Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το 360 εδειχνε καλυτερο στα ιδια παιχνιδια(και ΟΧΙ παντα) ,επειδη ακριβως δεν γινονταν με βαση τον cell.Δεν εχει να κανει με την δυναμη της κονσολας(ps3),απλα στο 90% των συνολικων παιχνιδιων της ειναι ανεκμεταλλευτη. Οπως και να χει αυτα τα παιχνιδια που ηταν λιγο καλυτερα στο 360 δεν εφτασαν ποτε τα πανω απο 15-20 exclusives του Ps3 που γινονταν πανω στον cell και αυτα ηταν στην κορυφη οταν μιλαγαμε για γραφικα,οχι τα multiplatform.Δεν ειναι 2-3 δλδ. Απο κει και περα ακομα και τα multiplatform τελευταια ειναι ανωτερα στο Ps3. Mε λιγα λογια η κονσολα ηταν δυνατη,αλλα αργησε να παρει μπρος. Αλλα οντως στο 100% της κονσολας εχουν δουλεψει 4-5 studios. Τωρα για τα Ps4/720 συμφωνω οτι απο τωρα δεν μπορεις να ξερεις για αυτο και δεν συμμετεχω σε αυτες τις συζητησεις μεχρι να δουμε τα συστηματα. Το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε γραφικαρες και απο τα 2
Titanomaxos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αμα ρεν PDS μας τα έπρηζες με τον Cell για 7 ολόκληρα χρονια, δεν πιστεύω να εχεις το ιδικο σκοπο για τα επομενα 7 χρονια με τον Jaguar...Ειπαμε ακομα και το trolling εχει ορια! Οταν ακουω οτι χρησιμοποιουσαν το Cell για να παράγουν καλύτερα γραφικά τρελαίνομαι! Εδω ο i7 παραγει γραφικα ουστε σε 800χ600 ... και δεν μιλαω για τη νεες γενιές με ενσωματωμένη gpu! To XBOX 360 σακατεψε το PS3 σε βαριές engine. Τωρα σε παιχνιδια βιντεο, με τερατα 2 σημείων και περιορισμένο gameplay το κουτσό hardware του ps3 μπόρεσε και έκανε κατι... ....man μεχρι εκει! Μην το συνεχιζεις! Το XBOX 360 δεν το ακουμπησατε ποτε! Αλλαξε πλευρο γιατι αυτο το ονειρο που βλεπεις 7 χρονια τωρα ειναι παραμύθι χωρις δρακο. ....το θεμα software δεν το ακουμπαω, γιατι σας ποναει! Ενα εχω να πω μονο, HOME επανασταση !
konstantinos77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 PDS13 Ναι γνωριζω τι γινονταν με τον cell δεν διαφωνω απλα εγω σου ανεφερα το αποτελεσμα ποιο ηταν και σιγουρα δεν ηταν υπερ του ps3 οπως θα ξερεις .Σε οτι αφορα το αλλο που λες για τα multiplatform δεν νομιζω οτι ισχυει οτι τα τελευταια ειναι ανωτερα στο ps3 ,το πολυ σε καποια να ειναι πανομοιοτυπα τα γραφικα καλυτερα ομως του ps3 οπως ηταν πχ στην αρχη του 360 δεν ειναι καθολου πιστεψε με . Επισης τα 15-20 exclusives που λες για γραφικα ειναι για μενα υπερβολικο ,με εξαιρεση 2-3 τιτλους που σου ξαναλεω πραγματικα εβγαλα το καπελο στην sony.Στα υπολοιπα exclusives δεν εχει να ζηλεψει κατι το 360 τουλαχιστον στον τομεα των γραφικων πραγματικα αυτη ειναι η γνωμη μου .Αν θες τωρα να μιλησουμε για gameplay κτλ οκ το συζηταμε .. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Οταν ακουω οτι χρησιμοποιουσαν το Cell για να παράγουν καλύτερα γραφικά τρελαίνομαι!Προφανως δεν γνωριζεις οτι με το offload στα spus του cell εμενε χωρος στην καρτα για περισσοτερα πραγματα. Απλα μαθηματικα ειναι. Στο killzone 2 που δεν ειχαν φτασει στο 100%. http://oi43.tinypic.com/2zoy87r.jpg Αν δεν βλεπεις οτι οι εργασιες των spus(cell) ειναι γραφικα τι να πω.Lighting,physics κ.α. Πολυ μεγαλη η διαφορα στα γραφικα και θα μπορουσε να ειναι ακομα μεγαλυτερη αν δουλευαν ολοι στο 80% με 100% της κονσολας.Δεν εχει φανει η πραγματικη διαφορα,ουτε θα φανει ποτε. Εσυ παντα εβλεπες μεχρι τα multiplatform,εικονες για να εχεις να λες και επιφανεια τι να σου κανω. (παιχνιδια δλδ που τρεχουν στο 70-80% του 360 και στο 50%- του ps3).Τρελα αδικη συγκριση. Το software οντως μην το ακουμπας.Η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη PDS13 Ναι γνωριζω τι γινονταν με τον cell δεν διαφωνω απλα εγω σου ανεφερα το αποτελεσμα ποιο ητανΣυμφωνω απολυτα σε αυτο.Το αποτελεσμα μετραει. Στα υπολοιπα διαφωνουμε σε καποιον βαθμο αλλα οκ,ετσι ειναι αυτα
skanjos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 μια χαρά είναι και του ps4, εκτός απο την 680 δεν νομίζω να είχε ram και cpu του πεταματού το pc που το έτρεχε το βίντεο. εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το επίπεδο της δύναμης και των γραφικών ειδικά όταν τα βάζουμε δίπλα δίπλα σε resistance 1 ή άλλους τίτλους ps3 launch,είναι χαζαμάρα να συγκρίνουμε προιόν με κόστος 400-500ε με προιόν με κόστος 1000ε+ 1
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κάτσε να δούμε τιμή πρώτα και μετά ευχαριστιέσαι όσο θες. Επίσης, 540p και τα δύο; Λολ...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Του PS4 είναι ξεκάθαρα πιο low-poly σε ορισμένες σκηνές.
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δεν πειράζει, θα είναι πάμφθηνο, let's get one!
Darthvader Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 μια χαρά είναι και του ps4, εκτός απο την 680 δεν νομίζω να είχε ram και cpu του πεταματού το pc που το έτρεχε το βίντεο. εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το επίπεδο της δύναμης και των γραφικών ειδικά όταν τα βάζουμε δίπλα δίπλα σε resistance 1 ή άλλους τίτλους ps3 launch,είναι χαζαμάρα να συγκρίνουμε προιόν με κόστος 400-500ε με προιόν με κόστος 1000ε+ Καπου είχα δει και άλλωστε είναι και λογικό ότι το pc hardware που χρησιμοποιήθηκε ήταν Corei7 + GTX 680 + 16gb ddr3 . Το θεμα κατα τη γνώμη μου δεν είναι αν τα γραφικά στο ps4 είναι υποδεέστερα από ένα high end pc , αλλα αν οι διαφορές που εχουν μεταξύ τους δικαιολογούν την διαφορά στη τιμή . Δηλαδή αν κάποιος σκεφτεί να αγοράσει ενα ps4 - xbox720 και δει αυτές τις διαφορές α) θα αποτυπωθούν στη μνήμη του δίχως να βλέπει το παιχνίδι σε δυο οθονες (pc vs κονσολα)? β) θα σταθούν ικανές να τον οδηγήσουν να ξοδεψει το 3πλάσιο ποσό(500 ευρώ vs 1500 ευρω) για hardware? Interview: 'We're more Epic than we've ever been' Mark Rein on Unreal Engine 4, Fortnite and being next-gen ready Did you get what you wanted with PS4? Yeah, we're really pleased with what we got - at least so far from Sony. How important is it that next-gen consoles are essentially comprised of off-the-shelf PC parts? Will that ensure a smoother transition for developers? -It's really important for us because we know the PC, we know the evolution of the PC and we work closely with those vendors on those parts. -I think it's a very smart move on Sony's behalf to build this sort of enhanced PC architecture and then put so much in it. Let's not forget it has 16 times the memory we had in PlayStation 3 - that's not insignificant. Knowing that every machine has that... we can do crazy, ridiculous stuff with that. -The other exciting thing is that... when you think about Windows, even Windows for most people is tied to about 2GB of addressable memory space. This really opens up beyond what most PCs can do, because most PCs are running a 32-bit versions of Windows. -It's like giving you the world's best PC. -I'm sure that Microsoft will be doing something along those lines. -If anything, they [next gen systems] are probably going to exceed that. That's going to be good for gamers - a really high level of convenience. Then to have it combined with amazing hardware specs that everybody will have, at I'm sure will be a reasonable price... it will be good for everybody. http://www.computerandvideogames.com/398783/interviews/interview-were-more-epic-than-weve-ever-been/?page=1#top_banner
Titanomaxos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 H εκδοση του ps4 ειναι απλα απαραδεκτη με κανενα next gen graphics feature και στα μισά αλλα και πιο κάτω frames! Απορώ με τα ματια σας ωρες, ωρες....
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 H εκδοση του ps4 ειναι απλα απαραδεκτη με κανενα next gen graphics feature και στα μισά αλλα και πιο κάτω frames! Απορώ με τα ματια σας ωρες, ωρες.... Κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τουτον. Λεω και εγω δεν μπορει να κανω λαθος. Η εκδοση του PS4 ειναι ξεκαθαρα αρκετα χειροτερη χωρις να παρουσιαζει κατι που δεν εχουμε ηδη δει σε αντιθεση με την εκδοση του PC. Η εκδοση του PS4 δεν ειναι εντυπωσιακη. Σιγουρα πολυ κακος τροπος για να κανεις επιδειξη των δυνατοτητων του μηχανηματος.
Titanomaxos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εχω βαρεθει να ακουω να εκθειάζουν το ps4 μη σχετικοί που ουτε ιδεα εχουν απο γραφικά ή τα μονα που εχουν δει ειναι του προ πολεμικού Ps3 και βγάζουν και συμπεράσματα, θα κρίνουν και το pc, θα το παιξουν και αυθεντίες! Παρα παει... οι εταιρειες θα σου πουνε οτι ο jaguar ειναι γίγαντας και η APU του Ps4 καλύτερη απο supercomputer. Θα σου αραδιάζουν ενα καρο specs με TFLOPS και αλλα τετοια...ποιος ξεχασε τα 2.0 TFLOPS του cell ? .....και το παραμυθακι καλα κρατει και ο λογος ειναι απλος! .....δεν βαρεθηκατε να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια ? Απλα ειναι τα πραγματα γιατι το κουράζεται τοσο? PS4 = hardware της πλάκας, ισάξιο με low end pc και τέλος! Απλό και χωνευτό... Αυτο ειναι το PS4, ετσι και αλλιως το μονο που σας ενδιαφέρει ειναι κάθεστε στο καναπέ.... 1
skanjos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 low end pc, με 400ε που θα βγάζει και exclusives επιπέδου uncharted και jrpg που δεν υπάρχουν στο Pc, για τα επόμενα 6 χρόνια, sold!! χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις