bedazzled Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Και σκέτο το Slim στα €200 σαν ζεστό ψωμί θα πουλήσει. Μισή GPU, μισή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Και σκέτο το Slim στα €200 σαν ζεστό ψωμί θα πουλήσει. Μισή GPU, μισή τιμή. Ξαναλεω οτι ενας απο τους παραγοντες που παει απατο ειναι η τωρινη τιμη του και η ελαχιστη διαφορα που εχει με το ερχομενο Pro.. Αν πεσει στα 200 καποια στιγμη τοτε ναι το ξανασυζηταμε.. Προς το παρον πολυ δυσκολο να πεσει 100 ευρω κατω μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, και ειδικα όταν ειναι στην παραγωγη ακομα το πρωτο PS4, και με τεραστιο stock στα μαγαζια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ξαναλεω οτι ενας απο τους παραγοντες που παει απατο ειναι η τωρινη τιμη του και η ελαχιστη διαφορα που εχει με το ερχομενο Pro.. Αν πεσει στα 200 καποια στιγμη τοτε ναι το ξανασυζηταμε.. Προς το παρον πολυ δυσκολο να πεσει 100 ευρω κατω μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, και ειδικα όταν ειναι στην παραγωγη ακομα το πρωτο PS4, και με τεραστιο stock στα μαγαζια.. Στα 300 Ευρώ γιατί να μην πάει κάποιος να πάρει το Xbox One; Θεωρώ για έναν Gamer (που δεν κοιτάει Digital Foundry) και απλά θέλει να παίξει, πλέον το One είναι καλύτερη επιλογή (σε σχέση με PS4 Slim) ειδικά τώρα που έχει ξακαθαρίσει και το τοπίο με τις βλακείες που έλεγε η MS. P.S PS4 έχω αλλά το Xbox One S είναι ωραίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Στα 300 Ευρώ γιατί να μην πάει κάποιος να πάρει το Xbox One; Θεωρώ για έναν Gamer (που δεν κοιτάει Digital Foundry) και απλά θέλει να παίξει, πλέον το One είναι καλύτερη επιλογή (σε σχέση με PS4 Slim) ειδικά τώρα που έχει ξακαθαρίσει και το τοπίο με τις βλακείες που έλεγε η MS. P.S PS4 έχω αλλά το Xbox One S είναι ωραίο... Μα δεν ανεφερα τιποτα για αλλες κονσολες.. Γραφω αποκλειστικα για το Slim οτι ηταν πολυ λαθος και ο χρονος κυκλοφοριας του αλλα και η τιμη του.. φυσικα και στα 300 ευρω υπαρχουν και αλλες επιλογες.. Ο μονος λογος για να παρει καποιος το Slim αυτη τη στιγμη ειναι για τα bundles, αλλιως δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronaldofenomeno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 το ps4 pro τα xmass σιγουρα θα εχει bundle με κανα fifa17-pes 2017 η κανα αλλο AAA game στα 400Ε...αντε και κανα μοχλο extra... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) το ps4 pro τα xmass σιγουρα θα εχει bundle με κανα fifa17-pes 2017 η κανα αλλο AAA game στα 400Ε...αντε και κανα μοχλο extra... Δεν θελω να στο χαλασω αλλα.. χλωμο. Μεχρι τα Χριστουγεννα θα μοσχοπουλαει ακομα, δυσκολο να βγαλουν bundles τοσο γρηγορα.. Γενικοτερα επειδη δεν εχετε καταλαβει ακομα, o λογoς που βγαινουν τα bundles ("προσφορες" για να μιλαμε και ελληνικα), ειναι οταν πλησιαζει καποια αλλη κυκλοφορια ή οταν πεφτει η αγοραστικη κινηση σε ενα προιον και υπαρχει ηδη μεγαλο stock στα μαγαζια.. Το Pro για καποιο περιεργο λογο απ΄οτι φαινεται θα πουλησει αρκετα, αν κρινω απο τον κακο χαμο που γινεται με τις προπαραγγελιες.. Πακέτα προσφορων πριν να αρχισει να πλησιαζει η κυκλοφορια του Scorpio μην περιμενετε.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2016 από Skr1ll3x 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορείτε να ξεχωρίζετε το σλιμ απο το μεγαλο ps4 και να λέτε θα παει απατο, η ιδια κονσολα ειναι δεν ειναι αλλη κατηγορια ρε παιδια, ειναι σαν να λες το c chassis πηγε απατο σε σχέση με το glossy μοντέλο, εμ δεν ειναι έτσι η ιδια κονσολα ειναι δεν περιμενε κανείς να πουλησει το μεγαλο για να παρει σλιμ δεν υπαρχει λογική σε αυτό και ουτε η σονυ το εβγαλε γι'αυτό, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μα το C Chassis μοσχοπουλησε επειδη το Glossy ειχε τραγικα θεματα με το σασι του.. Γι αυτο και κυκλοφορησε.. Οταν μου εχεις βγαλει μια κονσολα σαν το Slim 2 μηνες πριν την κυκλοφορια του Pro, το οποιο για καποιο χαζο λογο η περισσοτεροι το παρουσιασαν λες και θα ηταν το PS5, και μεσα στον πρωτο κιολας μηνα κυκλοφοριας του το εχεις ταραξει στα bundles με μοχλους, με παιχνιδια.. με τριπλα 50ευρα παιχνιδια κτλ.. εσενα με τι σου μοιαζει σαν κινηση απο την Sony.. φυσιολογικη?Αν μοσχοπουλουσε στα 300 ευρω το Slim θα βγαζαν τοσες προσφορες?Εχεις δει πολλες συσκευες με το που κυκλοφορουν να τις ταραζουν στις προσφορες? Και απαντησε μου στο αλλο.. Το C-Chassis ηταν ενας τεραστιος λογος για να αλλαξουν πολλοι τις κονσολες τους.. Το Pro επισης απ'οτι φαινεται, αν βαλουμε κατω τα forum και δουμε το τι γινεται απο πωλησεις απλων PS4 για την αγορα του Pro, το αποδεικνυουν..Το Slim που μπηκε σαν σφινα πες μου εναν καλο λογο να κανει καποιον ηδη κατοχο PS4 να το πουλησει για να το αγορασει..Αυτο λεω.. οτι το Slim θα κερδισει μεσω τον Bundles και μονο οσους ΔΕΝ εχουν καποια προηγουμενη κονσολα..Ενω το C-Chassis αλλα και το Pro εκτος των όσων δεν ειχαν ηδη κονσολα, κερδιζουν και αυτους που ΗΔΗ ειχαν μια κονσολα PS4..Καταλαβες τι εννοω με τον ορο "απατο" ?Η ιδια η Sony το κανει να φαινεται ετσι με τις προσφορες που βγαζει, δεν χρειαζεται να το ξεψιριζουμε.. Δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος να κυκλοφορησει το Slim.. και δεν καταλαβαινω γιατι το εκαναν..Πολλοι περισσοτεροι ειναι αυτοι που εκμεταλλευονται την κυκλοφορια του Pro και αγοραζουν μετεχειρα PS4 απλα στα 200 ευρω παρα αυτους που θα σκασουν 300 για το Slim το οποιο δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο θεμα hardware ούτε σαν futureproof.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Περί native 4K: "Incidentally, he mentioned that his personal estimate is that rendering at native 4K across the board would require a minimum of 8 teraFLOPS of computing power, and that’s not something that can be achieved at a reasonable price this year." http://www.dualshockers.com/2016/10/30/mark-cerny-ps4-pro-compatibility-require-1-additional-work-developers/ 4πλάσια ανάλυση (4k = 4 x 1080p), 4πλάσια ιπποδύναμη... από το PS5 και μετά δηλαδή θα γίνει στάνταρ. Βέβαια με mixed FP16/FP32 code, ίσως το πετύχουν και με λιγότερα flops σε συγκεκριμένα παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronaldofenomeno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 οσο αναφορα παντως το θεμα του dualschock, επειδη ειχα και του ps4 αλλα και του slim, ο dualshock του slim ειναι ενα επιπεδο κατω σαν ποιοτητα κατασκευης, εχει αλλο σταυρο πιο πλαστικο και γενικα το ολο συνολο του ειναι ποιο κακη ποιοτητα κατασκευη, απο ο,τι εχω δει τον ιδιο μοχλο θα εχει και το ps4 pro , εκει για εμενα χανει πολυ...