keropi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ^ όχι ρε φίλε, δεν πάει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που έγραψα σε εσένα - ένας είναι ο πασίγνωστος defender της μικρομαλακής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @Ren το παιχνίδι είναι μέτριο και είναι πασιφανές.. από εκεί και πέρα αυτά που γράφει πιο πάνω ο bedazzled είναι ο λόγος που κάθησα και ασχολήθηκα να ποστάρω για παιχνίδια κουτιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 σε περιπτωση που μου εχει ξεφυγει παρολο το ψαξιμο, εχει κανεις υπ'οψιν αν υπαρχει κανενα αλλο mech game για το ps4 εκτος απο το μετριοτατο (και μονο online) Hawken?...εστω και απο αλλο region.. τι δε θα'δινα να δω ενα νεο mechwarrior/armored core.. Λογικά θα το ξέρεις απλά επειδή δεν το ανέφερες, το Titanfall 2 κυκλοφορεί στις 28/10. Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο AirMech Arena που είναι action strategy με mechs, αν και διαβάζω μέτρια reviews, δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις καθώς είναι free. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλά όχι το PS4 pro... Το pro είναι αυτο που θα κυκλοφορήσει τώρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα θα κυκλοφορίσουν δυο νεα playstation 4, slim τον Οκτώβριο(στα 299€) και pro τον Νοέμβρη(στα 399€). Το δεύτερο δεν θα τρέχει blue ray Discs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα θα κυκλοφορίσουν δυο νεα playstation 4, slim τον Οκτώβριο(στα 299€) και pro τον Νοέμβρη(στα 399€). Το δεύτερο δεν θα τρέχει blue ray Discs. το slim εχει βγει ειδη εδω και 5 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Α οκ, δεν το 'ξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα θα κυκλοφορίσουν δυο νεα playstation 4, slim τον Οκτώβριο(στα 299€) και pro τον Νοέμβρη(στα 399€). Το δεύτερο δεν θα τρέχει blue ray Discs. Το ps4 έχει blu-ray drive και θα διαβάζει μια χαρά τα blu-ray discs όπως και το τωρινό ps4. Αυτό που δεν μπορεί να διαβάσει είναι Ultra 4k Blu-Ray discs, υπάρχει διαφορά. http://blog.us.playstation.com/2016/09/08/ps4-pro-the-ultimate-faq/ Q: Does PS4 Pro support Ultra 4K Blu-ray Discs? No, PS4 Pro’s internal Blu-ray drive does not support the new Ultra 4K Blu-ray Disc format. It supports the same Blu-ray Disc specs as the standard PS4. The Blu-ray Disc Player application, however, will support high-quality upscaling of DVD and Blu-ray Disc content 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα θα κυκλοφορίσουν δυο νεα playstation 4, slim τον Οκτώβριο(στα 299€) και pro τον Νοέμβρη(στα 399€). Το δεύτερο δεν θα τρέχει blue ray Discs. Καλός ο δράκος, μόνο που τα παιχνίδια είναι σε Blu-Ray discs. