Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσχετο το συγκεκριμένο post με το θέμα αλλά ήθελα να το πω.

Δεν χρειάζεται να υπεραναλυεις τα πράματα, το Pro είναι ένα Ps4 που τρέχει Ps4 παιχνίδια με καλύτερο image quality και πιο σταθερό framerate. Αν αυτά τα δυο σε ενδιαφέρουν και δεν έχεις Ps4 δεν χρειάζεται να σκεφτείς καν τα +50 ευρώ (από 1tb σε 1tb) σε σύγκριση με το "κανονικό" Ps4. Αν δεν σε ενδιαφέρουν, το Pro είναι ανούσιο. HDR θα έχουν και τα games στο Ps4. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και μην ξεχνάμε ότι θέλουμε και χαμηλό input lag για gaming.

Σωστή gaming 4Κ me oled panel σε κανα χρόνο και αν.

Κάτι 4Κ που πουλάνε τώρα στα 500-600 ευρώ είναι απλά για να λες "Εχω 4Κ" τπτ άλλο.

Να ήξερες πόσες φορές έχω τσακωθεί με φίλους γιατί του λέω οτι στα 500-600 ευρώ καλύτερα καλή Full HD + πολλές ίντσες παρά 4K....Και με επιχειρήματα του στυλ, με είδε οτι ήμουν ψαγμένος ο πωλητής και μου είπε οτι όντως είναι πολύ καλή αυτή η 4K στις 40 ιντσες...

Στό θέμα μας τώρα....κρατάμε PS4 καλό, ωραίο και του χρόνου παίρνουμε XBOX. Δεν γίνεται σχεδόν 3 χρόνια τώρα να μην έχει βγεί ένα Gran Turismo να παίξουμε σαν άνθρωποι και οι άλλοι δίπλα να έχω βγάλει 2 Forza και άλλα 2 Horizon!!!

Στό θέμα μας τώρα....κρατάμε PS4 καλό, ωραίο και του χρόνου παίρνουμε XBOX. Δεν γίνεται σχεδόν 3 χρόνια τώρα να μην έχει βγεί ένα Gran Turismo να παίξουμε σαν άνθρωποι και οι άλλοι δίπλα να έχω βγάλει 2 Forza και άλλα 2 Horizon!!!

Πραγματικα ειναι να απορεις με την polyphony digital. Τελειως απαραδεκτη με αυτο που κανει και στο τελος θα το βγαλει ετσι οπως πρεπει στο pro. Θελω να δω πως θα σταθει στο επομενο forza στο scorpio που μαλλον θα θεσει νεα δεδομενα στα racing...

• Like 1

Εγω το πάντως πήρα το c chassis προχθές και είμαι απόλυτα ευχαριστιμενος. Δεν ξέρω για αυτούς που λένε ότι δεν αξίζει κλπ κλπ. Για εμάς που μας ενδιαφέρουν το gameplay και να διασκεζουμε το original ps4 είναι τέλειο.

• Like 4

Μη τρελένεστε, είπαμε δεν αξίζει στα 300κάτι ευρώ μιας και υπάρχει το slim που έχει και μικρότερη κατανάλωση και λιγότερο θόρυβο.

Υπάρχουν links στις προηγούμενες σελίδες με tests - αν και είναι περιττά ΙΜΗΟ μιας και το slim είναι στα 14nm και όχι στα 28 όπως τα παλιότερα μοντέλα. 

Από εκεί και πέρα το C είναι μια χαρά , διαλέγεις και παίρνεις (όσο υπάρχουν τα παλιότερα).

Ρε παίδες κάτι αντίστοιχο του forza έχουμε εμείς? Ή βλέπετε τίποτα να έρχεται? Dirt έχω αλλά θέλω και κάτι αντίστοιχο

Στο arcade ποιο αξιολογο ειναι το driveclub ενω στην εξωμοιωση υπαρχουν τα assetto corsa και project cars.

Καποια στιγμη μεσα στο 2017 θα βγει και το gran turismo sport αν και με την polyphony που το φτιαχνει ποτε δεν εισαι σιγουρος...

