Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μας έκανες την καρδιά περβόλι, εμάς με το C

Φαντάσου όσους έχουν το αρχικό μοντέλο. :P

Τι να κάνουμε, έτσι πάνε αυτά... :)

Εδώ είναι όλο το άρθρο: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-hands-on-with-the-playstation-4-slim-cuh-2000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας επικεντρωθουμε οτι αυτη την χρονια θα βγουν πολυ ενδιαφεροντα παιχνιδια ρε παιδια.

-The Last Guardian

- Final Fantasy XV

- Horizon Zero Dawn

- For Honor

- Dishonored 2

Και αλλα πολλα..

Οποιο PS4 και να εχει καποιος πιστευω οτι θα ευχαριστηθει gaming. 

επισης αν οχι φετος, αρχες 17

Tekken 7

Titanfall 2

Ace combat 7

Soulcalibur 6 (?)

Mass effect andromeda

εδικα το Ace combat 7 και το Titanfall 2 τα περιμενω πως κ πως, δεν υπαρχει ουτε ενα flight sim/mech game (που να εχει single playeer offline campaign) της προκοπης

Μας έκανες την καρδιά περβόλι, εμάς με το C

θεωρειται θορυβωδες το C? η μιλας απο αποψη καταναλωσης?

τουλαχιστον στα δικα μου αυτια ειναι εντελως αθορυβο

• Like 1

Καλα εντελως αθορυβο δεν το λες, ένα βουητο το εχει, αν όμως ακους το βουητο σημαινει ότι εχεις πολύ χαμηλα τον ηχο, οποτε τι σοι απαιτητικος χρηστης εισαι όταν δεν ακους δυνατα τι παιζεις χμμμμ

Καλησπέρα παίδες,θελω τα φώτα σας διότι έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθούν με κονσόλες.Σκεφτομουν να αγοράσω το ps4 αλλά τώρα που βγήκε το pro μπήκα σε πειρασμό... Να σημειωθεί ότι έχω 4κ τηλεόραση. Επειδή όμως οι καιροί δεν είναι καλοί. Θα ήθελα να κάνω την καλύτερή δυνατή αγορά με το λιγότερο κόστος. Τι προτείνεται με όσο το δυνατόν πιο δικαιολογημένες προτάσεις παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα παίδες,θελω τα φώτα σας διότι έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθούν με κονσόλες.Σκεφτομουν να αγοράσω το ps4 αλλά τώρα που βγήκε το pro μπήκα σε πειρασμό... Να σημειωθεί ότι έχω 4κ τηλεόραση. Επειδή όμως οι καιροί δεν είναι καλοί. Θα ήθελα να κάνω την καλύτερή δυνατή αγορά με το λιγότερο κόστος. Τι προτείνεται με όσο το δυνατόν πιο δικαιολογημένες προτάσεις παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απο την στιγμη που εχεις ηδη 4κ τηλεοραση και ps4 δεν εχεις αγορασει ακομα,προφανως η καλυτερη προταση ειναι το πιο προσφατο Ps4 Pro. Αν ειχες ηδη ps4 προφανως και η μεταβαση στο pro δεν θα αξιζε.

• Like 1

@Fulgore

έχεις τα δίκια σου δεν μπορώ να πώ... δεν το είδα σαν κατάντια/απογοήτευση ίσως γι'αυτό μου τη βάρεσε  :lol:  - και πάλι όμως δεν μπορώ να πω ότι μου βγάζει αυτό η πλειοψηφία, πιο πολύ για μίρλα το κόβω αλλά θα γίνω και εγώ βαρετός όπως πάει  :rolleyes:  και δεν έχει και νόημα  ;)

sites έξω για σύγχρονα μηχανάκια δε διαβάζω, μόνο του ρετροχώρου για 20ετίας και βάλε stuff

http://www.vg24.gr/ps4-pro-game-updates-sony-cost/

PS4 Pro: Οι αναβαθμίσεις των παιχνιδιών θα απαιτούν πληρωμή

Γι'αυτο σε γουσταρω ρε Sony.Φατους τα λεφτα με καθε τροπο.

• Like 2

Άρα θα είναι σαν paid DLC;

Από την μια το «κάψανε» το Pro με τα paid re-remasters πριν καν βγει, από την άλλη γλιτώνουμε τσάμπα GB από extra patches οι υπόλοιποι...

Αν βγει patch με λιγα λογια στο bloodborne θα πρεπει να πληρωσεις για τα Pro χαρακτηριστικα.Δε μαζευεται η εταιρεια πλεον.Η ελλειψη σοβαρου ανταγωνισμου κανει τεραστιο κακο.

• Like 1

http://www.vg24.gr/ps4-pro-game-updates-sony-cost/

PS4 Pro: Οι αναβαθμίσεις των παιχνιδιών θα απαιτούν πληρωμή

Γι'αυτο σε γουσταρω ρε Sony.Φατους τα λεφτα με καθε τροπο.

Double Remaster Combo!

#epicfail

• Like 3

OK αν ισχύει όντως αυτό τότε δεν υπάρχουν λόγια αν και ο τύπος λέει ότι θα είναι ανάλογα το game/publisher δεν λέει ότι ισχύει παντού... ακόμα και έτσι όμως...   :fear:

@Fulgore

έχεις τα δίκια σου δεν μπορώ να πώ... δεν το είδα σαν κατάντια/απογοήτευση ίσως γι'αυτό μου τη βάρεσε  :lol:  - και πάλι όμως δεν μπορώ να πω ότι μου βγάζει αυτό η πλειοψηφία, πιο πολύ για μίρλα το κόβω αλλά θα γίνω και εγώ βαρετός όπως πάει  :rolleyes:  και δεν έχει και νόημα  ;)

sites έξω για σύγχρονα μηχανάκια δε διαβάζω, μόνο του ρετροχώρου για 20ετίας και βάλε stuff

Μα το προβλημα μου δεν ειναι για το ps4 pro αυτο καθαυτο αλλα τι αλλο μπορει να δουμε αργοτερα.Ηδη στην Αμερικη ανεβηκε πχ η συνδρομη στα 60δολλαρια.Πρωτη φορα που η Sony χρεωνει το Online και στην ιδια γενια ανεβαζει και την συνδρομη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...