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πωωωω παραπληροφόρηση σκέτη είμαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν το ανέφερα για να μου πει κανείς μπράβο. Ο αρχικός μου στόχος ηταν και είναι το pro πούλησα το xbox one, έτσι ξεμεινα από κονσόλα, δύο μήνες τι θα έκανα? Τώρα το μεγαλύτερο λάθος που έκανα είναι πέρσι το καλοκαίρι να προχωρήσω στην αγορά ενός xbox one και όχι ενός ps4, αν είχα ps4 φυσικά και δεν θα το πουλαγα.. Δεν υπάρχει ποιο άχρηστη κονσόλα από το xbox από γραφικά θέλεις, από παιχνίδια που είναι και το βασικότερο.. όχι τα ίδια αλλά 20 με 30 ποιο κάτω, και ναι φίλε μου ακριβώς αυτό ήταν το σκεπτικό μου πριν προχωρήσω σε αυτή την κίνηση. Με το που θα βγει η καινουρια θα πεσει η τιμη της παλιας σημαντικα...ποιος θα παρει απο σενα χρησιμοποιημενη κονσολα εστω και λιγους μηνες με μονο 20-30 ευρω διαφορα απο τα λεφτα που εδωσες τωρα; Δεν εχει νοημα αυτο που εκανες...ας περιμενες λιγους μηνες να παρεις μια και καλη τη καινουρια κονσολα! Το PS4 το αγόρασα το 2014 και το έχω ακόμα , σκοπεύω να κάνω μετάβαση σε PRO μόλις κυκλοφορήσει. Και ΝΑΙ όντως πιστεύω ότι είναι όλα τόσο απλά γιατί έτσι είναι η ιστορία με το hardware, αναβαθμίζω pc από 386 εποχές οπότε δε βλέπω κάτι περίεργο. Αυτό που βλέπω είναι κατόχους ps4 που δεν μπορούν να αντέξουν στην ιδέα ότι θα υπάρχει και άλλη καλύτερη έκδοση του μηχανήματος χωρίς να λαμβάνουν υπ'όψιν ότι θα παίζουν τα ίδια παιχνίδια με το PRO. Φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε αξίωμα οποιαδήποτε τυχάρπαστη είδηση μόνο και μόνο για να κράξουμε και να αισθανθούμε ωραία... Καταρχην δεν νομιζω να χρειαζεται επεξηγηση οτι εσυ συγκεκριμενα οτι και να εκανε η Sony θα το αγοραζες την ιδια μερα ακομα και ενα χρονο μετα να το εβγαζε και θα ησουν και τρελος απο τη χαρα σου. Αμα θελουμε τωρα να μιλησουμε ΣΟΒΑΡΑ και οχι σαν 15χρονα το συγκριτικο πλεονεκτημα που ειχαν οι κονσολες ειναι οτι ειχαν ενα κυκλο ζωης 5-7 χρονια και με ενα αρχικο ποσο μπορουσες να παιζεις παιχνιδια με την ιδια ποιοτητα χωρις αναβαθμισεις οπως στα PC. Τωρα αυτο πηγε περιπατο τοσο με την $ony οσο και με την Micro$oft πιο πολυ βεβαια με τη πρωτη γιατι η τελευταια θα βγαλει τη καινουρια κονσολα της τελη του 17 και οχι μεσα στο 16 οπως η πρωτη.Και ολα αυτα γινανε γιατι και οι δυο εταιρειες βασισμενες σε καταναλωτες σαν και σενα που αγοραζουν day 1 οτι τους σερβιρει η λατρεμενη τους εταιρεια βγαλανε σκαρτα μηχανηματα με περιορισμενες δυνατοτητες που δεν μπορουσαν να ανταποκριθουν στις απαιτησεις των gamers ουτε τη πρωτη χρονια που βγηκανε. Συνεχισε λοιπον να αγοραζεις day 1,να υποστηριζεις οικονομικα τετοιες πολιτικες και να παιζεις upscaled remastered εκδοσεις παλιων παιχνιδιων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Άσχετο. Έχω πιάσει και παίζω τις τελευταίες μέρες το Bully στο ps4 (ναι, το παλιό παιχνίδι του ps2 που έχουν πορτάρει στο ps4). Πραγματικά, τι παιχνιδάρα είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια? Το κλίμα που δημιουργεί, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων και των τοποθεσιών, οι διάλογοι, η ροή της ιστορίας, οι μηχανισμοί του παιχνιδιού.. είναι όλα τόσο καλοφτιαγμένα και τόσο old school style. Μου φέρνει στο μυαλό διασταύρωση από San Andreas και Harry Potter Chamber of Secrets (για όσους το θυμούνται από ps1). Πραγματικά με έχει πορώσει και με τραβάει να παίζω τόσο όσο ελάχιστα