Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί η αγορά ρε παιδιά.Δεν αναγκάζουν οι εταιρείες κανέναν να παει να παρει κάτι με το ζόρι.

Η αγορα λειτουργει οπως την καθοριζουμε εμεις ολοι οι καταναλωτες/πελατες. Αν δεν υπηρχε ζητηση για αυτα τα πραγματα(οπως και για τα dlc,season pass,remastered κλπ)μαντεψε αν θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα ή οχι.

Vote with your wallet που λεμε(ή στα Ελληνικα ψηφιστε με το πορτοφολι σας).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αγορα λειτουργει οπως την καθοριζουμε εμεις ολοι οι καταναλωτες/πελατες. Αν δεν υπηρχε ζητηση για αυτα τα πραγματα(οπως και για τα dlc,season pass,remastered κλπ)μαντεψε αν θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα ή οχι.

Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις τωρα και συμφωνω οτι οι καταναλωτες την καθοριζουν.Απλα οι μεγαλες εταιρειες φρεσκαρουν τα προιοντα τους για να γινονται πιο ελκυστικα ,ας πουμε,τωρα αν χαμενοι ειναι οι υπαρχοντες ιδιοκτητες του προιοντος ειναι αλλο θεμα.Οταν ενα προιον οπως το ps4 πουλαει ξερω γω 50 εκατομυρια κομματια αντε ψαξε βρες καταναλωτικη συνειδηση.Γι αυτο σου λεω συμφωνω αλλα ειναι ψιλοανεφικτο αυτο που λες.

Μιλώντας υποθετικά και νομίζω το έχουμε πει ξανά στο παρελθόν, οι όλες ανησυχίες με το νεότερο hardware είναι ότι η Sony μπορεί να παραμερίσει νωρίτερα το αρχικό PS 4 ανάλογα βέβαια και με την αποδοχή που θα έχει το Pro και κυριότερο να εστιάσει τεχνικά περισσότερο σε αυτό ώστε το PS 4 να μην απολαμβάνει την δέουσα προσοχή όπως θα γινόταν αν έπαιζε μπάλα μόνο του. Καταλαβαίνω ότι λίγο πολύ κάποια δυνατά First parties να δουλευτούν περισσότερο αλλά η μάζα των third parties μπορεί να αφιερώσει ακόμα λιγότερο χρόνο στην αρχική έκδοση και να ρίξει το βάρος στην upgraded. Ο χρόνος θα δείξει αλλά στην εποχή που βρισκόμαστε που πλέον το gaming έχει περάσει σε άλλο επίπεδο οι κωλοτούμπες εύκολα γίνονται. 

Μέχρι να φτάσει το Pro τις πωλήσεις του OG PS4, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. :)

Εδώ είπαν ότι μέχρι και τα Pro patches είναι προαιρετικά...

Καλα αυτα πραγματικα ουτε στα pc δεν τα βλεπουμε. 2 διαφορετικες εκδοσεις επειδη τραβανε λιγοτερη ενεργεια και ειναι πιο αθορυβα απο την αρχικη. Καλα παει το αρμεγμα η Sony.

Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό:

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_models

http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models

Αντίστοιχα για PS1/PS2.

Για κάτσε φίλε μου. Επειδή εσύ δεν ανοίγεις το πορτοφόλι σου, σημαίνει ότι εγώ δεν θα έχω νέα κονσόλα; Γιατί να καθαρίζεις εσύ τις εξελίξεις; Μείνε με το nes αν σου κάνει κέφι, αλλά επέτρεπε εμένα να πάρω κάτι νέο.

Για κάτσε φίλε μου. Επειδή εσύ δεν ανοίγεις το πορτοφόλι σου, σημαίνει ότι εγώ δεν θα έχω νέα κονσόλα; Γιατί να καθαρίζεις εσύ τις εξελίξεις; Μείνε με το nes αν σου κάνει κέφι, αλλά επέτρεπε εμένα να πάρω κάτι νέο.

