Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πού το ξέρουμε αυτό;

Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό και όπως είπαν σε προηγούμενα ποστ αυτό θσ επιφέρει λιγότερα λεφτά στην εταιρεία μιας και η βάση του pro θα είναι μικρότερη σε σχέση με του OG/Slim.

Δεν το έμαθες ότι το TLOU2 θα είναι Pro exclusive; Από αξιόπιστη πηγή* μάλιστα...

*

Source: Tales From My Ass :P

Πραγματικά ο καθένας γράφει ότι να' ναι... της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά. ;)

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να βαλω και γω το λιθαρακι μου στην κουβεντα, εχω φιλο τον υπευθυνο του media markt στα video games. Θα ξερω εγγυημενα τι θα παιξει τουλαχιστον με αυτους για το Pro το απογευμα. Κατα τα αλλα , το νεο dualshock Θα ερθει στα ραφια μαζι με το Pro Και τα Bundles που θα βγαλει στις 10/11  (Η αρχικη ημερ/νια) . Θα μαθω και το βραδυ θα επιστρεψω δρυμητερος.

• Like 5
Δημοσ.

Τι πανικός σας έχει πιάσει με το αν παρέλαβαν τα καταστήματα; Κάνετε λες και η ύπαρξή σας εξαρτάται από αυτό! Χαλαρώστε λίγο, και 2-3 ημέρες μετά να το παραλάβετε δεν έγινε τίποτα... Λέω εγώ τώρα.

Δημοσ.

Ερωτηση απο περιεργεια αλλα τι παιχνιδια αγοραζει ο κοσμος οταν παιρνει μια κονσολα?

Βλεπω ξαφνικα μεγαλο ενδιαφερον για το ps4 pro αλλα στα θεματα των παιχνιδιων εχουν ερημωσει τελειως

Τι στο καλο μονο ποδοσφαιρακια και playstation exclusive αγοραζει κυριως ο κοσμος ή ολοι τρεχουν να παρουν κονσολα για να την βγαζουν με ενοικιασεις?

Τι πανικός σας έχει πιάσει με το αν παρέλαβαν τα καταστήματα; Κάνετε λες και η ύπαρξή σας εξαρτάται από αυτό! Χαλαρώστε λίγο, και 2-3 ημέρες μετά να το παραλάβετε δεν έγινε τίποτα... Λέω εγώ τώρα.

Ειπαμε οι αντιδρασεις ειναι λες και θα κυκλοφορησει το ps5 ενα πραγμα...

• Like 2
Δημοσ.

για να βαλω και γω το λιθαρακι μου στην κουβεντα, εχω φιλο τον υπευθυνο του media markt στα video games. Θα ξερω εγγυημενα τι θα παιξει τουλαχιστον με αυτους για το Pro το απογευμα. Κατα τα αλλα , το νεο dualshock Θα ερθει στα ραφια μαζι με το Pro Και τα Bundles που θα βγαλει στις 10/11  (Η αρχικη ημερ/νια) . Θα μαθω και το βραδυ θα επιστρεψω δρυμητερος.

Καλο νέο αυτό για το dualshock, ήταν η πληροφορία που έψαχνα.. Από τον γνωστό σου να υποθέσω τα έμαθες αυτά έτσι?

Ευχαριστούμε πάντως για την πληροφορία!

Το ξαναγράφω μιας και το είπα και σε προηγούμενα post.. άλλο 2-3 μέρες που ειναι και λογική καθυστέρηση λόγω μεταφορικών.. αλλα 15-20 μέρες που αναφέρουν κάποιες αλυσίδες ειναι too much αγορινα.. Προ-παραγγελίες υποτίθεται μπαίνουν για να μπορεί ο κόσμος να το έχει στα χέρια του το προιόν με το που κυκλοφορήσει.. και όχι 20 μέρες αργότερα απ'όλο τον πλανήτη..

Δεν θέλουμε να βγουν πρώτα reviews και μετά να 'ρθει στα χέρια μας βρε αδερφέ..

το θέλουμε Day 1 με όλα του τα πιθανα ελαττώματα και με ότι ρίσκο έχει η οποιαδήποτε Day 1 αγορά.

Και ναι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου γιατί ήδη έχω πάρει 15 μέρες αναρωτική από τη δουλειά αρχής γενομένης τις 10/11 μιας και θα πεθάνω στο Mortal Kombat. :devil:

What's the problem? :-(

• Like 2
Δημοσ.

Καλο νέο αυτό για το dualshock, ήταν η πληροφορία που έψαχνα.. Από τον γνωστό σου να υποθέσω τα έμαθες αυτά έτσι?

Το ξαναγράφω μιας και το είπα και σε προηγούμενα post.. άλλο 2-3 μέρες που ειναι και λογική καθυστέρηση λόγω μεταφορικών.. αλλα 15-20 μέρες που αναφέρουν κάποιες αλυσίδες ειναι too much αγορινα.. Προ-παραγγελίες υποτίθεται μπαίνουν για να μπορεί ο κόσμος να το έχει στα χέρια του το προιόν με το που κυκλοφορήσει.. και όχι 20 μέρες αργότερα απ'όλο τον πλανήτη..

Δεν θέλουμε να βγουν πρώτα reviews και μετά να 'ρθει στα χέρια μας βρε αδερφέ..

το θέλουμε Day 1 με όλα του τα πιθανα ελαττώματα και με ότι ρίσκο έχει η οποιαδήποτε Day 1 αγορά.

Και ναι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου γιατί ήδη έχω πάρει 15 μέρες αναρωτική από τη δουλειά αρχής γενομένης τις 10/11 μιας και θα πεθάνω στο Mortal Kombat. :devil:

What's the problem? :-(

Πωω ρε φιλε!!!!!! Εγω παιρνω το υπολ αδειας 10μερες απο της 14/11.....

Δημοσ.

Πωω ρε φιλε!!!!!! Εγω παιρνω το υπολ αδειας 10μερες απο της 14/11.....

Εγώ αστειευόμουν φυσικά.. :D

Υπάρχουν ακόμα οι αναρωτικές στο Ελλαδιστάν?

Δημοσ.

Εγώ αστειευόμουν φυσικά.. :D

Υπάρχουν ακόμα οι αναρωτικές στο Ελλαδιστάν?

Δεν παιρνω αναρρωτικη υπολ κανονικης αδειας.. Στο δημοσιο που δουλευω ακομα εχουμε αρκετα προνομια.....

Στις 2-3 Νοεμβριου στο Λονδινο θα πραγματοποιηθει ενα ειδικο Meeting απο την sony για την καινουργια κονσολα της ιαπωνικης εταιρειας.......

Πολυ περιεργη κινηση απο μερους της sony λιγες μερες πριν βγει το pro......

Δημοσ.

Επίσης η cometron, εδώ και 1 μήνα περίπου, τα dualshock από επιστροφές/βλάβες τα αντικαθιστά με το καινούργιο.

Δημοσ.

Επίσης η cometron, εδώ και 1 μήνα περίπου, τα dualshock από επιστροφές/βλάβες τα αντικαθιστά με το καινούργιο.

Τα ελέγχουν; έχω ένα σφραγισμένο από τα παλιά και με τρώει να πιάσω το καινούργιο

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε...Ναι το νεο ds το ειδα απο το ενημερωτικο φυλλαδιο που εδωσαν απο τα κεντρικα και ηταν στην ιδια λιστα με τα bundles του slim Και τον κωδικο για το Pro. Το θεμα εχει ως εξης. Στα περισσοτερα Media markt θα φτασουν κανονικα στις 10 Νοεμβρη κοντα στα 20τεμ + τις προπαραγγελιες. Τωρα αυτα αλλαζουν γενικοτερα αλλα ειναι καλο αποθεμα για αρχη και ειδικα για την χωρα μας.Εγω κρατησα ηδη ενα για μενα και μετα την αγορα του το κανονικο που εχω θα βγει για πουλημα...

Δημοσ.

Τι εννοείς αν τα ελέγχουν; Αν τους πας κάποιο χαλασμένο εντός εγγύησης, στο αλλάζουν με καινούργιο.

Εάν λειτουργούν, να τους το στείλω χωρίς κουτί λέω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...