ababapanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 πριν καμια ωρα ελαβα μηνυμα απο το public οτι το ps4 pro εχει παραδοθεί στην ACS! Να κατι που δεν περιμενα! θα το εχω μια μερα νωρίτερα απο την επίσημη μέρα κυκλοφοριας 2
NewGascp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Νεότερο video για το θόρυβο. c chasis μου θυμίζει πάντως οπότε μάλλον καλά πάμε. (και από θόρυβο) Μένει το hands on test από όποιον παραλάβει πρώτος.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το συζητατε, εγω ειμαι καθετα αντιθετος με το προ και καθε προ, σαν κατοχος απο τον 1ο μηνα, βλεπω οτι δεν αξιζει το προ και εξηγω, παιχνιδια δεν εχουμε, περιμενα το Call of duty για να βαλω plus 2 μηνες μετα. Αντι να κανει κανα σωστο αποκλειστικο παιχνιδι, με βγαζει νεα κονσολα που στη τελικη πιστευω οι διαφορες θα ναι πολυ μικρες. Αρχισα να μετανιωνω που διαλεξα το πσ4, γι αυτο ακριβως, οσους πηραμε την κονσολα πολυ νωρις, μας εχει γραμμενους κανονικα, απο ριμαστερ σε ριμαστερ, και ειμαι σιγουρος ολο το βαρος θα το ριξει φυσικα στο προ 1
jokul7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το συζητατε, εγω ειμαι καθετα αντιθετος με το προ και καθε προ, σαν κατοχος απο τον 1ο μηνα, βλεπω οτι δεν αξιζει το προ και εξηγω, παιχνιδια δεν εχουμε, περιμενα το Call of duty για να βαλω plus 2 μηνες μετα. Αντι να κανει κανα σωστο αποκλειστικο παιχνιδι, με βγαζει νεα κονσολα που στη τελικη πιστευω οι διαφορες θα ναι πολυ μικρες. Αρχισα να μετανιωνω που διαλεξα το πσ4, γι αυτο ακριβως, οσους πηραμε την κονσολα πολυ νωρις, μας εχει γραμμενους κανονικα, απο ριμαστερ σε ριμαστερ, και ειμαι σιγουρος ολο το βαρος θα το ριξει φυσικα στο προ Συμφωνώ. Είχα το PS4 από την αρχή, έπαιξα Bloodborne και Uncharted 4 και αυτό ήταν όλο. Το πούλησα και περιμένω αποκλειστικότητες της προκοπής και Pro στα 300 μεταχειρισμένο!
lak10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εμενα εφυγε σημερα απο τις αποθηκες τον public με acs ειμαι απο Καστορια αυριο παραλαμβανω τωρα ξερετε εαν αναγραφεται στο κουτι το serial number γιατι ενω ζητησα επεκταση εγγυησης μαζι με την κονσολα ξεχασαν να βαλουν και τωρα πρεπει μοις παραλαβω να τους πω το S/N για να μου στειλουν την επεκταση
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το συζητατε, εγω ειμαι καθετα αντιθετος με το προ και καθε προ, σαν κατοχος απο τον 1ο μηνα, βλεπω οτι δεν αξιζει το προ και εξηγω, παιχνιδια δεν εχουμε, περιμενα το Call of duty για να βαλω plus 2 μηνες μετα. Αντι να κανει κανα σωστο αποκλειστικο παιχνιδι, με βγαζει νεα κονσολα που στη τελικη πιστευω οι διαφορες θα ναι πολυ μικρες. Αρχισα να μετανιωνω που διαλεξα το πσ4, γι αυτο ακριβως, οσους πηραμε την κονσολα πολυ νωρις, μας εχει γραμμενους κανονικα, απο ριμαστερ σε ριμαστερ, και ειμαι σιγουρος ολο το βαρος θα το ριξει φυσικα στο προ Δεν συμφωνω γιατι και η αλλη πρασινη sony μια απο τα ιδια ειναι. Εκει που δυστηχως την πατησαμε με το playstation αντικειμενικα ειναι οτι η αλλη εταιρια λογω ανταγωνισμου βγαζει φοβερα πακετα. Μιλαμε στο εξωτερικο βρισκουν XboxOne με 