Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όπως και να 'χει, έχεις μια σχετική ένταση, δεν ακούς την κονσόλα. Μόνο αν κάποιος έχει την κονσόλα στο γραφείο με τον Η/Υ και την έχει συνδεδεμένη με το μόνιτορ, εκεί λογικό να τον ενοχλεί γιατί είναι δίπλα του η κονσόλα. Αλλά τώρα αν είσαι στο σαλόνι και κάθεσαι 3 μέτρα μακριά με ένταση και σε ενοχλεί ο θόρυβος της κονσόλας μάλλον είσαι πολύ περίεργος.
gRim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εάν δεν κάνω λάθος στις τρεις το μεσημέρι σταμάτα το εμπάργκο. Κάτι μου λέει ότι θα πέσει ο σέρβερ του DF Site: Site:
Socratis_g Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 μίλισα με κωτσόβολο. 08/11 μου είπαν ότι παραλαμβάνουν στις αποθήκες, ps4 pro και 10/11 θα ξεκινήσουν κανονικά τις διανομές για τις προπαραγγελίες. 4
lak10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εγω περιμενω απο public ενημερωση και βλακεια ειναι οτι 11/11 εχουμε Αργια στην Καστορια 1
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εγω περιμενω απο public ενημερωση και βλακεια ειναι οτι 11/11 εχουμε Αργια στην Καστορια Ξενέρωσα μόνο που το διάβασα.. Σου κατσε πολυ κακο timing..
gRim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τέλος το εμπάργκο! Γραφικά αρκετά βελτιωμένα ακόμα και σε 1080p (supersampling), επίπεδα θορύβου στα επίπεδα του C-chassis και ίσως λίγο χειρότερα (είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα). Τέλος, τα παιχνίδια που δεν έχουν πάρει patch ΔΕΝ έχουν καμιά απολύτως διαφορά με το OG PS4. Site: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-4-pro-review Site: Site: Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2016 από gRim 1
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει που ακριβώς είχε μπει το εμπάργκο.. στα reviews? Κρατάω αυτό όμως από το άρθρο."If you don't already own a PlayStation console and you're looking to invest, the Pro is a no-brainer. ... But if you already own a PS4, the choice of whether to upgrade is a tricky one. There are no system exclusives, the library is the same, and existing games will only run better if developers go back and patch them. If you own a 4K screen or are considering a purchase, the upgrade will be highly worthwhile, but what's clear is that there's little here likely to make your existing console obsolete." 1
skouf26 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 λέω να αγοράσω και εγώ ένα ps4 αλλά πιο να πάρω, το slim ή το pro? η τηλεόραση που έχω είναι 1080p και δεν βλέπω να την αλλάζω τα επόμενα 3-4 χρόνια εκτός αν χαλάσει!(μέχρι τότε θα έχει βγει το ps5 slim) όποτε το αξίζει να πάρω το pro ή τζάμπα θα πάει το 100€ γιατί διαβάζω κάτι για frames, δηλαδή ποια ακριβώς η διαφορά 30 με 60?εχει καλύτερη εικόνα ?δεν κολλάει ?κάτι τέτοιο να φανταστώ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα πράγματα είναι απλά, αν έχεις ήδη το OG PS4, δεν αξίζει η αναβάθμιση. Εάν δεν πήρες ακόμα PS4 και θες να πάρεις τώρα ακόμα κι αν έχεις 1080P TV, πάλι στο PRO θα πας γιατί για μένα τα αξίζει τα +100$. 5
ababapanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 μίλισα με κωτσόβολο. 08/11 μου είπαν ότι παραλαμβάνουν στις αποθήκες, ps4 pro και 10/11 θα ξεκινήσουν κανονικά τις διανομές για τις προπαραγγελίες. Κατσε δηλαδη για οσους εχουμε προπαραγγειλει δεν θα τα στειλουν 8 η εστω 9/11 για να τα εχουμε τουλαχιστον 10 που ειναι η ημερα διαθεσης? θα τις στειλουν 10 και θα τις εχουμε 1-2 μερες μετα?
rudigarcia222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια-πηρα τα ακουστικα xyper x που διαφημιστικαν πολυ τελευταια,τα εχω συνδεσει στο dualshock του ps4,ο ηχος ειναι ρισπεκτ,εχω καποιες αποριες 1)στα σετινκς που λεει audio format,ποια θεωρειται η καλυτερη επιλογη για τα ακουστικα η αρχικη linear pcm η bitstream(dolby)η τελος η bistream (dts),η μηπως στα ακουστικα δεν παιζει ρολο?? 2)ποια ειναι η διαφορα τους 3)και τελος-παιζει με τα ακουστικα να τρωει πολυ μπαταρια που σε βαθος χρονου να "εξασθενισει'' την αυτονομια του dualshock-κατι τετοιο???
delpro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 για 4κ τηλεοραςη πρεπει να αγορασουμε hdmi 2.0 !
ronaldofenomeno Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 λέω να αγοράσω και εγώ ένα ps4 αλλά πιο να πάρω, το slim ή το pro? η τηλεόραση που έχω είναι 1080p και δεν βλέπω να την αλλάζω τα επόμενα 3-4 χρόνια εκτός αν χαλάσει!(μέχρι τότε θα έχει βγει το ps5 slim) όποτε το αξίζει να πάρω το pro ή τζάμπα θα πάει το 100€ γιατί διαβάζω κάτι για frames, δηλαδή ποια ακριβώς η διαφορά 30 με 60?εχει καλύτερη εικόνα ?δεν κολλάει ?κάτι τέτοιο να φανταστώ? φιλε παρε το slim, πλεον με 329E σου δινει ενα παιχνιδι + 2ο μοχλο + 3μηνες ps plus, ενω αν παρεις το ps4pro με ολα αυτα θα σου βγει κανα 550Ε.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ^Αν είναι να πάρει nonPro μοντέλο, καλύτερα να κοιτάξει καμιά αγγελία. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις