Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο το HDR lighting που έχουν πανάρχαια παιχνίδια όπως Uncharted 1 & Half Life 2 (εποχές GeForce 6-7) και άλλο το HDR στα χρώματα (10-bit per color)...

Βρήκε νέο buzzword η βιομηχανία να σπρώξει τις 4K και μπερδεύει τον κοσμάκη τσάμπα κι άδικα. :)

ΥΓ: Μετά τα 10-bit να ξέρετε έχουμε και 12-bit HDR...

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δει τέτοια τηλεόραση;

χαχα ναι το κλασικό παράδειγμα half life 2 .. για το πως ΔΕΝ πρέπει να είναι το HDR. (άσχετο το hdr που αναφέρει ο φίλος είναι shader effect και τα "καίει" όλα)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, και στην πραγματική ζωή το "HDR" του ήλιου μπορεί να σου κάψει τα μάτια για πλάκα... :P

Και το Far Cry 1 είχε HDR (αν θυμάμαι καλά το είχαν βάλει με patch). Εποχές με GeForce 6600 GT 128MB σε 1280x1024...

Στο Uncharted 1 κλασική σκηνή HDR showcase είναι εκεί με το υποβρύχιο όταν κοιτάς τον ήλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο το HDR lighting που έχουν πανάρχαια παιχνίδια όπως Uncharted 1 & Half Life 2 (εποχές GeForce 6-7) και άλλο το HDR στα χρώματα (10-bit per color)...

Βρήκε νέο buzzword η βιομηχανία να σπρώξει τις 4K και μπερδεύει τον κοσμάκη τσάμπα κι άδικα. :)

ΥΓ: Μετά τα 10-bit να ξέρετε έχουμε και 12-bit HDR...

Πάντως αν και καινούργιος εδώ από τα Post σου παρατήρησα ότι το κατέχεις το άθλημα :mrgreen:

Άντε τώρα να εξηγήσεις το HARDWARE checkerboard rendering (2χ1080p) και το γιατί το Ps4P έχει σχεδόν ακριβώς τα διπλάσια flops από το απλό + αέρα για το HDR κτλ...

Πάντως η POLARIS του pro μόνο απλή δεν είναι  - όπως και του "απλού" PS4 (8 ACEs κτλ) - στανταράκι ότι έχει και features από vega... αλλά και ΤΙ έχει κρατήσει από desktop Polaris (Rops/Command Processor/Memory Controller) Για να δούμε στο μέλλον τι θα μάθουμε... μου αρέσουν αυτά :P

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω γιατί Jaguar.. Πλέον είναι διαθέσιμοι οι Bristol Ridge με AM4 για OEMs . Μόλις είδα usb 3.1 εκεί πήγε το μυαλό μου μέχρι που είδα το επίσημο spec sheet της Sony Και ξενέρωσα...

Καλά, και στην πραγματική ζωή το "HDR" του ήλιου μπορεί να σου κάψει τα μάτια για πλάκα... :P

Και το Far Cry 1 είχε HDR (αν θυμάμαι καλά το είχαν βάλει με patch). Εποχές με GeForce 6600 GT 128MB σε 1280x1024...

Στο Uncharted 1 κλασική σκηνή HDR showcase είναι εκεί με το υποβρύχιο όταν κοιτάς τον ήλιο.

Δεν έχω PlayStation χαχα από την εποχή του 1.

Pc και WIIU έχω - είχα μέχρι που κάηκε η p7p55d-e deluxe και δεν δίνω φράγκο για s1156 mb στα ίδια λεφτά με Ζ-170 που ζητάνε... PC με 500 ευρώ δεν είναι PC χεχε - gaming τουλάχιστον.

Μιας και οι απαιτήσεις μου πλέον λόγω οικογένειας πέσαν στο ναδιρ πλεον ήτοι ΛΙΓΟ gaming στο ΣΑΛΟΝΙ αποκλειστικά (πέφτει παντόφλα αλλιώς χαχα) - net/youtube κτλ πράγματα που κάνουν και οι κονσόλες σκέφτομαι την αγορά μίας - το wii u είναι άθλιο σε ότι αφορά το ΜΗ gaming δυστυχώς. Θα μου λείψουν τα strategy βέβαια...

