Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το καινουργιο λεω βρε που το βγαλαν σε 3 χρωματα μονο... Αν ηταν να παρω το παλιο θα παιρνα το Urban Camo χαλαρά..

Δημοσ.

Το μαυρο ειναι πιο ομορφο(υποκειμενικο βεβαια)αλλα μαζευει πιο ευκολα δαχτυλιες/βρωμιες αν δεν ειναι σε θηκη.

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως.. dualshock 4 σε μαύρο ή κόκκινο?

Κοίτα 'δω σε τι διλημμα μπηκα..

μαυρο φυσικά. ολα τα άλλα είναι γύφτικα.

σε πιο μαγαζί μίλισες? gamestation?

• Like 1
Δημοσ.

μαυρο φυσικά. ολα τα άλλα είναι γύφτικα.

σε πιο μαγαζί μίλισες? gamestation?

Ναι αγορίνα.

Τελικά μαύρο θα έρθει μόνο και σε περιορισμένα τεμάχια, οπότε κρατήσαμε και ένα τέτοιο

Δημοσ.

Γιατι το gamestation ειχε τα πρωτα παιχνιδια που ήθελα να κοτσάρω μαζί με το Pro και σε καλυτερες τιμες απο αλλα καταστηματα.. μιλαμε για διαφορες 10+ ευρώ σε κάθε παιχνιδι..
Mortal Kombat XL για εμενα και το Life is strange για το amore για αρχη.. :D
Και γενικα μου γυαλισε καλυτερα το ματι το Gamestation παρα τις μεγαλες αλυσιδες που τις αντιπαθω γενικότερα και στις τιμες αλλα και στα aftersales..

• Like 1
Δημοσ.

καλά ναι, για τιμές παιχνιδιών δεν το συζητώ. το gamestation ειναι από τα κορυφαία για ελλάδα.

εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα τώρα, επειδή ο κοτσόβολος θα το στείλει με κούριερ, γενική ταχυδρομική. Πριν το πληρώσω κατά την παραλαβή, δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω το πακετάριμα, να δώ ότι ειναι σφραγισμένη η συσκευασία, και μετά να τους πληρώσω, γιατί δε μιλάμε για 10 και για 20 ευρώ.

Δημοσ.

καλά ναι, για τιμές παιχνιδιών δεν το συζητώ. το gamestation ειναι από τα κορυφαία για ελλάδα.

εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα τώρα, επειδή ο κοτσόβολος θα το στείλει με κούριερ, γενική ταχυδρομική. Πριν το πληρώσω κατά την παραλαβή, δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω το πακετάριμα, να δώ ότι ειναι σφραγισμένη η συσκευασία, και μετά να τους πληρώσω, γιατί δε μιλάμε για 10 και για 20 ευρώ.

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Οι αποστολές που κάνουν δεν είναι από συγκεκριμένο κατάστημα αλλά από την κεντρική αποθήκη τους, απ' ότι ξέρω. Εκεί δεν έχει λόγο να ανοιχτεί η συσκευασία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μην τα Θεοποιουμε τοσο τα μικρο μαγαζα χωρις λογο. Και εγω εχω αγορασει και απο gamestation και απο Console και Explorers αλλα να μην ξεχναμε οτι μιλαμε για καταστηματα με 1 μονο μικρο φυσικο καταστημα,σε σχεση με τις μεγαλες αλυσιδες που εχουν υποκαταστηματα με διαφορα ηλεκτρονικα ειδη σε ολη την Ελλαδα. Προφανως και οι χαμηλοτερες τιμες τους ειναι η μονη διαφημιση που εχουν μεσω του σκρουτζ.

Στα περι Κωτσοβολου τωρα τι εννοεις να ειναι ολα σφραγισμενα. Σε αυτο που αναφερεις παντως μπορεις πολυ ευκολα να τραβηξεις ενα video αν δεν σε αφηνουν να δεις αν το κουτι του playstation δεν ειναι σφραγισμενο .

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αγορίνα.

Τελικά μαύρο θα έρθει μόνο και σε περιορισμένα τεμάχια, οπότε κρατήσαμε και ένα τέτοιο

μην πορωνεσαι τοσο με τον νεο μοχλο γιατι μπορει να ξενερωσεις, οπως εχω πει ξανα το νεο dualshock ειναι κατωτερο σε ποιοτητα κατασκευης και θα το αντιληφθεις και εσυ οταν το πιασεις στα χερια σου...

επισης απο ο,τι βλεπω στα videos το ps4 pro ειναι ιδιο κατασκευαστικα με το slim, οποτε μαγκες παλι ισως να ξενερωσεται, το ps4 c-chassis και το πρωτο ps4 ειναι πολυ καλυτερε στο θεμα αυτο, εχουν καλυτερα πλαστικα πιον ανθεκτικα. το ps4 slim ειναι λες και θα σου σπασει στα χερια, το πιανεις και κανει κρακ κρακ, γενικα εχει κατωτερο σωμα πλαστικο....τα λεω αυτα για οσους ειναι ψιρες ακομα και με αυτα...για οσους δεν ασχολουνται τοτε μια χαρα θα τους φανει!

