Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην το λέτε ,όπως προανάφερα και τα 3ds/vita/wii u απότυχαν στο launch pricing τους. και αν εξαιρέσουμε το wii u που όλοι ξέραμε οτι μας φεσώνει η νιντέντο κανονικά και με τον νόμο τα 3ds-vita όλοι λέγανε οτι βγήκανε με value προς την τιμή τους,ειδικά το psvita λέγαμε στα 250ε θα πουλούσε αβέρτα.έχουν αλλάξει οι εποχές όμως. ακόμα και στα 400ε δεν είναι σίγουρο οτι θα πουλήσει το ps4, αν κάνουν την πατέντα για 300λίρες-350e τότε θα μπορεί να το πλησιάσει και όποιος θέλει να πάρει ps3 και θα έχει απίστευτη ζήτηση αλλα και θα φύγουν πολλά κομμάτια day1. 

αν θέλουν να κερδίσουν την microsoft day1 τότε αυτό μπορεί να συμβεί,πλέον ξέρουν οτι το headstart είναι πολύ σημαντικό,ειδικά για το Online play το να έχεις πολλούς users απο την αρχή θα πουλήσει κονσόλες και στο μέλλον.μην ξεχνάμε οτι το wii u έπεσε σε κάποιες προσφορές στις 250 λίρες το premium μαζί με το zombie u και σε λίγες εβδομάδες-μήνες θα είναι στα 180-230ε.

άποψη μου η ιδανική τιμή είναι 400ε (όχι 400λίρες) και όπως έλεγα 450-500 με vita ένα bundle (μπορεί να φαίνεται σαν σκότωμα για το vita αλλα θα είναι retribution καθώς θα δουν και άποιρα software sales για την συσκευή,μην τα βλέπετε όλα απο το Hardware.)

• Like 1
Δημοσ.

Το 500 με το Vita απλά ξέχνα το δεν στέκει καν σαν price.

Η τιμή δεν μπορεί να πέσει τόσο εύκολα όμως. Ήδη το hardware που θα έχει θα είναι ακριβό. Επομένως η τιμή αρκετά δύσκολο να είναι στις 300 λίρες. Εγώ το κόβω για τουλάχιστον 400Ε το φθηνότερο μοντέλο. Εκτός αν κυκλοφορήσουν στα 300κατι ένα μοντέλο χωρίς σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

σιγα μη κανει τοσο οσο το WiiU.

Αμα κοστιζει τοσο δε θα προλαβαινουν να γεμιζουν τα ραφια

Με το hardware που έχει, μια χαρά είναι η τιμή του.

Στο Wii U 100+€ κάνει μόνο το pad.

• Like 1
Δημοσ.

Source: Sony Planning Big PS4 Reveal Before E3

Expect a big announcement from Sony about its next-gen PlayStation 4 console this month or possibly in early May, a source familiar with the company's marketing strategy told PCMag this week.GDC was probably the last big stage for the company to talk up the successor to the PlayStation 3 before the E3 gaming conference in June, unless Sony manufactures its own event. That's precisely what Sony plans to do, according to the source, who said late April/early May will be the likeliest timeframe for a full-blown launch of the PS4.

• Like 1
Δημοσ.

naruto αν μιλάμε για 300λίρες ps4 τότε άνετα πάει 450-500ε bundle με psvita. το οποίο πάει για Pricedrop στα 150e απο μόνο του σε λίγους μήνες μαζί με κάρτα(180 κάνει τώρα...)

πραγματικά ακούμε πολλά για το hardware αλλα τι είναι το τόσο ακριβό δεν κατάλαβα, ένα apu θα έχει που λογικά θα είναι χαμηλού κατασκευαστικού κόστους (amd)... το ps4 λογικά θα έχει κόστος κατασκευής 330-400ε για παραπάνω δεν το κόβω με αυτά που έχουμε δει οπότε στις 300λίρες άνετα πάει η κονσόλα με την σόνυ να έχει κάποιο κόστος.μπορεί άνετα αν βγάλει πολύ software όπως έχουμε δει να βγάλει την άκρη και επαναλαμβάνω μην τρελένεστε στην τιμή Bundle με το vita είναι καλό marketing plan και το χρειάζεται το vita για να επιζήσει,μιλάμε για την sony όχι την Ms ,η σόνυ πουλάει και software και αν το vita πάρει πωλήσεις θα δουν περισσότερες πωλήσεις στο software χωρίς να χρειάζεται να ρίξουν τους τίτλους σε εξευτιλιστικές τιμές(6ε launch title,και 15 το lbp...)ενω στο 3ds δεν βλέπεις καλό παιχνίδι κάτω απο τα 30ε.

johnvani18 σε λίγους μήνες μπορεί να δούμε το απλό wii u στα 150ε και ας κάνει το wii u pad "100e" χαχααχα.

Δημοσ.

naruto αν μιλάμε για 300λίρες ps4 τότε άνετα πάει 450-500ε bundle με psvita. το οποίο πάει για Pricedrop στα 150e απο μόνο του σε λίγους μήνες μαζί με κάρτα(180 κάνει τώρα...)