Τείνω προς MS λόγω onedrive , UWP apps κτλ... αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε πιο ecosystem να επενδύσω.. το PS έχει πιο πολύ gaming value σίγουρα. :/

Αν είχε βγει το scorpio ή έβγαινε σύντομα ήξερα τι θα κάνω :devil:

Αν έβγαινε και το steam σαν UWP app ε? εεεεεεε?

Έλα ρε ms τρέλανε μας - άλλωστε το steam τρέχει στα WIN10 :fear:

PS: Το office 365 πού είναι - δεν διαφήμιζε η MS το bone για business (Kinect εποχή!!)

(Καταραμένη κρίση τι κάνεις!!!)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί, αλλά μόλις είδα ότι στο public πχ θα το δίνουν το ps4 pro στα 409.

http://gameshopper.gr/preorders/item/11815-playstation-4-pro-1tb

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb/prod8242271pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=57d46a76-25e3-3b50-54ef-da0f2e15ded8

Διαθέσιμο από 10/11/16

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί, αλλά μόλις είδα ότι στο public πχ θα το δίνουν το ps4 pro στα 409.

http://gameshopper.gr/preorders/item/11815-playstation-4-pro-1tb

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb/prod8242271pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=57d46a76-25e3-3b50-54ef-da0f2e15ded8

Διαθέσιμο από 10/11/16

10ευρω καπελο τα Public,μπραβο....

Δημοσ.

Μνήμη PS4

Γεια σας..μήπως ξερεται τη μπορω να κανω με το σκληρό δισκο του Ps4,τον έχω γεμίσει με games και δεν χωράει αλλά..;;

Δημοσ.

Μνήμη PS4

Γεια σας..μήπως ξερεται τη μπορω να κανω με το σκληρό δισκο του Ps4,τον έχω γεμίσει με games και δεν χωράει αλλά..;;

Να τον αλλάξεις.

Υπάρχει οδηγός εδώ μέσα.

Δημοσ.

Μνήμη PS4

Μπορεις να τον αλλαξεις μονος σου με μεγαλυτερο.Υπαρχουν πολλα video στο youtube που σου δειχνουν πως να το κανεις αυτο και φυσικα λενε και τι σκληρους δισκους μπορεις να βαλεις.

Είχαν πει για 400 ευρώ γενικά fulgore?

Α, ναι, είδα ανακοίνωση για 299 το σλιμ και 399 το προ..

Να ηταν το μονο να ελεγα παει στο καλο αλλα οπως βλεπεις και στο seven δεν πανε πισω

https://www.skroutz.gr/s/9806483/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-500GB.html?from=most-popular&keyphrase=ps4+slim

• Moderators
Δημοσ.

Μνήμη PS4

Να τον αλλάξεις.

Υπάρχει οδηγός εδώ μέσα.

Το link για το νήμα με τη συζήτηση αυτή:

[Οδηγός] Αλλαγής Σκληρού Δίσκου στο PS4

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb/prod8242271pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=57cfdb67-2f07-3808-4073-da0f2e15ded8 γηκε για προπαραγγελια στα public αλλα δεν παει το χερι μου ειναι ολα πολυ στον αερα πρεπει η sony να δωσει απτες αποδειξεις για το παραπανω θα παρει ο χρηστης που εχει ηδη ps4. απορια δικη μου υπαρχει περιπτωση παιχνιδι που θα δινει παραπανω πραγματα σε 4k να δινει τα ιδια στα 1080p με το απλο ps4?

Δημοσ.

καλά αυτό μόνο HDR δεν είναι - βασικά αν το ψάξεις λίγο για το HDR που μιλάς βγήκε το HDR των τηλεοράσεων για να το ...φτιάξει....

Το πρόβλημα είναι ότι το βάζουν ΜΟΝΟ στις 4Κ για να τις "σπρώξουν"

Το HDR απαιτεί πολύ φως από την TV για να δουλέψει σωστά, αν δεν είναι OLED(Συνεπώς δεν έχει άψογο μαύρο) όμως βγάζει τόσο φως που κυριολεκτικά καταστρέφει το μαύρο και σε ένα σύμπαν με άστρα θα βλέπεις ένα άθλιο πράγμα. Τώρα για το χρώμα που ειπώθηκε, το 10bit πρέπει να γίνει στανταράκι, αρκετά με το color banding στον ουρανό στα γκέιμς(Για την ώρα μόνο το Alien: Isolation έχει deep color support)..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...