και κατι τελευταιο, αλλος ο μοχλος του ps4 του πρωτου, αλλος του c-chassis και αλλος του slim, ps4pro...για εμενα ο καλυτερος ειναι του c-chassis....εδω δειχνει τα 2 που ειναι ιδια σχεδον, πρεπει να φτιαξει καποιος και με τα 3 video

• Like 1
Δημοσ.

μην πορωνεσαι τοσο με τον νεο μοχλο γιατι μπορει να ξενερωσεις, οπως εχω πει ξανα το νεο dualshock ειναι κατωτερο σε ποιοτητα κατασκευης και θα το αντιληφθεις και εσυ οταν το πιασεις στα χερια σου...

επισης απο ο,τι βλεπω στα videos το ps4 pro ειναι ιδιο κατασκευαστικα με το slim, οποτε μαγκες παλι ισως να ξενερωσεται, το ps4 c-chassis και το πρωτο ps4 ειναι πολυ καλυτερε στο θεμα αυτο, εχουν καλυτερα πλαστικα πιον ανθεκτικα. το ps4 slim ειναι λες και θα σου σπασει στα χερια, το πιανεις και κανει κρακ κρακ, γενικα εχει κατωτερο σωμα πλαστικο....τα λεω αυτα για οσους ειναι ψιρες ακομα και με αυτα...για οσους δεν ασχολουνται τοτε μια χαρα θα τους φανει!

Σχετικό είναι αυτό. Δεν γουστάρουν όλοι glossy πλαστικά που βρωμίζουν/χαράσσονται εύκολα.

Δημοσ.

Ποιος θα κατσει να ψειρισει την ποιοτητα του πλαστικου μωρε σε παιχνιδοκονσολα,τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα???

Να μου ελεγες για το ps3 που οντως το αρχικο μοντελο που ηταν και μεγαλυτερο σε ογκο εβγαζε μια πιο ψευτο premium ποιοτητα(η οποια συνοδευοταν και απο Ylod :P)να το καταλαβω.Που και παλι αρκετοι προτιμουσαν τα καινουργια καθαρα λογω μικροτερου ογκου/χωρου.

Το ιδιο και για τα Dualshock 4. Τα ιδια controller ειναι πανω κατω σιγα μην εχουν βγει 15εκδοσεις διαφορετικων controller που να εχουν αξιοσημειωτες διαφορες μεταξυ τους.

Μονο στου XboxOne εγινε αυτο,και φανηκε με την υποδοχη θυρας 3.5mm για ακουστικα,αλλες σκανδαλες,bluetooth(με το One S)και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το πως το FP16 το οποίο δεν υποστηρίζει ( το υποστηρίζει αλλά με υψηλό τίμημα) το ORIGINAL PS4 και το οποίο το χρησιμοποιούσε η Nvidia από DX9 εποχές.. Geforce FΧ 5800,  από ΦΙΑΣΚΟ που ήταν τότε μιας και η AMD ΤΟΤΕ χρησιμοποιούσε 24bit precision και ήταν πιο αργή σε games, αλλά με καλύτερη ποιότητα εικόνας,  παρουσιάζεται τώρα ως η Δευτέρα Παρουσία​. Ενδιαφέροντα πράγματα για κινητά, ε συγνώμη desktop consoles.. Μάλιστα. Από γνώστες του καναπέ (ονόματα δεν λέμε). 

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το πως το FP16 το οποίο δεν υποστηρίζει ( το υποστηρίζει αλλά με υψηλό τίμημα) το ORIGINAL PS4 και το οποίο το χρησιμοποιούσε η Nvidia από DX9 εποχές.. Geforce FΧ 5800,  από ΦΙΑΣΚΟ που ήταν τότε μιας και η AMD ΤΟΤΕ χρησιμοποιούσε 24bit precision και ήταν πιο αργή σε games, αλλά με καλύτερη ποιότητα εικόνας,  παρουσιάζεται τώρα ως η Δευτέρα Παρουσία​. Ενδιαφέροντα πράγματα για κινητά, ε συγνώμη desktop consoles.. Μάλιστα. Από γνώστες του καναπέ (ονόματα δεν λέμε). 

Εμενα μαρεσει που εχεις δηλωσει και ο ιδιος οτι περισσοτερο σε ενδιαφερει η κονσολα της nintendo απο αυτη τη γενια και εχεις κραξει την Sony(και το insomnia που ειναι περισσοτερο υπερ του ps4 και εχει και fanboys)αλλα παλι εδω στο θεμα του ps4 εισαι .....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...