Grim Ripper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι το πόσταρα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το xbox ούτε το 4k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα..Επειδή σκέφτομαι για αγορά ps4 παίζει ταινίες 3d blueray?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα της υποστήριξης είναι καθαρά εμπορικό. Δεν πετάς έτσι απλά στα σκουπίδια 40 εκατομμύρια κονσόλες, εκτός αν ψάχνεις τρόπο να αυτοκτονήσεις ως εταιρία. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που για εμάς είναι ένα απλό hobby (klein mein δηλαδή), για κάποιους άλλους (σαν τον Andrew House) είναι θέμα επιβίωσης... Προσωπικά πιστεύω ότι το PS4 έχει 3 χρόνια υποστήριξης ακόμα τουλάχιστον, ίσως και παραπάνω αν μετρήσουμε τίτλους όπως ποδοσφαιράκια (ακόμα βγαίνουν για PS3, το FIFA 14 βγήκε μέχρι και για PS2!) Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην μπορεί να τρέξει το TLOU2 στο OG PS4 με τα ίδια specs που έτρεχε το Uncharted 4... ΟΚ, θα τρέχει σε reconstructed 4K στο Pro και κάτι τρέχει στα γύφτικα για όσους δεν έχουν 4KTV (το 95% των gamers έχει οθόνες 1080p). Τώρα από την άλλη η MS δεν έχει 40 μύρια χρήστες, οπότε ίσως επιλέξει να τραβήξει κόκκινη γραμμή, ειδικά αν το Scorpio έχει αποδοχή επιπέδου 360. Και πάλι βέβαια, δεν είναι λίγο πράγμα να αδειάζεις 20 μύρια χρήστες, αν και το έχει ξανακάνει στο παρελθόν με το OG XBOX (βέβαια εν μέρει έφταιγε και η nVidia τότε). ΥΓ: Τα περί native 4K στο Scorpio είναι αστειότητες για όσους κατέχουν το τεχνικό κομμάτι. Είναι άλμα 4.58x στα flops. Όποιος νομίζει ότι π.χ. το Quantum Break στα 720p θα ανέβει ξαφνικά σε 4K (9x pixels) είναι απλά γελασμένος. Με 12 Teraflops το συζητάμε. Φυσικά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να ρίξουν τα graphics settings, αλλά τι νόημα έχει να παίζεις σε 4K με low/medium settings; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Απογοητευτικά τα πρώτα δείγματα από το The Last Guardian. Ας ελπίσουμε με το delay που πήρε μέχρι τον Δεκέμβριο να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα καθώς οι κάτοχοι της κονσόλας (αλλά και της προηγούμενης) περιμένουν χρόνια τώρα για την κυκλοφορία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Απογοητευτικά τα πρώτα δείγματα από το The Last Guardian. [...] Λες να είναι πιο απογοητευτικό από το Recore; Δύσκολο το κόβω αλλά ποτέ δε ξέρεις - μιας και το πρώτο δεν κυκλοφόρησε ακόμα και τα οποιαδήποτε issues μπορούν εύκολα να λυθούν ενώ το άλλο κυκλοφόρησε και ψιλοπάτωσε... ! http://www.metacritic.com/game/xbox-one/recore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Απογοητευτικά τα πρώτα δείγματα από το The Last Guardian. Ας ελπίσουμε με το delay που πήρε μέχρι τον Δεκέμβριο να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα καθώς οι κάτοχοι της κονσόλας (αλλά και της προηγούμενης) περιμένουν χρόνια τώρα για την κυκλοφορία του. Παιζει να μην ειναι τοσο καλο, λογο των προβληματων στο Development. Αν και το παλιομοδιτικο που λενε συνεχεια στο video προσωπικα δεν με χαλαει. Απο το να μαζευω τελειες στον χαρτη, που ειναι ο ορισμος του συγχρονου gaming, προτιμω κατι πιο linear. Σιγουρα ειναι απο τα παιχνιδια που θα περιμενω πολλες κριτικες πριν το παρω παντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 το resogun παιδιά δωρεάν είναι για PS4? γιατί δεν βλέπω να αναγραφει τιμή στο store.τελικά παράγκειλα το PS4 Slim με 2 Dual Shocks στα 330. περίεργο πάντως παντού μου λένε για 1 χρόνο εγγύηση και όχι 2, και η αγωρά να χει γινει εντως ΕΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 σε περιπτωση που μου εχει ξεφυγει παρολο το ψαξιμο, εχει κανεις υπ'οψιν αν υπαρχει κανενα αλλο mech game για το ps4 εκτος απο το μετριοτατο (και μονο online) Hawken?...εστω και απο αλλο region.. τι δε θα'δινα να δω ενα νεο mechwarrior/armored core.?.. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Λες να είναι πιο απογοητευτικό από το Recore; Δύσκολο το κόβω αλλά ποτέ δε ξέρεις - μιας και το πρώτο δεν κυκλοφόρησε ακόμα και τα οποιαδήποτε issues μπορούν εύκολα να λυθούν ενώ το άλλο κυκλοφόρησε και ψιλοπάτωσε... ! http://www.metacritic.com/game/xbox-one/recore Ψιλοπάτωσε με τα σημερινά δεδομένα που θέλει τα μεγάλα παιχνίδια κατα κόρον να είναι up to date σε γραφικά και οπτική πανδαισία. Το είδος του gaming που δεν σε παίρνω από το χεράκι όλη την ώρα, δεν σου δείχνω κάθε τρεις και λίγο που να πας, μην κουραστεί το μυαλουδάκι και στα δίνω όλα στο πιάτο μην νευριάσει ο χρήστης και τα σπάσει όλα, είναι παράδειγμα προς μίμηση; Χίλιες φορές να παίξω ένα τίτλο με προβλήματα αλλά να έχει game mechanics ως game παρά ένα παιχνίδι που να μου φέρεται λες και πιάνω πρώτη φορά χειριστήριο αλλά δεν πειράζει μωρέ έχει κινηματογραφικότητα. Εσύ αλήθεια keropi το έπαιξες το Recore ή έβγαλες συμπέρασμα από τον βαθμό; Το ίδιο θα ισχύσει και για το Last Guardian. Αν για παράδειγμα το Last Guardian σου αρέσει μέχρι στιγμής (από αυτά που έχεις δει) θα το παίξεις π.χ. είτε πάρει 76 είτε 89 ή θα αναμορφώσεις το ενδιαφέρον σου ανάλογα με τo metacritic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ren δεν είναι το θέμα τα γραφικά, αλλά τα προβλήματα που έχει... long loading times κλπ. Όταν το Bloodborne είχε αντίστοιχο θέμα, είχε καεί το σύμπαν από «μερικούς» (δεν βάζω καν μέσα στην εξίσωση το metascore). Τώρα δεν βλέπω ίδια αντίδραση όμως για το Recore. Ελπίζω να με «εννοείς». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ρε...θα με κάνετε να μην πάρω...θα γυρίσω σε game pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα..Επειδή σκέφτομαι για αγορά ps4 παίζει ταινίες 3d blueray?? Ναι παίζειΑλλά όχι το PS4 pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @REN Προσωπικά με αφήνει παντελώς αδιάφορο το Χ1 ή τα παιχνίδια του. Για το συγκεκριμένο δεν έχω λόγω να μη πιστέψω ότι είναι φόλα , τα σκορ μιλάνε από μόνα τους. Ο λόγος που το ανέφερα είναι γιατί έχω ΒΑΡΕΘΕΙ τον Χαρούλη να σκάει στο thread με ότι παπαριά video/link βρίσκει στο internet - αρκεί να έχει κάτι αρνητικό για το PS - και να το πλασάρει σαν δήθεν είδηση και τί θα κάνουν οι καημένοι κάτοχοι PS τώρα. Υπάρχει όρος και για αυτό το κόλλημα που έχει: concern troll Όταν το ΒΒ όπως ειπώθηκε είχε τρελό loading το είχαμε κάνει σημαία, όταν κάποιος είχε γράψει αστείο review για το U4 το είχαμε κάνει επιχείρημα, όταν η unified gddr5 ήταν "μούφα" και η ESRAM το δώρο του θεού στους προγραμματιστές το είχαμε κάνει υπογραφη (τώρα που το scorpio πέταξε την esram και θα έχει unified το κάνουμε γαργάρα...) κτλ κτλ κτλ Δεν έχω πρόβλημα να τα γράφει αυτά στο thread για το κουτί και να συμφωνούνε επιστημονικά όλοι , αλλά να λαμβάνω ειδοποιήσεις για το thread μόνο και μόνο για να διαβάζω το πόσο καμμένος είναι κάποιος πάει πολύ. edit: Aς δούμε τα τελευταία ποστς εδώ: "Απογοητευτικά τα πρώτα δείγματα από το The Last Guardian." "*Εarly* Framerate tests για το COD στο pro" - μιας και δεν είναι σταθερά 60 "Μπορεί η απογοήτευση μετά την ακύρωση των mods για το Fallout 4 και Skyrim στη κονσόλα της Sony να είναι μεγάλη, ωστόσο mods τελικά θα δούμε στο playstation! - για να μας πει για κάτι dlc του farming simulator "Μετά τα προβλήματα και τις συνεχείς αναβολές των mods για το Fallout 4 για το ps4, νέα προβλήματα βγήκαν στην επιφάνεια για τα mods του Skyrim" ... και πάει λέγοντας. Στα μισά του έρχονται και κρίμα οι κάτοχοι PS. Έχει καταντήσει ενοχλητικό πάλι το εργάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @REN Προσωπικά με αφήνει παντελώς αδιάφορο το Χ1 ή τα παιχνίδια του. Για το συγκεκριμένο δεν έχω λόγω να μη πιστέψω ότι είναι φόλα , τα σκορ μιλάνε από μόνα τους. Ο λόγος που το ανέφερα είναι γιατί έχω ΒΑΡΕΘΕΙ τον Χαρούλη να σκάει στο thread με ότι παπαριά video/link βρίσκει στο internet - αρκεί να έχει κάτι αρνητικό για το PS - και να το πλασάρει σαν δήθεν είδηση και τί θα κάνουν οι καημένοι κάτοχοι PS τώρα. Υπάρχει όρος και για αυτό το κόλλημα που έχει: concern troll Όταν το ΒΒ όπως ειπώθηκε είχε τρελό loading το είχαμε κάνει σημαία, όταν κάποιος είχε γράψει αστείο review για το U4 το είχαμε κάνει επιχείρημα, όταν η unified gddr5 ήταν "μούφα" και η ESRAM το δώρο του θεού στους προγραμματιστές το είχαμε κάνει υπογραφη (τώρα που το scorpio πέταξε την esram και θα έχει unified το κάνουμε γαργάρα...) κτλ κτλ κτλ Δεν έχω πρόβλημα να τα γράφει αυτά στο thread για το κουτί και να συμφωνούνε επιστημονικά όλοι , αλλά να λαμβάνω ειδοποιήσεις για το thread μόνο και μόνο για να διαβάζω το πόσο καμμένος είναι κάποιος πάει πολύ. Αυτό υποθέτω πάει σε εμένα λόγο του nickname. Ούτε troll είμαι ούτε τίποτα, ο καθένας ας πάρει αυτό που θέλει και ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Δεν με ενδιαφέρει το xbox και ο μόνος λόγος που έβαλα το λινκ ήταν επειδή λέτε για 4k και τί/πώς θα είναι το scorpio μιας και αρκετοί ρωτάνε. Ούτε flames θέλω να δημιουργώ ούτε τίποτα, ούτε και hater είμαι του ps αν αυτό υποθέτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις