isspro98 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται UHD TV για να παίξει, μια χαρά παίζει και σε HD TV όπως και το ps3 παίζει μια χαρά σε SD TV. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεις 200€, αλλιώς θα έπαιρνα τώρα το c-chassis, ειδικά αν δεν δουλεύεις ή έχεις και άλλες υποχρεώσεις. φιλε εγω πουλησα το ps4 μου πριν λιγο καιρο γιατι δεν ειχα να δωσω το νοικι μου οποτε γνωριζω οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις τα 200 ευρω. γενικα μιλησα οτι για καποιον που θελει τοσο πολυ να ειναι συνεχεια μεσα στην νεα τεχνολογια μπορει να πουλησει το παλιο να παρει το νεο και γενικα οσο ψαχνεται θα βρισκει.
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ας ελπίσουμε μόνο να μην κλέψει καμιά τράπεζα για να βρει τα λεφτά αυτά.
gkalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωστό troll ο gkalas. Μην τον απαντάτε, θα φύγει μόνος του.Θα σου απαντουσα αλλά τρέχεις σα μυξιαρικο και κλαιγεσαι στους mods και μου σβήνουν τα σχόλια.Σιωπη τώρα και τράβα να τα σταξεις στη Sony. ΥΓ.Bedazzled εδώ μιλάμε για 1.8 tf διαφορά.Αστοχη η σύγκρισή σου. 1
marios_geo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου απαντουσα αλλά τρέχεις σα μυξιαρικο και κλαιγεσαι στους mods και μου σβήνουν τα σχόλια.Σιωπη τώρα και τράβα να τα σταξεις στη Sony. ΥΓ.Bedazzled εδώ μιλάμε για 1.8 tf διαφορά.Αστοχη η σύγκρισή σου. Σιγά Γιωργάκη, μην εξαπτεσαι. Να, θα σου κάνω like να έχεις να λες στα άλλα παιδάκια.
gkalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στη Sony να τα σταξεις και γρήγορα.Μην αργεις.Το νέο πλειστεισο παίζει 4κ ultra.Τρεχα πριν εξαντληθεί το στοκ.
marios_geo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γιωργάκη, όταν μεγαλώσεις και βγάλεις λεφτακια, θα πάρεις και εσύ ένα. Μην στεναχωριεσαι. Πες και τον μπαμπακουλη σου, η θείο Τάσο.
bedazzled Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γκάλα δεν είναι άστοχη.Η διαφορά των RSX και Xenos (PS3 και Xbox 360 GPUs) ήταν 64 Gflops (ούτε καν Tera) υπέρ του Xenos. (240 vs 176, δηλαδή 36%) Βέβαια εκεί έπαιζαν και αρχιτεκτονικές διαφορές με τα shaders/pipelines.Στα PS4/XB1 είναι 500 Gflops (μισό Tera) και πλέον είναι 1.8 TF στα Scorpio/Pro.Το pattern εδώ ποιό είναι; Ότι η τεχνολογία προοδεύει και τα μεγέθη αλλάζουν ονομαστικά, αλλά όχι ποσοστιαία. Τα 64 Gflops το 2005-2006 είχαν την ίδια αξία με τα 500 Gflops το 2013 και με τα 1.8 Tflops το 2017. Στα 80s τα mainframes τα μετράγαμε σε Megaflops και προκαλούσαν το ίδιο δέος από τεχνολογική άποψη, άσχετα αν σήμερα είναι αστείο μέγεθος ακόμα και για φτηνοκινέζικα κινητά.Εν πάσει περιπτώσει, μην περιμένεις ουσιαστική αξιοποίηση των 1.8TF σε multiplatform, όπως δεν έγινε με τα 500 GF του PS4 πλην exclusives. Όλα θα τρέχουν και στο OG XB1 των 1.31 TF. Θέλω να πω να έχουμε τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλες τις κονσόλες και όχι να "moving the goalposts".Παρατήρησε ότι οι της MS (Spencer, Nelson κλπ) πλέον διατυμπανίζουν teraflops και "the prettiest pixels", από εκεί που κάποιοι λοιδορούσαν την Sony του 2013. Ξέρεις πως λέγεται αυτό... Είναι σαν την φάση με τα μνημόνια και την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι μέχρι να στρογγυλοκάτσουν στον θρόνο και να κάνουν στροφή 180 μοίρες. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω, αλλά πιστεύω να έγινα κατανοητός σε όλους. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από bedazzled 3
mtifosi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ετσι γινεται παντα και η καθε εταιρια προωθει καθε φορα χαρακτηριστικα που της δινουν πλεονεκτημα. Αυτη τη φορα η ms αποφασισε να δωσει βαρος στο h/w και να αφησει τα kinect,cloud κλπ. που ελεγε και που της κοστισαν. Αλλα το scorpio κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχει μονο καλυτερη gpu αλλα και με διαφορετικη αρχιτεκτονικη, επιπλεον 4gb μνημη και ισως και καλυτερο cpu. Ολα αυτα δεν θα ειναι ενα απλο 40% και επειδη μαλλον διαθετει και αρκετο ποσο ισως καταφερει να δελεασει και αρκετους multiplatform developers.
najinblue3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ... και 2 χρόνια μετά θα βγει το PS4 PRO2 που θα ξεχέζει πατόκορφα το scorpio , your point being? Δεν έχω και τον αντίστοιχο Χαρούλη του μπλεϊστάισιο να μου κάνει like γμτ κ χαιρεσαι που θα βγουνε νεα μηχανακια? εγω πηρα την κονσολα να παιζω Warframe και τα αποκλειστικα bloodborne etc. οχι να αγοραζω καθε 2 χρονια νεο μηχανακι και κακα τα ψεματα το προ θα εχει περισσοτερη υποστηριξη 1
bedazzled Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ετσι γινεται παντα και η καθε εταιρια προωθει καθε φορα χαρακτηριστικα που της δινουν πλεονεκτημα. Αυτη τη φορα η ms αποφασισε να δωσει βαρος στο h/w και να αφησει τα kinect,cloud κλπ. που ελεγε και που της κοστισαν. Αλλα το scorpio κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχει μονο καλυτερη gpu αλλα και με διαφορετικη αρχιτεκτονικη, επιπλεον 4gb μνημη και ισως και καλυτερο cpu. Ολα αυτα δεν θα ειναι ενα απλο 40% και επειδη μαλλον διαθετει και αρκετο ποσο ισως καταφερει να δελεασει και αρκετους multiplatform developers. Αρκεί να μην δώσουν και αυτοί βάρος στο 4K... γιατί ο Spencer έλεγε κάτι περίεργα ότι Scorpio χωρίς 4K οθόνη δεν έχει νόημα. Από την μια δεν πουλάνε τηλεοράσεις, αλλά από την άλλη ποιός ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους. Μπορεί να θέλουν να σπρώξουν κι αυτοί 4Κ για να κονομάνε π.χ. royalties από streaming services (Netflix κλπ.) Με λίγα λόγια καλά-χρυσά τα teraflops, αλλά αν είναι να τα χαλαλίσουν σε 4K, τότε πολύ απλά αγνοούν το 95% της αγοράς (1080p screens)... εξού και η χλιαρή/υποτονική υποδοχή του κοινού για το Pro. Τελικά μάλλον είχε δίκιο κάποιος που είχε πει ότι Sony/MS μπήκαν στον χώρο για να κατακτήσουν ευρύτερα το media entertainment στο σαλόνι (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μας έχουν δώσει καλά παιχνίδια). Nintendo & παλαιότερα η SEGA ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν να σπρώξουν συγκεκριμένα φορμά, ήταν 100% επικεντρωμένες στο gaming. ΥΓ: Για το Zen υπόθεση έκανα, δεν έχουν πει τίποτα ακόμα επίσημα. Μόνο ένα mock up PCB/die shot έχουμε δει και από εκεί υποθέτουμε ότι έχουν 12GB GDDR5 (ναι, αυτή που κορόιδευαν κάποιοι, πως αλλάζουν οι καιροί). Το die size που έδειξαν είναι κάπως μικρό για Zen (ο Jaguar είναι πιο μικρός σε εμβαδό), αλλά το APU die size μπορεί να αλλάξει/μεγαλώσει μέχρι το 2017, ειδικά όσο βελτιώνονται τα wafer yields σε FinFET 14-16nm. GPU μάλλον Vega θα έχει, που ανήκει στην ίδια αρχιτεκτονική με Polaris, δηλαδή GCN 1.3. Απλά θα έχει περισσότερα CUs. και κακα τα ψεματα το προ θα εχει περισσοτερη υποστηριξη Αυτό θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις. Εγώ πάντως δεν το βλέπω να πουλάει τρελά. Ούτε κατά διάνοια δεν θα φτάσει την εγκατεστημένη βάση του OG PS4. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε το Scorpio θα έχει αρκετή ισχύ για native 4K, τα 6TFLOPS δεν φτάνουν(Εκτός και αν πετσοκόψουν πολύ τα settings), θες 10 τουλάχιστον. Τα βλέπουμε και με τα benchmarks της Titan X Pascal που έχει 11TFLOPS και βγάζει 50-55FPS average(Που σημαίνει πτώσεις και στα 40). RoTR PS4 Pro 4K vs PC native 4K. Η θολούρα του reconstruction που κάνει το PS4 Pro κάνει μπαμ νομίζω.. 1
HarryGrey Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά τα προβλήματα και τις συνεχείς αναβολές των mods για το Fallout 4 για το ps4, νέα προβλήματα βγήκαν στην επιφάνεια για τα mods του Skyrim. Απ ότι φαίνεται η θεωρία που ανέβασα πριν λίγες ημέρες αποκτάει όλο και περισσότερη σημασία για τους λόγους που δεν πρόκειται να δούμε mods στην κονσόλα της Sony. Κρίμα πραγματικά για τους κατόχους της κονσόλας, γιατί έχασαν σχεδόν ότι καλύτερο έχουν να τους προσφέρουν αυτά τα 2 κορυφαία παιχνίδια. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση και να απολαύσουν τα mods. edit: Τα πράγματα δυστυχώς είναι λίγο χειρότερα απ ότι περιμέναμε Fallout 4 and Skyrim are no longer getting mods on PS4 http://www.theverge.com/2016/9/9/12862030/playstation-4-mods-skyrim-fallout-canceled
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 @Psycho Τουλάχιστον έχει μεγαλύτερες πιθανότητες απο το Pro. Και για το δικό τους καλό, πρέπει να τρέχει native 4K. Αν και το πιο πιθανό θα είναι 1440p upscaled. Όσο για τα mods, είναι τραγικοί το λιγότερο.. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτόν τον καιρό «τρέχει» προσφορά και στο Mediamarkt. PS4 μαζί με 2 games της επιλογής μας στα 309 ευρώ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 @Psycho Τουλάχιστον έχει μεγαλύτερες πιθανότητες απο το Pro. Και για το δικό τους καλό, πρέπει να τρέχει native 4K. Αν και το πιο πιθανό θα είναι 1440p upscaled. Απλά θα κάνει καλύτερο reconstruction το Scorpio ή θα 'ναι native αλλά θα έχουν πετσοκόψει όλα τα υπόλοιπα settings μόνο και μόνο για να την πούνε στην Sony ότι και καλά αυτοί έχουν true/native 4K.
Προτεινόμενες αναρτήσεις