100-120ευρω καινουργιο περιπου,κοινως μιλαμε για σχεδον 2 καινουργια παιχνιδια του ps4 για αγορα ολοκληρης κονσολας. Αλλα δυστηχως ή ευτυχως(αναλογα πως το βλεπει κανεις)η Ελλαδα ανεκαθεν ηταν Sony χωρα,και αυτο στην πραξη σημαινει οτι υπαρχουν video club που κυριως φερνουν ps4 παιχνιδια(πολυ σημαντικο αυτο να δεις αν σαρεσει το παιχνιδι ή οχι),πολλα αξεσουαρ επισης για την κονσολα που πουλαει περισσοτερο και φυσικα,μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα σε τιτλους απο τα ιδια τα καταστηματα. Επισης για τα περι αποκλειστικων παιχνιδιων τα εχουμε ξαναπει και δεν ειναι εν μερη ετσι οπως τα αναφερετε μερικοι. Ψαξτε στο google να δειτε τα πρωτα 2-3παιχνιδια ποσα καλα exclusive ειχε βγαλει το Ps3 για παραδειγμα.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Οσα αποκλειστικα αγορασα τα γουσταρα και ακομα παιζω πχ bloodborne, δεν το λεω κυριως για το χκουτι αλλα γενικοτερα οτι το μετανωσα, το ξερω οτι ειναι τα ιδια Απλα προσωπικα κουραστικα να περιμενω για κανα καλο αποκλειστικο
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγω πάλι ενημερώθηκα από Πατησίων ότι θα παραλάβουν Πέμπτη. Φέξε Μάη μου.. και καλά Χριστούγεννα.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν συμφωνω γιατι και η αλλη πρασινη sony μια απο τα ιδια ειναι. Εκει που δυστηχως την πατησαμε με το playstation αντικειμενικα ειναι οτι η αλλη εταιρια λογω ανταγωνισμου βγαζει φοβερα πακετα. Μιλαμε στο εξωτερικο βρισκουν XboxOne με 100-120ευρω καινουργιο περιπου,κοινως μιλαμε για σχεδον 2 καινουργια παιχνιδια του ps4 για αγορα ολοκληρης κονσολας. Αλλα δυστηχως ή ευτυχως(αναλογα πως το βλεπει κανεις)η Ελλαδα ανεκαθεν ηταν Sony χωρα,και αυτο στην πραξη σημαινει οτι υπαρχουν video club που κυριως φερνουν ps4 παιχνιδια(πολυ σημαντικο αυτο να δεις αν σαρεσει το παιχνιδι ή οχι),πολλα αξεσουαρ επισης για την κονσολα που πουλαει περισσοτερο και φυσικα,μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα σε τιτλους απο τα ιδια τα καταστηματα. Επισης για τα περι αποκλειστικων παιχνιδιων τα εχουμε ξαναπει και δεν ειναι εν μερη ετσι οπως τα αναφερετε μερικοι. Ψαξτε στο google να δειτε τα πρωτα 2-3παιχνιδια ποσα καλα exclusive ειχε βγαλει το Ps3 για παραδειγμα. Επειδη ειχα και πσ3, δε συγκρινεται με τπτ για μενα, τουλαχιστον απο τιτλους, αποκλειστικους και μη, θυμαμαι οταν το πηρα πρωτο παιχνιδι ηταν το demons souls πριν γινει η μοδα ολο αυτο με τα souls games, περα απο αυτο ειχαμε παιχνιδαρες τυπου bayonetta, τωρα τι εχουμε? Οτι καλο υπαρχει τωρα ειναι ριμαστερ απο πσ3
jokul7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνώ και με τους δύο, αλλά το ΟNE τουλάχιστον έχει καλύτερο χειριστήριο, backwards compatibility όπου δεν αισθάνομαι ότι πάνε χαμένα τα παιχνίδια που έχω αγοράσει (Dark Souls, Witcher 2, Mass Effect Trilogy, Red Dead Redemption etc), Gold με Assassin's Creed Black Flag, Child of Light, Lords of the Fallen, Rayman Legends, Tomb Raider etc. Αν και σίγουρα θα αγοράσω το PS4 Pro μόλις βγουν αποκλειστικά που θέλω να παίξω, δεν θεωρώ ότι σεβάστηκε όσο έπρεπε τους 40 εκατομμύρια αγοραστές.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλα οτι δε σεβαστηκε εννοειται, μπορουσε να δωσει σε κατοχους του 1ου 10 20% εκπτωση η κανα προγραμμα να το παρουμε φτηνοτερα αλλα τεσπα, οπως ειπα δε θα το παρω, δεν νομιζω να υπαρχουν τεραστιες διαφορες ετσι κ αλλιως