Δηλαδή εσένα δε σε χαλάει το να έχει η κάθε νέα κονσόλα, κύκλο ζωής 2 χρόνων;

Καθόλου. Και δεδομένου ότι

Α) δεν χάνεις τα παιχνίδια που έχεις

Β) αυτοί που δεν πάρουν το νέο, δεν χάνουν πάλι τίποτα.

Γιατί τόση γκρίνια λοιπόν;

• Like 1

1. Γιατί όλοι φοβούνται πως οι developers θα ρίξουν το βάρος στη δυνατότερη έκδοση λόγω marketing και η απλή θα είναι unoptimized. Δεν πιστεύω να διαφωνείς πως το Uncharted 4 για παράδειγμα, δεν θα ήταν τόσο όμορφο στο απλό PS4 αν υπήρχε και το PS4 Pro την ίδια στιγμή στην αγορά.

2. Επίσης, φανταζόμαστε πως θα έρθει κάποια μέρα που θα ανακοινωθεί τίτλος μόνο για το Pro ή με διαφορετική μηχανή γραφικών για την κάθε PS4 έκδοση.

Σίγουρα είναι εικασίες αυτά που γράφω αλλά το παρελθόν μας έχει δείξει ότι έτσι κινείται η αγορά.

Πρωτον δεν ειμαι φιλος σου.

Δευτερον τι εννοεις''δεν ανοιγεις το πορτοφολι σου''.Εχεις ιδεα ποσα χρηματα χαλαω εγω(ή ο καθενας)στο gaming και εκφερεις γνωμη?

Τριτον,σε ποιο nes αναφερεσαι αφου εχω ηδη ps4?

Τεταρτον,δεν θυμαμαι να ειπα σε κανενα να μην παρει την οποια κονσολα.Κριτικη στις τακτικες της sony κανω σαν καταναλωτης/πελατης.

• Like 2

Πρωτον δεν ειμαι φιλος σου.

Δευτερον τι εννοεις''δεν ανοιγεις το πορτοφολι σου''.Εχεις ιδεα ποσα χρηματα χαλαω εγω(ή ο καθενας)στο gaming και εκφερεις γνωμη?

Τριτον,σε ποιο nes αναφερεσαι αφου εχω ηδη ps4?

Τεταρτον,δεν θυμαμαι να ειπα σε κανενα να μην παρει την οποια κονσολα.Κριτικη στις τακτικες της sony κανω σαν καταναλωτης/πελατης.

1) Καλά λοιπόν, ΌΧΙ φίλε μου

2) μας λες ότι δεν θα πάρεις γιατί δεν πρέπει να υποστηριζουμε τέτοιες πρακτικές (εμείς τα πρόβατα). Άρα χρήμα από το πορτοφόλι σου δεν βγαίνει, προτρέπεις και εμένα το ίδιο.

3) Πολλοί (δυστυχώς πάρα πολλοί) ακόμη δεν έχουν πιστει για το ps4. Δεν έχει παιχνίδια λένε, αλλά καλύτερα το ps3. Που και αυτό βέβαια δεν είχε τις παιχνιδαρες του PS2... Καταλαβαίνεις που το πάω.

4)Δεν είναι κριτική αυτή. Είναι γκρίνια. Όταν θα βγει και δεν είναι καλό, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω κτλ, τότε ναι. Κάνε κριτική.

1. Γιατί όλοι φοβούνται πως οι developers θα ρίξουν το βάρος στη δυνατότερη έκδοση λόγω marketing και η απλή θα είναι unoptimized. Δεν πιστεύω να διαφωνείς πως το Uncharted 4 για παράδειγμα, δεν θα ήταν τόσο όμορφο στο απλό PS4 αν υπήρχε και το PS4 Pro την ίδια στιγμή στην αγορά.

2. Επίσης, φανταζόμαστε πως θα έρθει κάποια μέρα που θα ανακοινωθεί τίτλος μόνο για το Pro ή με διαφορετική μηχανή γραφικών για την κάθε PS4 έκδοση.

Σίγουρα είναι εικασίες αυτά που γράφω αλλά το παρελθόν μας έχει δείξει ότι έτσι κινείται η αγορά.

Από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα δεν προβλέπεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για να το πω απλά, το Pro είναι 2 duct-taped PS4. Εξού και η ανάλυση 2 x 1080p λόγω της GPU.

Η RAM είναι ίδια (8GB), άρα τα assets (textures κλπ.) και το μέγεθος του κόσμου θα είναι ίδια.

Τα ρολόγια θα είναι ελαφρώς ανεβασμένα, μόνο που σε unpatched games η κονσόλα θα παίζει σε "base mode" aka OG PS4 clocks -> μηδέν κέρδος σε επιδόσεις.

Πολλή φασαρία για το τίποτα IMHO... :)

• Like 1

Από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα δεν προβλέπεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για να το πω απλά, το Pro είναι 2 duct-taped PS4. Εξού και η ανάλυση 2 x 1080p λόγω της GPU.

Η RAM είναι ίδια (8GB), άρα τα assets (textures κλπ.) και το μέγεθος του κόσμου θα είναι ίδια.

Τα ρολόγια θα είναι ελαφρώς ανεβασμένα, μόνο που σε unpatched games η κονσόλα θα παίζει σε "base mode" aka OG PS4 clocks -> μηδέν κέρδος σε επιδόσεις.

Πολλή φασαρία για το τίποτα IMHO... :)

Ελπιζω να εχεις δικιο. Και τα dlc με μια "αθωα" πανοπλια στο Oblivion ξεκινησαν. Και εχουμε φτασει σε σημειο σχεδον να πληρωνουμε τις σφαιρες, η την βενζινη στα παιχνιδια.

Μακαρι λοιπον να μην ξεκινησουν ετησια upgrades στις κονσολες. Να μην βγαλει η sony νεα αναβαθμιση του χρονου, ωστε να χτυπησει το scorpio. Και να μην μπει το οριο της μιας γενιας πισω τρεχει κομμενο, πιο πισω ουτε καν.

Σιγουρα κανω υποθεσεις, αλλα σε αλλα ειδη το ξεζουμισμα παει συννεφο.

@vtse

Αν βγάλει Pro 2 του χρόνου, θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγει η χριστοπαναγία σύννεφο από όσους θα πάρουν Pro φέτος. :P

Είναι που είναι κάπως κλονισμένη η εμπιστοσύνη της αγοράς, κάτι τέτοιο θα έδινε την χαριστική βολή... δεν νομίζω πάντως να κάνει τόσες πολλές πωλήσεις το Pro που να δικαιολογεί Pro 2 του χρόνου. Το Pro ναι μεν πατάει στην επιτυχία του OG PS4, αλλά είναι αμφίβολο αν θα κάνει τις ίδιες πωλήσεις.

Και φυσικά οι devs πόσα presets θα κάτσουν να φτιάξουν; Υποτίθεται το Pro είναι stop gap console (PS4.5) μέχρι να βγει το PS5 και στο ενδιάμεσο να σπρώξουν και λίγο την (ψιλοπεθαμένη) αγορά των TV με το 4K. Αν βγάλουν και PS4.75, ξεφεύγει το πράγμα.

@vtse

Αν βγάλει Pro 2 του χρόνου, θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγει η χριστοπαναγία σύννεφο από όσους θα πάρουν Pro φέτος. :P

Είναι που είναι κάπως κλονισμένη η εμπιστοσύνη της αγοράς, κάτι τέτοιο θα έδινε την χαριστική βολή... δεν νομίζω πάντως να κάνει τόσες πολλές πωλήσεις το Pro που να δικαιολογεί Pro 2 του χρόνου. Το Pro ναι μεν πατάει στην επιτυχία του OG PS4, αλλά είναι αμφίβολο αν θα κάνει τις ίδιες πωλήσεις.