ειναι μια λεπτομερεια που μπορει να μην ενδιαφερει κανεναν αλλα για εμενα παιζει ρολο που σημαινει οτι αν παρω το ps4pro ο μοχλος θα πουληθει με το καλημερα για να παρω το προηγουμενο dualschock....οποιος δεν το εχει τσεκαρει, οποτε βρει ευκαιρια και κρατησει μαζι τα 2 dualshock και θα καταλαβει τι λεω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κάποιοι προτιμούν το νέο (λόγω lightbar στο touchpad + USB data communication). Εύκολα θα το ανταλλάξεις με παλιό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εγω απο την αλλη ψαχνω απεγνωσμενα να δω αν θα βαλουν στα μαγαζια τον νεο μοχλο να τον παρω.. Εχω προ-παραγγειλει το Pro και επειδη δεν ειχα αλλη κονσολα δεν εχω 2ο μοχλο, και ψαχνω αλλα τιποτα ακομα.. Ελπιζω να γινει τιποτα στο επομενο 10ημερο αλλιως με βλεπω να αγοραζω εναν απτους παλιους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εγώ λέω να τσιμπησω το pro τα Χριστούγεννα.Θα το πάρω ελπίζοντας να παίζω καλύτερα σε 1080 τα exclusives.Για 4k θα τα σταξω χοντρά του χρόνου για κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μα το C Chassis μοσχοπουλησε επειδη το Glossy ειχε τραγικα θεματα με το σασι του.. Γι αυτο και κυκλοφορησε.. Οταν μου εχεις βγαλει μια κονσολα σαν το Slim 2 μηνες πριν την κυκλοφορια του Pro, το οποιο για καποιο χαζο λογο η περισσοτεροι το παρουσιασαν λες και θα ηταν το PS5, και μεσα στον πρωτο κιολας μηνα κυκλοφοριας του το εχεις ταραξει στα bundles με μοχλους, με παιχνιδια.. με τριπλα 50ευρα παιχνιδια κτλ.. εσενα με τι σου μοιαζει σαν κινηση απο την Sony.. φυσιολογικη? Αν μοσχοπουλουσε στα 300 ευρω το Slim θα βγαζαν τοσες προσφορες? Εχεις δει πολλες συσκευες με το που κυκλοφορουν να τις ταραζουν στις προσφορες? Και απαντησε μου στο αλλο.. Το C-Chassis ηταν ενας τεραστιος λογος για να αλλαξουν πολλοι τις κονσολες τους.. Το Pro επισης απ'οτι φαινεται, αν βαλουμε κατω τα forum και δουμε το τι γινεται απο πωλησεις απλων PS4 για την αγορα του Pro, το αποδεικνυουν.. Το Slim που μπηκε σαν σφινα πες μου εναν καλο λογο να κανει καποιον ηδη κατοχο PS4 να το πουλησει για να το αγορασει.. Αυτο λεω.. οτι το Slim θα κερδισει μεσω τον Bundles και μονο οσους ΔΕΝ εχουν καποια προηγουμενη κονσολα.. Ενω το C-Chassis αλλα και το Pro εκτος των όσων δεν ειχαν ηδη κονσολα, κερδιζουν και αυτους που ΗΔΗ ειχαν μια κονσολα PS4.. Καταλαβες τι εννοω με τον ορο "απατο" ? Η ιδια η Sony το κανει να φαινεται ετσι με τις προσφορες που βγαζει, δεν χρειαζεται να το ξεψιριζουμε.. Δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος να κυκλοφορησει το Slim.. και δεν καταλαβαινω γιατι το εκαναν.. Πολλοι περισσοτεροι ειναι αυτοι που εκμεταλλευονται την κυκλοφορια του Pro και αγοραζουν μετεχειρα PS4 απλα στα 200 ευρω παρα αυτους που θα σκασουν 300 για το Slim το οποιο δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο θεμα hardware ούτε σαν futureproof.. Μα φιλε μου ακριβως αυτο θελω να πω και εγω οτι το slim δεν ειναι για καποιον που έχει ήδη ps4 αλλα για καποιον που δεν εχει κονσόλα και επίσης δεν ενδιαφέρεται να παρει και 4κ τν για το pro, αρα σου λεει η σονυ εσυ που δεν θα παρεις την τν και θες απλα μια κονσολα να παιζεις τα games πέρνεις το slim και για το λογο οτι βγαζω το pro στα 400 παρε και τα games μαζι να μην νιώθεις μακακας σε εισαγωγικά που δεν πήρες το pro μονοκαι μονο για να λες οτι εχεις pro γιατι στην ουσια χωρις καλη τν ειναι δωρο άδωρο, αρα ετσι ολοι ειναι ικανοποιημένοι, η σονυ δεν το εβγαλε για να κανει τους χρήστες του παλιου ps4 να πανε στο slim, το slim αναφέρεται σε κοινό που δεν εχει ήδη κονσόλα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μα φιλε μου ακριβως αυτο θελω να πω και εγω οτι το slim δεν ειναι για καποιον που έχει ήδη ps4 αλλα για καποιον που δεν εχει κονσόλα και επίσης δεν ενδιαφέρεται να παρει και 4κ τν για το pro, αρα σου λεει η σονυ εσυ που δεν θα παρεις την τν και θες απλα μια κονσολα να παιζεις τα games πέρνεις το slim και για το λογο οτι βγαζω το pro στα 400 παρε και τα games μαζι να μην νιώθεις μακακας σε εισαγωγικά που δεν πήρες το pro μονοκαι μονο για να λες οτι εχεις pro γιατι στην ουσια χωρις καλη τν ειναι δωρο άδωρο, αρα ετσι ολοι ειναι ικανοποιημένοι, η σονυ δεν το εβγαλε για να κανει τους χρήστες του παλιου ps4 να πανε στο slim, το slim αναφέρεται σε κοινό που δεν εχει ήδη κονσόλα, Ναι το ιδιο λεμε πανω κατω.. με την διαφορα οτι εγω απο ολα αυτα βγαζω σαν πορισμα (με βαση την δικη μου λογικη φυσικα), οτι ειναι λιγοι οι μη-εχοντες PS4 που θα προτιμησουν το Slim εναντι του Pro για 100 ευρω διαφορα.. Ασε τα bundle στην ακρη, μιλαμε για καθαρες κονσολες αυτη τη στιγμη.. ή αν θες να βαλουμε και τα bundle μιλαμε για 40-50 ευρω διαφορα.. Με τοσο ντορο που εχει πεσει στο marketing για την δυναμη του Pro (που στην ουσια δεν ειναι κατι τραγικο αλλα σαν marketing το παρουσιαζουν λες και ηρθε το PS5), το μεγαλυτερο ποσοστο θα αγορασει το Pro.. Και εκει παμε στην αρχικη μου δηλωση.. Slim χωρις τα bundles δεν αξιζει για κανενα λογο για τοση λιγη διαφορα στην τιμη.. δηλαδη θα σκασεις που θα σκασεις 300 στα 100 παραπανω κολλησες? Αν εχεις θεμα οικονομικο ουτε τα 300 θα σκασεις μη λεμε βλακειες.. Οποτε αυτη τη στιγμη το Slim πουλαει μονο και μονο επειδη παει πακετακι μαζι με τα bundles.. Σα να σου λεει η ιδια η Sony δηλαδη οτι καθαρη η κονσολα χωρις τιποτα εξτρα δεν προκειται να πουλησει, οποτε παρτε και 2-3 παιχνιδια και κανα μοχλο και αγοραστε.. Καταλαβες πως το εννοω εγω το "απατο" σαν κονσολα? Ενω θα μπορουσαν κατ'εμε να την βαλουν εξ-αρχης ενα 200αρη αντε 250αρι.. εκει μαλιστα.. ΄Η θα μπορουσαν ΚΑΛΛΙΣΤΑ να βγαλουν μονο το Pro στα 350 και να μην βγει ποτε το Slim, και να πεσουν ολοι με τα μουτρα εκει εφοσον θελουν ντε και καλα να παρουσιασουν καινουργια χαρακτηριστικα.. Νταξει ο καθενας βεβαια εδω (και εγω φυσικα) γραφει με βαση την δικια του λογικη.. δεν ειμαστε CEO της Sony για να ξερουμε αν οι κινησεις που κανει ειναι φυσιολογικες ή οχι? Αν τα πλανα τους πηγαν με βαση τον σχεδιασμο τους ή αν πέσαν έξω με την κυκλοφορια του Slim. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις