μηπως θα παιξετε ενα παιχνιδι με τον ηχο στο αθορυβο? η μηπως θα ειστε στο ενα μετρο απο την τηλεοραση και εκτος απο το κοντρολερ στο χερι θα κρατατε αγκαλια και την κονσολα? Μην ακουω χαζομαρες και υπερβολικα σχολια.Οτι και θορυβο να κανει δεν θα ειναι ενοχλητικος εκτος αν κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα οπως ειπα... Περα απο αυτο εμενα τελικα με κερδισε το pc παλι και παρηγγειλα σημερα το θηριο οποτε το ps4 pro το εχω standby για αργοτερα που λογικα θα εχει βγει κ καμια καλη προσφορα με παιχνιδι και κοντρολερ Προσωπικα πλεον παιζω στο δωματιο στο Ps4 και θυμαμαι περυσι το καλοκαιρι που επαιζα Bloodborne οντως ειχε τυχει(ισως λογω και της ζεστης)και το ακουγα που ημουν πιο κοντα απο οτι στο σαλονι που οντως εκει δεν ακουω τιποτα λογω μεγαλυτερης αποστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καταρχας με το καλο οσοι παραλαβετε τις πρωτες μερες αντε κ καλο καψιμο.Οσο για το θορυβο που λετε ποτε δεν θα το καταλαβω αυτο οταν το ακουω...Μηπως θα κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα και δεν το ξερω η μηπως θα παιξετε ενα παιχνιδι με τον ηχο στο αθορυβο? η μηπως θα ειστε στο ενα μετρο απο την τηλεοραση και εκτος απο το κοντρολερ στο χερι θα κρατατε αγκαλια και την κονσολα? Μην ακουω χαζομαρες και υπερβολικα σχολια.Οτι και θορυβο να κανει δεν θα ειναι ενοχλητικος εκτος αν κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα οπως ειπα... Περα απο αυτο εμενα τελικα με κερδισε το pc παλι και παρηγγειλα σημερα το θηριο οποτε το ps4 pro το εχω standby για αργοτερα που λογικα θα εχει βγει κ καμια καλη προσφορα με παιχνιδι και κοντρολερ Είχες PS4 πρώτης γενιάς; Είχες παίξει το doom ή ether one, κανένα rocket league πριν πάρει patch ή τα mgsV, killzone; Εάν όχι φυσικά και δεν θα καταλάβεις από θόρυβο και δεν καταλαβαίνω και το λόγο σχολιασμού. Εμείς που είχαμε ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε και γιατί το σχολιάζουμε... Όχι δεν έκανε σαν ηλεκτρική σκούπα αλλά σαν πιστολάκι μαλλιών εάν εσύ δεν έχεις πρόβλημα μπράβο... Και όχι δεν ήμασταν λίγοι που είχαν θέμα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μόλις βγήκε το c-chassis το πρώτο πράγμα που έγραφαν ΟΛΑ τα site ήταν ότι έκανε λιγότερο θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Την Παρασκευή με ενημέρωσε το public Ερυθραίας για παραλαβή, τώρα οποίος το παραλαμβάνει πριν καεί ας κάνει κάποιο σχόλιο πως το είδε την δεν του άρεσε γραφικά και τέτοια, ποιο πολύ εμπιστεύομαι τον απλό τον χρήστη πάρα τα site τύπου uboxholics κ.α που τα βλέπουν όλα ωραία και ανθηρα γιατί φυσικά έχουν χορηγούς τις εταιρείες, και τα πιάνουν χοντρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Site: Site: Για το πρωτο δεν εχω κατι να σχολιασω γιατι οι ανθρωποι στα τεχνικα θεματα(ειδικα σε σχεση με το απο κατω)ειναι ας το πουμε επαγγελματιες σε αυτο το θεμα. Στον απο κατω μου κανει τρομερα μεγαλη εντυπωση που δεν ανεφερε τα bundle που παιζουν για τα απλα ps4 ηδη και που φυσικα θα βγουν και στις γιορτες.Επισης καλο ειναι να μην κανει δηλωσεις περι ασφαλειας για το μελλον για τους τωρινους κατοχους ps4 γιατι πολυ απλα ουτε η ιδια η Sony δεν ξερει σιγουρα τι θα κανει στο μελλον με τις εν λογω κονσολες.