Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά το slim ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται παράπονα για τον θόρυβο. Σε ένα review που κοίταξα έγινε update για να αναφέρει ότι μετά από μία βδομάδα και ύστερα από δοκιμές με αρκετά παιχνίδια το slim κάνει αρκετό θόρυβο και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αθόρυβο σαν τον xbox one. Θα μπορούσε η σονυ να είχε κρατήσει το ίδιο μέγεθος να αερίζεται καλά αλλά προφανώς προτίμησε τη νέα σχεδίαση για να ρίξει το κόστος..

C CHASSIS θα λένε και θα κλαίνε, θέλανε και slim

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, αυτοί (και η MS) βγάζουν πολλά περισσότερα από το ποσα games πουλάνε. Οι κονσόλες μπορεί να βγάζουν χρήματα για τις εταιρίες αλλα το πολύ χρήμα βγαίνει από τα games και τις υπηρεσίες (PS+/XBL). Γι' αυτό ενώ το Wii πούλησε τα έντερα του, επειδή είχε χαμηλό attach rate δεν ήταν και πολύ ελκυστική πλατφόρμα για τους third party publishers.

Στα 299 το PS3 Slim δεν έβγαζε κέρδος, όμως το PS4 Slim βγάζει και παραβγάζει... μόνο και μόνο την motherboard να δούμε, λέει πολλά για το κόστος κατασκευής:

3.jpg

lVEvHfk.jpg

Σίγουρα βγάζουν από παιχνίδια/συνδρομές, αλλά δεν τους χαλάει να βγάζουν και από τις κονσόλες (πλέον).

Το Pro λογικά έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους (σαν κονσόλα), αλλά (δυνητικά) μπορεί να φέρει έσοδα από τηλεοράσεις (Bravia) και Home Cinema (και αυτά θέλουν αλλαγή λόγω 4K). Όλα είναι υπολογισμένα...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως σήμερα τσιμπησα το ps4 slim και αρχές Νοέμβρη αγγελία προς πώληση για να ακολουθηση η αγορά του pro..

Και ειμαι σιγουρος οτι αρχες Νοεμβρη που θα εχει βγει η καινουρια θα τρεξουν ολοι να αγορασουν απο σενα το μεταχειρισμενο στα ιδια λεφτα που το πηρες τωρα...

Δημοσ.

Και τι θες να σου πουμε τωρα εμεις?:P Μπραβο για την κακη/ανουσια αγορα? :D

Όχι δεν το ανέφερα για να μου πει κανείς μπράβο. Ο αρχικός μου στόχος ηταν και είναι το pro πούλησα το xbox one, έτσι ξεμεινα από κονσόλα, δύο μήνες τι θα έκανα? Τώρα το μεγαλύτερο λάθος που έκανα είναι πέρσι το καλοκαίρι να προχωρήσω στην αγορά ενός xbox one και όχι ενός ps4, αν είχα ps4 φυσικά και δεν θα το πουλαγα.. Δεν υπάρχει ποιο άχρηστη κονσόλα από το xbox από γραφικά θέλεις, από παιχνίδια που είναι και το βασικότερο..

Και ειμαι σιγουρος οτι αρχες Νοεμβρη που θα εχει βγει η καινουρια θα τρεξουν ολοι να αγορασουν απο σενα το μεταχειρισμενο στα ιδια λεφτα που το πηρες τωρα...

όχι τα ίδια αλλά 20 με 30 ποιο κάτω, και ναι φίλε μου ακριβώς αυτό ήταν το σκεπτικό μου πριν προχωρήσω σε αυτή την κίνηση.
  • Like 1
Δημοσ.

έτσι ξεμεινα από κονσόλα, δύο μήνες τι θα έκανα?

όχι τα ίδια αλλά 20 με 30 ποιο κάτω, και ναι φίλε μου ακριβώς αυτό ήταν το σκεπτικό μου πριν προχωρήσω σε αυτή την κίνηση.

Αν δε μπορείς να ζήσεις 2 μήνες χωρίς κονσόλα, υπάρχει πρόβλημα.

Πρέπει κάποιος να είναι πολύ χαζός ώστε να προτιμήσει μεταχειρισμένο αντί για καινούριο για 20-30 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν το ανέφερα για να μου πει κανείς μπράβο. Ο αρχικός μου στόχος ηταν και είναι το pro πούλησα το xbox one, έτσι ξεμεινα από κονσόλα, δύο μήνες τι θα έκανα? Τώρα το μεγαλύτερο λάθος που έκανα είναι πέρσι το καλοκαίρι να προχωρήσω στην αγορά ενός xbox one και όχι ενός ps4, αν είχα ps4 φυσικά και δεν θα το πουλαγα.. Δεν υπάρχει ποιο άχρηστη κονσόλα από το xbox από γραφικά θέλεις, από παιχνίδια που είναι και το βασικότερο..

Αυτα τα σκεφτεται καποιος πριν δωσει την κονσολα οχι αφου την εχει δωσει.Και εξακολουθω εγω(και φανταζομαι και οι υπολοιποι)να μην μπορω να καταλαβω γιατι δεν περιμενες μεχρι το Νοεμβριο με το XboxOne και μετα να αγοραζες μια και καλη το ps4 pro.

Οσο για την ποικιλια παιχνιδιων πραγματικα πρεπει να εισαι ο μονος που το λεει αυτο.Και οι δυο κονσολες κυριως βασιζονται στα multiplatform παιχνιδια και το xbox μια χαρα τα παει απο exclusives.Και οσο για το ps4 παλι καλα που φετος πηρε τα πανω του απο πλευρας exclusive γιατι τις προηγουμενες χρονιες ηταν....

• Like 2
Δημοσ.

ναι σίγουρα , τα πάει τόσο καλά to X1 που λόγω τρελών πωλήσεων έριξε και την τιμή...  oh wait   :lol:  :lol:  :lol:

Σαν κατοχος ps4 πραγματικα 1000φορες X1 σε θεματα πολιτικης εταιριας πλεον(κοιτα που φτασαμε)παρα στην Sony που καβαλησε το καλαμι και εκμεταλευτηκε 1-2καταστασεις.

και εχεις δικιο επειδη ακριβως το ps4 ειναι τοσο μπροστα σε πωλησεις,γιαυτο και το Xbox εγινε πιο ανταγωνιστικο.

Την μια κωλοτουμπα μετα την αλλη κανει η Sony απο τοτε που κυκλοφορησαν οι νεες κονσολες.

• Like 4
Δημοσ.

Δυστυχώς παίκτες και οι 2 κολοσσοι έχουν επιδείξει μεγάλη έφεση στην εναλλαγή του καβαληματος (του καλαμιου φυσικα), τόσο σε αυτή τη γενιά,όσο και στην προηγούμενη . Εν προκειμένω θα συμφωνήσω με τον fulgore, λόγω της εκκωφαντικης ήττας της η μικρομαλακη καταβάλει φιλοτιμες προσπάθειες να γυρισει το καραβι, χωρίς φυσικά να αποφεύγει και πάλι τα λάθη,κυνηγώντας χιμαιρες, λέγε με steam, το οποίο ποτέ δεν θα φτάσει ότι κ να κάνει με το store της, με την πρώιμη ανακοίνωση του project Scorpio κλπ κλπ.

Δημοσ.

Σαν κατοχος ps4 πραγματικα 1000φορες X1 σε θεματα πολιτικης εταιριας πλεον(κοιτα που φτασαμε)παρα στην Sony που καβαλησε το καλαμι και εκμεταλευτηκε 1-2καταστασεις.

και εχεις δικιο επειδη ακριβως το ps4 ειναι τοσο μπροστα σε πωλησεις,γιαυτο και το Xbox εγινε πιο ανταγωνιστικο.

Την μια κωλοτουμπα μετα την αλλη κανει η Sony απο τοτε που κυκλοφορησαν οι νεες κονσολες.

Μεγαλες αληθειες δυστυχως.

Δημοσ.

Αν μπορεσει και εχει αυξηση στα settings με παραλληλη αυξηση σε framerate στα 60fps ισως και μια μικρη αυξηση στην αναλυση  , τοτε δεν με χαλαει καθολου που θα ειναι upscaled 4Κ ...

Δεν περιμενα αλλωστε να ειναι native 4k με αυτη την τιμη και την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...