Μη τρελένεστε, είπαμε δεν αξίζει στα 300κάτι ευρώ μιας και υπάρχει το slim που έχει και μικρότερη κατανάλωση και λιγότερο θόρυβο.

Υπάρχουν links στις προηγούμενες σελίδες με tests - αν και είναι περιττά ΙΜΗΟ μιας και το slim είναι στα 14nm και όχι στα 28 όπως τα παλιότερα μοντέλα. 

Από εκεί και πέρα το C είναι μια χαρά , διαλέγεις και παίρνεις (όσο υπάρχουν τα παλιότερα).

αυτο με τον θορυβο ρε παιδια, η εχω κουφαθει, η κατι αλλο παιζει..εχω το c-chassis και ειναι απολυτως αθορυβο. το μονο που ακουω ειναι ο σκληρος (οσο ακουγεται ενας 2.5ρης) οταν κανει εγκατασταση καποιο update..τεσπα

btw για οποιον ενδιαφερεται για τσαντα μεταφορας, εγω προσφατα πηρα αυτην και ειναι μια χαρα

http://www.ebay.co.uk/itm/262267112270

αυτο με τον θορυβο ρε παιδια, η εχω κουφαθει, η κατι αλλο παιζει..εχω το c-chassis και ειναι απολυτως αθορυβο. το μονο που ακουω ειναι ο σκληρος (οσο ακουγεται ενας 2.5ρης) οταν κανει εγκατασταση καποιο update..τεσπα

btw για οποιον ενδιαφερεται για τσαντα μεταφορας, εγω προσφατα πηρα αυτην και ειναι μια χαρα

http://www.ebay.co.uk/itm/262267112270

Ενώ αντίθετα έχουν ακουστεί κάποια παράπονα για το slim και τον θόρυβο του...ίσως ήταν προβληματικές συσκευές ο καιρός θα δείξει..

Εγώ εχω το c chassis 1 χρονο παρα κατι.Ποτέ δεν το έχω ακούσει οτι υπάρχει απο πλευράς θορύβου,απολύτως ήσυχο μηχανημα ακόμη και όταν ζορίζεται ίσα ίσα που ακούς το ανεμιστήρι να δουλευει οταν πλησιάζεις το αυτί σου πολύ κοντα.

Υ.Γ,Ωραίο παιχνίδι το driveclub αλλά το FH3 είναι από άλλο πλανήτη ,άλλη φάση.Εϊναι παιχνίδι που σε κρατάει πολύ μα πολύ καιρό.

Ρε παίδες κάτι αντίστοιχο του forza έχουμε εμείς? Ή βλέπετε τίποτα να έρχεται? Dirt έχω αλλά θέλω και κάτι αντίστοιχο

asseto corsa, project cars.

Αλλα πίστεψε με, αν σαρέσουν αυτοκίνητα σαν ta Forza δεν έχει. Ειδικά το Horizon 2 και το 3 που βγήκε τώρα, είναι λόγος να πάρεις ΧΟΝE

• Like 2

Εγώ εχω το c chassis 1 χρονο παρα κατι.Ποτέ δεν το έχω ακούσει οτι υπάρχει απο πλευράς θορύβου,απολύτως ήσυχο μηχανημα ακόμη και όταν ζορίζεται ίσα ίσα που ακούς το ανεμιστήρι να δουλευει οταν πλησιάζεις το αυτί σου πολύ κοντα.

Υ.Γ,Ωραίο παιχνίδι το driveclub αλλά το FH3 είναι από άλλο πλανήτη ,άλλη φάση.Εϊναι παιχνίδι που σε κρατάει πολύ μα πολύ καιρό.

Ρε φιλε οι τυποι ειναι πραγματικα οι μαγοι των racing games!!!!Αυτα που εχουν καταφερει αυτην την στιγμη πιστευω ειναι πολυ δυσκολο για να τους ξεπερασει καπιο αλλο στουντιο.Πραγματικα η microsoft εχει χτυπησει φλεβα χρυσου με δαυτους.Turn 10- Playground Games

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...