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλα οτι δε σεβαστηκε εννοειται, μπορουσε να δωσει σε κατοχους του 1ου 10 20% εκπτωση η κανα προγραμμα να το παρουμε φτηνοτερα αλλα τεσπα, οπως ειπα δε θα το παρω, δεν νομιζω να υπαρχουν τεραστιες διαφορες ετσι κ αλλιως Στην Αμερικη και γενικα σε αλλες αναπτυγμενες χωρες προφανως και παιζουν τετοια κουπονια απο τα ιδια τα καταστηματα αγαπητε. Στην Ελλαδα της κρισης για ποιο λογο να κατσει να ασχοληθει μαζι μας η Sony τοσο μικρη αγορα που ειμαστε? Ενα παραδειγμα http://www.polygon.com/2015/4/15/8419895/gamestop-trade-in-old-consoles-nes-snes-genesis-dreamcast-playstation-2-psone Επισης να αναφερω οτι λογω της καταστασης της χωρας εδω κανενα καταστημα δεν αγοραζει κονσολα ή παιχνιδι και να δινει μετρητα στο χερι.Σου δινουν μονο πιστωτικο(που εν μερη ειναι παρανομο γιατι σε αναγκαζει να αγορασεις αναγκαστικα απο το ιδιο το καταστημα)για επομενη αγορα σου απο εκει.
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλα για Ελλαδα δε ξερω, αλλα Σουηδια που μενω δε παιζει καμια τετοια προσφορα αλλα δεν εψαξα κ ολας, μπορει να εχεις και δικιο οντως, αλλα δε τσεκαρα εξ αρχης γτ οπως ειπα και πανω, εδω παιχνιδια δεν εχουμε, καλυτερη κονσολα τι να την κανω?
FrankyGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Χτες το βράδυ το παράγγειλα από Public και σήμερα έλαβα μήνυμα πριν καμιά ώρα ότι έφυγε στην ACS. Μπράβο Day1 λοιπόν δεν το περίμενα με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα. Αν και κάτοχος PS4 (2ης γενιάς me 2TB και αρκετό θόρυβο) την έκανα την βουτιά. :) Να δω πως θα δείξει στην 55KS8000 ........... (και πως θα δώσω το παλιό και να γλυτώσω την παντόφλα γιατί αρχίσανε ήδη τα μουτράκια :( 1
nikos-thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Συγνωμη αλλα σοβαρη ερωτηση ειναι τωρα αυτη?Σε ολα τα τεχνολογικα προιοντα που αγοραζεις δεν αναγραφεται στο κουτι απεξω ή στο μπροστα ή στο πισω μερος ο αποθηκευτικος χωρος? Οσο για τον χωρο που λες χρειαζεται στο οτι ενα μερος του παιχνιδιου γινεται install μεσα στο σκληρο δισκο.Βαλε μεσα σε αυτα και Dlc,patches και να πως το 500ρι μοντελο με 10παιχνιδια γεμισε(αναλογα το παιχνιδι).Επισης αν κατεβασεις ψηφιακα ενα παιχνιδι πιανει πολυ χωρο. Το Call of duty αν δεν κανω λαθος εχει αναφερθει οτι πιανει μαζι με το remastered 130gb χωρου στον σκληρο δισκο http://www.polygon.com/2016/10/5/13172258/call-of-duty-infinite-warfare-box-suggests-combined-130-gb-install-with-modern-warfare Λες να ειμαι τοσο χαζός και να μην κοίταζα κουτί οταν λεω οτι ξεφυλλισα ελαφρώς τα χαρτιά; To προβλημα ειναι ότι δεν το αγόρασα αλλά μου ήρθε σε συσκευασία δώρου σε ένα ΄'ασπρο κουτί όχι το κανονικό γιατί είναι από διαγωνισμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις