Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αληθεια να λεγεται. Ο λογος που παραγγειλα το PS4 ειναι γιατι πουλησα τα προηγουμενα μου xone και ps4 οποτε και θα μου ερθει σχεδον χωρις καθολου μετρητα.

Απο την αλλη εχω γραψει αρκετες φορες την αντιθεση μου σε αυτον τον κυκλο αναβαθμισεων που θελουν να φερουν στις κονσολες. Εχω αρχισει να εχω δευτερες σκεψεις του τυπου μηπως ειναι καλυτερα αντι για PS4 να παρω κανενα i5 για το PC και να κοψω τελειως επαφες με τις κονσολες.

Αλλα απο την αλλη ξερω οτι θα βγει κανενα τουμπανο exclusive (πχ Last Guardian η FFXV) και θα σκυλιασω αν δεν το παιξω.

1st world problems..

Το FF XV δεν ειναι sony exclusive.ισα ισα που και στην ιδια την Square εχουν αφησει πολλες φορες να εννοηθει οτι μπορει να βγει στο pc αλλα αργοτερα(οπως εχει γινει με ολα final fantasy ως τωρα πανω κατω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά,δειτε το ps4 pro σε 4κ με τον εξωπραγματικό upscaler που μόνο η Sony έχει και μετά ξαναμιλαμε.Βλεπω η Nvidia να κλείνει.Οι pc gamers το γυρνάνε στα ps4 pro και στα 30 fps.Καταλαβαν ότι το μάτι δε βλέπει καμία διαφορά μετά τα 30.Ζητω η Sony.

Ελπίζω να τρολάρεις γιατί αν τα γράφεις σοβαρά σε λυπάμαι.

φιλαρακο θα γινει χαμος μεχρι  οι pc gamers ειδη πανε για ps4 pro αλλο ειναι να δψσεις 1500 euro και αλλο . 400 

Δεν παιζει αυτο που λες οι αληθινοι pc gamers δεν σταματανε το κολλημα τους οτι και να κανουν οι κονσολες....Απλα αγοραζουν και οποια κονσολα γουσταρουν για τα exclusive games.

O αλλος τρολαρει δεν παιζει κατι αλλο...

Btw το παραδειγμα σου ερχεται κοντρα στην περιπτωση μου..Ετοιμαζομαι σιγα σιγα να σκασω 2000 για νεο συστημα και κοντα σε αυτο να παρω και το Ps4 pro....Με το που πουλησω το παλιο συστημα και εχω μαζεψει τα λεφτα βεβαια...

...

μπορει να μην ξερω πολλα για τηλεορασεις αλλα ξερω οτι εισαι λαθος, στο θεμα οτι οσοι παιζουν στο pc 4k παιζουν με οθονες και οχι με τηλεορασεις, οι οποιοες οθονες ειναι απο 27-32 ιντσες και κανουν απο 800-2000 ευρω + οι πανακριβες καρτες γραφικων, ενω οσοι θα το παιξουν σε ps4 pro θα το παιξουν σε τηλεοραση 40+ ιντσες και οχι σε οθονη...δηλαδη με αυτα τα 2 παραδειγματα δεν θελει και πολυ να καταλαβεις οτι γενικα οσοι ασχολουνται με pc εχουν πολυ καλυτερο αποτελεσμα στο 4κ η ακομα και 5k.

Παιδες ειρωνικα ηταν τα post του παλικαριου.. μην καθεστε και αναλυεται σε κατι το οποιο προφανως αστειευοταν..

Τωρα, σχετικα με τους ορκισμενους PC gamers.. Κι εγω απο τοτε που με θυμαμαι PC gamer ημουν.. και ακομα ειμαι..
Το συστημα της υπογραφης μου κοστισε πριν 3 περιπου χρονια που το εστησα κοντα 2 χιλιαρικα.. Την εμπειρια που εχω στο gaming στο PC δεν θα το βρω σε καμμια κονσολα.. Γιατι? Γιατι πολυ απλα για μενα PC = solo gaming και Κονσολα = Παρειστικο gaming
Στο PC θα κατσω να πεθανω στα games σολο, αλλα τις κονσολες παντα τις γουσταρα για παρεακι, 2-3 ατομα και χαβαλε μεχρι τελικης πτωσης.. Φυσικα και θα παιξω και solo games στο Pro οταν με το καλο το εχω στα χερια μου.. αλλα πιο πολυ ευχαριστιεμαι το γραφειο, την 24αρα οθονη το πληκτρολογιο και το ποντικι, απ'οτι τον καναπε την 55αρα και το αραγμα τερμα πισω..

Θελω να πω οτι υπαρχει και αυτη η κατηγορια των PC gamer.. που δεν θα πουν οχι στις κονσολες φυσικα, αλλα δεν θα απορρυψουν και τα PC λογω μιας κονσολας.. Δεν ειναι απαραιτητο να τα ισοπεδωνουμε ολα.. Αλλη εμπειρια προσφερει το ενα και αλλη το αλλο, και το ενα δεν αναιρει το αλλο..