Για τωρα οσο γινεται προσπαθει να το εχει χαμηλου profile το Ps4 pro για να μην διχασει τον κοσμο,αλλα αν δει τις πωλησεις να πιανουν κοκκινο τοτε το μελλον για τους απλους κατοχους ps4 μοιαζει αβεβαιο για την αποδοση των μελλοντικων τιτλων. Επισης αξιο αναφορας απο το Digital foundry ειναι οτι το Infamous(εδω εγω βριζω προσωπικα)τρεχει σε 60fps αν και ειδα οτι εχει μικρες βουτες,αρα ισως σε εκρηξεις να ειναι λιγο μεγαλυτερες δεν ξερω.Και το Tomb raider τρεχει σε 60fps με βουτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Είχες PS4 πρώτης γενιάς; Είχες παίξει το doom ή ether one, κανένα rocket league πριν πάρει patch ή τα mgsV, killzone; Εάν όχι φυσικά και δεν θα καταλάβεις από θόρυβο και δεν καταλαβαίνω και το λόγο σχολιασμού. Εμείς που είχαμε ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε και γιατί το σχολιάζουμε... Εχω κατι χρονια να παρω κονσολα οποτε δεν ειχα προφανως ουτε το πρωτης γενιας 4.Αλλα ειχα μια ζωη pc και αποκλειετε να ειχε εστω και το πρωτης γενιας περισσοτερο θορυβο απο ενα pc παλιας τεχνολογιας.. Ο λογος σχολιασμου αν διαβασες καλα το σχολιο μου ειναι ως συμβουλη τιποτα παραπανω να μην γινεστε υπερβολικοι γιατι οσο και θορυβο να κανει δεν νομιζω να ειναι σε επιπεδο τοσο ενοχλητικο που να σου χαλαει την εμπειρια. Μαλλον δεν εχεις ζησει εποχες αταρι και περα και προφανως εισαι μικροτερος και δεν εκτιμας την τεχνολογια κ που εχει φτασει κ κολλας σε λεπτομεριες που στην τελικη λυση υπαρχει(βαλε ακουστικα, βαλε λιγο τον ηχο πιο δυνατα η πολυ απλα μην βαζεις το αυτι 1 μετρο απο την κονσολα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Την Παρασκευή με ενημέρωσε το public Ερυθραίας για παραλαβή, τώρα οποίος το παραλαμβάνει πριν καεί ας κάνει κάποιο σχόλιο πως το είδε την δεν του άρεσε γραφικά και τέτοια, ποιο πολύ εμπιστεύομαι τον απλό τον χρήστη πάρα τα site τύπου uboxholics κ.α που τα βλέπουν όλα ωραία και ανθηρα γιατί φυσικά έχουν χορηγούς τις εταιρείες, και τα πιάνουν χοντρά.. Πιο πολυ να εμπιστευεσαι ξενα site οπως το Digital Foundry.Οχι παντα αλλα οι περισσοτεροι κανουν σοβαρη δουλεια και φενεται αυτο και απο μετρησεις/συγκρισεις. Το Unboxholics(που μου εχει πιο πολυ κολλησει γιατι το μπερδευα παλια με το Unbox therapy),πιο πολυ ειναι λες και ακουγεται η φωνη του λαου που λεμε. Κοινως διαβαζει ο φιλτατος(που φυσικα δεν εχω κατι μαζι του)οτι οι περισσοτεροι που ειναι ηδη κατοχοι ps4 κραζουν την Sony για το Ps4,πεταγεται και αυτος και λεει οτι ειναι καθετος παρολο που γενικα δεν δινει δεκαρα για το ps4 με την εννοια οτι παιζει σε 4k pc με οτι αυτο συνεπαγεται(δικα του λογια απο το παραπανω video). Επισης κατι που δεν αναφερθηκε κυριως για τους αρχικους κατοχους εκτως των θεματων του θορυβου και θερμοκρασιας που αναφερεται συχνα ειναι και η συνδεση Wifi.Στο Slim και νομιζω και στο C chassis αυτο διορθωθηκε αλλα στα αρχικα ps4 ηταν τραγικο. Και μιλαμε για μεγαλες διαφορες οχι ψιλο πραγματα. Ενα προσφατο παραδειγμα στο παρακατω video καντε pause στο 5:10.Οκ στην Ελλαδα δεν εχουμε τοσο μεγαλες ταχυτητες ακομα αλλα οι κατοχοι κυριως Vdsl σιγουρα θα πρεπει να το κοιταξουν αυτο. Εχω κατι χρονια να παρω κονσολα οποτε δεν ειχα προφανως ουτε το πρωτης γενιας 4.