bedazzled Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Βγήκε νέο update για Driveclub με 15 νέες πίστες:http://attackofthefanboy.com/news/driveclub-1-28-update-patch-now-adds-new-tracks/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Να σημειώσουμε πάντως ότι το PS4 Pro θα έχει τεράστια διαφορά και στο PS VR, οπότε δεν είναι μόνο η 4Κ τηλεόραση. bonzajplc As one of Bound devs I can confirm that except for adding 4K to 2D mode, VR upgrade on PRO will consist of additional effects and almost twice as many pixels rendered. Bound in VR is super sharp on regular PS4 right now, but on PRO it will be hard to see any shimmering pixels at all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Βγήκε νέο update για Driveclub με 15 νέες πίστες: http://attackofthefanboy.com/news/driveclub-1-28-update-patch-now-adds-new-tracks/ 15 νέες πίστες;! Wow. Μπορεί το launch του παιχνιδιού να ήταν για κλάματα αλλά όπως φαίνεται η μετέπειτα υποστήριξη του είναι εξαιρετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Βγήκε νέο update για Driveclub με 15 νέες πίστες: http://attackofthefanboy.com/news/driveclub-1-28-update-patch-now-adds-new-tracks/ Ωραίο νέο, να το ανοίξω το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ναι το ιδιο λεμε πανω κατω.. με την διαφορα οτι εγω απο ολα αυτα βγαζω σαν πορισμα (με βαση την δικη μου λογικη φυσικα), οτι ειναι λιγοι οι μη-εχοντες PS4 που θα προτιμησουν το Slim εναντι του Pro για 100 ευρω διαφορα.. Ασε τα bundle στην ακρη, μιλαμε για καθαρες κονσολες αυτη τη στιγμη.. ή αν θες να βαλουμε και τα bundle μιλαμε για 40-50 ευρω διαφορα.. Με τοσο ντορο που εχει πεσει στο marketing για την δυναμη του Pro (που στην ουσια δεν ειναι κατι τραγικο αλλα σαν marketing το παρουσιαζουν λες και ηρθε το PS5), το μεγαλυτερο ποσοστο θα αγορασει το Pro.. Και εκει παμε στην αρχικη μου δηλωση.. Slim χωρις τα bundles δεν αξιζει για κανενα λογο για τοση λιγη διαφορα στην τιμη.. δηλαδη θα σκασεις που θα σκασεις 300 στα 100 παραπανω κολλησες? Αν εχεις θεμα οικονομικο ουτε τα 300 θα σκασεις μη λεμε βλακειες.. Οποτε αυτη τη στιγμη το Slim πουλαει μονο και μονο επειδη παει πακετακι μαζι με τα bundles.. Σα να σου λεει η ιδια η Sony δηλαδη οτι καθαρη η κονσολα χωρις τιποτα εξτρα δεν προκειται να πουλησει, οποτε παρτε και 2-3 παιχνιδια και κανα μοχλο και αγοραστε.. Καταλαβες πως το εννοω εγω το "απατο" σαν κονσολα? Ενω θα μπορουσαν κατ'εμε να την βαλουν εξ-αρχης ενα 200αρη αντε 250αρι.. εκει μαλιστα.. ΄Η θα μπορουσαν ΚΑΛΛΙΣΤΑ να βγαλουν μονο το Pro στα 350 και να μην βγει ποτε το Slim, και να πεσουν ολοι με τα μουτρα εκει εφοσον θελουν ντε και καλα να παρουσιασουν καινουργια χαρακτηριστικα.. Νταξει ο καθενας βεβαια εδω (και εγω φυσικα) γραφει με βαση την δικια του λογικη.. δεν ειμαστε CEO της Sony για να ξερουμε αν οι κινησεις που κανει ειναι φυσιολογικες ή οχι? Αν τα πλανα τους πηγαν με βαση τον σχεδιασμο τους ή αν πέσαν έξω με την κυκλοφορια του Slim. συμφωνώ απολυτά μαζι σου φιλε μου στο θεμα bundle οπως ειπες εγω