πραγματικά ακούμε πολλά για το hardware αλλα τι είναι το τόσο ακριβό δεν κατάλαβα, ένα apu θα έχει που λογικά θα είναι χαμηλού κατασκευαστικού κόστους (amd)... το ps4 λογικά θα έχει κόστος κατασκευής 330-400ε για παραπάνω δεν το κόβω με αυτά που έχουμε δει οπότε στις 300λίρες άνετα πάει η κονσόλα με την σόνυ να έχει κάποιο κόστος.μπορεί άνετα αν βγάλει πολύ software όπως έχουμε δει να βγάλει την άκρη και επαναλαμβάνω μην τρελένεστε στην τιμή Bundle με το vita είναι καλό marketing plan και το χρειάζεται το vita για να επιζήσει,μιλάμε για την sony όχι την Ms ,η σόνυ πουλάει και software και αν το vita πάρει πωλήσεις θα δουν περισσότερες πωλήσεις στο software χωρίς να χρειάζεται να ρίξουν τους τίτλους σε εξευτιλιστικές τιμές(6ε launch title,και 15 το lbp...)ενω στο 3ds δεν βλέπεις καλό παιχνίδι κάτω απο τα 30ε.

johnvani18 σε λίγους μήνες μπορεί να δούμε το απλό wii u στα 150ε και ας κάνει το wii u pad "100e" χαχααχα.

Μου φαίνεται μπερδεύεις λίγο τα πράγματα με τις λίρες και τα ευρώ. 300 λίρες είναι 350 ευρώ. Και αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να πάρει αν και εγώ προσωπικά το αποκλείω. Και περιμένεις με 100 ευρω εξτρα να στο κανουν bundle με το vita που φυσικά ένα τέτοιο bundle θα περιέχει και έξτρα πράγματα εκτός από τις 2 κονσόλες μαζί?

Δημοσ.

Σκάτζο για τον ίδιο λόγο που πουλάει το PS3 300€. Πόσο κόστος κατασκεύης να έχει πλέον το PS3, ειδικά το υπερ-φθηνιάρικο super slim; Εγώ σου λέω κάτω απο 100€ πλέον. Καθαρό κέρδος λοιπόν απο κάθε PS3 αυτή τη στιγμή βγάζει γύρω στα 200€. Συνεπώς το ίδιο θα γίνει και με το PS4,

Δημοσ.

Σκάτζο για τον ίδιο λόγο που πουλάει το PS3 300€. Πόσο κόστος κατασκεύης να έχει πλέον το PS3, ειδικά το υπερ-φθηνιάρικο super slim; Εγώ σου λέω κάτω απο 100€ πλέον. Καθαρό κέρδος λοιπόν απο κάθε PS3 αυτή τη στιγμή βγάζει γύρω στα 200€. Συνεπώς το ίδιο θα γίνει και με το PS4,

σε κάθε Launch κονσόλας η sony έχει μπει μέσα,και έχει κάνει αρκετό milking αυτή τη γενιά με το ps3 και στο Hardware αλλα και σε software. αν θέλει να πάρει δυνατή πρωτιά θα το κάνει, για την ακρίβεια θα κάνει πάλι το ίδιο θα μπεί λίγο μέσα στην αρχή και θα μιλκάρει την γενιά στο τέλος.

naruto δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό με +100ε να σου δίνει σε bundle σαν προσφορά το psvita την στιγμή που σε 3 μήνες λογικά θα έχει 150ε.δεν μπέρδεψα τις μετατροπές απλά θεωρώ οτι η σόνυ θα κερδίσει περισσότερα απόσα θα χάσει με αυτή τη κίνηση.

και ναι θεωρώ οτι αν έχει 350ε πρέπει σαν bundle να μπει στα 450ε, αν πάει 400ε η κονσόλα τότε στα 500ε και πάλι πολλά θα είναι. η ιδανική τιμή για το Hardware που ακούμε είναι τα 350ε.

btw νέες φήμες λένε οτι το new xbox θα έχει 2 apu... για καθίστε να δούμε τι παίζει, 2 μήνες μείνανε.

Δημοσ.

naruto14 πόσο λες να κάνει το φτηνότερο SKU?  :)

Εδώ δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που λες. :P Για την τιμή του ps4, υποθέτω πως με την 8GB GDDR5 τα 350 ευρώ είναι καπως απίστευτη τιμή. Φυσικά όμως και εγώ υπερ της χαμηλότερης τιμής είμαι. Εξάλλου εμείς μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτό :)

σε κάθε Launch κονσόλας η sony έχει μπει μέσα,και έχει κάνει αρκετό milking αυτή τη γενιά με το ps3 και στο Hardware αλλα και σε software. αν θέλει να πάρει δυνατή πρωτιά θα το κάνει, για την ακρίβεια θα κάνει πάλι το ίδιο θα μπεί λίγο μέσα στην αρχή και θα μιλκάρει την γενιά στο τέλος.

naruto δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό με +100ε να σου δίνει σε bundle σαν προσφορά το psvita την στιγμή που σε 3 μήνες λογικά θα έχει 150ε.δεν μπέρδεψα τις μετατροπές απλά θεωρώ οτι η σόνυ θα κερδίσει περισσότερα απόσα θα χάσει με αυτή τη κίνηση.

και ναι θεωρώ οτι αν έχει 350ε πρέπει σαν bundle να μπει στα 450ε, αν πάει 400ε η κονσόλα τότε στα 500ε και πάλι πολλά θα είναι. η ιδανική τιμή για το Hardware που ακούμε είναι τα 350ε.

btw νέες φήμες λένε οτι το new xbox θα έχει 2 apu... για καθίστε να δούμε τι παίζει, 2 μήνες μείνανε.

Κοίτα το να βάλουν 350Ε το PS4 λογικά θα είναι ένα μοντέλο με λιγότερα πράγματα και θα έχει και ένα με περισσότερα στα 400Ε. Αν είναι έτσι τα 500Ε είναι κάπως φυσιολογικά για bundle με vita. Αν δεις πάντως έστω ένα μοντέλο να ξεπερνάει τα 400 τότε δεν νομίζω να δούμε bundle με vita στα 500. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...