Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή τι περίμενες να δεις για να πεις οτι το Wii είχε υποστήριξη από τρίτους; Όλοι κυκλοφόρησαν παιχνίδια για την κονσόλα. Το αν σου άρεσαν ή όχι είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

Περιμενω να δω την ιδια επενδυση που εκαναν και στο GC. Που ειναι παιχνιδια κατηγοριας Batten Kaitos, Star Wars rogue leader, Resident Evil 4, Metal Gear twin snakes και πολλα πολλα ακομη? Δηλαδη τι επειδη πηρε απο λιγα φθηνιαρικα παιχνιδια απο καθε εταιρια παει να πει οτι ειχε και third party support το μηχανημα? Που ειναι τα project απο τριτες εταιριες για παιχνιδια με το ιδιο υψος παραγωγης και σοβαροτητας οπως ενα Xenoblade ας πουμε? Ελαχιστες οι περιπτωσεις λοιπον σε σχεση με το GC που ειχε πραγματικα δικη του third party support

Δημοσ.

Φθηνότερα παιχνίδια? Δεν νομίζω να κατέβουν οι τιμές του Wii U. 

@cortan Σοβαρά τώρα. Πόσα νομίζεις θα είναι ακόμα τα παιχνίδια που θα υπάρχουν μόνο σε PS3, Xbox 360 και Wii U και όχι στις νέες κονσόλες? Να πω βαριά βαριά 10? Πολλά λέω. Ήδη από τότε που βγήκε να έχει 10 κοινά παιχνίδια με τις τωρινές κονσόλες και να γίνουν 20 μέχρι την έλευση των επόμενων κονσολών. :)

Εννοούσα σε μία κατηγορία παιχνιδιών που θα βγαίνει για τις τωρινές κονσόλες (+Wii U) ως dumbed down εκδόσεις των PS4 και νέου Xbox. Ή ακόμα και παιχνίδια που θα βγαίνουν μόνο σε αυτές (λιγότερα φυσικά) λόγω χαμηλότερου κόστους και ευκολίας στην ανάπτυξη. Στο παρελθόν είχε συμβεί αυτό με πολλά παιχνίδια που έβγαιναν στο Wii και στο PS2. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, το Wii U θα υπερέχει, ενώ ταυτόχρονα θα έχει χαμηλότερο price point από τις νέες κονσόλες. To λέω από πλευράς value for money. 

Κάποιος π.χ. που επενδύει τώρα σε ένα Wii U (ήδη το basic pack έχει φτάσει στα 200 ευρώ στο amazon.de), το παίρνει σε χαμηλότερη τιμή απόκτησης και π.χ. σε κοινά παιχνίδια με το PS3, 360 μπορεί κάλλιστα να επιλέξει τις εκδόσεις για Wii U που αν προσεχτούν θα έχουν καλύτερα γραφικά και features και framerate από τα PS3/360 (δες παράδειγμα τελευταίο το NFS: Most Wanted), κοινώς θα είναι ανάμεσα σε αυτή τη γενιά και στην καινούρια γενιά.

Το Wii U είναι μία καλή ενδιάμεση λύση μέχρι το νέο PS4 και νέο Xbox να πέσουν σε τιμή. Επιπλέον, στις νέες κονσόλες θα εξαρτηθούν πολλά το από το πως θα απευθυνθούν στον gamer, δηλαδή παράδειγμα αν το Xbox απαιτεί always online ή μπλοκάρει τα used games, όσο και ενδιαφέροντα features να έχει (π.χ. Windows 8 Apps), όσο και καλύτερο να είναι από το PS4 σε γραφική απεικόνιση, αυτόματα γίνεται NO buy για μένα και για πολλούς ακόμα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο PS4, σε μερικά games, καθώς είναι στο θέμα των developers περισσότερο να απαγορέψουν τα used games παρά στην ίδια τη Sony. Δηλαδή και στο PS4 τα tools υπάρχουν για να γίνουν lock τα used games.

Γι' αυτό λέω να περιμένουμε, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα και κανένας ακόμα δε γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πάντως συμφωνώ μαζί σου πως το PS4 έχει κάνει μία δυνατή αρχή, πριν ακόμα βγει στην αγορά με πολύ hype και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Τα μειονεκτήματα μέχρι τώρα είναι η καθώς φαίνεται εγκατάλειψη των BC, η απουσία αναπαραγωγής μουσικών CD's, η μη-συμβατότητα του DS3 με το PS4 και διάφορα άλλα. Παράδειγμα η καθώς φαίνεται μη-μεταφορά των αγορών PSΝ στο νέο PS4, π.χ. έχω αγοράσει εγώ το Uncharted 3 και το Journey digital και δε θα μπορώ να τα παίξω στο PS4, ενώ και αν ακόμα βγουν για τη νέα κονσόλα, θα είναι αμφίβολο αν η Sony θα τα δίνει τσάμπα σε όσους ήδη τα είχαν αγοράσει για το PS3. To πιο πιθανό είναι να πρέπει να τα ξαναπληρώσεις εξαρχής.

Δημοσ.

Κατάλαβα τι εννοείς. Το ότι δεν είχε ποιοτικά παιχνίδια δεν σημαίνει ότι δεν είχε υποστήριξη από τρίτους. Ακόμα και αυτά τα μαλακοπαίχνιδα που έβγαζαν είναι υποστήριξη. Δεν απευθύνονται σε εσένα και εμένα, αλλά ούτε και η ίδια η κονσόλα απευθύνεται σε εμάς, οπότε... Συμφωνώ για τους δυνατούς τίτλους.

Δημοσ.

όχι άλλο flare/blur μόνο χειρότερα τα κάνει τα παιχνίδια δεν το βλέπουν? μόνο στα μάτια μου η θολούρα είναι άσχημη?

Δημοσ.

Οντως βλεπω και γω το βιντεακια και στο off δειχνει πολυ καλυτερο για τα γουστα μου.

Δημοσ.

To Realistic Glare στο Agnis Philosophy κάνει τεράστια διαφορά πάντως και σίγουρα χρειάζεται.

Και γενικότερα το παραπάνω είναι καλύτερο με On.

Τα διαμάντια μπορεί να τα θολώνει αλλά με το Off χάθηκε ο φωτισμός, ένα στεγνό πράμα έγινε..

Δημοσ.

Καποιες φορες το glare ειναι πετυχημενο δηλαδη αξιζει να το εχεις ,καποιες αλλες ομως ειναι εντελως μια μαπα που χαλαει το contrast .Στο συγκεκριμενο βιντεο εντελως αδιαφορο και ξεθωριασμενο ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, στο συγκεκριμένο βίντεο παίζει και να είναι υπερβολικά έντονο το εφέ για να δούμε πού κάνει διαφορά. Δηλαδή, καλά τα εφέ, αλλά μετά μπαίνει στο παιχνίδι και η καλλιτεχνική διεύθυνση, δε σημαίνει ότι φουλ τα πάντα = καλύτερα.

Δημοσ.

όχι άλλο flare/blur μόνο χειρότερα τα κάνει τα παιχνίδια δεν το βλέπουν? μόνο στα μάτια μου η θολούρα είναι άσχημη?

απο τωρα παραπονιέσαι για θολουρα ? Εχεις να φας μπόλικη στην επόμενη γενια!

• Like 2
Δημοσ.

απο τωρα παραπονιέσαι για θολουρα ? Εχεις να φας μπόλικη στην επόμενη γενια!

ε μα ,αν είναι έτσι στο Ps4 φαντάσου στο πιο αδύναμο xbox τι θολούρα θα δούμε :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...