Και φυσικά οι devs πόσα presets θα κάτσουν να φτιάξουν; Υποτίθεται το Pro είναι stop gap console (PS4.5) μέχρι να βγει το PS5 και στο ενδιάμεσο να σπρώξουν και λίγο την (ψιλοπεθαμένη) αγορά των TV με το 4K. Αν βγάλουν και PS4.75, ξεφεύγει το πράγμα.

Γιατί ρε παιδιά τόσος χαμός - είναι καλό να υπάρχουν επιλογές πλέον - εκτός και αν προτιμάτε εποχές Ps3 που επί ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ παίζατε κάτω από HD RDY και 20 fps. Βλέπω όμως ότι το PR της sony "for the gamers" και "the most powerfull console ever created" και το "mandatory 1080p" (και ας είναι 15 fps ή 1080i) σας πότισε μέχρι το κόκκαλο ε? Άφησαν πληγές τόσα χρόνια κάτω από το XBOX 360

Ε λοιπόν ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ το. Δεν σας λυπάμαι καθόλου.

Αλλιώς πάρτε PC ...

Το cinematic experience το ανέφερα?

/s mode off

Γαμώτο αυτά τα steamboxes πάνε από 500 μέχρι 3500? (αλλά παίζουν τα ίδια παιχνίδια από πότε..? 1980 κάτι έ?)

PS: Bedazzled δεν σκόπευα να παραθέσω το post σου κατά λάθος αλλά too lazy για edit :P

@Steve_Sheep

Είδες κάτι περίεργο στο post μου και αμόλησες την μουσταρδίλα σου; :mellow:

Προσωπικά μιλάω σαν κάτοχος OG PS4 που όσο και να το ψάχνω, δεν βρίσκω λόγο αναβάθμισης στο Pro... όλο αυτό το focus στο 4K με ξενέρωσε προσωπικά. Καλό για μένα (γλίτωσα ένα 400άρι), κακό για την Sony. Μένω στο OG PS4 και όλα καλά. Και πίστεψέ με, δεν είναι οικονομικό το θέμα.

Μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό που θα «ρίχνει» τους κατόχους OG PS4 (π.χ. TLOU2 με ανάλυση 720p, εκτός αν έχει τίποτα τρελά γραφικά σε σχέση με το UC4), δεν έχω λόγο να ανησυχώ.

@Steve_Sheep

Είδες κάτι περίεργο στο post μου και αμόλησες την μουσταρδίλα σου; :mellow:

Προσωπικά μιλάω σαν κάτοχος OG PS4 που όσο και να το ψάχνω, δεν βρίσκω λόγο αναβάθμισης στο Pro... όλο αυτό το focus στο 4K με ξενέρωσε προσωπικά. Καλό για μένα (γλίτωσα ένα 400άρι), κακό για την Sony. Μένω στο OG PS4 και όλα καλά. Και πίστεψέ με, δεν είναι οικονομικό το θέμα.

Μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό που θα «ρίχνει» τους κατόχους OG PS4 (π.χ. TLOU2 με ανάλυση 720p, εκτός αν έχει τίποτα τρελά γραφικά σε σχέση με το UC4), δεν έχω λόγο να ανησυχώ.

Όχι ρε φιλαράκι - απεναντίας συμφωνώ με τα posts σου 100% - είπα κατά λάθος η παράθεση στο δικό σου Post αλλού στόχευα..

Άλλωστε έβαλα το /s (sarcasm) για αυτό το λόγο. Απλά δεν αντέχω αυτούς που νιώθουν προδομένοι με την sony λόγω ps4pro.

Έχω κάτι δουλίτσες και θα επανέλθω με wall of text! /beer !

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...