Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάνω που συζητούμε για το λανσάρισμα του pro και το νεο dualshock σκάει ο άλλος επειδή έφαγε φλασιά μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσες σελίδες να πει για το FP16 και στο ίδιο μήνυμα γράφει "Από γνώστες του καναπέ (ονόματα δεν λέμε)¨ για να αρχίσει flame.Χωρίς να έχει κάνει παράθεση κάποιο μήνυμα ξεκινάει τον χαβά του...εσείς γιατί κάθεστε και ασχολείστε μαζί του;  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ισα ισα που εγω οσα χρονια παραγγελνω απο το ιντερνετ πιο καλη και αμεση εξυπηρετηση ειχα απο μικρο-μαγαζα παρα απο αλυσιδες.. Τα μικρομαγαζα θα κοιταξουν 5 φορες παρα πανω να μην κανουν λαθος στην παραγγελια, γιατι ξερουν οτι οι ανταγωνιστικες αλυσιδες καταστηματων καραδοκουν.. Και στην τελικη γιατι να μην στηριξω ενα μικρομαγαζο που προσπαθει να επιβιωσει με δυσκολοτερο τροπο, απο μια μεγαλο-αλυσιδα που βγαζει χρημα στην πλατη χιλιαδων υπαλληλων των 400-500 ευρω..

Δεν ειπα οτι δεν πρεπει να τα στηριζουμε τα εν λογω μαγαζια.

Απο console και explorers αγοραζω χρονια παιχνιδια για playstation,pc και nintendo.Απλα ειπα οτι υπαρχει λογος που τα παιχνιδια τα πουλανε τοσο φθηνα σε σχεση με τις μεγαλες αλυσιδες. Επισης για την ιστορια να θυμησουμε οτι ειναι και τα μαγαζια που προμηθευαν τα ''ματακια'' στις κονσολες για τα μη αυθεντικα παιχνιδια που προφανως οπως ολοι ξερουμε μονο νομιμο δεν ειναι,οπως και τα γνωστα κολπακια''μην μου δωσεις αποδειξη και δωστο μου φθηνοτερα''. .Στο console club ειμαι πελατης(οχι τακτικος πλεον βεβαια)πανω απο 13χρονια.

Και εγω σε γενικες γραμμες απο αυτα ψωνιζω αλλα η αληθεια να λεγεται.

• Like 1

παιδια αν ειναι να χαλιομαστε μεταξυ μας για τετοια θεματα οκ να μην ξαναμπει κανεις και να καθομαστε να βλεπουμε tv την καθε ακυρη εκπομπη...το θεμα ειναι αφου εχουμε αυτο το διασκεδαστικο  φορουμ να αραζουμε και να περναει η ωρα ευχαριστα οχι με ανουσιους τσακωμους μεσω internet.....

Χαχά επιστήμονα psss για googlare καλύτερα γιατί αφήσαν το fp16 (μετά το φιάσκο) και γιατί πήγαν σε fp32 και τι σχέση έχει με τις deferred engines του σήμερα και έλα πάλι πίσω για εξετάσεις.

Ημιμαθή μάθε να ξεχωρίζεις τα pixel/vertex shaders από τα compute shaders... οι γνώσεις σου έχουν μείνει στο 2003 και στις GeForce FX/Radeon 9800.

Μάθε λοιπόν ότι το FP16 πρώτη το (ξανα)έφερε η nVidia (λόγω εμπλοκής με self driving cars) στις Pascal και ακολουθεί η AMD με τις Vega (που θα βγουν το 2017, αλλά το PS4 Pro έχει στοιχεία και από Vega).

Αυτά είναι τα επιχειρήματά μου. Αν είσαι μάγκας, βγάλε με λάθος με αντεπιχειρήματα. Χλωμό βέβαια, γιατί ακόμα να μάθεις τι είναι το Async και παπαγαλίζεις περί χαμηλότερου ALU utilization...