• Like 2

Eγω πιστεύω ότι οι συγκρίσεις μεταξύ pc - κονσόλας είναι ανουσιες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σύγκριση.. Κονσόλα με κονσόλα, pc με pc,ετσι πάει. Αυτή η κουβέντα έχει νόημα αν μιλάμε για σύγκριση μεταξύ xbox ps4.. Εγώ δεν ήμουν κάτοχος ps, ποτέ άρχισα με το πρώτο xbox στην συνέχεια το 360fat slim μέχρι το one που πούλησα πριν δύο μήνες.. Λοιπόν σας λέω ένα πράγμα ποτέ ξανά κονσόλα της ms δεν θα ξαναμπεί σπίτι μου, ρε δεν πάει να λεγεται project Scorpio και δεν ξέρω εγώ πως, τέλος, ειδικά όσα τράβηξα με το one, που ποιο πολύ έβλεπα τους κουριερ της ups πάρα έπαιζα. Το service τραγικό πολύ ευγενική οι άνθρωποι, αλλά χωρίς ουσία, μετα τα πολλά πήγαινε έλα στο εξωτερικό ξέρετε τη μου είπαν κατά μούτρα από την ms Γερμανίας ότι όλα τα drive του one και του s είναι στην πλειοψηφία τους προβληματικά αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό, έτσι μου δίνουν τριμηνα live gold ος δώρο για την ταλαιπωρία μου.

Eγω πιστεύω ότι οι συγκρίσεις μεταξύ pc - κονσόλας είναι ανουσιες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σύγκριση.. Κονσόλα με κονσόλα, pc με pc,ετσι πάει. Αυτή η κουβέντα έχει νόημα αν μιλάμε για σύγκριση μεταξύ xbox ps4.. Εγώ δεν ήμουν κάτοχος ps, ποτέ άρχισα με το πρώτο xbox στην συνέχεια το 360fat slim μέχρι το one που πούλησα πριν δύο μήνες.. Λοιπόν σας λέω ένα πράγμα ποτέ ξανά κονσόλα της ms δεν θα ξαναμπεί σπίτι μου, ρε δεν πάει να λεγεται project Scorpio και δεν ξέρω εγώ πως, τέλος, ειδικά όσα τράβηξα με το one ποιο πολύ έβλεπα τους κουριερ της ups πάρα έπαιζα..

Μια χαρα συγκριση μπορει να γινει μεταξυ pc-κονσολων απο την στιγμη που πανω κατω τα ιδια ειναι πλεον και τα δυο,απλα δεν ειναι επι του θεματος.

Μια χαρα συγκριση μπορει να γινει μεταξυ pc-κονσολων απο την στιγμη που πανω κατω τα ιδια ειναι πλεον και τα δυο,απλα δεν ειναι επι του θεματος.

Μα με το pc έχεις το προνόμιο να το τουμπανιασεις όπως θες και όταν θέλεις, η κονσόλα πάλι είναι αυτή που σου δίνει η εταιρεία αυτό, δεν μπορείς να την αναβαθμίσεις.

μαγκες ενα πολυ μικρο σχετικο offtopic, απο το 1998 που αγοραζω κονσολες εχω γενικα αγορασει 13 playstation (1,2,3,4) και 5 xbox (360,one), το καθε ενα ειχε τα καλα του και τα κακα του, αλλα αυτο που μου εχει συμβει μονο με το xbox one και πραγματικα δεν το εχει ξαναδει, οταν το πηρα πρωτη μερα και εβαλα το game, περιμενα να κανει το update και μολις το κανω βγαζω το dvd για να φυγω και μου ειχε καψει το dvd, ειχε λιωσει το μερος στο πλαστικο το κυκλικο που το πιανουμε για να το τοποθετησουμε, ειχε μαυρισει και ειχε λιωσει λες και η κονσολα το εκαψε απο την ταχυτητα....πραγματικα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με τα driver τους.

• Like 1

μαγκες ενα πολυ μικρο σχετικο offtopic, απο το 1998 που αγοραζω κονσολες εχω γενικα αγορασει 13 playstation (1,2,3,4) και 5 xbox (360,one), το καθε ενα ειχε τα καλα του και τα κακα του, αλλα αυτο που μου εχει συμβει μονο με το xbox one και πραγματικα δεν το εχει ξαναδει, οταν το πηρα πρωτη μερα και εβαλα το game, περιμενα να κανει το update και μολις το κανω βγαζω το dvd για να φυγω και μου ειχε καψει το dvd, ειχε λιωσει το μερος στο πλαστικο το κυκλικο που το πιανουμε για να το τοποθετησουμε, ειχε μαυρισει και ειχε λιωσει λες και η κονσολα το εκαψε απο την ταχυτητα....πραγματικα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με τα driver τους.

Σου λέω μου τι είπαν κατά μούτρα από την ms Γερμανίας, τα drive του one και του s είναι προβληματικά, ε αι σιχτιρ, να το στέλνεις και στου διαβόλου τον @@@@@@@ και να στην λένε έτσι.. Τέλος όλοι οι φίλοι μου έχουν ps4 γενικά δεν έχουν προβλήματα αλλά μηχανήματα είναι κάτι θα βγάλουν τα έστειλαν στην cometron τα άλλαξε η τα έφτιαξε και τέλος το πρόβλημα. Τέλος αυτά εν αναμονή του pro λίγες μέρες έμειναν!!!!!!!

Πρέπει να έχει πολυ κόσμο το COD remastered . Λογικά οι περισσότεροι για αυτο το αγορασαν . Και είμαστε και πολλοί όπως εγω που δεν μπορούμε να μπούμε ακομα γιατι περιμένουμε το PS4 pro.

Εγώ ξέρω ότι το Ps4 μου πιάνει σκόνη αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει κανένα exclusive της προκοπής. Μετά το U4 το χάος, περιμένω το Horizon: Zero Dawn το οποίο αργεί.

• Like 3

Ναι. Ήδη κατέβασα το mandatory UC4 update.

Τελικά μικρά ηταν τα update (ευτυχώς) με εξαίρεση των inFamous.

Αρχικά νόμιζα θα είναι 2+ GB τουλάχιστον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...