Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Super τα πρώτα review του Xcom 2. Από βδομάδα έρχεται Ευρώπη. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που λέγανε ότι θα ναι αποκλειστικό μόνο για πσ.

Preordered για PS 4 (32 ώρες έμειναν)  :-D  :-D  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το πράγμα, να βλέπεις αγγελίες πωλείται ps4 σαν καινούργιο 280αρες 300αρες 350αρες πρέπει να είσαι καθυστερημενος για να προχωρήσεις σε μια τέτοια αγορά,ακόμα και παιχνίδια να έχει.. Mε αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούργια κονσόλα και με λίγα παραπάνω παίρνεις το pro

• Like 1

Αυτό το πράγμα, να βλέπεις αγγελίες πωλείται ps4 σαν καινούργιο 280αρες 300αρες 350αρες πρέπει να είσαι καθυστερημενος για να προχωρήσεις σε μια τέτοια αγορά,ακόμα και παιχνίδια να έχει.. Mε αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούργια κονσόλα και με λίγα παραπάνω παίρνεις το pro

Οι καιροι ειναι δυσκολοι.Για καποιους το πενηνταρικο και το κατοσταρικο ειναι μεγαλη δουλεια και μεγαλη διαφορα στην τιμη.Σε καποιους το προ φαινεται σαν προαωρινη λυση και περιμενουν το επομενο ps.Ειδικοτερα για τους νεωτερους ,με 50 ευρω μπορει να περνανε 2 εβδομαδες.Επομενως θεωρω οτι ο χαρακτηρισμος καθυστερημενος ειναι ατυχης.

Οι καιροι ειναι δυσκολοι.Για καποιους το πενηνταρικο και το κατοσταρικο ειναι μεγαλη δουλεια και μεγαλη διαφορα στην τιμη.Σε καποιους το προ φαινεται σαν προαωρινη λυση και περιμενουν το επομενο ps.Ειδικοτερα για τους νεωτερους ,με 50 ευρω μπορει να περνανε 2 εβδομαδες.Επομενως θεωρω οτι ο χαρακτηρισμος καθυστερημενος ειναι ατυχης.

Άλλο είπα άλλο κατάλαβες το ξαναλέω λοιπόν. Αν έχει 280 ευρώ η 300 θα πας να πάρεις το ps4 μεταχειρισμενο η καινούργιο?, αν έχεις να δώσεις 350 ευρώ θα πας να πάρεις το ps4 μεταχειρισμενο η θα βάλεις ένα 50αρικο να πάρεις το pro? Τώρα αν το pro είναι προσωρινή λύση, δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι το pro είναι μια νέα κονσόλα και αυτό είναι η πραγματικότητα, Αν τώρα το 2018 η Sony βγάλει το ps5 καλοδεχουμενο και αυτό,επισης θα το αγοράσουμε..

Μου αρέσει που μερικοί δεν «σπάνε» το πακέτο.Αν τα παιχνίδια που δίνει είναι αδιάφορα για κάποιον γιατί να τα πάρει;Γράψε PS4 στην τάδε τιμή και τα τάδε παιχνίδια τόσο το καθένα.

Αλλοι πουλάνε το PS3 σε τιμή PS4.Γελάνε και οι πέτρες.

• Like 2

Άλλο είπα άλλο κατάλαβες το ξαναλέω λοιπόν. Αν έχει 280 ευρώ η 300 θα πας να πάρεις το ps4 μεταχειρισμενο η καινούργιο?, αν έχεις να δώσεις 350 ευρώ θα πας να πάρεις το ps4 μεταχειρισμενο η θα βάλεις ένα 50αρικο να πάρεις το pro? Τώρα αν το pro είναι προσωρινή λύση, δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι το pro είναι μια νέα κονσόλα και αυτό είναι η πραγματικότητα, Αν τώρα το 2018 η Sony βγάλει το ps5 καλοδεχουμενο και αυτό,επισης θα το αγοράσουμε..

αν εχω κανει το σκατο παξιμαδι για να μαζεψω με τα χιλια ζορια τα 280 ευρω

η τα 350 ευρω αναλογα,ναι θα προτιμησω να παρω ενα καλο μεταχειρω.....

οπως ανεφερε και ο φιλος πιο πανω,και τα 5-10 ευρω δυσκολα τα μαζευεις...

Αμα εχει φτασει στα 100+ ευρω η διαφορα μεταξυ original και slim, πραγματικα δεν βρισκω κανενα λογο να παρει κσποιος το slim.

Και επειδη δεν θα κρατησει πολυ το stock, οποιος θελει ας βιαστει.

αν εχω κανει το σκατο παξιμαδι για να μαζεψω με τα χιλια ζορια τα 280 ευρω

η τα 350 ευρω αναλογα,ναι θα προτιμησω να παρω ενα καλο μεταχειρω.....

οπως ανεφερε και ο φιλος πιο πανω,και τα 5-10 ευρω δυσκολα τα μαζευεις...

Με 280 ευρώ παίρνεις καινούργιο ps4 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ακριβώς γιατί οι καιροί είναι δύσκολη και τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα. Το μεταχειρισμενο είναι σαν το λαχείο.. Τωρα αν κάποιος πουλάει το ps4 του 180 αντε 200 ευρώ έτσι ναι, να ρισκαρεις, η όπως είπε και ο φιλος ποιο πάνω πουλάνε το ps3 180 ευρώ γελάνε και οι πέτρες..
  • Like 1

Με 280 ευρώ παίρνεις καινούργιο ps4 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ακριβώς γιατί οι καιροί είναι δύσκολη και τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα. Το μεταχειρισμενο είναι σαν το λαχείο.. Τωρα αν κάποιος πουλάει το ps4 του 180 αντε 200 ευρώ έτσι ναι, να ρισκαρεις, η όπως είπε και ο φιλος ποιο πάνω πουλάνε το ps3 180 ευρώ γελάνε και οι πέτρες..

Ειναι η 1η φορα που κονσολες τρεχουσας γενιας πωλουνται μτχ φθηνοτερα απο την προηγουμενη. Και να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα της προηγουμενης θα προτιμουσα ενα PS3 στα 150 παρα ενα PS4.

Edit: Εννοειται βεβαια το PS3 με CFW.

• Like 1

Αμα εχει φτασει στα 100+ ευρω η διαφορα μεταξυ original και slim, πραγματικα δεν βρισκω κανενα λογο να παρει κσποιος το slim.

Και επειδη δεν θα κρατησει πολυ το stock, οποιος θελει ας βιαστει.

Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο... :)

Σήμερα μου ήρθε και email από Πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Slim-1TB-Fifa-17.htm

Meh προσφορά...

Αν σε δεύτερη κονσόλα βάλω το λογαριασμό μου,μπορεί να παίξει ο φίλος να κατεβάσει και να παίξει τα παιχνίδια μου,από τον δικό του λογαριασμό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...