παιχνίδια της τελευταίας 3-4ετίας με τα καλογυαλισμένα φανταχτερά γραφικά. Το μόνο κακό είναι οτι επειδή είναι απλά στεγνή μεταφορά του κώδικα από την μία πλατφόρμα στην άλλη, ότι τεχνικό πρόβλημα είχε η έκδοση στο ps2 έχει μεταφερθεί και στο ps4 (κάποια framedrops κυρίως σε ανοιχτούς χώρους με πολλά NPCs) αλλά του τα συγχωρώ γιατί κατά τα άλλα είναι τέλειο. Φέρει και υπογραφή Rockstar βέβαια.. οπότε αναμενόμενο. Anyways, όποιος δεν το έχει παίξει και έχει νοσταλγήσει old school game με εξερεύνηση, άπειρα collectibles, easter eggs, κτλ. είναι must play! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) [...] Καταρχην δεν νομιζω να χρειαζεται επεξηγηση οτι εσυ συγκεκριμενα οτι και να εκανε η Sony θα το αγοραζες την ιδια μερα ακομα και ενα χρονο μετα να το εβγαζε και θα ησουν και τρελος απο τη χαρα σου. Αμα θελουμε τωρα να μιλησουμε ΣΟΒΑΡΑ και οχι σαν 15χρονα [...] Ε άμα με ξέρεις τόσο καλά τί να απαντήσω εγώ τώρα; Θέλεις και να μιλήσεις και σοβαρά που όποιος διαφωνεί με εσένα είναι 15χρονο... υποθέτω είσαι από αυτούς που η ιδέα ύπαρξης ενός καλύτερου ps και κάποιου να παίζει με περισσότερα details σε ενοχλεί αφάνταστα και φυσικά το ότι θα παίζεις και εσύ και ο άλλος τα ίδια παιχνίδια δεν παίζει κανένα ρόλο: αυτό που μετράει είναι το καλύτερο ps του γείτονα... ps. day-0 το έχω το PRO , preorder. Μίσησέ με χωρίς ενδοιασμούς που χαλάω την αγορά για τους σωστούς καταναλωτές σαν και του λόγου σου. Αυτό που θέλω πραγματικά τώρα είναι να έχει exclusives το pro , όχι για κάποιον λόγο ανωτερότητας αλλά για να μην πάει χαμένη τόση μίρλα. edit: Και στα σοβαρά για οποιονδήποτε άλλο (εκτός του Hellraiser που δε βλέπω νόημα οποιουδήποτε διαλόγου) Προς τί τόσο γκρίνια; Θέλεις φίλε να κρατήσεις το ps4 σου; το κρατάς και παίζεις τα games που θα έπαιζες ούτως ή άλλως. Έχετε την εντύπωση ότι οι εταιρείες θα εγκαταλήψουν ξαφνικά το τεράστιο userbase του ps και θα βγάζουν τα games 640χ480 για το original μοντέλο και 4Κ για το Pro; Θέλεις να πάρεις το Pro γιατί σου αρέσει η προοπτική να έχει 5 πράματα παραπάνω σε details ή που μπορεί να μη κάνει θόρυβο (για όσους έχουν αρχικά μοντέλα) ή γιατί έχεις 4Κ tv ή γιατί έχει 3 φέτες και είναι καλύτερες από τις 2; Το παίρνεις και κάνεις τη δουλειά σου. Τόσο καιρό μουρμούρα γιατί το PS4/X1 είναι αδύναμα, βγαίνει δυνατότερο μοντέλο και δε σου καταργεί το παλιό - και πάλι μουρμούρα. Damned if I do , damned if I don't φάση. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από keropi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ε άμα με ξέρεις τόσο καλά τί να απαντήσω εγώ τώρα; Θέλεις και να μιλήσεις και σοβαρά τρομάρα σου που όποιος διαφωνεί με εσένα είναι 15χρονο... υποθέτω είσαι από αυτούς που η ιδέα ύπαρξης ενός καλύτερου ps και κάποιου να παίζει με περισσότερα details σε ενοχλεί αφάνταστα και φυσικά το ότι θα παίζεις και εσύ και ο άλλος τα ίδια παιχνίδια δεν παίζει κανένα ρόλο: αυτό που μετράει είναι το καλύτερο ps του γείτονα... ps. day-0 το έχω το PRO , preorder. Μίσησέ με χωρίς ενδοιασμούς που χαλάω την αγορά για τους σωστούς καταναλωτές σαν και του λόγου σου. Αυτό που θέλω πραγματικά τώρα είναι να έχει exclusives το pro , όχι για κάποιον λόγο ανωτερότητας αλλά για να μην πάει χαμένη τόση μίρλα. edit: Και στα σοβαρά για οποιονδήποτε άλλο (εκτός του Hellraiser που δεν με ενδιαφέρει πλέον η γνώμη του) Προς τί τόσο γκρίνια; Θέλεις φίλε να κρατήσεις το ps4 σου; το κρατάς και παίζεις τα games που θα έπαιζες ούτως ή άλλως. Έχετε την εντύπωση ότι οι εταιρείες θα εγκαταλήψουν ξαφνικά το τεράστιο userbase του ps και θα βγάζουν τα games 640χ480 για το original μοντέλο και 4Κ για το Pro; Θέλεις να πάρεις το Pro γιατί σου αρέσει η προοπτική να έχει 5 πράματα παραπάνω σε details ή που μπορεί να μη κάνει θόρυβο (για όσους έχουν αρχικά μοντέλα) ή γιατί έχει 3 φέτες και είναι καλύτερες από τις 2; Το παίρνεις και κάνεις τη δουλειά σου. Τόσο καιρό μουρμούρα γιατί το PS4/X1 είναι αδύναμα, βγαίνει δυνατότερο μοντέλο και δε σου καταργεί το παλιό - και πάλι μουρμούρα. Damned if I do , damned if I don't φάση. Οι κονσολες μεχρι τωρα δυναμωναν με το software. Τα pc με το hardware. Με τις προηγουμενες γενιες το εβλεπες αυτο. Τα launch games δεν ειχαν καμια σχεση με τα παιχνιδια στην μεση του κυκλου ζωης. Τωρα απλα θα κανεις upgrade το μηχανημα. Δεν ειναι χρηματικο το ζητημα, ουτε ειναι ζηλιας. Ξοδευω απο 200 εως 400 ανα 2 μηνο για gadgets. Αλλα pro δεν αγοραζω. Δεν μου αρεσει η κουλτουρα του pc/mobile phones στις κονσολες. Δεν μου αρεσει η τοξικοτητα που γινεται σε καθε θεμα που αφορα pc η κινητα που ΠΑΝΤΑ θα πεταχτει ενα ψωνιο να πει οτι στο δικο του υπερμηχανημα το μαμοπαιχνιδο τρεχει καλυτερα απο τους αλλους και τι πλεμπες ειναι. Δεν μου αρεσει που αναλωνομαστε στο ποσες εικονιτσες το δευτερολεπτο και ποσα pixels βγαζει καθε παιχνιδι. Ειχα να παιξω σε pc απο το Half Life 2 και η Sony/ MS με εκαναν και ξαναπηρα. Αν ειναι να κανω upgrade το hardware για να τρεχει το ρημαδι το παιχνιδι αξιοπρεπως, sorry αλλα το pc το κανει καλυτερα. Με το PS4 αισθανομαι οτι εχασα τα λεφτα μου. Το εχω 2.5 χρονια και εκτος απο U4 και Witcher παιζω πολυ περισσοτερο στο PS3/XBox 360. Απο την αλλη το xone που το πηρα Ιουλιο μτχ για τα exclusives του, εχωντας ΓΝΩΣΗ οτι βγαινει καινουριο κλπ, δεν με χαλασε. Αυτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ας βγει το TLOU2 και θα δούμε αν θα δυναμώσει κι άλλο το software.Προσωπικά με ικανοποιούν και γραφικά επιπέδου Uncharted 4, αλλά θυμάμαι η ND έλεγε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης/fine tuning (κυρίως λόγω του Async).Τώρα για τους 3rd party τι να πούμε; Εκεί δεν θα αλλάξει κάτι, όσο brute force κι αν τους δώσεις... Τέλος, vtse να σου θυμίσω (μιας και είσαι κάποιας ηλικίας) ότι η «τοξικότητα» που αναφέρεις πάντα υπήρχε, πολύ πριν εμφανιστεί η PCMR και τα iPhone/Galaxy. Εποχές Mega Drive vs SNES είχαμε τα bit wars, το blast processing, τα ειδικά chips (είτε σε κασέτες, είτε add-ons) που βελτίωναν την ιπποδύναμη (σαν να λέμε το Pro της εποχής) κι άλλα τέτοια ωραία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις