Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελος του μηνα λογικα θα ξεκινησουν παλι τα 12 deals of christmas, μπορει να δωσουν τιποτα καλο φετος. πιο πολυ ελπιζω για το tomb raider, μια και τα αλλα που εχω στο ματι ffxv και last guardian θα ειναι πολυ καινουριες κυκλοφοριες για να μπουν σε καποιο deal...ισως το last guardian γιατι ειναι παιχνιδι της sony...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια ! Χρειαζομαι βοηθεια αν ξερει κανεις τι παιζει με αντικατασταση κονσολας απο τη αντροσοπεια γιατι σημερα πηγα να παιξω και η κονσολα δεν ανοιξε ποτε ! Εχω ενα χρονο εγγυηση απο την αντιπροσοπεια! Παρακαλω αν ξερει κανεις κατι θα με βοηθουσε πολυ! Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια ! Χρειαζομαι βοηθεια αν ξερει κανεις τι παιζει με αντικατασταση κονσολας απο τη αντροσοπεια γιατι σημερα πηγα να παιξω και η κονσολα δεν ανοιξε ποτε ! Εχω ενα χρονο εγγυηση απο την αντιπροσοπεια! Παρακαλω αν ξερει κανεις κατι θα με βοηθουσε πολυ! Ευχαριστω

Τι να παιζει ακριβως?Πας την κονσολα σου με την αποδειξη αγορας απο το καταστημα που την πηρες τους την αφηνεις να την στειλουν και περιμενεις νεα τους.

Επικοινώνησε με cometron γιατί θα χρειαστεί να τους την στείλεις εάν παίζει πρόβλημα. Δεν θα πληρώσεις μεταφορικά. Για αρχή θα σου έλεγα να αφαιρέσεις το καλώδιο από την πρίζα για 2 λεπτά και να ξαναπροσπαθήσεις μιας και αυτό μου είχε δουλέψει στο PS3.

Ποιο ps4 εχεις φιλε μου ??

Ένας φίλος μου έπαθε ακριβώς το ίδιο με το ps4 του το έστειλε στην cometron και μετά τρεις ημέρες του είπαν να πάει στο κατάστημα που το είχε αγοράσει συγκεκριμένα plaisio και να παραλάβει ένα καινούργιο ps4. Και όλα its ok.

Ένας φίλος μου έπαθε ακριβώς το ίδιο με το ps4 του το έστειλε στην cometron και μετά τρεις ημέρες του είπαν να πάει στο κατάστημα που το είχε αγοράσει συγκεκριμένα plaisio και να παραλάβει ένα καινούργιο ps4. Και όλα its ok.

Μήπως ο φίλος σου μόλις το είχε αγοράσει οπότε αλλάχτηκε επειδή θεωρήθηκε DOA; Γιατί κανονικά δίνουν ανακατασκευασμένο.

Καλά και θόρυβο να κάνει, με 5.1/7.1 ηχοσυστήματα θα ακούς την κονσόλα ; Πάντως το checkeboard είναι πολύ καλό και πλησιάζει πολύ το native 4K, δεν το περίμενα.

• Like 1

Τι να ψήσω, εδώ πιάνει σκόνη το απλό..Απογοήτευση αυτή η γενιά από exclusives, χάλια μαύρα απλά. Μας πρήξαν τις μπάλες με τα remaster.

• Like 2

Έχω παίξει:

Until Dawn

The Order: 1886

Uncharted 4

Uncharted Collection

TLOU Remastered

Ratchet & Clank

Batman Arkham Knight(Το έπαιξα στην κονσόλα γιατί τότε στο PC ήταν ένα δράμα)

Το Bloodborne δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν έχω την υπομονή να παίξω παιχνίδια στυλ Dark Souls, κατά τα άλλα δεν έχω παίξει τα Killzone και Infamous που θέλω να τα ενοικιάσω κάποια στιγμή. Περιμένω το Horizon: Zero Dawn, God of War, το Days Gone θέλω να τσεκάρω και φυσικά τα Crash Bandicoot 1,2,3. Για πιο μετά αναμένω το TLOU 2 όπου πιστεύω θα δούμε το 100% του OG PS4 αλλά ίσως και του Pro.

• Like 1

Καλά και θόρυβο να κάνει, με 5.1/7.1 ηχοσυστήματα θα ακούς την κονσόλα ; Πάντως το checkeboard είναι πολύ καλό και πλησιάζει πολύ το native 4K, δεν το περίμενα.

δεν έχουμε όλοι 5,1/7,1/8,1 ηχοσυστήματα. ακόμα και ένα καλό headset να έχεις, δεν το φοράς πάντα.

Ναι, θέλουμε αθόρυβη κονσόλα.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...