fakiris31 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Θα ήτανε καλή φάση να επερνε πίσω τα παλιά ps4 και με λίγα λεφτά παραπάνω να έπαιρνες το pro 1
toykaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Να κανω μια ερωτηση.εαν κατεβασα ενα οαιχνιδι του μηνα απο το ps store θα μπορω να το παιζω μονο εως οτου εχω ονλινε;επισης εαν αγορασω απο το store και αυτο θα μπορω να το παιζω μονο εως οτου εχω ps plus?μιλαω για να τα παιζω μονος.η με φιλους ατο σπιτι.δεν ενοω για ονλινε
Alejandro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Να κανω μια ερωτηση.εαν κατεβασα ενα οαιχνιδι του μηνα απο το ps store θα μπορω να το παιζω μονο εως οτου εχω ονλινε;επισης εαν αγορασω απο το store και αυτο θα μπορω να το παιζω μονο εως οτου εχω ps plus?μιλαω για να τα παιζω μονος.η με φιλους ατο σπιτι.δεν ενοω για ονλινε 1. Πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή για να μπορείς να παίξεις. 2. Σε περίπτωση αγοράς δεν χρειάζεται να έχεις ενεργή συνδρομή.
spartan29gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 και τα παιχνίδια που θα βγαίνουν στο μέλλον? μια εκδοση για το απλό και μία για το Pro? ή μόνο εκδοση για το απλό και οι κάτοχοι του Pro θα βαρεθούνε να κατεβάζουν Patches για κάθε παιχνίδι που αγοράζουν? Τα πατς λογικα θα ειναι ενιαια.Απλα για την προ εκδοση θα εχουν και περισσοτερες πχ επιλογες ωστε να το αξιοποιουν πλήρως. Θα ήτανε καλή φάση να επερνε πίσω τα παλιά ps4 και με λίγα λεφτά παραπάνω να έπαιρνες το pro Αυτα δυστυχως γινονται μονο στην αμερικη(πχ καταστηματα gamestop)
dugudugu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έπαιξα το mafia 3 για ps4 , μέτριες οι εντυπώσεις. Ορίστε και το review για όποιον θέλει να το διαβάσει http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/mafia3_review
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά σκεφτομαι να τσιμπησω το ps4 pro τα Χριστούγεννα σε καμία καλή προσφορά κυρίως για τα exclusives μόνο το θέλω και για κάνα pro τις κρύες νύχτες του χειμώνα με παρέα Ερώτηση, επειδή διάβασα πως έχει αναβαθμισμένη gpu κτλπ, το monitor που έχω είναι 1080p και εκεί προορίζετε να παιζω, πιστεύετε ότι σε.παιχνιδια που στη προηγούμενη έκδοση έτρεχαν με 30fps τώρα στο ps4 pro θα παίζουν τουλάχιστον με 60 σε 1080p ή θα φάω ξενερα?
bedazzled Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ιδανικά μπορείς να περιμένεις ένα 30% boost σε framerate και αυτό μόνο αν βγει Pro patch. 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το ps4 pro για να εκμεταλευτεις πληρως τις δυνατοτητες του θελει και 4Κ TV . Θα το αγορασω και εγω εκει κοντα στις γιορτες παραλληλα με μια πολυ καλη 4K . Nομιζω πως αυτος ο συνδυασμος θα ειναι το βελτιστο .
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το ps4 pro για να εκμεταλευτεις πληρως τις δυνατοτητες του θελει και 4Κ TV . Θα το αγορασω και εγω εκει κοντα στις γιορτες παραλληλα με μια πολυ καλη 4K . Nομιζω πως αυτος ο συνδυασμος θα ειναι το βελτιστο . Κοιταξε μονο μην απογοητευτεις αν τα περισσοτερα παιχνιδια δεν παιζουν σε 4k και την τηλεοραση την αγορασεις τσαμπα 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Κοιταξε μονο μην απογοητευτεις αν τα περισσοτερα παιχνιδια δεν παιζουν σε 4k και την τηλεοραση την αγορασεις τσαμπα Μα την τιβι δεν θα την παρω για τα παιχνιδια αυτο θα ειναι το side effect ,η κυρια χρηση και το κινητρο να την αγορασω ειναι οι ταινιες καθως ειμαι και σινεφιλ.
Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μα την τιβι δεν θα την παρω για τα παιχνιδια αυτο θα ειναι το side effect ,η κυρια χρηση και το κινητρο να την αγορασω ειναι οι ταινιες καθως ειμαι και σινεφιλ. Και κυκλοφορεί και πολύ content σε 4Κ... 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και κυκλοφορεί και πολύ content σε 4Κ... Πολυ δεν κυκλοφορει ακομα ,ειναι θεμα χρονου αποκλειστικα , σε μια διετια το αργοτερο θα κυκλοφορει αφθονο .Επισης μην ξεχνας το upscale που ειναι σημαντικο στις premium τηλεορασεις .
alxlightning Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 netflix παιδακια, δεν καταλαβαινω καθολου αυτη τη γκρινια για το content και οτι "δεν υπαρχει"
Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 netflix παιδακια, δεν καταλαβαινω καθολου αυτη τη γκρινια για το content και οτι "δεν υπαρχει" Σιγά γίγαντα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις