Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά σας το είχα πει, πριν από αρκετές σελίδες έχω ένα φίλο που δουλεύει στα public Ερυθραίας μου είχε πει γίνεται χαμός ανελπιστο δεν προλαβαινουμε θα προχωρήσουμε σε εισαγωγή γιατί δεν επαρκούν τα τεμάχια που μας έχει στείλει η Sony hellas.. Εδώ ήθελα να σχολιάσω τον κακο χαμό που έγινε μετά από το ps meeting 7 Σεπτεμβρίου που όλοι έλεγαν θα τιμωρησουμε την Sony θα πάει απατο δεν θα πουλήσει τίποτα κτλ κτλ.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας το είχα πει, πριν από αρκετές σελίδες έχω ένα φίλο που δουλεύει στα public Ερυθραίας μου είχε πει γίνεται χαμός ανελπιστο δεν προλαβαινουμε θα προχωρήσουμε σε εισαγωγή γιατί δεν επαρκούν τα τεμάχια που μας έχει στείλει η Sony hellas.. Εδώ ήθελα να σχολιάσω τον κακο χαμό που έγινε μετά από το ps meeting 7 Σεπτεμβρίου που όλοι έλεγαν θα τιμωρησουμε την Sony θα πάει απατο δεν θα πουλήσει τίποτα κτλ κτλ.

Και εγω εγραψα μια σελιδα πιο πισω οτι χαμος για το ps4 pro και βλεπω οι περισσοτεροι να το ριχνουν στις ενοικιασεις και στα ποδοσφαιρακια....Γνωστο Ελληνικο φαινομενο..

• Like 1

φαντάσου να μην είμασταν και σε κρίση δηλαδή.

Καλα εδω σε κινητα και pc φευγει μια περιουσια ολοκληρη,στα 400ευρω του ps4 pro θα κολλησουμε :D

• Like 3

Για ποιο λογο να γινει midnight release αφου δεν μιλαμε για νεα κονσολα?Εγινε Midnight release οταν βγηκε το Ps4 slim,xbox One S και Ps4 c chassis για να γινει τωρα?

Προβλέπω μεταχείρα PS4 Pro στα 300 ευρώ στο insomnia μέσα στο Δεκέμβριο! (λόγω ανάγκης χρημάτων...). Είναι αρκετοί που αγοράζουν χωρίς να ξέρουν γιατί. Έτσι για την κάβλα της αγοράς!

• Like 1

Προβλέπω μεταχείρα PS4 Pro στα 300 ευρώ στο insomnia μέσα στο Δεκέμβριο! (λόγω ανάγκης χρημάτων...). Είναι αρκετοί που αγοράζουν χωρίς να ξέρουν γιατί. Έτσι για την κάβλα της αγοράς!

Ισχυει αυτο και εγινε ακομα και οταν πρωτοβγηκε το Ps4 πως αρκετοι τα πουλαγαν ακομα και μεσα στον μηνα.

πολύ σωστή η παρατήρηση σου αγοράζουν κάτι απλά γιατί έτσι, να κάθεται στο ράφι, και στο τέλος να ψάχνουν να το πουλήσουν, Το Gaming παιδιά είναι χόμπι η το έχεις η δεν το έχεις. Δεν υπάρχει μέση οδό όπως με ολα τα χόμπι άλλωστε..

Καλα εδω σε κινητα και pc φευγει μια περιουσια ολοκληρη,στα 400ευρω του ps4 pro θα κολλησουμε :D

φαντάσου να μην είμασταν και σε κρίση δηλαδή.

εχω iPhone 6s ναι εδωσα 640   απο το να αλλαζω 100 κινητα θα μου παει και. 4-5 χρονια ωπος  4s αμα το πoyλησω ακομα και με σπaσμενη οθονη 200 εyρο θα βγαλω.....  και ειμαι κομπλε και απο servise απο ολα .

ps4 pro εχω 4k τηλεοραση ναι θελω να απολαμβανω γραφικαρες να πεταω το  games και να πεζω 2k17 i fifa 2017 

• Like 1

εχω iPhone 6s ναι εδωσα 640   απο το να αλλαζω 100 κινητα θα μου παει και. 4-5 χρονια ωπος  4s αμα το πoyλησω ακομα και με σπaσμενη οθονη 200 εyρο θα βγαλω.....  και ειμαι κομπλε και απο servise απο ολα .

ps4 pro εχω 4k τηλεοραση ναι θελω να απολαμβανω γραφικαρες να πεταω το  games και να παιζω 2k17 i fifa 2017 

Για τα περι κινητων δεν σχολιαζω επειδη δεν ειναι το θεμα τους.

Οσο για τα περι 4κ το εχουμε ξαναγραψει και πιο πισω,αλλα μιας και βλεπω αρκετα νεα μελη ας το ξανααναφερω.Μην περιμενετε να δειτε 4κ σε ολα τα παιχνιδια,ειδικα στα καινουργια γιατι θα απογοητευτειτε. 

https://youtu.be/WZY02jxspZs

Απο το χθεσινο event της sony στην Αγγλια....

Συμφωνω στο παραπανω περι πειραματος που λεει σωστα ο κυριος οπως επισης και για τα περι 2 διαφορετικων gamer στο 9:12.

Τελος οπως το εχω πει και πιο παλια αν εγιναν παραπονα στην προηγουμενη γενια του Ps3 οτι τραβηξε πολλα χρονια,πολυ φοβαμαι οτι σε αυτη τη γενια θα κρατησει πολυ περισσοτερο ετσι οπως το πανε.

οτι και να λεμε ,πως παιζει αν θα παιζει 4κ αν θα παιζει αυτο αν θα παιζει το αλλο,αυτη τη στιγμη οπως φενεται για καποιον που ασχολητε με console gaming ειναι η καλητερη επιλογη το pro,τωρα αν καποιος δεν ειναι το hobby του να παιζει games και 8κ κονσολα να του δωσεις παλι στο ραφι θα κατσει.εμενα μαρεσε αυτη η αναβαθμιση που εκανε η sony

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...