Αλλα ειχα μια ζωη pc και αποκλειετε να ειχε εστω και το πρωτης γενιας περισσοτερο θορυβο απο ενα pc παλιας τεχνολογιας.. Ο λογος σχολιασμου αν διαβασες καλα το σχολιο μου ειναι ως συμβουλη τιποτα παραπανω να μην γινεστε υπερβολικοι γιατι οσο και θορυβο να κανει δεν νομιζω να ειναι σε επιπεδο τοσο ενοχλητικο που να σου χαλαει την εμπειρια. Μαλλον δεν εχεις ζησει εποχες αταρι και περα και προφανως εισαι μικροτερος και δεν εκτιμας την τεχνολογια κ που εχει φτασει κ κολλας σε λεπτομεριες που στην τελικη λυση υπαρχει(βαλε ακουστικα, βαλε λιγο τον ηχο πιο δυνατα η πολυ απλα μην βαζεις το αυτι 1 μετρο απο την κονσολα...) Στο Bloodborne στις αρχες που ειχε τα γνωστα μεγαλα loading παντως πιστεψε με οτι ηταν ενοχλητικο.Βεβαια δεν το λεω σε σχεση με καποιο αλλο ps4 μιας και δεν ειχα βαλει διπλα στα νεοτερα μοντελα αλλα στο συγκεκριμενο ηταν. Βεβαια ανεφερα συγκεκριμενα και καλοκαιρι μαζι που οσο να ναι ανεβαινει η θερμοκρασια δωματιου αλλα και αλλα παιχνιδια που ειχα β αλει την ιδια περιοδο δεν ακουγονταν τοσο πολυ. Σε Bloodborne και Witcher ειχα που λεμε''ζησει'' τον παραπανω θορυβο,βεβαια οχι σε σημειο υπερβολης αλλα πιο πολυ για να φτασω σε σημειο να πω οτι ναι εν μερη στεκει αυτο που γραφουν καποιοι για τα περι θορυβου,αρκει να μην δινεται παραπανω εκταση απο οσο πρεπει. Τα περι Wifi ειδικα με τις χαμηλες ταχυτητες στην Ελλαδα για μενα ειναι κατι αρκετα χειροτερο ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Στο Bloodborne στις αρχες που ειχε τα γνωστα μεγαλα loading παντως πιστεψε με οτι ηταν ενοχλητικο.Βεβαια δεν το λεω σε σχεση με καποιο αλλο ps4 μιας και δεν ειχα βαλει διπλα στα νεοτερα μοντελα αλλα στο συγκεκριμενο ηταν. Βεβαια ανεφερα συγκεκριμενα και καλοκαιρι μαζι που οσο να ναι ανεβαινει η θερμοκρασια δωματιου αλλα και αλλα παιχνιδια που ειχα β αλει την ιδια περιοδο δεν ακουγονταν τοσο πολυ. Σε Bloodborne και Witcher ειχα που λεμε''ζησει'' τον παραπανω θορυβο,βεβαια οχι σε σημειο υπερβολης αλλα πιο πολυ για να φτασω σε σημειο να πω οτι ναι εν μερη στεκει αυτο που γραφουν καποιοι για τα περι θορυβου,αρκει να μην δινεται παραπανω εκταση απο οσο πρεπει. Τα περι Wifi ειδικα με τις χαμηλες ταχυτητες στην Ελλαδα για μενα ειναι κατι αρκετα χειροτερο ομως. Τι να σας πω ρε παιδια εγω επειδη εχω ζησει με pc χρονια τωρα και τα παλιοτερα εκαναν πολυ θορυβο πλεον τα καινουργια συστηματα τα θεωρω αθορυβα...Γιατι παιρνω ως συγκριση πως ητανε παλια.Τωρα αν καποιοι εχετε καλομαθει και περιμενετε ενα κυκλωμα το οποιο περναει για ωρες ρευμα και ως αποτελεσμα να ζεστενετε να κρυωνει ως δια μαγειας απο μονο του χωρις κατι να το ψηχει τοτε τι να πω.. Και να το πω αλλιως κανει τοσο διαπεραστικο και ενοχλητικο θορυβο??Κανει χειροτερα απο ανεμιστηρα,πιστολακια μαλλιων,ηλεκτρικης σκουπας,air condition?? Τι απο ολα αυτα? Αν δεν κανει χειροτερα απο αυτα νομιζω ειστε υπερβολικοι αυτο λεω τοση ωρα. Ps.Για να μην παρεξηγηθω δεν μπηκα να την πω σε κανεναν απλα θεωρω οτι δεν πρεπει να ασχολιομαστε τοσο με το θορυβο τι στιγμη που γινεται για να μην καει το μηχανημα εκτος βεβαια αν κανει σαν jet τοτε μαζι σας. Θεωρω προβληματα για συζητηση αν πχ ανεβαζει θερμοκρασια και κολαει το συμπαν η αυτο που ανεφερες με το wifi φιλε fulgore..Το θεμα θορυβου το θεωρω πολυ μικρο για να ασχοληθεις τι στιγμη που λυσεις υπαρχουν για αυτο και τις ανεφερα πριν.Αυτα τα ολιγα απο μενα.Φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γκρίνια γκρίνια... φασαρία ο ένας, απάτη ο άλλος, δεν ψήνει καφέ ο τρίτος... Πόση γκρίνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Ενα παλιομηχάνημα για να παίζεις παιχνίδια είναι. Το οποίο κάνει 400 ευρώ. Αν πάρετε σπίτι τί θα κάνετε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εμενα εφυγε σημερα απο τις αποθηκες τον public με acs ειμαι απο Καστορια αυριο παραλαμβανω τωρα ξερετε εαν αναγραφεται στο κουτι το serial number γιατι ενω ζητησα επεκταση εγγυησης μαζι με την κονσολα ξεχασαν να βαλουν και τωρα πρεπει μοις παραλαβω να τους πω το S/N για να μου στειλουν την επεκταση ποσο κοστιζει η επεκταση εγγυησης απο τα public? εγω το αγορασα απο εκει αλλα δεν μου ειχε επιλογη να αγορασω επεκταση εγυησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γκρίνια γκρίνια... φασαρία ο ένας, απάτη ο άλλος, δεν ψήνει καφέ ο τρίτος... Πόση γκρίνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Ενα παλιομηχάνημα για να παίζεις παιχνίδια είναι. Το οποίο κάνει 400 ευρώ. Αν πάρετε σπίτι τί θα κάνετε; Σε τεχνολογικο forum ειμαστε αγαπητε.Ειναι αναμενομενο να γραφονται αναλογα σχολια/παρατηρησεις.Ουτως ή αλλως ενδιαφερον/κουβεντα στα περισσοτερα θεματα παιχνιδιων για ps4 δεν υπαρχουν για να πεις οτι παμε την κουβεντα αλλου. Δυστηχως εκτως απο τα γνωστα sony exclusives και λιγα γνωστα multiplatform παιχνιδια,πιο πολυ γενικη κουβεντα εδω γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εχω κατι χρονια να παρω κονσολα οποτε δεν ειχα προφανως ουτε το πρωτης γενιας 4.Αλλα ειχα μια ζωη pc και αποκλειετε να ειχε εστω και το πρωτης γενιας περισσοτερο θορυβο απο ενα pc παλιας τεχνολογιας.. Ο λογος σχολιασμου αν διαβασες καλα το σχολιο μου ειναι ως συμβουλη τιποτα παραπανω να μην γινεστε υπερβολικοι γιατι οσο και θορυβο να κανει δεν νομιζω να ειναι σε επιπεδο τοσο ενοχλητικο που να σου χαλαει την εμπειρια. Μαλλον δεν εχεις ζησει εποχες αταρι και περα και προφανως εισαι μικροτερος και δεν εκτιμας την τεχνολογια κ που εχει φτασει κ κολλας σε λεπτομεριες που στην τελικη λυση υπαρχει(βαλε ακουστικα, βαλε λιγο τον ηχο πιο δυνατα η πολυ απλα μην βαζεις το αυτι 1 μετρο απο την κονσολα...) Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζεις υπερβολικούς κάποιους ανθρώπους από την στιγμή που δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία για αυτό στο οποίο αναφερόμαστε και όπως λες ούτε είχες ούτε σκοπεύεις να αγοράσεις ps4. Το ότι στα περισσότερα reviews για κάποιο λόγο αναφέρουν τα επίπεδα θορύβου και το συγκρίνουν με το αρχικό ps4 δεν σε προβληματίζει...μάλλον σε δουλειά να βρισκόμαστε... Anyway το σταματώ εδώ. Btw έχω προλάβει και ατάρι (από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι μικρός), και pc έχω και όλες τις κονσόλες από εποχής ps1, και το θέμα του θορύβου με έχει απασχολήσει μόνο με την πρώτη έκδοση του xbox 360 και το ps4 OG. ποσο κοστιζει η επεκταση εγγυησης απο τα public? εγω το αγορασα απο εκει αλλα δεν μου ειχε επιλογη να αγορασω επεκταση εγυησης Γύρω στα 30-40 ευρώ. Ζήτα από τον υπάλληλο να σου κάνει καλύτερη τιμή συνήθως αφαιρούν γύρω στα 10 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 public επεκταση εγγησης 40 ευρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις