Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απόψεις σχόλια για το ps4 slim......

ωραιο, λιγο πιο μικρο απο το κανονικο

και ψιλο απατο μαλλον μιας που θα βγει και το 4.5

Δημοσ.

Είπα να ρίξω μια ματιά στο AllKeyShop για Playstation 4 παιχνίδια.
Βλέπω ότι οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές, αλλά ταυτόχρονα δεν σου δίνει κωδικό να κάνεις εξαργύρωση του παιχνιδιού όπως γίνεται στο PC μέσω Steam για παράδειγμα.
Η διαδικασία περιγράφεται παρακάτω:

NO KEY - You will receive Playstation 4 account for download, after download you can play with your normal old account

1. login to the received account
2. to activate the account set it to primary account
3. go to downloadlist and download the game
4. after download log off and login to your own account
5. set your own account back to primary account
6. play the game on your own old account

Μου φαίνεται τελείως unofficial η διαδικασία.
Καταλαβαίνετε κάτι διαφορετικό εσείς; 
Δημοσ.

Για όσους σκέφτονται για 4k HDR TV αυτό εδώ είναι ότι πρέπει, χαμηλό latency σε HDR mode και πλήρης υποστήριξη HDR10.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-43xd8077-saep-1185771.html

Αλλιώς μετά βλέπετε για Oled ή το KS8000 της Samsung που αρχίζει από 1500+

Δημοσ.

Είπα να ρίξω μια ματιά στο AllKeyShop για Playstation 4 παιχνίδια.

Βλέπω ότι οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές, αλλά ταυτόχρονα δεν σου δίνει κωδικό να κάνεις εξαργύρωση του παιχνιδιού όπως γίνεται στο PC μέσω Steam για παράδειγμα.

Η διαδικασία περιγράφεται παρακάτω:

Μου φαίνεται τελείως unofficial η διαδικασία.

Καταλαβαίνετε κάτι διαφορετικό εσείς; 

Στην ουσία πουλάνε λογαριασμό στον οποίο ανήκει ψηφιακά το παιχνίδι ώστε να τον περάσεις στην κονσόλα σου και να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι τέτοιο, μου φαίνεται αρκετά επισφαλές. Ίσως κάποιος άλλος να το έχει κάνει και να μην είχε θέματα.

Δημοσ.

Για όσους σκέφτονται για 4k HDR TV αυτό εδώ είναι ότι πρέπει, χαμηλό latency σε HDR mode και πλήρης υποστήριξη HDR10.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-43xd8077-saep-1185771.html

Αλλιώς μετά βλέπετε για Oled ή το KS8000 της Samsung που αρχίζει από 1500+

43άρα 4Κ ; Meh..

Δημοσ.

Εγώ πήρα την Sony KD-55X8005C και κάθομαι μ' αυτή μέχρι να σκάσουν οι OLED σε προσιτές τιμές και χωρίς τα προβληματάκια που έχουν τώρα(Στην κίνηση π.χ).

Δημοσ.

η sony απλα εκανα την δαιφορα εδωσε μια κονσολα 400 κατοσταρικα 4k και σου λεει μεχρι να βγουνε scorpio  κτλ .Θα εχω κερδιση το 80 %  της αγορας με παιχνιδαρες και γραφικα απλα απιστευτα τι αλλο θελουμε???? .Μην ακουω απο τον καθε @ναρα να μας τα εχουν πρηξη με τα 30 60 fps ασ  κανουν πολεμεο μεταξυτους ,ΘΑ ΠΕΖΩ fifa nba 4k εστω και native, χωρις lag ktl  πεταω το games  βαζω 5.1 kai τηλεοραση 4k και αντε γειαααααα

Δημοσ.

σε περιπτωση που μου εχει ξεφυγει παρολο το ψαξιμο, εχει κανεις υπ'οψιν αν υπαρχει κανενα αλλο mech game για το ps4 εκτος απο το μετριοτατο (και μονο online) Hawken?...εστω και απο αλλο region..

τι δε θα'δινα να δω ενα νεο mechwarrior/armored core..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...