alxlightning Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 γειασας θελω να γκρινιαξω λιγο εχω αγορασει το mighty no.9 από preorder ακομα, ωσαν σωστος φαν της σειρας megaman x.Δεν ειχα προλαβει να ασχοληθώ παρα πολύ ολον αυτόν τον καιρο και το προηγουμενο σ/κ εκατσα να παιξω καθως πρεπει, περασα 7 boss, όλα καλα κι ωραια. Βλεπω χθες στις προσφορες ότι βγηκε DLC και το αγορασα. Παω να παιξω και μου βγαζει error ότι το saved data μου είναι corrupt, με μονη επιλογή να πατησω οκ. Παταω οκ, με πεταει στο μενου. Καλα λεω, παμε ξανα μανα, κανενα error αυτή τη φορα. Και δεν υπηρχε το save μου.Να κλαιω? Τι να κανω? Πηγα να το ξανακανω, επαιζα με μιση καρδια πιστες που ειχα περασει τσακ μπαμ κι εχανα από βιασυνη και βιαζομανε από βαρεμαρα. Σκέφτομαι να πληρωσω καποιον να μου το φτασει στο σημειο που ημανε, η αλλιως να μην παιξω το παιχνιδι ποτε ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού σου αρέσει,το να κάτσεις να ξαναπαίξεις δεν σου πέρασε καν από το μυαλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Για να υποστηρίζει σωστά το HDR μια TV, πρέπει να λέει στα specs HDR Pro/HDR10 υποστήριξη. Ό,τι και να λέει, HDR χωρίς OLED δεν έχει νόημα. Αλλά κι εκεί πρέπει να ωριμάσει η τεχνολογία... Η συγκεκριμένη σειρά (XD80xx) έχει 10-bit panel και σαφώς υποστηρίζει HDR10, για τα λεφτά της δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. OLED στα τριπλάσια με τετραπλάσια λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Η συγκεκριμένη σειρά (XD80xx) έχει 10-bit panel και σαφώς υποστηρίζει HDR10, για τα λεφτά της δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. OLED στα τριπλάσια με τετραπλάσια λεφτά. Δεν αμφιβάλλω ότι έχει 10-bit panel, αλλά και πάλι το contrast ratio στις LCD παραείναι χαμηλό σε σύγκριση με τις OLED... γι' αυτό είπα όταν ωριμάσει η τεχνολογία, να πέσουν οι τιμές και πιθανότατα ίσως να περιμένουμε και το PS5 εκείνη την εποχή. In other news: http://wccftech.com/no-witcher-3-ps4-pro-update/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά κάνουν, αρκετά με το Witcher, πάμε για Cyberpunk 2077 τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.pushsquare.com/news/2016/09/sony_pleasantly_surprised_by_strong_ps4_pro_pre-orders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ^ αναμενόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 τι πρωτείνεται να πάρω;ps4, ps4 slim η το Pro?δεν είμαι τρελός gamer και δεν με καίνε τέρμα οι οι αποδώσεις αλλά καλό θα ήταν να έχω μια κονσόλα που θα κρατήσει.επειδή σας βλέπω γνώστες και έχω και τρελό θέμα με θόρυβο από ανεμιστήρια ποιο είναι το ποιο αθόρυβο;το slim βελτιώθηκε σε αυτο το τομέα; η απόσταση είναι 3 μέτρα σε οθόνη sony 55w800c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον δεν έχεις 4Κ TV, PS4 Slim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 τι πρωτείνεται να πάρω; ps4, ps4 slim η το Pro? δεν είμαι τρελός gamer και δεν με καίνε τέρμα οι οι αποδώσεις αλλά καλό θα ήταν να έχω μια κονσόλα που θα κρατήσει. επειδή σας βλέπω γνώστες και έχω και τρελό θέμα με θόρυβο από ανεμιστήρια ποιο είναι το ποιο αθόρυβο; το slim βελτιώθηκε σε αυτο το τομέα; η απόσταση είναι 3 μέτρα σε οθόνη sony 55w800c Θα σου έλεγα να περιμένεις ένα αναλυτικό συγκριτικό Slim vs Pro* by EG/DF. * graphics, watts, noise, heat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως σήμερα τσιμπησα το ps4 slim και αρχές Νοέμβρη αγγελία προς πώληση για να ακολουθηση η αγορά του pro.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως σήμερα τσιμπησα το ps4 slim και αρχές Νοέμβρη αγγελία προς πώληση για να ακολουθηση η αγορά του pro.. Δηλαδή το πήρες για 1 μήνα... Κάτι τέτοια βλέπει η κάθε Sony και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή το πήρες για 1 μήνα... Κάτι τέτοια βλέπει η κάθε Sony και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση... Όχι απαραίτητα, αυτοί (και η MS) βγάζουν πολλά περισσότερα από το ποσα games πουλάνε. Οι κονσόλες μπορεί να βγάζουν χρήματα για τις εταιρίες αλλα το πολύ χρήμα βγαίνει από τα games και τις υπηρεσίες (PS+/XBL). Γι' αυτό ενώ το Wii πούλησε τα έντερα του, επειδή είχε χαμηλό attach rate δεν ήταν και πολύ ελκυστική πλατφόρμα για τους third party publishers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Όσον αφορά το slim ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται παράπονα για τον θόρυβο. Σε ένα review που κοίταξα έγινε update για να αναφέρει ότι μετά από μία βδομάδα και ύστερα από δοκιμές με αρκετά παιχνίδια το slim κάνει αρκετό θόρυβο και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αθόρυβο σαν τον xbox one. Θα μπορούσε η σονυ να είχε κρατήσει το ίδιο μέγεθος να αερίζεται καλά αλλά προφανώς προτίμησε τη νέα σχεδίαση για να ρίξει το κόστος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως σήμερα τσιμπησα το ps4 slim και αρχές Νοέμβρη αγγελία προς πώληση για να ακολουθηση η αγορά του pro.. Και τι θες να σου πουμε τωρα εμεις? Μπραβο για την κακη/ανουσια αγορα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις