vste Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 UPDATE Μολις με καλεσανε απο Πλαισιο. 10 του μηνα παραλαμβανω απο το καταστημα. Οποτε 1st Day. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Αμαν αμαν αμαν... 2 μερες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Αμαν αμαν αμαν... 2 μερες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Ευτυχως (η δυστυχως) εχω τοση δουλεια αυτες τις μερες που το ειχα ξεχασει. Και μαλλον ετσι θα περασει το 2ημερο. Απλα ενημερωσα το forum για αυτους που εχουν παραγγειλει απο Πλαισιο. Αντε με το καλο παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα παντως σας βγαζω το καπελο που δεν περιμενετε να βγει λογικα τον αλλη μηνα κανενα bundle με κανενα παιχνιδι δωρο. Και 10ευρω καπελο ανευ λογου στην Ελλαδα και σκετη κονσολα day one,ε οσο να ναι ξεφτιλα ειναι,ειδικα οταν στο απλο playstation που ειναι ηδη χαμηλομενη η τιμη του,βγαινουν τοσο καλα bundle και ειδικα μιας και πλησιαζει και η περιοδος των Χριστουγεννων. PS4 1TB με 2ο χειριστήριο και δώρo Uncharted Collection + 3o χειριστήριο. Η τιμή ήταν 339€. Οπως πολυ σωστα επραξε ο συμφορουμιτης παραπανω. Βγαζοντας απεξω την αξια των 2 controller(αρα 100ευρω πανω κατω)+30ευρω το παιχνιδι,στην ουσια αγορασε μια κονσολα αξιας 300ευρω,με μολις 200ευρω πανω κατω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα παντως σας βγαζω το καπελο που δεν περιμενετε να βγει λογικα τον αλλη μηνα κανενα bundle με κανενα παιχνιδι δωρο. [...] Αυτό κάνω εγώ το OG το έχω δώσει 3-4 εβδομάδες τώρα, το χρήμα υπάρχει στην άκρη αλλά περιμένω να βγάλουν bundle , ξερό δεν το παίρνω , να δώσουμε λίγο παραπάνω αλλά να έχει και κανα εξτραδάκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δε περιμενω να βγουν bundles συντομα δυστυχως και με βαση ολα τα marketing δεδομενα, και τον χαμο που γινεται με τις προπαραγγελιες..+ οτι ηδη περιμενα 1 μηνα, και εχω φρεσκια 55αρα τηλεοραση και παρεακι να περιμενει ηδη να λιωνουμε μετα την δουλεια..Ρισκο, λιγα λεφτα παραπανω, αλλα δεν πειραζει.. ας ειναι.. συνηδειτοποιημενη επιλογη..Οποιοι εχουν υπομονη ας περιμενουν, και μακαρι να βγω λαθος αλλα bundles μεσα σε 1 μηνα δεν το βλεπω να ερχονται.. Το αναλυσαμε πολλακις καμμια 10αρια σελιδες πιο πισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Χριστούγεννα βλέπω να βγαίνει bundle σχεδόν σίγουρα.Θα το χτυπησω τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δε περιμενω να βγουν bundles συντομα δυστυχως και με βαση ολα τα marketing δεδομενα, και τον χαμο που γινεται με τις προπαραγγελιες.. + οτι ηδη περιμενα 1 μηνα, και εχω φρεσκια 55αρα τηλεοραση και παρεακι να περιμενει ηδη να λιωνουμε μετα την δουλεια.. Ρισκο, λιγα λεφτα παραπανω, αλλα δεν πειραζει.. ας ειναι.. συνηδειτοποιημενη επιλογη.. Οποιοι εχουν υπομονη ας περιμενουν, και μακαρι να βγω λαθος αλλα bundles μεσα σε 1 μηνα δεν το βλεπω να ερχονται.. Το αναλυσαμε πολλακις καμμια 10αρια σελιδες πιο πισω.. Δεν υπαρχει χαμος απο τις προπαραγγελιες αγαπητε. Τα ιδια γραφανε και για τα Iphone οταν ηρθαν οτι και καλα εξαντληθηκαν ολες οι προπαραγγελιες και δεν υπηρχε ουτε για δειγμα το μεγαλυτερο Iphone 7 plus.Ε λογικο να μην υπηρχε αν τα καταστηματα ειχαν φερει λιγα κομματια. Παντα ετσι γινεται. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος https://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-Playstation-4-Pro-PS4-Pro-1TB.html 8 καταστηματα. Μην ψαρωσετε απο το αμεσα διαθεσιμο του Κωτσοβολου τυπογραφικο(ή επιτηδες)λαθος ειναι. https://www.skroutz.gr/s/9806483/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-500GB.html 28καταστηματα.Ουτε βεβαια ολα τα καταστηματα το εχουν αμεσα διαθεσιμο αν κοιταξει καποιος. Επισης τι εννοεις το αναλυσαμε στις προηγουμενες σελιδες?Κανεις δεν γνωριζει(εκτως αν εχει γνωστο μεσα στο καταστημα)τα bundle που βγαινουν τι ειναι αρα τι ακριβως εχει αναλυθει?Ο παραπανω συμφορουμιτης αγορασε προσφορα ps4 με 3 controller και το Uncharted collection.Υπηρχε ποτε περιπτωση να το περιμεναμε να το δουμε αυτο σε bundle και ποσο μαλλον πριν τα Χριστουγεννα? της τελευταιας κονσολας που ειχα στην κατοχη μου (PS1) Επισης Skr1ll3x ξεχνας νομιζω κατι βασικο. Εγω οπως και αρκετα αλλα ατομα δεν αγοραζουμε ή εχουμε κονσολα μετα χρονια και εκει ακριβως πηγαινε το σχολιο μου.Εσυ ας πουμε εισαι η εξαιρεση στον κανονα οπως το γραψες και εσυ Υπαρχουν ομως ατομα που εχουν περασει οι προηγουμενες κονσολες(αρκετοι και ps4)απο τα χερια τους γιαυτο ακριβως και το εγραψα αυτο οτι μου εκανε εντυπωση. Χριστούγεννα βλέπω να βγαίνει bundle σχεδόν σίγουρα.Θα το χτυπησω τότε. Ειναι σχεδον αδυνατο να μην βγει bundle.Παρολα αυτα δεν γνωριζουμε αν ειναι κατι που θα κανουν μεμονωμενα καποια καταστηματα και επισης τι bundle θα ειναι αυτο(κοινως με τι παιχνιδια μαζι και ποσο φθηνοτερα θα ειναι)Πολυ πιθανο βεβαια οταν λεω bundle να δουμε πχ κανενα Fifa 17 με 2ρο controller στα 450ευρω ας πουμε,οχι οπως το προηγουμενο bundle του συμφορουμιτη που βουτηξε ολο το αποθεμα σε controller του Γερμανου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εγώ είμαι της άποψης ότι θα βγούνε σύντομα bundles... όπως και στο slim IIRC ξερό ήρθε και μετά αρχίσανε να τα κάνουν πακέτο με παιχνίδια/pads... θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εγώ είμαι της άποψης ότι θα βγούνε σύντομα bundles... όπως και στο slim IIRC ξερό ήρθε και μετά αρχίσανε να τα κάνουν πακέτο με παιχνίδια/pads... θα δείξει. Ετσι μπραβο.Δεν νομιζω αλλωστε να το περιμενε κανεις οτι με το που κυκλοφορησε το ps4 slim θα βγαινανε στο καπακι bundle πριν καν την επισημη περιοδο των Χριστουγεννων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Πολυ λογικο ειναι που βγηκε αμεσως bundle με το σλιμ.ποιος θα αγοραζε σλιμ σκετο απο την στιγμη που ανακοινωθηκε μαζι και το προ. Σιγα μη κατσει καποιος να περιμενει bundle σε κανα 2 μηνες για να αγορασει το προ.σου βαζει ενα game μεσα απο 60 ευρα.σου βαζει την κονσολα 439 η 449 και στην ουσια το πληρωνεις.γλιτωνεις 10 ευρο μαχ 20.ετσι γινεται παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σοβαρά τώρα, δεν νομίζω ότι έδωσε κάποιος 300 ευρώ για να πάρει το Slim σκέτο! Epic fail marketing από τη Sony... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση και σορρυ αν διακοπτω τη συζητηση σας... Πως καταλαβαινεις αν εχεις την εκδοση των 500 gb ή του 1 tb; συσκευασία και χαρτιά από τα λίγα που κοίταξα δεν το αναφέρουνε... Eπίσης επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με κονσόλες, σε τι αποσκοπεί ο τόσο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος; Τα παιχνίδια bluray δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση και σορρυ αν διακοπτω τη συζητηση σας... Πως καταλαβαινεις αν εχεις την εκδοση των 500 gb ή του 1 tb; συσκευασία και χαρτιά από τα λίγα που κοίταξα δεν το αναφέρουνε... Eπίσης επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με κονσόλες, σε τι αποσκοπεί ο τόσο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος; Τα παιχνίδια bluray δεν είναι; Συγνωμη αλλα σοβαρη ερωτηση ειναι τωρα αυτη?Σε ολα τα τεχνολογικα προιοντα που αγοραζεις δεν αναγραφεται στο κουτι απεξω ή στο μπροστα ή στο πισω μερος ο αποθηκευτικος χωρος? Οσο για τον χωρο που λες χρειαζεται στο οτι ενα μερος του παιχνιδιου γινεται install μεσα στο σκληρο δισκο.Βαλε μεσα σε αυτα και Dlc,patches και να πως το 500ρι μοντελο με 10παιχνιδια γεμισε(αναλογα το παιχνιδι).Επισης αν κατεβασεις ψηφιακα ενα παιχνιδι πιανει πολυ χωρο. Το Call of duty αν δεν κανω λαθος εχει αναφερθει οτι πιανει μαζι με το remastered 130gb χωρου στον σκληρο δισκο http://www.polygon.com/2016/10/5/13172258/call-of-duty-infinite-warfare-box-suggests-combined-130-gb-install-with-modern-warfare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω πως όλο το παιχνίδι αντιγράφεται στο δίσκο και το δισκάκι χρησιμεύει μόνο στο authentication. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις