Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εάν λειτουργούν, να τους το στείλω χωρίς κουτί λέω

Φαντάζομαι θα τα ελέγχουν πριν τα αντικαταστήσουν..  δεν θα τα δίνουν έτσι για πλάκα τα καινούργια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο εάν το βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή. Ή να το νοικιασεις για δύο μέρες.

20ευρω φανταζομαι οτι ειναι χαμηλη τιμη? Γιατι δεν βλεπω να το εχεις και ιδιαιτερη εκτιμηση..

Παιδια το The Order:1886 αξιζει να το παρω , η να μην ασχοληθω μαζι του?

Δεν προσφέρει τίποτα εκτός από πανέμορφα γραφικά.Για κανέναν λόγο αγορά.Νοικιασε το μόνο και μόνο για να χαζεψεις γραφικό.
  • Like 1

20ευρω φανταζομαι οτι ειναι χαμηλη τιμη? Γιατι δεν βλεπω να το εχεις και ιδιαιτερη εκτιμηση..

Προσωπικά τα θεωρώ πολλά για τον συγκεκριμένο τίτλο. Καλύτερα νοίκιασε το.

Υπαρχει θεμα για το εν λογω παιχνιδι στο τμημα των console games...

Εχουμε και λεμε...Ναι το νεο ds το ειδα απο το ενημερωτικο φυλλαδιο που εδωσαν απο τα κεντρικα και ηταν στην ιδια λιστα με τα bundles του slim Και τον κωδικο για το Pro. Το θεμα εχει ως εξης. Στα περισσοτερα Media markt θα φτασουν κανονικα στις 10 Νοεμβρη κοντα στα 20τεμ + τις προπαραγγελιες. Τωρα αυτα αλλαζουν γενικοτερα αλλα ειναι καλο αποθεμα για αρχη και ειδικα για την χωρα μας.Εγω κρατησα ηδη ενα για μενα και μετα την αγορα του το κανονικο που εχω θα βγει για πουλημα...

Το θετικο ειναι οτι θα βγουν στα μαγαζια την ιδια μερα με το Pro.. ελπιζω να το φερουν και στο καταστημα που εκανα εγω pre-order το Pro να το τσιμπησω κατευθειαν..

Εμενα ο κώτσος μου έστειλε και σήμερα μνμ.

" η παραγγελια σας θα καθυστερήσει λόγω αναβολής παραλαβής απο τον προμηθευτή μας "

τι θέλει άραγε να πει ο ποιητής...

Δες βιντεάκια στο ΥΤ. Αν σου αρέσουν τα μπιστολίδια και οι σκοτινές ατμοφερες, αξίζει! εγώ το είχα αγοράσει, το πούλησα, και το ξανααγόρασα ένα 20άρικο με το steelbook για την συλογή.

Εχει φοβερή ατμόσφερα και γραφικά, φοβερό ήχο. Δεν έχει μεγάλη διάρκεια αλλά μετά άνετα το ξαναπαίζεις μετά απο καιρό.

Γενικά αν είσαι της φάσης της "συλλογής" αγορασέ το, αλλιώς νοικιασε το.

• Like 1

Εμενα ο κώτσος μου έστειλε και σήμερα μνμ.

" η παραγγελια σας θα καθυστερήσει λόγω αναβολής παραλαβής απο τον προμηθευτή μας "

τι θέλει άραγε να πει ο ποιητής...

Δες βιντεάκια στο ΥΤ. Αν σου αρέσουν τα μπιστολίδια και οι σκοτινές ατμοφερες, αξίζει! εγώ το είχα αγοράσει, το πούλησα, και το ξανααγόρασα ένα 20άρικο με το steelbook για την συλογή.

Εχει φοβερή ατμόσφερα και γραφικά, φοβερό ήχο. Δεν έχει μεγάλη διάρκεια αλλά μετά άνετα το ξαναπαίζεις μετά απο καιρό.

Γενικά αν είσαι της φάσης της "συλλογής" αγορασέ το, αλλιώς νοικιασε το.

Απ'οτι φαινεται οι προ-παραγγελιες ειναι παραπανω απο το πρωτο stockαρισμα που κανανε... Κι εγω στο τσακ ημουν να παραγγειλω απο Κωτσοβολο και παλι καλα που δεν ειχε τα παιχνιδια που ηθελα και το προ-παραγγειλα απο αλλου..

Απ'οτι φαινεται οι προ-παραγγελιες ειναι παραπανω απο το πρωτο stockαρισμα που κανανε... Κι εγω στο τσακ ημουν να παραγγειλω απο Κωτσοβολο και παλι καλα που δεν ειχε τα παιχνιδια που ηθελα και το προ-παραγγειλα απο αλλου..

και εγώ αλλού το είχα κρατήσει (public), αλλά μου εστειλε κουπόνι 30ευρω ο κώτσος, οπότε και εγώ έγινα ****.

και κανα μήνα να περιμένω δε με χαλάει.

Νομίζω ο fotis13 είχε πει ότι το MM θα φέρει και παραεισαγωγή Pro, γιατί οι εισαγωγές της Sony Hellas δεν φτάνουν να καλύψουν την ζήτηση.

Πιθανόν να κάνει το ίδιο και ο Κώτσος μέσω της Dixons...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...