Πολλά περιμένω από άτομο που τάζει GTX 1080 8 Teraflops στα 20 watts (!!!). Υπάρχουν ντοκουμέντα για τα πάντα, όσα edit κι αν κάνεις μετά το hangover...

Αγορινα εχω να αγορασω κονσολα απο το playstation 1... Τι μου λες τωρα... ξερεις ποσο μικρα γραμματα μου φανηκαν αυτα που ειπες τωρα για τις διαφορες στα πλαστικα?

Καλα εκανες και τα ανεφερες, απλα για μενα προσωπικα πιο πολυ με ενθουσιασε το lightbar που βαλαν να φαινεται και μπροστα, παρα η ποιοτητα του πλαστικου.. Ασε που το matte μ'αρεσει και καλυτερα απο τα glossy..

Και ομως εχεις χασει επεισοδια με το playstation 4.Χρηστης playstation απο το original και slim,και η πρωτη αντιδραση οταν επιασα το ds4 ηταν οτι επεσε αισθητα η ποιοτητα κατασκευης. Αν ψαξεις υπηρχε και προβλημα με τα αναλογικα τον πρωτο καιρο και το υλικο τους που μετα απο λιγο διαστημα εμοιαζαν λες και τα ειχες τριψει(κοινως ξεφλουδιζαν).

Επισης σε σχεση με το προηγουμενο controller του Playstation 3,ριξανε την αυτονομια μπαταριας απο τις 22+ωρες του  σε μολις 5-7ωρες στο Dualshock 4.

Θα το δεις αυτο ακομα και με το(ο Θεος να το κανει) headset που δινει δωρο η Sony. Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι το dualshock 4 ειναι απο τα πιο εργονομικα controller της αγορας(ειδικα για παιχνιδια με χρηση του σταυρου οπως fighting παιχνιδια),αλλα απο ποιοτητα κατασκευης σε σχεση πχ με του Xbox ειναι δυστηχως 2 σκαλια κατω.

• Like 1

Ημιμαθή μάθε να ξεχωρίζεις τα pixel/vertex shaders από τα compute shaders... οι γνώσεις σου έχουν μείνει στο 2003 και στις GeForce FX/Radeon 9800.

Μάθε λοιπόν ότι το FP16 πρώτη το (ξανα)έφερε η nVidia (λόγω εμπλοκής με self driving cars) στις Pascal και ακολουθεί η AMD με τις Vega (που θα βγουν το 2017, αλλά το PS4 Pro έχει στοιχεία και από Vega).

Αυτά είναι τα επιχειρήματά μου. Αν είσαι μάγκας, βγάλε με λάθος με αντεπιχειρήματα. Χλωμό βέβαια, γιατί ακόμα να μάθεις τι είναι το Async και παπαγαλίζεις περί χαμηλότερου ALU utilization...

Πολλά περιμένω από άτομο που τάζει GTX 1080 8 Teraflops στα 20 watts (!!!). Υπάρχουν ντοκουμέντα για τα πάντα, όσα edit κι αν κάνεις μετά το hangover...

Σε ευχαριστώ που έβαλες τα screenshots για να δουν όλοι πως μιλάς σε PM - φαίνεται η ποιότητα χαρακτήρα σου. Επίτηδες σε άφησα να λες ότι θες εκεί.

Geforce FX 5800 o driver για ταχύτητα άλλαζε ότι μπορούσε σε FP16 για ταχύτητα. Την είχα , εσύ διάβαζες ...

Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν σε νοιάζει - εσύ μπορεί να τα γράφεις αυτά από το υπόγειο της μαμάς σου. Καρφί δεν μου καίγεται. Σε προειδοποίησα ότι το Internet Δεν είναι τόσο ανώνυμο. Θα υποστείς τις συνέπειες. Το ότι έγραψα κάτι δεν σημαίνει ότι ισχύει - μπορεί να σε ψάρευα. Εγώ όμως έχω τις αποδείξεις μου εδώ μπροστά και όλο το Insomnia φυσικά κύριε programmer...

https://forum.beyond3d.com/threads/mdolencs-fillrate-tester-gf-fx-fp32-fp16-performance.4921/

φιλάκια!

Geforce FX 5800 o driver για ταχύτητα άλλαζε ότι μπορούσε σε FP16 για ταχύτητα. Την είχα , εσύ διάβαζες ...

Συνεχίζεις και μπερδεύεις τα pixel shaders με τα compute shaders. Συνέχισε να εκτίθεσαι λοιπόν...

Προφανώς nVidia (Pascal) & AMD (Vega) δεν ξέρουν τι τους γίνεται με το FP16... να προσλάβουν εσένα και να απολύσουν όλους τους μηχανικούς τους.

Μνημόνιο 500 χρόνια για άτομα σαν του λόγου σου

Τις κούφιες δήθεν νομικές σου απειλές τις γράφω στα @@ μου. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που με απειλεί. Και δυστυχώς για σένα ζω μόνος μου από τα 19, χωρίς το ταπεράκι της μαμάς (ξέρεις εσύ)...

Για ψαρέματα τράβα στο fishing.gr, εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος για σένα. Κάνε μας την χάρη!

Δεν ντρέπεσαι λιγάκι που έλεγες δημοσίως ότι είμαστε φιλαράκια και τώρα μου την πέφτεις χυδαία; Είσαι άτομο με συνέπεια λόγου; Νύχτα πρέπει να εξαφανιστείς από μόνος σου...

• Super Moderators

Γράφουμε και ξαναγράφουμε τα ίδια και τα ίδια, με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε.

Άλλη μία:

Όταν εντοπίζετε μήνυμα το οποίο κρίνετε προβληματικό, ή το αγνοείτε τελείως ή στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό.

Υπάρχει και η λίστα αγνόησης. 

Να θυμίσω εδώ πως δεν βοηθάει σε τίποτε το να ζητάτε με μήνυμα στη ροή του νήματος τη διαγραφή κάποιων μηνυμάτων. Αν το δει συντονιστής, θα συμβεί τυχαία. Η σωστή αντιμετώπιση είναι η αναφορά, δεν μπορούμε να παρακολουθούμε όλα τα νήματα.

Αντίστοιχα ανούσιες αλλά και προβληματικές είναι οι παραινέσεις προς τα διάφορα μέλη να "αγνοήσουν" ένα μέλος που τη συμπεριφορά του κρίνετε προβληματική: και πάλι, είτε προσπερνάτε είτε στέλνετε αναφορά. Δεν βοηθάει το να αναπαράγετε το προβληματικό μήνυμα, με έμμεσες αναφορές.

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων.

• Like 1

καλά ναι, για τιμές παιχνιδιών δεν το συζητώ. το gamestation ειναι από τα κορυφαία για ελλάδα.

εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα τώρα, επειδή ο κοτσόβολος θα το στείλει με κούριερ, γενική ταχυδρομική. Πριν το πληρώσω κατά την παραλαβή, δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω το πακετάριμα, να δώ ότι ειναι σφραγισμένη η συσκευασία, και μετά να τους πληρώσω, γιατί δε μιλάμε για 10 και για 20 ευρώ.

Γιατι παιζει να στειλει ο Κοτσοβολος ανοιχτο προϊον??

Εχω κανει κ εγω παραγγελια ενα ωραιο bundle που ειχε το C chassis με 2ο controller. 3μηνη συνδρομη και το uncharted 4. 

Και ομως εχεις χασει επεισοδια με το playstation 4.Χρηστης playstation απο το original και slim,και η πρωτη αντιδραση οταν επιασα το ds4 ηταν οτι επεσε αισθητα η ποιοτητα κατασκευης. Αν ψαξεις υπηρχε και προβλημα με τα αναλογικα τον πρωτο καιρο και το υλικο τους που μετα απο λιγο διαστημα εμοιαζαν λες και τα ειχες τριψει(κοινως ξεφλουδιζαν).

Επισης σε σχεση με το προηγουμενο controller του Playstation 3,ριξανε την αυτονομια μπαταριας απο τις 22+ωρες του  σε μολις 5-7ωρες στο Dualshock 4.

Θα το δεις αυτο ακομα και με το(ο Θεος να το κανει) headset που δινει δωρο η Sony. Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι το dualshock 4 ειναι απο τα πιο εργονομικα controller της αγορας(ειδικα για παιχνιδια με χρηση του σταυρου οπως fighting παιχνιδια),αλλα απο ποιοτητα κατασκευης σε σχεση πχ με του Xbox ειναι δυστηχως 2 σκαλια κατω.

Θέλω να σου δώσω ένα παράδειγμα off-topic για να δεις οτι ειναι απολυτως λογικο με την πάροδο του χρόνου..

Την ιδια ποιοτητα κατασκευης είχε ένα Lada 30ετίας, με μια Mercedes του 2017? Σε τρακαρισμα της πλακας το ενα θα ειχε γρατσουνιες στον σκελετο, και το αλλο θα γινοταν κουταλια.. Σαν τεχνολογια ομως η ζυγαρια στο δευτερο θα ακουμπουσε στο πατωμα..

Στο βωμο της τεχνολογιας και στην ΤΑΧΙΣΤΗ αναπτυξη αυτης, βαλαμε στην ακρη λιγο εως παρα πολυ το θεμα ποιοτητας κατασκευης, γιατι πλεον τα παντα ειναι αναλωσιμα και προς ανακυκλωση σε ελαχιστο χρονικο διαστημα.. Εξου και οι εξωφρενικα χαμηλες τιμες σε ολα τα προιοντα τεχνολογιας.. Θελω να πω, οτι το πιστευω ΑΝΕΤΑ οτι αμα βγαλω εξω τον μοχλο της τελευταιας κονσολας που ειχα στην κατοχη μου (PS1) βαζω στοιχημα οτι το υλικο του ειναι μακραν πιο ανθεκτικο απο τον φρεσκο μοχλο της Sony.. Και θυμαμαι μαλιστα που με τους μοχλους του PS1 οταν ημουν νεουδι ειχαν κανει και βαθουλωματα σε ξυλινη πορτα απο τους χτυπους που τους εριχνα.. και ομως τα Controllers αθικτα..

Αν δεις συγκριση xbox360 σε σχεση με του One,μιλαμε για σχεδον ολικη αναβαθμιση στον μοχλο.Ακομα και το headset που δινεται στο One ειναι αξιοπρεπεστατο σε σχεση με του Ps4. Γενικα η Sony δεν θα εβλαπτε κανενα να εβαζε κατι λιγο πιο ποιοτικο απο πλευρας controller και headset και ας κοστιζε η κονσολα 20ευρω παραπανω.

• Like 1

Καλα το headset μου θυμιζει κατι ακουστικα που ειχαν κατι παλια κινητα Nokia τυπου 3210... ειναι απλα γελοιο που συνεχιζουν να τα βαζουν μεσα σε "premium" κατα τα λεγομενα τους consoles.. Το να μην τα βαζαν καθολου θα ηταν πιο συνετο..

Και επισης να αναφερω οτι πολυ πιο καλοδουλεμενοι φαινονται οι νεοι controllers που ειδαμε προ-ημερων της Razer και της αλλης εταιριας (δε θυμαμαι το ονομα της).. Ελπιζω στο PS5 να αλλαξουν τακτικη οι κυριοι στην Sony.. πολυ στασιμοι στο θεμα Controller, που το ελαχιστο που θα μπορουσαν να κανουν εφοσον δεν αλλαζουν μοτιβο, θα ηταν να εφτιαχναν την αυτονομια των μοχλων.. αλλα που..

Καλα προσωπικα στο ps4 pro δεν περιμενα να εβλεπα σημαντικες αλλαγες στα παραπανω γιατι θα πεφτανε γιαουρτια κυριως απο τους τωρινους κατοχους ps4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...