εσκασα 330 για το σλιμ δεν κολλησα στα υπόλοιπα 70 για το προ κλαιν, απλα το πηρα 330 με 3μηνη ps plus , last of us, pro 2017 , tv 4k δεν πρόκειται να παρω οι παραπάνω σκιες και τα 10 φραμε παραπανω δεν πολυ με νοιαζουν στα 1080, κ ετσι πηρα μια κονσολα με ενα φοβερο game (last of us) που δεν ειχα παιξει ποτε, και το pro2017 το πουλησα 40 ευρο και προπαρηγγειλα το final fantasy xv, πιστευω πολυ καλο deal οπως και να το δεις, να πηγενα στο pro με 400 συν 50 το game συν 20 η plus παμε στα 500! αρκετη διαφορα στα χρηματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 συμφωνώ απολυτά μαζι σου φιλε μου στο θεμα bundle οπως ειπες εγω εσκασα 330 για το σλιμ δεν κολλησα στα υπόλοιπα 70 για το προ κλαιν, απλα το πηρα 330 με 3μηνη ps plus , last of us, pro 2017 , tv 4k δεν πρόκειται να παρω οι παραπάνω σκιες και τα 10 φραμε παραπανω δεν πολυ με νοιαζουν στα 1080, κ ετσι πηρα μια κονσολα με ενα φοβερο game (last of us) που δεν ειχα παιξει ποτε, και το pro2017 το πουλησα 40 ευρο και προπαρηγγειλα το final fantasy xv, πιστευω πολυ καλο deal οπως και να το δεις, να πηγενα στο pro με 400 συν 50 το game συν 20 η plus παμε στα 500! αρκετη διαφορα στα χρηματα. Ακριβώς αυτο. Και πολύ καλα το σκέφτηκες.. ήμουν στο ιδιο δίλημμα μεχρι προσφατα.. σκεφτομουν το slim εξαιτιας του bundle.. Εν τελη μου καρφιτσωθηκε να παρω το Pro και απο κει που σκεφτομουν για τα 330 θα μου βγει 500+ για το Pro +εξτρα μοχλο +2 παιχνιδια.. Γι 'αυτο και αναφερθηκαν ολα αυτα νωριτερα.. οτι το Slim μονο του δεν ειναι καν δελεαστικο αυτη τη στιγμη εν οψη κυκλοφοριας του Pro.. Με τα πολυ καλα bundles ομως που εχουν βγει μπαινει στο παιχνιδι για καποιον που δεν εχει ηδη καποια κονσολα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 http://www.gsmarena.com/ps_gets_its_first_licensed_thirdparty_pro_controllers-blog-21376.phpμιας και λεγατε για μοχλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει Metal Gear Solid V: The Definitive Edition. για κάποιον που δεν έχει παίξει καθόλου τα game ps4 ενώ έχω παίξει παλαιότερα MGS στα 30 ευρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 συμφωνώ απολυτά μαζι σου φιλε μου στο θεμα bundle οπως ειπες εγω εσκασα 330 για το σλιμ δεν κολλησα στα υπόλοιπα 70 για το προ κλαιν, απλα το πηρα 330 με 3μηνη ps plus , last of us, pro 2017 , tv 4k δεν πρόκειται να παρω οι παραπάνω σκιες και τα 10 φραμε παραπανω δεν πολυ με νοιαζουν στα 1080, κ ετσι πηρα μια κονσολα με ενα φοβερο game (last of us) που δεν ειχα παιξει ποτε, και το pro2017 το πουλησα 40 ευρο και προπαρηγγειλα το final fantasy xv, πιστευω πολυ καλο deal οπως και να το δεις, να πηγενα στο pro με 400 συν 50 το game συν 20 η plus παμε στα 500! αρκετη διαφορα στα χρηματα. Παιδιά συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σας, και εγώ κάποια στιγμή το slim κοίταζα, λόγω extras τέσπα έκανα προπαραγγελεια το pro, πάντως είναι αρκετά τα λεφτά και με δύο παιχνίδι πάμε στα 500plus δεν τα λες και λίγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σας, και εγώ κάποια στιγμή το slim κοίταζα, λόγω extras τέσπα έκανα προπαραγγελεια το pro, πάντως είναι αρκετά τα λεφτά και με δύο παιχνίδι πάμε στα 500plus δεν τα λες και λίγα. 500 ευρώ δεν είναι πολλά αφού μπορείς να πουλήσεις άνετα το Pro όποτε θες στα 300 ευρώ τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια, τα παιχνίδια μπορείς να τα πουλήσεις-ανταλλάξεις με άλλα μεταχειρισμένα παιχνίδια και γενικά σε 3 χρόνια θα έχεις δώσει 200 ευρώ. Σκάρτα 70 ευρώ το χρόνο ή 6 ευρώ το μήνα. Κόψε έναν καφέ την εβδομάδα και είσαι κομπλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδια οσο αντεχει του καθενος η τσέπη όποιος εχει την 500αρα για το pro και τα extra καλα κάνει, ενα χόμπυ έχουμε αλλοι τα σκανε σε μπλουζακια και τζιν αλλοι σε ρολογια και ζάντες, εγω νιωθω καλυμμένος με το slim γιατι δεν εχω και τρελα με την λεπτομερια και τα τρελά γραφικα θελω να ειναι descend και να παιζω καινούργια παιχνίδια που πιστευω θα βγενουν κανονικα και για τα 2 ps4 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει Metal Gear Solid V: The Definitive Edition. για κάποιον που δεν έχει παίξει καθόλου τα game ps4 ενώ έχω παίξει παλαιότερα MGS στα 30 ευρά? ναι εννοείται. to thegamecollection βεβαια το είχε γύρω στα 25 ευρώ πριν καμια εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ο αρχιτέκτονας του PS4 εκφράζει μια προσωπική εκτίμηση Μιλώντας στην ιαπωνική ιστοσελίδα AV Watch, ο αρχιτέκτονας των PS4 και PS4 Pro, Mark Cerny, έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Αρχικά, τόνισε πως είναι στόχος της Sony, η υποστήριξη για το PS4 Pro να μην απαιτεί περισσότερο από 1% επιπλέον δουλείας από την εκάστοτε ομάδα ανάπτυξης, σε σύγκριση με τις εργατοώρες που χρειάστηκαν συνολικά για να δημιουργηθεί το παιχνίδι. Παράλληλα, εξήγησε πως παρόλο που η απόδοση της κονσόλας αυξήθηκε σημαντικά, το μέγεθος της αυξήθηκε μόλις 19% σε σχέση με το CUH-1200 PS4. Τέλος, ο Mark Cerny ανέφερε πως, με βάση τις δικές του προσωπικές εκτιμήσεις, το rendering σε native 4K ανάλυση σε όλα τα παιχνίδια θα απαιτούσε το λιγότερο 8 TeraFLOPS επεξεργαστικής ισχύος. Μάλιστα, τόνισε πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με λογική τιμή φέτος. Ωστόσο, τόνισε πως οι χρήστες θα μπορούν να διακρίνουν πολύ εύκολα την διαφορά μεταξύ του PS4 Pro και του απλού PS4 με την πρώτη ματιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορεί να γίνει σε λογική τιμή φέτος. Αγοράστε το PRO τώρα και σε ένα με ενάμιση χρόνο τα ξαναλέμε με το PRO S. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronaldofenomeno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 october 2019 παρουσιαση του ps5 και 1 χρονο αργοτερα θα ειναι στα καταστηματα, οποτε για εμενα οποιος δεν εχει ps4 ας παρει το παλιο ωστε να του φανει η μεταβαση στα γραφικα μια και καλη.......................4 χρονια δηλαδη απο σημερα ps5 release date...ολα αυτα που λεω ειναι confirmed by κωστας τσεκος. ετσι θα αντιδρασουμε ολοι οταν δουμε το ps5. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις