Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 οτι και να λεμε ,πως παιζει αν θα παιζει 4κ αν θα παιζει αυτο αν θα παιζει το αλλο,αυτη τη στιγμη οπως φενεται για καποιον που ασχολητε με console gaming ειναι η καλητερη επιλογη το pro,τωρα αν καποιος δεν ειναι το hobby του να παιζει games και 8κ κονσολα να του δωσεις παλι στο ραφι θα κατσει.εμενα μαρεσε αυτη η αναβαθμιση που εκανε η sony Οποιος αγοραζει τωρα κονσολα προφανως και θα παρει το pro ουτως ή αλλως απο την στιγμη που η τιμη του δεν ειναι απαγορευτικη(εκτως αν πετυχει καμια σουπερ προσφορα σε απλο ps4). Το θεμα ειναι οτι στην παρουσα φαση οι κονσολες εχουν χασει την ταυτοτητα τους αυτη τη γενια με ολα αυτα και ολο και πιο κοντα στα pc ερχονται με αυτες τις κινησεις των εταιριων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Για τα περι κινητων δεν σχολιαζω επειδη δεν ειναι το θεμα τους. Οσο για τα περι 4κ το εχουμε ξαναγραψει και πιο πισω,αλλα μιας και βλεπω αρκετα νεα μελη ας το ξανααναφερω.Μην περιμενετε να δειτε 4κ σε ολα τα παιχνιδια,ειδικα στα καινουργια γιατι θα απογοητευτειτε. Συμφωνω στο παραπανω περι πειραματος που λεει σωστα ο κυριος οπως επισης και για τα περι 2 διαφορετικων gamer στο 9:12. Τελος οπως το εχω πει και πιο παλια αν εγιναν παραπονα στην προηγουμενη γενια του Ps3 οτι τραβηξε πολλα χρονια,πολυ φοβαμαι οτι σε αυτη τη γενια θα κρατησει πολυ περισσοτερο ετσι οπως το πανε. εχω τηλεοραση που κανει 1300 euros 48"αρα .(ολα πεζουν ρολο) σιγουρα με το pro θα απογειοωθει το gaming απλα .ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι καλυτερο σε οτι υπαρχει . ΔΕν σχολιαζω καν τους pc των 800 900 εuron που ουτε με κυαλι δεν βλεπουν την ποιοτητα του pro ps4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εχω τηλεοραση που κανει 1300 euros 48"αρα .(ολα πεζουν ρολο) σιγουρα με το pro θα απογειοωθει το gaming απλα .ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι καλυτερο σε οτι υπαρχει . ΔΕν σχολιαζω καν τους pc των 800 900 εuron που ουτε με κυαλι δεν βλεπουν την ποιοτητα του pro ps4 Ε ναι γιατι ως γνωστον το 4κ τωρα πρωτο εμφανιστηκε λογω του ps4......Τελος παντων. Και εγω τοσο καιρο που εχω το Ps4 τι να σου πω. Τρομερη ποιοτητα τα Remastered παιχνιδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 https://youtu.be/WZY02jxspZs Απο το χθεσινο event της sony στην Αγγλια.... τα λεει πολυ ωραια ο τυπος και οι εντυπωσεις του στα παιχνιδια που ειδε ηταν πολυ καλες σε σχεση με το απλο.μεχρι που ειπε οτι τετιους φωτισμους και χρωματα στα games δεν τα βλεπεις ουτε σε top pc.αυτο που εχω πει το ειπε και ο ιδιος οτι αργοτερα οι developers θα ξεκλειδωσουν τα games και η σχεση του απλου ps4 με pro θα ειναι χαοτικες..οτι και να λεει η sony περι δεσμευση στα games με το απλο ps4 αυτο θα παει περιπατο.το μηχανημα εχει δυναμη.. σιγα μη δεν το αφησουν να δειξει τα δοντια του.αλωστε γιαυτο το αναβαθμισαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ειναι λογικο να ειπε οτι ειπε γιατι ισχυει. Αναφερει αλλωστε οτι οι οθονες που ηταν εκει ειναι πανακριβα μοντελα,και για την ακριβεια αυτο που αναφερει ξεκιναει απο τις (μολις) 4000λιρες https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/zd9-series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται να δει τι θα φέρει η Sony Hellas:http://imgur.com/a/RrwOx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 To the lust of us το ειδατε στο βιντεο ,στο 2.52 ενταξει απλα δεν υπαρχει!!!!!! και φανταστειτε το βλεπεις μεσο αλλης καμερας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εχω iPhone 6s ναι εδωσα 640 απο το να αλλαζω 100 κινητα θα μου παει και. 4-5 χρονια ωπος 4s αμα το πoyλησω ακομα και με σπaσμενη οθονη 200 εyρο θα βγαλω..... και ειμαι κομπλε και απο servise απο ολα . ps4 pro εχω 4k τηλεοραση ναι θελω να απολαμβανω γραφικαρες να πεταω το games και να πεζω 2k17 i fifa 2017 Καλά κανεις. οποιος τα έχει πρεπει να τα δίνει να κινήται και η οικονομία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τελος οπως το εχω πει και πιο παλια αν εγιναν παραπονα στην προηγουμενη γενια του Ps3 οτι τραβηξε πολλα χρονια,πολυ φοβαμαι οτι σε αυτη τη γενια θα κρατησει πολυ περισσοτερο ετσι οπως το πανε. Μας χαλάει να βγει ένα PS5 τούμπανο το 2021-2022; Αν και προσωπικά πιστεύω όλα θα κριθούν από την πορεία του Σκορπιού... αν η Sony «ζοριστεί», μπορεί να δούμε PS5 το 2018-2019. τα λεει πολυ ωραια ο τυπος και οι εντυπωσεις του στα παιχνιδια που ειδε ηταν πολυ καλες σε σχεση με το απλο.μεχρι που ειπε οτι τετιους φωτισμους και χρωματα στα games δεν τα βλεπεις ουτε σε top pc. Λογικό δεν είναι; Το HDR είναι console exclusive feature (XB1 S, OG PS4/Pro). Μέχρι να βγουν HDR monitors της προκοπής, έχουμε καιρό ακόμα... μακάρι να ήταν το πρόβλημα η τιμή της κονσόλας. Τα πολλά λεφτά είναι στην οθόνη δυστυχώς. Μην βάλω μέσα Home Cinema, HDMI switches κλπ. γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει κι άλλο. To the lust of us το ειδατε στο βιντεο ,στο 2.52 ενταξει απλα δεν υπαρχει!!!!!! και φανταστειτε το βλεπεις μεσο αλλης καμερας..... Lust indeed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μας χαλάει να βγει ένα PS5 τούμπανο το 2021-2022; Αν και προσωπικά πιστεύω όλα θα κριθούν από την πορεία του Σκορπιού... αν η Sony «ζοριστεί», μπορεί να δούμε PS5 το 2018-2019. Λογικό δεν είναι; Το HDR είναι console exclusive feature (XB1 S, OG PS4/Pro). Μέχρι να βγουν HDR monitors της προκοπής, έχουμε καιρό ακόμα... μακάρι να ήταν το πρόβλημα η τιμή της κονσόλας. Τα πολλά λεφτά είναι στην οθόνη δυστυχώς. Μην βάλω μέσα Home Cinema, HDMI switches κλπ. γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει κι άλλο. Lust indeed! :shock: Τωρα το ειδα.. χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronaldofenomeno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μας χαλάει να βγει ένα PS5 τούμπανο το 2021-2022; Αν και προσωπικά πιστεύω όλα θα κριθούν από την πορεία του Σκορπιού... αν η Sony «ζοριστεί», μπορεί να δούμε PS5 το 2018-2019. Ετσι οπως ειναι αυτη η γενια κανεις δεν μπορει πλεον να κρινει το παραπανω γιατι αλλαξαν σχεδον τα παντα στις κονσολες σε σχεση με οτι ειχαμε μαθει πιο παλια. Προσωπικα ναι με χαλαει να δουμε ps5 ,παρολο που δεν θα ηταν κατι το παραλογο,μονο και μονο επειδη εχουμε φαει ολα αυτα τα χρονια τα remastered με το τσουβαλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ετσι οπως ειναι αυτη η γενια κανεις δεν μπορει πλεον να κρινει το παραπανω γιατι αλλαξαν σχεδον τα παντα στις κονσολες σε σχεση με οτι ειχαμε μαθει πιο παλια. Προσωπικα ναι με χαλαει να δουμε ps5 ,παρολο που δεν θα ηταν κατι το παραλογο,μονο και μονο επειδη εχουμε φαει ολα αυτα τα χρονια τα remastered με το τσουβαλι. Να περιμένεις λιγότερα AAA στο PS5 αν συνεχιστεί το αέναο κυνήγι των production values. Bookmark this post. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που η Nintendo εσκεμμένα μένει πίσω από το Wii και μετά (όχι φωτορεαλιστικά γραφικά, όχι voice acting κλπ.)... αυτό το κυνήγι έκλεισε πολλά studios (και θα κλείσουν κι άλλα στο μέλλον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Να περιμένεις λιγότερα AAA στο PS5 αν συνεχιστεί το αέναο κυνήγι των production values. Bookmark this post. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που η Nintendo εσκεμμένα μένει πίσω από το Wii και μετά (όχι φωτορεαλιστικά γραφικά, όχι voice acting κλπ.)... αυτό το κυνήγι έκλεισε πολλά studios (και θα κλείσουν κι άλλα στο μέλλον). Βασικα να περιμενουμε λιγοτερα ΑΑΑ exclusive θα ελεγα καλυτερα Τωρα για το ps5 δεν λεω τιποτα γιατι απο την στιγμη που ειδαμε PSVR στο Ps4 ολα ειναι πιθανα και για αυτο. Οσο για την αλλη εταιρια που αναφερεις,ναι μεν μενει πισω αλλα χρεωνει ομως πολυ παραπανω για αυτα που προσφερει(κοινως κανει οτι θελει στις τιμες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βασικα να περιμενουμε λιγοτερα ΑΑΑ exclusive θα ελεγα καλυτερα Τωρα για το ps5 δεν λεω τιποτα γιατι απο την στιγμη που ειδαμε PSVR στο Ps4 ολα ειναι πιθανα και για αυτο. Οσο για την αλλη εταιρια που αναφερεις,ναι μεν μενει πισω αλλα χρεωνει ομως πολυ παραπανω για αυτα που προσφερει(κοινως κανει οτι θελει στις τιμες). Και για τα exclusives δεν έχεις άδικο. Πολλοί νομίζουν ότι πλέον βγαίνουν περισσότερα AAA και στο PC επειδή οι devs αγαπάνε τους PCάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τα δυσθεώρητα production values πλέον κοιτάνε να τα αρπάξουν από όπου μπορούν (γι' αυτό και η βροχή από season pass/DLC/microtransactions). Αν μπορούσαν να τα βγάζουν και στα smartphones/tablets (με εγκατεστημένη βάση 2 δις συσκευές), θα το έκαναν, αλλά προφανώς δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους... Την Nintendo την ανέφερα όχι για τις τιμές (evergreen πολιτική), αλλά γιατί εσκεμμένα μένει πίσω. Θυμάσαι το φωτορεαλιστικό Zelda με την αράχνη; Ε δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι το γύρισαν σε cel-shaded, ακόμα και στο NX που είναι δυνατότερο... μείωση κόστους. Για φαντάσου όμως να έβγαζε cel-shaded Uncharted/TLOU η Sony ή cel-shaded Halo/GoW η MS τι χαμός θα γινόταν. Αυτό το βλέπεις και στα budgets των παιχνιδιών. Κάποτε με 1-2 μύρια $ έφτιαχνες AAA και τώρα θες σχεδόν 100. Ε δεν γίνεται να βλέπεις την ίδια ποσότητα (AAA) παιχνιδιών με τότε, καθαρά από οικονομική άποψη. ΟΚ, indies βλέπουμε περισσότερα, γιατί κοστίζουν όσο τα (παλιά) AAA. Δεν λέω ότι η μια εταιρία είναι σωστή και η άλλη λάθος, απλά παρατηρώ πως έχουν τα πράγματα πλέον. Έχουμε πολλές απαιτήσεις (καλώς ή κακώς) και αυτό κοστίζει σε κεφάλαια και χρόνο (delays). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις