Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα προσωπικα στο ps4 pro δεν περιμενα να εβλεπα σημαντικες αλλαγες στα παραπανω γιατι θα πεφτανε γιαουρτια κυριως απο τους τωρινους κατοχους ps4.

Κάποια στιγμή θα γίνει, μια καλή κίνηση απο άποψη marketing θα ήταν να δίνεις την παλιά κονσόλα (λειτουργική πάντα) και να σου έκοβαν απο την τιμή της νέας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Titanfall 2 – PC versus PS4Pro comparison screenshots

Τελικά, ίσως να μην είναι και τόσο κοροϊδία το 4Κ στο Pro.

There are some minor differences (like shadows not being rendered in the PS4Pro version and better FOV even on lower settings) that make the PC version look better, however – and contrary to Rise of the Tomb Raider – the PS4Pro comes really close to the real 4K deal.

• Like 2

Οσοι έχετε παραγγείλει προ απο που το παραγγείλατε?

Υπάρχει περίπτωση να βρω κανένα χωρίς pre order? Ρώτησα σε ενα τοπικό μαγαζί και μου είπε οτι μάλλον θα έχει αλλά δεν είναι σίγουρος.

Κάποια στιγμή θα γίνει, μια καλή κίνηση απο άποψη marketing θα ήταν να δίνεις την παλιά κονσόλα (λειτουργική πάντα) και να σου έκοβαν απο την τιμή της νέας.

Στο εξωτερικο γινεται κανονικα αλλα τα χρηματα που δινουν δεν ειναι παραπανω απο οσο πωλειται στις αγγελιες αρα δεν πολυ συμφερει.

• Like 1

Οσοι έχετε παραγγείλει προ απο που το παραγγείλατε?

Υπάρχει περίπτωση να βρω κανένα χωρίς pre order? Ρώτησα σε ενα τοπικό μαγαζί και μου είπε οτι μάλλον θα έχει αλλά δεν είναι σίγουρος.

Καλή τύχη.

Titanfall 2 – PC versus PS4Pro comparison screenshots

Τελικά, ίσως να μην είναι και τόσο κοροϊδία το 4Κ στο Pro.

φιλαρακο θα γινει χαμος μεχρι  οι pc gamers ειδη πανε για ps4 pro αλλο ειναι να δψσεις 1500 euro και αλλο . 400 

• Like 2

Θυμάστε που συζητούσαμε για το κατά πόσο θα δούμε διαφορά σε 1080p tv; Check Link.png Site: this . Είναι το titanfall 2 και δεν πρόκειται για mode 1080p απλά τρέχει με ανάλυση 4k σε 1080p τηλεόραση (supersampling;). Εάν  είναι να δείχνουν έτσι τα παιχνίδια προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος. Επίσης, από ότι αναφέρανε και τα frames είναι πιο σταθερά σε σύγκριση με την έκδοση για PS4 και xbox1.

φιλαρακο θα γινει χαμος μεχρι  οι pc gamers ειδη πανε για ps4 pro αλλο ειναι να δψσεις 1500 euro και αλλο . 400 

Οι pc gamers εχουν ηδη ps4 λογω των exclusive αγαπητε,δεν περιμενουν το pro για να παιξουν το ψευτο 4κ. Αλλο να λεμε native 4k οπως στο pc και αλλο 4κ του ps4 pro που στην ουσια ειναι οτι εχουμε εδω και ποσο καιρο με την ονομιασια Dsr http://www.geforce.com/hardware/technology/dsr

Το εχω δει να αναφερεται απειρες φορες οτι στο ps4 pro με 410ευρω θα μπορεις να παιζεις 4κ ενω στο pc θελεις 1500+ευρω για να παιξεις....Ειναι κριμα να γραφονται τετοιες ανακριβειες σε τεχνολογικο forum γιατι θα υπαρχουν 1-2-3-4ατομα που ξερουν λιγο παραπανω και αυτοματως θα αναφερουν τι ισχυει και τι οχι.

• Like 2

• Moderators

Τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς Zero Escape (999, VLR) έρχονται και σε PS4, κατά την άνοιξη του 2017. 

http://blog.us.playstation.com/2016/10/31/fight-for-survival-in-zero-escape-the-nonary-games-out-next-year-on-ps4-ps-vita/

Λογικά σε κάποια φάση θα ακολουθήσει και το τελευταίο Zero Time Dilemma. 

• Like 1

φιλαρακο θα γινει χαμος μεχρι οι pc gamers ειδη πανε για ps4 pro αλλο ειναι να δψσεις 1500 euro και αλλο . 400

Εχω φίλο με gtx 1080 sli και καλή 4k τηλεόραση και παίζει τα πάντα σε 4κ.Πλεον σκέφτεται να πουλήσει το pc ή να το ανταλλάξει με ps pro για να μπει στην αληθινή 4κ era και όχι σε κοροϊδίες.Συμφωνω με εσένα.

...

Αληθινη 4k Era θα έχουμε μετα το Scorpio.. μη λεμε κι οτι θελουμε.

Κι εγώ θα ειμαι κατοχος του Pro σε λιγες μερες, αλλα δεν έχω τετοιες αυταπατες..

• Like 3

Εχω φίλο με gtx 1080 sli και καλή 4k τηλεόραση και παίζει τα πάντα σε 4κ.Πλεον σκέφτεται να πουλήσει το pc ή να το ανταλλάξει με ps pro για να μπει στην αληθινή 4κ era και όχι σε κοροϊδίες.Συμφωνω με εσένα.

Ψεεεευτ

Καλά,δειτε το ps4 pro σε 4κ με τον εξωπραγματικό upscaler που μόνο η Sony έχει και μετά ξαναμιλαμε.Βλεπω η Nvidia να κλείνει.Οι pc gamers το γυρνάνε στα ps4 pro και στα 30 fps.Καταλαβαν ότι το μάτι δε βλέπει καμία διαφορά μετά τα 30.Ζητω η Sony.

Η αληθεια να λεγεται. Ο λογος που παραγγειλα το PS4 ειναι γιατι πουλησα τα προηγουμενα μου xone και ps4 οποτε και θα μου ερθει σχεδον χωρις καθολου μετρητα.

Απο την αλλη εχω γραψει αρκετες φορες την αντιθεση μου σε αυτον τον κυκλο αναβαθμισεων που θελουν να φερουν στις κονσολες. Εχω αρχισει να εχω δευτερες σκεψεις του τυπου μηπως ειναι καλυτερα αντι για PS4 να παρω κανενα i5 για το PC και να κοψω τελειως επαφες με τις κονσολες.

Αλλα απο την αλλη ξερω οτι θα βγει κανενα τουμπανο exclusive (πχ Last Guardian η FFXV) και θα σκυλιασω αν δεν το παιξω.

1st world problems..

Καλά,δειτε το ps4 pro σε 4κ με τον εξωπραγματικό upscaler που μόνο η Sony έχει και μετά ξαναμιλαμε.Βλεπω η Nvidia να κλείνει.Οι pc gamers το γυρνάνε στα ps4 pro και στα 30 fps.Καταλαβαν ότι το μάτι δε βλέπει καμία διαφορά μετά τα 30.Ζητω η Sony.

You got me.. Το προηγουμενο post σου ηταν demi και δεν ημουν σιγουρος για τον τροπο που τα εγραφες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...